Jos ilma on paska niin juodaan se kauniiks



Jessi tha king här! Anna står och plattar sitt hår och ska ännu sminka sig och vi borda fara om 5 minuter, yeah right! Solglasögonen är på och vi ska ut i regnet, jeeeeee... hejdåå

Fest ikvääll!

Hejsan bloggen!

Hann inte uppdatera på morgonen, fick jättebråttom och var jävligt trött. Drog dessutom inte till gymmet heller, för vädret var helt piss. Skoldagen gick somtur snabbt, slutade redan kl1, nice. Papi kom och hämtade mej så var hemma redan halv 2. Men hann inte vara hemma länge, för sen blev det dags att köra till högbacken, möta upp M och dra på hemlit uppköp.Haha, okej ni vet ju ändå vad jag menar.
Kom just hem och nu står mopon fullpackad där ute på gården,hehe. Ska packa min väska nu och sen dra till högbacken, där ska jag fixa mig inför kvällen. Så kommer J dit och vi drar in mot stan och Hoviska, så maybe we see ya there? ;)
Uppdaterar nog ennu förän jag drar till stan, men nu packa!

Ha en jättebra valborgsmässoafton och ta de lugnt! ;)


myskläder just nuu!

thursday night

Halooj!

Kom hem för snart 2h sen, men orkar nu först sätta mig vid datorn och blogga.

På morgonen drog jag ju till gymmet kl 06:45 på Morningspinn i 30 min, fan va tungt det var! Efter det strechade jag ordentligt, solade en 15 min och gick i duschen. Fixade mig snabbt sen och körde iväg till skolan i regnet, mysmys..
Skoldagen var helt okej, dissade kemitimmen i mitten av dagen och gjorde lite annat istället. Slutade halv 3, gick en sväng till stan med Annina, köpte också ett bälte som var nästan likadant som det gamla som gick sönder för en tid sen! Sen gick vi tillbaka till skolan och jag brummade hem med moppen.

Hemma i gamlis väntar mami, jag byter om snabbt och drar till stallet. Efter att jag kommit från stallet har jag typ degat på soffan och kollat på tv, nu sitter jag då här. Ska nog ta och chilla en stund till här, sen försöka orka göra läxor och så blire natten. Ska försöka orka till gymmet igen imorgon på morgonen, därför måste jag sova tidigt! Haha jag vet inte vad det är med mej, har fått något fel då jag stiger upp 05:50 för att dra till gymmet, crazy shit!

Och imorgon är det ju förresten valborg. Planerna för imorn är ännu lite oklara, vädret kommer ju vara piss så jaa, får väl hitta på något som är inomhus, hade ju egentligen tänkt dra till hoviska, menmen..

Vad ska ni göra på valborg?


trött men glad :)

Bråttoooom!

Tjuhu!

Kom just hem men har skitbråttom, för ska till stallet nu! Uppdaterar bättre då jag är tillbaka,hej så länge!


till gymmet!

Godmorgon!

Är dödstrött, tog skitlänge för mig att somna igår.. Men nu ska jag dra till gymmet och sen till skolan, hörs då jag är hemma igen!

CIAO!


ska upp tidigt imorgon!

Go'kväll bloggen!

Sitter här nyduschad och färdig för att gå och sova! Ska snabbt göra klart läxor och rota fram träningskläderna, för drar till gymmet tio över sex(!!) på morgonen! Så kan hända att jag inte morgonbloggar, men det återstår att se!
See ya tomorrow bitches!


trött nu.. så gonatt!

inge gym ikväll :(

EDIT TILL FÖRRA INLÄGGET:
jahapp, inge gym nu ikväll då heller.. menmen.
får väl fortsätta chilla då ;)
ciao!
strike a pose.

dålig shoppinglycka idag.. :(

Kom just in genom dörren! Var på stan en stund med K, handlade&kollade lite inför fredagen, tänkte också shoppa lite men hittade inge snyggt. :(
Nu ska jag äta nåt,chilla och göra läxor.. senare ikväll drar jag på Zumba med N, kulkul!^^

See ya later, pusshej!


jag just nuu

Dresscode28042010



nu drog jag, c ya later!

Neeeeej.. GAAAH!

Godmorgon bloggen!

Vaknade typ just och insåg att jag försovit mig, IGEN. Andra gången denhär veckan..suck. Måste nog verkligen ta och skärpa mig nu! Drar till skolan först till nästa lektion, orkar inte stressa mig till den första. Hoppas inte jag blir utslängd från någon av kurserna bara,haha. Tycker det bara är så jäävla tungt med 6 läsämnen, men försöker tänka positivt på att det bara är 1 månad kvar till sommarlovet!NICEE!Jag ska klara det!

Nåja, ska gå och hämta lite kaffe,fixa mig och sen dra till skolan. Slänger ännu in en dagens outfit i nästa inlägg!

CIAO


tumme NER för att jag försover mig hela tiden

Läxor = Sova.

Blääh läxor är trist. Går och sover istället, gonatt!
och jaa, i love sweden.♥

hemma från hårdträning!

Kom hem för en stund sen! Fan vad jag och K pumpade på gymmet, var aktivt igång i 2h. Nu är jag slut som fan och skulle kunna gå och dö i min säng lite. Men nej, har nu massor med läxor på schemat,suck.
Somtur är vädret bättre nu iallafall, blir ju inte helt deppad då.

Men före jag börjar med läxorna ska jag kolla igenom lite bloggar och chilla, hej så länge!

In schoool

Hallojsan bloggen!

Sitter här i skolans datasal och bloggar nu. Har egentligen slutat för en halvtimme sen, men måste nu göra ett finskaprojekt med NIIIIIINAAAAAAAAAAA.( Ja, hon ville bli nämnd i bloggen) Jaja vi tog bara snabbt nån skit från wikipedia(that's the shit!) och nuu ska jag heem till högbacken, måste hämta lite saker för ska sen dra tillbaka till skolan och hämta upp K, hon kommer med mig till gymmet idag,hihi. Vi ska pumpa som faaan och bli riktigt jävla slimmade,haha.
det är btw helt skitväder där ute.. Snöar och regnar..faan. -.-

Men nu ska jag dra, vi hörs då jag är hemma igen. Pusshej!♥



en fin somrig bild får stå för detta inlägg!


Tisdag

Godmorgon!

Drar till skolan nu, och efter det till gymmet, så hörs ikväll om jag inte bloggar från skolan! ;)



dagens

HEJ VILL DU FESTA ??

ANNA + ALLA VECKOSLUT I MAJ + FEST = SANT!!!



ÅÅÅH JAG ÄÄÄLSKAAAR DEEET!!


ANNA ♥ FEST = SÅ GRYMT SANT!!




AAAAASTAAAAGGGAAAAAAAAAAAAAAAAADDD!!!!


AJa åKeJ fÖrlÅt

PEACE

Kvällens "höjdpunkt".

NU: läxor.. -.-'


nån som är av samma åsikt?


bläh.

jaja, hjälper inte att sitta här och gnälla, läxorna blir inte gjorda av det. C ya later!

Har varit och tränat!

Hemma igen!
Min dag har varit superchill! Kom till skolan 11:45 och hade geografi till 13:00. 13.15 skulle jag skriva biologiprov, och blev klar med det 14:00! Så körde jag iväg till gymmet, så himla skönt att fara på gym, var där senast för 3-4 (!?!) veckor sen. Jaa, for ju såklart en 15minutare på solarium också, så är inte blek mera!
Nu tänker jag unna mig med min KISMET, har tränat så hårt så jag är värd den + att jag bara ätit 1 banan och en joghurt idag..
Kvällens planer är ännu lite öppna, skulle ju egentligen åkt runt och sökt jobb, men orkar inte med det idag, så gör det imorn istället. Om ni vill hitta på något så caaall mee! ^^

PEACE


min absoluta favorit! (och javet att min hand ser cp ut)

Face&Dresscode 26042010




Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Steg upp för en stund sen och sitter nu här med en kopp nybryggt kaffe och njuter av att se ut genom fönstret; det är helt UNDERBART väder! Förövrigt så försov jag mig lite, så orkade inte dra till första timmen, utan far först till nästa, så nu har jag god tid på mig.
Har ju biologiprovsomtagning idag då, får se hur det går.. jag hoppas verkligen de går bra. Efteråt tänkte jag iallafall dra till gymmet, har ju inte varit där på evigheter. Blir väl också en snabbis på solarium. Tänkte dessutom köra omkring lite och leta jobb, får hoppas jag har lyckan med mig och hittar något!Är ju inte så lätt att hitta då man är under 18..

Aja, nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe, vi hörs senare!
(slänger också snabbt in en dresscode fördagen före jag drar till skolan)


osminkad och ofixad i håret.


lazybastard.com

Nu sitter jag här och trögar igen då. Kom hem för några timmar sen från stallet, efter det har jag bara segat mig på soffan och kollat på tv. Men nu ska jag använda de sista krafterna för att hämta tvätt, plugga + provläsning, städa rummet och prata med folket på emmessen!Pusshej!

BILDER !!!

Pictures











helt okej bilder för att vara fotat med skitkamera. Aja, nu drog jag, ciao!

Solade nyss, superhärligt!

Kom just in tillbaka, och guuud så härligt väder det är! Njöt av min fina frukost och efter det solade jag(!!) ännu i över ½h där ute, utan att jag fick kallt! Just då jag skulle gå in tillbaka såg jag att det har kommit upp blommor så fotade dem också lite. ^^ Sen sprang jag också efter några fjärilar och försökte fota dem, men resultatet var inte lyckat :(

Slänger in några bilder jag tog just i ett nytt inlägg, sen ska jag byta om och köra iväg till stalleet!


min frukost(sällan jag äter såhär, brukar vanligtvis inte äta frukost).


Chill&mys söndag

Goodmorning sunshines!

Vaknade av att det var himla ljust inne i rummet, så jag såg ut genom fönstret och får se solen gassa utanför för fullt, HÄRLIGT! Har nu tvättat lite kläder och läst klart till biologiprovet jag har imorgon, skönt. Säkert första gången i hela mitt liv som jag varit såhär beredd inför ett prov.

Nu ska jag fixa frukost och gå ut på balkongen och äta det på samma som jag njuter av vårvädret, Senare idag drar jag iväg på träning, men mest blir det nog en chill dag för mig. Ha en superhärlig söndag allihopa!

CIAO!



klar att gå ut i solen!

Alla satt och kollade på oss

Nu är jag hemma igen! Fjollat vid abc med manda och karo då, haha fan folket tror säkert vi gick på droger eller något, de satt och stirrade på oss hela tiden typ. Skulle dragit på fest, menmen blev inget av det heller.

Sitter nu här och chillar, ska nog gå och sova så småningom. Puss på er kära bloggläsare!



thinking of you.

Ut på vift!

jahapp, nu var man hemma igen då! Håret plattat och fint nu, äntligen!Har nu också sminkat mig lite snabbt och ska just dra iväg till abc för att träffa A och K, och kanske lite annat trevligt folk?
Näe nu ska jag skyda, pussheej!
hihi, ciao!

Dresscode

Nuvarande dresscode!
Drar till högbacken nu framochtillbaka, see ya later bitches!
syns inte så bra men:
jeans - Jim&Jill
topp - H&M
t-shirt - New Yorker
Läderjacka - Vero Moda
Scarf - Franco Laurenti

The sun is shining!

Har hittills lyckats med att gå i duschen,läsa på prov och slängde just på the Hair. Ska ta och läsa lite till på prov, sen byta kläder,börja fixa mig och ringa omkring till folket för att se vad som händer idag. Vädret är superfint nu dessutom!Bara det skulle bli lite varmare ännu.Måste nog dessutom köra en sväng till högbacken och platta håret, min plattång är skit som fan så måste låna morsans. Och sen kanske jag dra me lite mer stuff därifrån också..

Aja, ha en härlig lördag folket!


typiska fjortisposen..ojoj måste nog fixa håret nu också

Dreaming of reality.

Kom just på att tänka på det jag drömde om inatt.
Allt kändes så himla verkligt, jag ville inte vakna upp ur drömmen. Det blev precis som jag ville ha det. Men sen vaknade jag, just som allt var som bäst. Och då förstod jag. Det är dig jag velat ha hela tiden, ända från början. Undermedvetet har jag velat ha dig sen jag såg dig. Jag förstår det nu och det gör mig galen. För fastän jag vill ha dig så vill jag ändå inte det. För jag vet att du är en idiot, precis som alla andra. Och det sista jag vill är att bli sårad.
Men det var kul att känna hur sant det kändes, en upplevelse jag aldrig trodde jag skulle få. Okej, det var en dröm, men jag kan lova att något liknande aldrig har känts så verkligt.

Hur börjar ni ert inlägg?

Go'moron,Go'dag eller något!

Har redan varit uppe i 2 h, men inte lyckats åstadkomma en enda vettig sak,bara degat vid tv, så nu bestämde jag mig för att sätta på datorn och blogga lite!
Vädret där ute är helt piss, ser ut som om det kan börja regna vilken sekund som helst, suck. Har dessutom egentligen inga planer för idag, läste just att K mopo är sönder så hn slipper ingenstans och fjolla med mej.. :(
Eller dagens planer är väl att läsa på prov, men det är SÅÅÅ tråkigt. Inte direkt den roligaste saken man kan göra på en lördagskväll, eller hur?

Ska nog ta och hoppa i duschen snart och så får vi se vad jag hittar på, hej så länge!


randomm, gräbulää eheh..

Picture.


redigerat lite ikväll, vad tycks?


Och J, vi måste ha photoshoot då du kommer hem från tävlingarna!

It's just getting shorter..

Kollat klart filmen med pappsen nu! Filmen vi kollade heter Next, med Nicolac Cage i huvudroll. Bra film, men slutet var lite råddigt, fattade inte riktigt.. Och mår dessutom jävl skit nu, har igen tryckt i mig alldeles för mycket godis..! *suck* Aja, nästa vecka börjar hårdträning,ända fram till sommarlovet!

Nu ska jag dega mig framför datorn ungefär hela halva natten,tror jag ska redigera/ordna lite bilder, sen krypa ner under täcket och läsa skitfinskabok eller plugga på prov. Jag är så jävla duktig!Hehe.. Nästa veckas fredag är det helt annat än chill hemma och dega vid datorn, haha fan det kommer bli jävla kul! Får hoppas man hittar hem då också.. ;)
Ha det så bra, pusshej!


hejhopp jag har kort hår!


chillkväll

Okej, sitter här nu och trögar igen, tycker inte jag fått något vettigt gjort under de senaste 4 timmarna.
Eftersom jag är/har varit sjuk kan jag ju inte heller dra ut nånstans och det suger som fan. Men jaa, såna smällar måste man väl också lära sig att ta här i livet.

Nu ikväll blir det chill somsagt, ska kolla en film med min kära bästa pappa och äta godis, hihi.
Vad gör ni ikväll, blire fest eller chill? ;)



oold. miss my hair :(

uttråkad..

Japp, såhär gör jag då jag är uttråkad..
fixar håret då jag har tråkit.

aktivanna.com

Jahapp, nu har jag varit aktiv då, drar fram listan igen och ser vad jag har gjort:

På dagens schema står det:

- Fixa klart i rummet *check!*
- Läsa på prov
*check!*
- Skicka mejl till lärare *check!*
- Läsa skitfinskaboken
- Dega
*check!*
- Dega och dega
*check!*
- mera provläsning
- BLOGGAAA
- nörda vid datan
*check!*
- rymma ut ikväll?!


Så kvar återstår att läsa skitfinskabok, läsa lite till på prov, BLOGGAA mera och rymma ut ikväll. MEN, den sista punkten blir knappast igenomförd. Pappa kommer sitta och vakta mig som en hök hela kvällen så kan absolut inte rymma iväg nånstans, buhuuu =(
Min fredag kommer alltså att vara dödstråkig. Entertain me someone please? Somtur är det bara 1 vecka kvar.. ;)
Nu ska jag dega lite och jaa, försöka hitta på något. Hörs snart igen, ciao!


OBSOBSOBS!!
VIKTIGT meddelande till Bitchie: mäh e voi kommenterata sun blogiin mitääh, siin on some pråplem nyy =<





jak ar nöörttiih 8) haha

Freeedaaag.

Goodmorning.
Okej, har varit uppe i över 2 h men endå. Bestämde mig för att skippa skolan ännu idag, mådde skit på morgonen och var allmänt trött och död. Steg upp typ halv 10 och har inte gjort mycket sen dess, typ degat framför tvn.

På dagens schema står det:

- Fixa klart i rummet
- Läsa på prov
- Skicka mejl till lärare
- Läsa skitfinskaboken
- Dega
- Dega och dega
- mera provläsning
- BLOGGAAA
- nörda vid datan
- rymma ut ikväll?!


osv.

Hehe, jag kommer nog alltid på massor med knäppa saker att göra när jag är sjuk, för klarar liksom inte av att sitta stilla för länge, blir bara rastlös..
Men jaja, nu ska jag börja spamma lärarna i skolan med mejl och fråga vad dem gjort på lektionerna. Hoppas ni har ett mera intressant liv än jag just nu, haha

PEACE

Klippt mitt hår!

J och K har varit här och underhållit mig i princip hela kvällen. Slängde just ut K och ska nu knäppa av datorn och öva lite på prov/läsa dödstråkig bok och sedan sova. Ha det bra folket så hörs vi mer imorgon,pusshej!
btw så klippte K mitt hår lite,så det är kort nu men bra, thx honey :*

Dagens inköp!

Här är dagens inköp:

hoodie - Ginatricot
topp - Ginatricot

Hemmaaa

Hemma igen!
Mitt hemliga uppdrag var alltså att få tillbaka en stulen mobil och ge den till dess rätta ägare. Medan ja väntade på att få mobilen sprang jg omkring på stan och råkade också köpa hem ett par tröjor!(visar bild på dem senare)
Sen hem med kära papi och nu väntar jag på att J ska klampa in hit.

Nu kom hon, vi får höras senare, ciiao!


jaaag

hemligt uppdrag..?

Gomorn alla kära bloggläsare!

Blev jätteglad imorse då jag såg att besökar-antalet hade stigit i massor! Hihi tack så mycket!Fortsätt läsa och kommentera inläggen, eller bevaka mig på Bloglovin' så bevakar jag också dig!

Är ennu sjuk så stannade hemma idag igen.Har just fixat mig klart och ska snart dra iväg mot bussplatsen. Ska in till stan nämligen på ett hemligt uppdrag.. ni får veta sen då jag kommer tillbaka!

Näe nu ska jag borsta tänderna och spraya på lite parfym och så drar jag! See ya later!



okey, wierd bild men whtever..har bråttom nu!



saknar dig.. :'(

Det har gått 4 månader nu.

Känns som om det var igår.

Kill me someone. Det känns så tungt att andas.

Mitt hjärta slits sönder i tusen bitar, bara jag tänker på dig.

Jag kommer aldrig att sluta älska dig, fastän du är borta.

Du är och kommer alltid att vara min livs kärlek.

Det bästa som någonsin hänt mig.






Rest In Peace min otroligt fina gumma.

Jag saknar dig så mycket så det tar sjukt.

:D

Hihi vad jag blev häppii mittiallt! :D
Tror det är för att jag gör andra glada, blir ju också själv glad då!
Det känns bra för stunden. Det är bra.

Måste.få.nya.SKOR.!.

Alltså guuud vad jag vill ha ett par nya skor nu! Och med HÖG klack. Omg, MÅSTE köpa, bara jag får moneey.
Jag bliir galeeen, kolla t.ex på dessa snyggingar!
Erin EUR 29,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Angel EUR 39,90, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Feud EUR 62,90, Timeless - NELLY.COM
Holly EUR 129,00, Sixteen Minutes Of Fame - NELLY.COM
Alla skor är från nelly.com! :D

Haha, jag ÄLSKAR SKOR!♥

Jag gör dig glad imorgon :)

Jag vet att Du inte gillar mina vänner..
Du behandlar dem som att de skulle vara mindre värda än skräp.
Men mina vänner är bra.Du kommer få se det imorgon.
Imorgon kommer Du att bli glad. Jag lovar.
:)

I feel good.

Hemma igen! Verkligen uppfriskade med en lång powerwalk, tror det blev ca 6km sammanlagt, *guldstjärna till mig!*
och hårt gick jag med musiken dunkande i öronen.
Så nu ligger jag belåtet och chillar i min säng, ska sätta på lite bra musik på datorn och börja läsa en bok till Finskan, får hoppas den är bra.. På kvällens schema står ännu att fortsätta göra lite läxor och öva på biologiprovet som jag har på måndag. Känner mig faktist inte alls stressad för det ännu.

Mår bra just denhär stunden känns det som, så ska njuta av den så länge den varar. Jaja, slut babblat för min del,over and out.

PEACE

Off I go!

Ääh, Jessi pratade nog i nattmössan, det är ju fiint väder där ute!
Far på en 1h powerwalk nu och rensar tankar, hörs!


Powerwalk?

Jahapp. Nu ligger jag här och slöar och är absolut inte till någon nytta varken för mig själv eller någon annan. Vädret just nu ser ganska piss ut, grått och tråkigt, fastän morgonen var fin.
Borde nog verkligen ta mig i nacken nu och skärpa mig lite, men problemet ligger där. Jag orkar inte. Vet inte varför, men känner mig så himla slö och negativ just nu. Alltså verkligen, halååå liksom! Jag MÅSTE skärpa mig. NU.!.

Funderar på att fara ut på en powerwalk, tror inte jag ska springa ngt eftersom har ändå lite feber och sånt. Sen ska jag nog försöka plugga lite och komma igång med skolskiten. Och blogga såklart! Pusshej!

Edit: Det regnar just nu så powerwalken får väl vänta en stund. Typiskt.Suck.



ser död ut.

Få garanterat mer besökare på bloggen!

Vill du ha mer besökare på din blogg? Bli med på Bloggtrafik.nu! Klicka HÄR för att komma till deras sida, seriöst, jag lovar att det funkar, och det är jättelätt att bli medlem på sidan!

Jag blev också medlem och besökarantalet har stigit massor!


stan?!

Gomorn!
Bestämde mig att lämna hemma idag ennu, mår ändå fortfarande ganska skit osv. Men nu ska ja snabbt in till stan och hämta lite grejjer från skolan. Näe nu måste jag skynda till bussen,ciao!


vill vara lite anonym idag.

drogar låtar

Håller på och drogar en låt här just nu, sjukt bra, i love it. ♥
Muse - Undisclosed Desires

.

I fall apart into small pieces. Can't someone please fix me?

I can't take this shit anymore. This is it.

trögjag.com och Sweden in my heart

Nu har jaag seriöst inte gjort ett skit på hela kvällen. Eller okej, försökte göra en videoblogg, tog skitlänge. Sen när jag var helst lite nöjd efter typ tusen inlägg så tar det miljoner år att få upp det på youtube, så nu blev det inget av det då heller.

Har dessutom pluggat lite nu också,för måste ju börja göra något,kan ju inte bara ligga och dö heller. Gymnasiet och pluggande är nog inget för mig. Men det är bara att ta sig igenom hela skiten och försöka klara sig. Efter att jag tagit studenten är mina planer att fly från detta land, till kära grannlandet Sweden, alltid i mitt ♥. Får se om vi/jag drar dit i sommar, jag vill ju menmen.. Nåja, det är ännu långt dit!
Nu ska jag dega lite till och typ kolla på tv, sen blire nog sovdags för mig. see ya bitches!



Why try, if there's no good afterwards?

Life is full of pain. And in the end, no one will survive.

tvillingar =D


tvillingar, lika va? =)

Girltalk; it's good!

Nu drog Jessi hem! Vi pratade om allt och lite till och bara slöade, bra det, och bra att jag fick ösa ut problem på henne, hehe..Och dessutom hade jag en orsak att städa rummet! Så nu är det städat*stolt*.

Nu är jag OTROLIGT sugen på en Kismet, gaaah, ge miiiig! Kanske jag får övertalat pappa att köra till butiken? För orkar inte köra själv med moppen,thihii.. Och nu är jag ju såklart fast här igen, fastän jag egentligen borde göra något helt annat, som t.ex. göra läxor. Men eftersomjaginteorkarbrymigjustnu.se är i gång så får det vänta en stund(dvs.gör dem ändå inte), för nu tänker jag fortsätta ändra om i min blogg lite!
Ha det bra, pusshej!♥
Och jag har nästan kommit över dig,
det var mycket lättare än vad jag trodde.
Som att sudda ut dig ur mitt minne,
som om du aldrig hade existerat.

April 20, 2010

Gomoron, hej, tjena, hola.. Hur brukar ni börja ett blogginlägg? Tycker jag ofta brukar ha svårtigheter med att påbörja skriva ett nytt inlägg till bloggen, så det blir oftast något tråkigt i stil med " Haloj!". Jaja nog talat om detta.

Om ni undrar varför jag bloggar denhär tiden är det för att jag skippade skolan idag. Har mått skit hela natten och inte fått sovit bra, så orkade verkligen inte dra mig till skolan. Så har sovit nästan ända tills nu, steg upp för kanske ½ sen och känner mig helt död och hemsk. Skulle vara kul med någon positiv kick här i livet just nu, så man kan rycka upp sig lite. Annars sitter jag ju bara här och är helt död och sur som en gammal tant. Och det tycker väl ingen om va?

Jessi kommer hit då hon slutar, hon ska försöka pigga upp mig lite och bra att jag får prata ut med någon om allt. Men före det måste jag städa, för rummet är totalkaos, hehe.. Men före det ska jag läsa lite bloggar och tröga lite till. Ha en bra dag!


utmattad.

Facelook?

I'm so tired of this fucking shit. I'm not gonna take it anymore, just so you know.
I'm never going to fall in love again, cuz I know, that in the end, I will just get hurt. Again.
jaa, typ kvällens/dagens facelook.

vi är bäst!

Hittade just en kul sak, dethär stämmer verkligen till 110%!

Varför tjejer e bättre än killar

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

jävla idiot!

Som jag gissade.
Du är ändå bara en jävla idiot, precis som alla andra. Du bryr dig inte ett piss.
Därför tänker jag skita i dig totalt, du är ändå inte värd någon som jag. Du är inte värd att nämnas mer. Du är egentligen inte helst värd detta jag skriver om dig nu, du betyder inget och jag vill inte ha med dig att göra.
Nu är du borta ur mitt liv, för alltid.

i feel sick

Helloou.
Skulle egentligen suttit i skolan ennu, men mådde så jävla skit så drog hem istället. Vet inte varför, men har mått skit hela helgen och typ inte kunnat äta ngt. Mår fortfarande skit så nu tänker jag dega/sova/se på film i princip hela kvällen ifall det inte blir bättre. Annars hittar jag väl på ngt annat kul.

Om ni vill något får ni troligtvis tag på mig via telefjongen och om jag inte svarar så sover jag. Jaja ha en bra fortsättning på dagen.


fastnar inte på bild just nu, så slänger upp en bild jag tog förra veckan?

sovdags?? nejnej inte för mej :D

Körde just hem från abc, var där med K och S, nice att sitta och flumma bara. Har druckit FÖR MYCKET coffee, så kommer antagligen vara uppe hela halva natten,så please entertain me någon!
Nu ska jag fortsätta flumma lite, sen får vi se vad som händer.Ciao.
ser sådär smått risig ut igen, men who cares?

hemma igen

Kom hem från träning för en stund sen. Sitter här nu och degar igen. Ska nog strax hoppa i duschen, fixa mig lite och dra iväg mot ejjbiisii. Javet jag har mycket intressant liv. Hade bäst, puss!

varningvarning.

Dethär händer ALLTID då jag har tråkigt..suck.Börjar alltid kreppa håret om jag har tråkit. Vet inte varför men..
jaja nu ska jag städa sen träning, hörs senaree. ciiaoo!

anna funderar

Jag har kommit fram till en sak. Kärlek är aldrig tvåsidigt. Iallafall inte om jag är inblandad.

söndagsmorgon

Tröttare än trött, latare än lat, fulare än ful, risigare än risig, äckligare än äcklig,dödare än död.
Japp, där fick ni hör hur jag mår idag. Vaknade för 1h sen, har hunnit med att gå ut med hunden och tvätta håret. På dagens schema står det:
- dammsuga
-städa wc:n ;ss
-stallet
-lenkki?
-?
Japp. Men får se hur mycket jag orkar av allt detdär. Jag skulle ha stor lust att dra till gymmet men kan inte göra det pga vissa..ööh.."problem".Suck. Nu tänker jag sitta här och dega ända tills jag vaknar ordentligt, sen drar städningen igång. Som avslutning kan jag säga att somtur mår jag inte skit idag, har ju varit lugnt hemma igårkväll så. ;)
Aja, ha en bra söndag, ciiiaaaaooo!


har laddat upp bilden förr, men cuz i like it så får ni se den igen.
å jag vill ha mitt eget långa fina hår tillbaka :(

Prove me wrong.

Jag är så jävla trött på allt skit. Jävla trött på att fastna för någon speciell person, man vet ju ändå att det inte blir något annat än dendä ända jävla natten. Okej, menar ju inte att man ska bli tillsammans ända tills döden skiljer oss åt, men man kan ju åtminstone försöka bry sig lite, eller åtminstone leka att man gör det. Allt är kul så länge det varar, men efteråt känner man sig så jävla piss och äcklad av sig själv. Hur lågt kan man sjunka? Varför i helvete finns det så jävla mycket folk som är så jävla fulla med skit?Fan. Jag blir så jävla arg. Så jävla besviken. Så jävla krossad. Jag vill ha någon som bryr sig. Jag vill ha dig. Fast du är väl ändå lika full med skit som alla andra, så vad är det för vits med att hoppas? You're just like the others. Och om du inte är det, så bevisa det då.

feeeet

Hemma från abc nuu. Satt och chillade där med J, och åt hesemat. Yep, rätta maten då man har gräbulä. Sen gick vi snabbt till butiken och köpte lite gotta.
Nu sitter jag och kollar på film, White Chicks, sjukt rolig film! Och skönt att bara sitta hemma och chilla, imorn ska jag sova hela dagen. Jaja, ha en bra lördagskväll, ciaaao!


godisgrisen is here again!omg snart sväller jag väl upp som en ballong om jag fortsätter likadant.

gjort är gjort.

Sådär. Nyduschad och fräsh, så jävla skönt.
Somnade typ genast jag satt ifrån mig datorn och sov ända tills K ringde och väckte mig för typ en timme sen. Är jävla trött,risig och svag just nu så mår skit som fan, somtur försvann en del av den äcklade känslan, men inte helt. Helvete. Aja, gjort är gjort och man får inte det tillbaka.

Nu ska jag försöka vakna, sen fixa mig någolunda och så drar jag väl ti ejjbiisii och käkar, om jag får ner något då.
Vi hörs senare, pusshej!


min mys-outfit. love it. ♥

ofräsh.

Vaknade nyss och mår skit som faaan och känner mig jävligt äcklad. Drar i duschen nu, hörs mera efteråt.

gräbylä

Lever fortfarande!Har bara inte hunnit uppdatera igår.

Blev skola, sen till morsan i duschen och efter det hem till gamlis. Packa saker och hämta J, sedan dra iväg till K för att fixa inför festen. Och ja, herregud är nog det ända jag kan säga. Det var en helt galen kväll/natt, no more details.
På morn såg all ut som ett helvete,och jag mådde piss och mår fortfarande piss.
Kom hem för en liten stund sen och ligger nu här i sängen med laptopen framför mig och trögar. Tror nog jag ska ta och sova bort dagen, på kvällen blire troligen abc med jeesus, jag ska bikta mig, hahah okej kanske inte.
Känner ännu att jag är typ full, så går nog och sova nu, ciao bitches!

jag för någon dag sen.checka in snygga Sverigeflaggan på ena nageln, love it!


blää.

Uschblä vilket väder säger jag bara. Och uschblä för skolan och läxor och jaa allt med skolan att göra. Så nu får kära historiaboken ta och slänga sig i väggen, och jag tror bestämt jag ska lacka mina naglar nuu! Sen blire det nog att krypa ner i säng och sovaa, ciaao bitches!


pluggaar??!

Kom för en stund sen hem från stallääät. Sitter nu och gör läxor. Ja, ni hörde rätt, LÄXOR. Haha jag har fått fnatt. Nemen tänkte vara lite aktiv för en gångs skull! Nu ska jag fortsätta, hörs mer ikväll!Ciao!


jaa jag pluggar faktist!

 


hemmaaa..

Nu är skoldagen äntligen avklarad, men jag är trött som fan. Skulle inte orka dra till stallet, men måste nog göra det ändå.. Sitter här och trögar och kollar på tv, jaa, har inte så mycket annat att säga. See ya later folks!


torsdag

Gomorn!
Blir lite såhär snabb-bloggning nu, ska just dra till skolan.. Dagens schema består bl.a. av skola, träningar och chill. Dessutom tänker jag gå och sova TIDIGT idag, för var så grymt trött då jag skulle stiga upp på morgonen. Aja, nu är det bråttom till skolan, hörs då jag är hemma igen!


fastnar inte på bild, menmen..kör på med kort hår idag igen.


J's dagens outfit!

K kontaktade mig tillslut och hon kom hit och satt och trögade med mej och J. Efter allt skitsnack körde jag hem henne och J drog också hem. Fyfan vad mina fingrar frös då jag körde, borde nog ta och skaffa ett par nya läderhandskar till hösten senast. Jaja, då jag kom hem kollade jag slutet av Doll House, BRA SERIE!, och nu ska jag gå och sova!
Gonatt allihopa!
jessi visade stolt upp sin "dagens outfit", som var SÅÅÅÅ FIIIIIIIN =)))))*host*

degar

Hääälöööj.
Sitter här med J i soffan och degar och vi är snåla på nått gott,buhuu. Men har iaf varit jätteaktiva och varit ute på länk i 1h, duktiga vi äär!
Jaja vet inte vad som händer nu ikväll, knappast något speciellt, om inte K kontaktar mig snart på telefjongen. Ha en bra onsdagskväll! Ciao!

LenkkiiiH

Nu ska jag och J ut på lenkki, ciao!
J & A

Morgooon

Gomorn babes!
Okej ni undrar säkert varför jag bloggar denhär tiden och säger gomorn, men hade lite sjukt i magen på morgonen så bestämde för att skippa skolan idag, hähä. Steg upp där halv 11 tiden, sen dess har jag inte gjort så mycket, typ suttit och spelat gitarr(!!) Dagens schema står typ tomt.. Funderar på att fara på en springlenkki, brukar hjälpa då jag har sjukt i magen, och dessutom har jag inte tränat nu på ett tag, suck..OCH det är superfint väder där ute!!

Fick just reda på att jag ska hitta på någo jävelskap med K ikväll, det blir ju intressant som vanligt..får se var vi hamnar ikväll då.. ;)

Jaja nu ska jag hitta på något annat, vi hörs senare!



haha


Hihiii

Den bästa planen uppkom idag, så grymt bra! Sommaren, here we come! :D

It looks like I'm in pain.

Usch fy på mig själv vad jag är laaat. Har inte orkat på någon lenkki nu ikväll, ingen motivation att göra något. Imorgon är det onsdag, sen blir de torsdag och så äntligen fredag, nice.
Nu tänker jag kolla på tv och sen tänker jag faktist sova. Ha en bra kväll, ciao!
Old. Jag gillar denna bild på nått sätt, it looks like I'm in pain.

jag.

I like to meet new people,
I love helloes,
I am passioned of talking,
but,
I hate goodbyes.

Sunshine baby

Im home wihoo!
Känns som om det kommer bli lite dålig uppdate igen, har riktigt ingen motivation att skriva.

menmen.. skola idag som vanligt då, lite piggare kände jag mig då jag tog powernap igår. Efter skolan strövade jag omkring på stan en stund, sökte efter leggings men hittade inga bra, snyft.. :( Drog sen tillhögbacken och hämtade lite grejs. Nu sitter jag här i gamlis och trööögar. Funderade på att jag skulle dra till gymme idag, men tror inte jag orkar köra till gymmet , så tar nog och drar på en springrunda istället. Det är förresten skitfint väder nu och känns riktigt vårigt, i love it!

Nu ska jag fortsätta chilla, får se vad som händer sen. Ha de bra, pusshej!

bara för att jag saknar sommaren. ♥

Helgen var..hmm..intressant.

Okej, nu om lördagens och söndagens händelser!

Drog ju till abc med Karo på lördagskvällen. Satt där en stund och träffade shönt folk. Sen skulle vi typ ut och köra med någon men slutligen blev de så att vi klockan 2 på natten åkte iväg med bil och hamnade i en barack nånstans i molpe med molpeboar. Sen flyttade vi oss till mr.X och där spenderade jag och Karo natten..nog för att jag inte sovde ett piss heller, menmen.. resten är ju såklart privat och insidestuff.. ;)
Vi fick efter många telefonsamtal och sms tillslut skjuts tillbaka till abc var vi tog en kaffe och körde sen till mig. Städade och fixade klart åså kom girlsen hit och åt tårtaa! Hade mysit, tack för det tjejer!♥
På kvällen skjutsade jag hem Käröö och lämnade och flummade hos henne en stund. Då jag kom hem diskade jag (?!?!)undan från "kalaset" och så slocknade jag i sängen.

Sådär, nu vet ni om min helg! Och nu är det sovdags, ciao bitches!


saturday.

Förlåt för skit update =(

Satan. Satt just och skrev ett jävla långt inlägg, men sen då jag skulle publicera det försvann det, eftersom jag tydligen inte var inloggad på bloggpunktessee.Typiskt att de ska hända mig, är inte första gången.

Men jaa, har inte orkat blogga igår och idag typ, har varit helt dödstrött och busy woman..
Hade stora problem att stiga upp idag, men på nått sätt gjorde jag det och kom mig iväg till skolan. Där gick jag omkring som en levande zombie och höll på att somna ett x-antal gånger på kemitimmen. Jaa just de, ny period började ju idag. Har 6 läsämnen nuu, suck och blää..menmen, sen är det äntligen sommaaaarloov!♥
Jag slocknade på soffan genast jag kom hem och tog en powernapp. Vaknade sen mittiallt och fick stressbråttom då jag såg att klockan va halv 7. Snabbt iväg till schtallee och nu efter att jag kommit hem har jag bara suttit och degat här i soffan, igen. Ska nog snart dra och sovaa..

MEN, först skriver jag ett inlägg om helgen, stay tuned! ;)

fyfan ser jävla risig ut.


över 24h utan sömn

Haloj, jag lever fortfarande! :D
Jaa det blev en ganska intressant kväll igår, berättar mera om det sen ikväll. Nu ska jag och K fixa tårta och grejjer så om en liten stund kmr girlsen hiit!
vi är såå seriösa idaaag =)))

cammspamm

NU SKA JAG UUUT! Wiihooo, ciao!
haha aaw ja e sööt. spec. sista teini-bilden, eheh

:(

it feels like the feelings fade away.

Inkööp

tröjjorna jag köpte. Bara typ basic, men iallafall.

oversize t-shirt och basic topp - H&M


home from town

Tjaaao bitchees! Nu är jag hemma igen. Vimsade omkring på stan en stund, köpte lite saker tills imorgon och några nya tröjjor(bild kommer i nästa inlägg). Nu borde jag städa hela övrevåningen här hos pappa, suck.. -.-
Vet inte vad som sker ikväll ännu, blir väl att vimsa iväg nånstans som vanligt.

Aja, lägger in bilder på tröjjorna snart!Puss hej!

ready,steady,GO!

japp nu är jag fixad och ska dra in mo stan, see ya later!

 





dagens look, MYCKET SERIÖS. hah


I'm alive!

Jao jag lever fortfarande! Men mitt tillstånd är inte riktigt det bästa. Och NEJ, jag har inte druckit nått igår, är bara jävlit trött.
Okej, lite om igår: Efter massa strul och skit drog jag och M till ejjbiisii i regnet, myyys. Satt där en ganska lång stund iallafall, men sen ringer K och säger att de tänker fixa fest. Så jag ringer runt lite folk och så kör vi iväg till Brändö. Festen hinner inte helst börja ordentligt pga cpgrannar som ringde polisen fast vi var så jävla tysta.Aja så drar vi iväg till Gerby och resten av kvällen orkar jag inte  ta upp, men den var ganska..ööh..intressant?

Jag och A kom hem till mej en 3- halv 4 tiden, vi var helt döda och ihjälfrusna så si somnade typ genast.

A stack hem just och nu sitter jag här och trögar. Ska börja fixa mig och tror jag drar en sväng till stan sen, har massor att göra idag. Uppdaterar ännu med ett inlägg före jag drar till stan. Hej så länge!



okej, ser helt grymt risig ut. kommer nog att ångra att jag laddade upp detta.

Få saker, HELT GRATIS !!

Jag är med på en sida som heter PointShop.fi var man kan få saker som presentkort, parfymer, godis och smink, HELT GRATIS!!!Det är bara att gå med i olika undersökningar och test för att tjäna poäng, sedan byta ut poängen mot nån sak man vill ha, mycket enkelt!

Det är enkelt att bli medlem! Bara klicka på länken här och följ anvisningarna på sidan! Sen är det bara att börja samla poäng! ;)



Gör som jag och bli medlem på PointShop.fi!


disturbing you

Nyduschad och fräsh. Nu sitter jag här i min gamla men supermysiga morgonrock och har såå tråååkigt. Jaja ja ska sluta störa er med att blogga var 5:e sekund, går och fixar lite varm choklad istället. Ciao bellas!
jag just nu.

raindrops on my shoulder

Är ÄNTLIGEN hemma! Det regnar som fan där ute,så såg ut som en dränkt katt då jag kom in.. Smart att köra en sån dag då det regnar, yep.
Har just fixat ngt att äta, sen måste jag ordna lite i mitt rum, det är råddigt som fan.
Kvällens planer är ÄNNU oklara. Sista jag vill är att sitta hemma och tråka iallafall. Jaja vi får se vad jag hittar på.
Snart hoppar jag i duschen och sen fixa rummet, mig själv och åka iväg nånstaans. ;)

Bye!


blöööbb

Hah.
Sitter nu i skooolaaan å tröögar vid datan, annina sprang just in hiit, hihi. Ska vänta på att min käre bjuris slutar så ska vi gå och dega lite i soffaaan, sen tror jag att jag drar hem. Men har fortfarande inget att göra på kvälleen, bläääbläää. Nu just regnar det där ute iallafall, great.

men nu ska jag tröga lite på fejjsbookk sen borde väl ääälsk komma snart.
jaja vi höörs, bye!


bjuder på en bild from tha party för nån vecka sen ;)



haha ja e ju såå sööt. eh


sitting here and waiting for you

Shuhuu!
Sitter igen här i skolans datasal och bloggar lite, nice.
Kan säga att min dag börjat så jävla dåligt. Fick 4 i matteprovet, och 5 i hissaprovet, that's so fuckin' great. 
Nu väntar jag på att de andra slutar och så är dags för lunch. Sen har jag ännu musik och biologi åså slutar jag. Ska ta och öva några gånger igenom artkännedomen nu, tror den borde gå ganska bra iallafall.

Aja, vi hörs efter skolan, då jag är hemma igen. Ciao!



hihi, bara för att min bror och jag var lite söta då vi var små.


dageeens

Gomorn sötisar!
Snabb-bloggning nu, ska just dra till skolan, suck. Sen får vi väl ut alla prov, hoppas det gått bra. Dagens schema står ganska tomt ännu, så om någon vill hitta på nåt, så call me!

Näe nu måste jag dra, see ya later!





haha, jag jus nuu, såå coool ;)

hot

bara för att jag vet att jag är snygg ;)
bra självförtroende, i know ;)

hähä i'm evil

Hemma igen bitches!
Jao, kvällen spenderades som vanligt på ejjbiisii med två bästa rumpenissar! Vi hade det mycket trevligt, kommer säkert snart bli kända som "det högljudda gänget", hah. Aja, chillade där länge och kom hem för nån mimnut sen.
Nu snurrar det som fan i huvudet, känns som om jag svimmar snart.
Borde ta och öva lite på artkännedomen, faen.Orkar inteee. Jag är mycket aktiv skoltjej, japp!Hehe, eller så inte.
Imorn får vi ut massa prov, får se hur det gått. Börjar somtur 9.15 imorn, eftersom vi har världens chillaste mattelärare.
Nä nu ska jag göra något annat, gonatt folket!



Vad är det som har hänt? Du verkar undvika mig hela tiden, pratar ju knappt mera. Varför? Please, talk to me, what's wrong? Vad har jag gjort fel denna gång?

häppi

YEY, nu ringde min älskling! Ska fixa mig nu, sen drar jag! hörs ikväll bitches ;)

Never doubt what you want.

Här igen. Har varit och tränat,gick bra med C. idag, fiinfiin pojk! Nu ska jag försöka öva lite på artkännedom, och så väntar jag på att min kära vän turkrosa ska ringa mig.^^

Aja, ha det bra vi hörs senare!

Känner mig sviken nu, av båda. Nu står jag ensam.

Dresscode 08042010

Dagens dresscode:

"oversize" skjorta - Jack&Jones(pappa's garderob), bälte - VILA , leggings - H&M

(och ja, jag vet att mitt rum är råddigt, hehe..)

finns inget som heter "hem".

I'm "home"!
Okej, är hemma i gamlis nu. Efter mötet fick jag ett samtal, och blev skitförbannad ang. morsan. Jävla skithög! Gick frustrerad till stan, hittade cykleln som överlevt nästan en vecka i stan!Sen cykla ilsket till högbacken, klampa in och hämta min dator och springa ut igen. Gick och väntade på bussen och nu är jag alltså här. Ska snart iväg och träna, sen kom jag på att jag har artkännedom imorn, fan också. Övar snabbt på det då jag kommer hem, sen ut med K, shöönt.
Lägger ännu upp bild på dagens dresscode,sen äta,fixa mig och dra iväg!

Jag tänker inte prata med dig förrän du ger upp och ändrar uppfattning och attityd. Du är fan störd i huvudet.



schuuuleeee

Hola!
Sitter i skolans datasal och har en dampande turkrosa brevid mej. Japp och själv heter jag ansoderm, trevligt att träffas. =)))

Haha, okej. Hade finskaproooov då, det gick heeelt braaa, fastän jag inte övat. Sen åt jag och turkrosa lunch och gick sen upp till kansliet och fyllde i lite papper,hähä. Väntar nu på att klockan ska bli kvart i 12, då börjar mötet jag ska på. Hoppas det inte tar längee, orkar inte sitta här i skolan och tröga mer. Sen efteråt kanske jag åker snabbt in till stan, eller så hem till papi tillbaka. Kvällens schema består av träning och kanske ejjbiisii med K. 
 
Turkrosa lämnade mig just så nu sitter jag ensam här,buhuu. Nåja, snart börjar mötet så nu drar jag. Uppdate då jag kommer hem igen! See ya bitches!


               


haha en så random snygg*host* gammal bild på mej igen.


morgon inlägg !!

Gomorn!
Har jus fixat mig och ska nu dra till bussen, har finskaprov idag, inte övat ett piss. Aja det går väl helt bra ändå. Näe nu måse jag springa så jag inte missar bussen!
Bloggar antingen från skolan på lunchen eller då jag kommer hem!
Ha en bra dag, ciao!


snabbis bild på mej!

about you

"Hjärtat slog tusen slag i sekunden och jag kände att jag började tappa kontrollen på mina ben, som var utmattade efter den långa sträckan."


drömmer

väck upp mig någon och säg bara att allt detta är en dröm.
2 dygn nu. men jag tänker inte förlora,
det handlar om mitt liv, om mig.

jag älskar värre.

Den som hör mig klaga i sommar om värmen får slå mig på käften, jag lovar!
kvällens höjdpunkt! Dethär gjorde mig på lite bättre humör nu iallafall :)



mardrömmar

Kom för en stund sen hem från J's träningar som jag var och kollade+fotade, duktiga tjejer! Har inte helst den minsta lilla lust att börja läsa på prov, har redan försökt öppna boken men det blir inget av det, så tror jag kommer skita i det helt. Men nu har jag iallafall helt dödstråkit, vet inte vad jag ska göraaa. Jäääävla tråkigt.

Är dessutom helt jävla döende trött. Sov typ inget inatt, har vaknat upp alldeles för kallsvettig och helt vettskrämd av drömmarna jag drömt, hela natten. Fyfan, jag blir vettskrämd bara att TÄNKA tillbaka på dem. Hoppas deta blir en bättre natt, fan jag behöver sömn, dör ju annars.

Jaja, ja ska sluta klaga och filosofisera, see ya later!

2 dygn nu.

Hola amigos!
Blir snabb-bloggning nu för ska just iväg till högbacken och hämta lite saker, gå i duschen och sånt. Och nej, mamma är inte hemma då när jag åker dit. Har snart inte pratat med henne på två dygn, roligt, men hon måste ju fan börja förstå snart.

Har varit till skolan idag på morn och skrivit matteprov, vilket gick ganska skit, ditt fel. Men ne nu måste jag pysa, bloggar kanske då jag kommer tillbaka, om jag hinner!

Ciao!



tröttis jag idag.

i-landsproblem

Varför är man alltid trött då man borde läsa på prov?! Fan. Matteboken ligger fortfarande i väskan, klockan är 10 och jag är så himla trött. Får hoppas att provet inte skiter sig imorn.
Näefan nu drar jag fram boken,sen blire sovdags!
Ciao sötisar!

älskar dig!

min nya livs kärlek, haha.
Kismet Raspberry Cheesecake, mums!♥

strul

Okej, blev ju massa strul igår så ja, inte kul.
Sitter nu hos pappa och degar, har ingen aning när jag tänker åka tillbaka till mamma. Hon har verkligen tappat det nu, så orkar inte med henne.

Matteprov och tvättning av kläder står på kvällens schema, blää. Har faktist ingen lust att göra något nu, vill bara sjunka genom marken och ruttna bort.

Aja, ha en bra tisdag, ciao.


vill vara anonym idag.

wierd kväll

Jahapp. Intressant dag/kväll, gonna tell you little bit about it.
Fika med A och E, and very important diskussion. Sen köra ti K, köra ti mej,köra ti ejjbiisii. Flummflumm och jupa diskussioner där, J kom också dit. Köra hem, K kommer till mej en stund. Paranoid mamma -> jag spenderar 1h i wc:ns mörker med musik på högsta volym.Nu här, snart sova.
Jag kan ta mycket skit, men jag är ändå mänsklig. Jag orkar inte HUR MYCKET SOM HELST. Men jag ska kämpa, jag vill inte ge upp. Och mest av allt, jag vill INTE bli som DU.

DU LOVADE

du lovade
Du lovade
Du Lovade
DU Lovade
DU LOVADE
DUUU.LOOOVADE.
DU LOVADE FÖR I HELVETE.
FANFANFAN.
JAG HATAR DIG.
Jag tänker göra ditt liv så jävla svårt från och med..
NU.

Pazartesi

Huomenta Suomilajnen!
Jaja, gomoron alltså.steg upp för 1h sen och har nyss varit i duschen. Nu ska jag gå och äta frukost (!?) och sen tvätta kläder, eftersom mitt rumsgolv ser ut som en horisontell garderob/tvättkorg. Sen tar jag nog och städar lite också, om jag hinner. Halv 3 ska jag på hemligt uppdrag in till stan, hihi. Sätter kanske in bild på dagens outfit före jag drar, annars bloggar jag då jag kommer hem.

Ha en bra måndaag!



let's PARTY.

.

rändöööm


eheh

olycksbringad?

bara jag som lyckas med sånthär..gick in i något?

Dagens låt

Dagens låt: If We Ever Meet Again - Timbaland ft. Katy Perry



godisgrisen är hemma igen

shuuuH!
Kom precis innanför dörren, har varit på ejjbiisii med J och chillat, nicenice. Somtur var det inte halt så fick fräsa på för full gas med min kära mopo, hihi. Aja, före det var jag och fotade niinus som åkte på sin medvurst inne i växthuset vid YA, naajjjs.

Nu fan snurrar det i huvudet och jag mår piss, vet ej varför. Hoppas inte jag svimmar, det skulle ju vara passligt trevligt. Ska äta lite av mitt godis så kanske jag piggnar till lite. Ha en bra söndagskväll, bye bitches.


ja, jag är verkligen en godisgris. konstigt att jag inte väger typ 100kg, ännu.

bläääääää

Kom nyss hem från träningen och nu sitter jag och äter koskit. Haha nånej, jag äter memma, men tycker inte ni också att det liknar koskit? hähä
Nåjoo, får se vad det blir av kvällens planer, dem har lovat snö och minusgrader = HALT SOM FAN = annas planer blir förstördaaa. Bajs. Sitter  och funderar om jag ska sätta på mig the hair och sen börja göra något. Men nee, nu tänker jag hämta en muminlakrits och tröga ännu en stund! C ya later bitches!

nongräbuläsunday

Nu är det söndag.
Vanligtvis skulle denna dagen betyda stress och ångest och trötthet,men eftersom det inte är skola imorn känns det bra, otroligt bra! Eftersom jag inte festat något igår heller så mår jag inte skit, wiho.

Steg iallafall upp för 1 timme sen och kom på att jag måste gå ut med hunden. Suck. Efter den lilla friska morgonturen fixade jag lite morgonmål till mej. Brukar inte äta morgonmål så ofta, inte på skolveckorna iaf,men kände nu för att göra det. Sitter nu och väntar på att det ska bli lite varmare där ute, sen drar jag väl och tränar igen. På kvällen ska jag go nuts med friends. Ha de bra,ciao!


every breath you take.

Måste bara säga en sak ännu:


Life's GREAT!
It really is.
Ta vara på ALLT.
Lev ditt liv FÖR FULLT.
Man vet aldrig när man tar sitt sista andetag.

puss på er, love you all. ♥

Mjaow.

Hej rumpenissar, ja e hemma igen!
Filmen var jättebra, höll på att börja storlipa i slutet, men eftersom jag är finne, så visar jag inte känslor, och höll tillbaka tårarna, haha. Men höll ju på att dö av att få se Robert Pattinson i princip hela tiden.Oh my god han är för snygg. Men, måste ändå medge att jag gillar Edward Cullen bättre. Bara man skulle ha en egen Edward, det skulle va nice. ♥
Jaja nu ligger jag här och degar igen, får se vad jag hittar på, men är iallafall helt grymt trött så jag tror jag drar och sover snart. Ha en riktit bra lördagskväll, och festa lugnt! ;)
Ciao!

nu ska jag fixa mig!

Sådär ja, nu är jag här igen, nyduschad och fräsh.

For en längre lenkki idag, men hade ju tagit med hunden så det gick inte så bra. Fick fan dra henne hela vägen efter mig då jag sprang, så min motionsrunda blev förstörd. Lat å trög bläähund.
Nu ska jag rota igenom klädskåpen för tt se om jag har något att ta på mig, sen fixa mej och dra till bussen. Ska ju med J på bio och se på Remember Me, nice!

Och förresten, fan vad rykten sprids snabbt. Vad fel de ofta är dessutom. Tro aldrig på rykten, de är inte sanningen. Men ibland kan man få några sekunder i rampljuset, bara pga rykten, kan ju vara bra eller dåligt, välj själv.



jaaag.

I heard something

Kom just tillbaka från lenkki, hoppar snabbt i duschen nuu,uppdaterar efter det!

muminlakrits!

tjena bitches im back!
Kom hem från träningar för ca 1h sen. Har inte gjort så mycket sen dess, typ trögat på datorn och käkat lunch. Nu sitter jag och käkar muminlakrits eller va de nu heter, MUMS, i love it!Haha, mamma hade köpt det åt påskkärringrna men eftersom det inte kommit några får jag väl käka upp alla då, hähää. Eller så inte, blir ju feeet.

Nee, nu ska jag nog börja dra mig ut på springrunda med hunden, för det är grymt fint väder ute och både jag och hunden behöver röra på oss!Aja see ya later!



I love it. ♥

Like raindrops

Gomorn bloggis!
Sitter här nyduschad och fräsh, ska snart gå och äta lite frukost. Dagens planer består av att om några timmar dra iväg på träning, sen hem tillbaka, duscha, fixa sig och troligen åka på bio med J. Vi har tänkt kolla Remember Me, som hade premiär igår!Hoppas den är bra, Robert Pattinson är ju med iallafall! ♥

Näe nu ska jag klä på mig förrän alla små påskhäxor börjar springa bakom dörren. Tror dessutom jag ska gå och snatta lite av påskgodiset mamma köpt, hähää. Jaja, nu drog jag.





GLAD PÅSK!



thoughts.

allt kan ändras på bara en sekund. ett ord. en blick. vadsomhelst. och man är fast.

fan

Arg,stressad,ledsen,besviken,övergiven.
Fan, jag hatar denna jobbiga känsla. Värsta emokid.
E på jävla dåligt humör nu. Ska ordna lite musik sen blire sovdags. Ciao.

Detta är till dej.Ja, till DIG.

Jag blir så jävla besviken och trött på dig.
Du säger aldrig vad du ska göra, man måste alltid fråga ut dig.
Du planerar massor, som jag får höra sen av andra.
Vad är ditt problem? Vill du inte vara med mig eller?Kan du inte fan öppna din egen mun och berätta?
Vad fan är du rädd för?
Det kan aldrig vara bara du och jag. Antingen är vi många, eller så du&h*n åså jag, ensam.
Du blir bara så jobbig då du hänger med h*n, och du vet att jag hatar h*n.
Är jag bara barnsligt "avundsjuk" och vill äga dig?
Jobbigt som fan är det iallafall, jag orkar inte mer.

fredagskväll

Tjuuh!
Kom just hem. Ute och körde med J, nicenice. Vet jag inte vad jag ska göra ikväll, kanske det kmr någon bra film på tv?Tråkigt,osocialt verkar det bli iallafall. Nu tänker jag tröstäta en kismet och bli fet.Ciao.


jag just nuu.



I ♥ Spring!

Tjuhuu! Sitter här och bloggar nu igen dåå. Har städat rummet, ordnat lite i klädskåpet(inte klart dock) och så har jag ätit påskmiddag. Det är supernajs väder där ute, jag ska snart ut och köra med J, sen får vi se vad jag hittar på!
Och nu känns det som vår. I LOVE IT. ♥

Ha de bra, puss hej!


Dagens dress

Dresscode and facelook of today:








Långfredag.

Good morning sunshines!

Var trött då jag kom hem igår så orkade inte blogga. Jag väntade på Karo i 2 h, hon hade tydligen somnat.. -.- Kl 10 körde vi iväg mot abc. Där satt vi i ca 1 h åså ringde vi upp J och sade att vi skulle hemta henne. Sagt och gjort. Så körde vi tibax ti ejjbiisii och satt där och flummade lite.Allti intressant att kolla omkring vad det finns för folk där.Aja, sen slängde vi hem J tibax och körde hit till högbacken. Kom fram hit en 1 tiden, jag och K sa och slöade och flyttade lite musik till hennes mp3, karo drog hem där 2 tiden och jag somnade nästan genast efter att hon stuckit.

Idag vaknade jag för ca ½h sen, har inte gjort något ännu. Dagens planer är att snart gå och äta frukost, städa rummet(& ordna kläskåpet om jag hinner), gå i duschen å fixa mej, äta påsklunch med mami&lucas&mommo, tröga och tröga. Blir alltså chill dag idag.
Men nu ska jag dra, ha en bra långfredag, vi hörs senare!
Ciao!  



fastnar inte alls på bild just nu, så får bli en gammal istället.

YEY!

Halluuuuj.
Nu är jag äntligen hemma igen, har sprungit omkring överallt idag! Efter träning, som förövrigt gick jättebra, drog jag med morsan och brosan till pappa för at städa ur storskrubben. Om ni läser bakåt får ni veta att mina föräldrar skiljde ju sig i höstas, så huset i gamlis är ju till salu. Pappa ska flytta till maxmo i maj, till huset han köpt i höstas, så nu blire att börja flytta omkring på alla saker.. aja, vi ordnade,städade och kastade bort massor me grejjs. Kom hem för ½h sen, nu ska jag börja fixa mig lite, K kommer snaart, så då ska vi ut och köra, för hon hämade sin nya mopo idak!

Nu ska ja fixa mig, c ya later bitcheeees!


morning

Halloj!
Sitter här nu och äter frukost, var mjust och slängde hem K, orkade inte göra det igår natt så hon bänkade sig i min säg i stället. Snart ska jag dra och träna woho! Sen till gamlis till papi och städa vår stora skrubb, yey, not.


Aja, nu äre bråttooom!
CIAO!

RSS 2.0