Mot gymmet!

..jag är fan sjuk i huvudet eller nåt haha :)


Dumma blogg.se app !!

Blogg.se-appen bråkar bara, inte kul :( har bloggat en massa idag med det vart inte publicerat.... Nu måste jag iallafall sova, ska upp halv6 imrn och ska träna sen jobba, usch för jobb.. Menmen det klirrar ju i kassan iallafall!:) aja, nattinatti snuttisar!!

Thursday 26th of April, 2012

Godmorgon!

Sitter som bäst här i köket på hb, kollar ut genom fönstret å dricker mitt morgonkaffe och käkar frukost. Vädret därute ser inte värst lockande ut med tanke på att de lovat regn.. Jag ska ändå dra till stallet så småningom för att pussa på sötponnyn! Senare på dagen har jag egentligen inga planer, men tror jag ska färga håret(utväxten) iallafall. Tycker det skulle kunna bli sommar och soligt nu så skulle jag inte behöva färga nån utväxt eftersom det bleks av solen. Aja slutdiskuterat om min utväxt, haha! Ska nog försöka orka dra mig till gymmet idag ännu ifall magen tillåter, vikon på G här snart skulle jag tro, eftersom jag har magsmärtor från och till.. Inte kul!!:(

Update: Ne, helvete nu börjar det regna... Skjuter nog upp stallet en liten stund ännu....


Blogg.se bråkar?!

Hejsan! Såg att mina blogginlägg inte kommit upp på bloggen av nån konstig anledning??!:s Eller såg nyss att mitt inlägg jag skrev på gymmet imorse publicerades typ nu?

Menmen, gymmade imorse iaf, riktigt nice!!;) efteråt åkte jag hem, drack proteinshake och slängde i mig en nyttig sallad för att sedan fortsätta iväg mot stallet. Väl hemma joinade Karo mig på balkongen för lite schteektimes! Halv 4 kom papi och hämtade mig så vi kunde åka till isokyrö för att hämta hö åt hästen. Duktig jag körde med släpvagn och kunde tillochmed backa riktigt prima med den osv!:D

Efter vi hämtat höet körde vi till maxmo, var jag också befinner mig nu. Ska nog sova så småningom för är dödstrött.. Kommer int till stan igen och då ska jag till stallet as usual. Ska kanske också träna efteråt, beror på hur hemsk träningsvärk jag har imorgon.. Hade nämligen hoppträning på stallet igår; brukar typ aldrig mer få träningsvärk av ridningen, men igår måste det varit extra tungt eftersom mina ben är helt döda..

Sov gott hörrni, talk to you later!:)


Godmorgon!

.. Befinner mig som bäst på gymmet! Blir endast ett motionspass såhär på morgonen, har sprungit/intervalltränat på löpbandet 40 minuter och nu ska jag ännu cykla i 20 minuter, blir bra va?;) Sen ska jag nog sola en snabbis också, men bloggar mer då jag är hemma igen!:)




image description

 


ändrar design..

Började nu redan ändra om i designen, så undra inte om det ser konstigt ut emellanåt för det är halvklart!

I'm back!

.. eller vi får ju hoppas det iallafall!


Men har rensat tankarna och atmosfären omkring mig riktigt ordentligt nu, så jag är glad! Kommer börja blogga som vanligt fr.o.m. imorgon igen, har inte gjort så mycket idag så det finns inget att skriva om.. Imorgon ska jag iallafall träna, sen stallet och sen ska jag åka iväg med papi till Isokyrö för att hämta hö. Flyttar ju med hästen till "nytt" stall nästa vecka så! Ni anar inte hur mycket jag längtat efter detta! :D Men anyways, måste komma ihåg att fixa en ny design hit! Den som jag har nu är så himla tråkig. :(

Aja, sov gott sötnosar, hörs imorgon!





let the world smile :)

Well yes, I can wait for you. But I'm not going to stay around forever.

Mitt bloggande har lämnat åt sidan för en tid. Och så kommer det också bli en tid framåt. Jo, jag tänker ta bloggpaus. Vet inte hur länge det varar, en dag-två dagar - en vecka - en månad.. no idea! Men har iallafall en del problem jag måste reda ut i det privata livet jag inte skriver ut här. Dock kan ni räkna med att jag återkommer nog ännu! Så kika in här emellanåt för att se ifall jag bloggat. Ta hand om er! ♥

/Anna


Just as a reminder..


Mot gymmet!! --->

... Och jag fucking hatar snö!!! :(


Godmorgon!

Sovit gott? I certainly have!:) Har nyss varit och skjutsat bror till skolan, sitter nu nerkrupen i tv-soffan med en kopp rykande kaffe, mumma! Ska så småningom också sticka iväg till stallet!

Igår morse var det träning för hela slanten, det känns verkligen idag. Blev 1h på löpbandet, 10 min spinning, mag- och ryggmuskler + ordentlig stretching såklart! Brukar oftast inte bli öm i t.ex ryggmusklerna(fått bra ryggmuskler från ridningen) men nuu är jag död i ryggen typ, haha.. Dock är det ju bara nyttig smärta! ;)

Annars då? Har chillat med mina girls de senaste dagarna en massa, vilket gillas! Dock märker jag att jag inte kan sitta hemma en längre tid, blir galen av tristess och får nästan ångest... Måste hitta på nån bra sysselsättning elr nåt!

Btw, idag ska vi åka och hämta nya bilen, gissa vem som är lite taggad?!:D


Bedtimes!

Tjing! Varit i farten mer eller mindre hela kvällen.. Nu är det sovdags, gym står på schemat på morgonen! :)


This is not a drive by.


"Oh I was overwhelmed and frankly scared as hell,
Because I really fell for you."

and I still am.


Sommarjobb: *check!*


Glad chey!




och ändå stiger panikångesten inom mig.

GOOD NEWS!

God "morgon"!

Hehe, är ju knappast riktigt morgon mera.. Menmen, har sovit sjukt tungt inatt, skönt var det iallafall! Ligger dock fortfarande en massa efter med sömnskulder, men det ordnar nog sig! Fick förresten bra nyheter imorse om jobbstuff, så ska åka på lite snackis imorgon, nice! :) 

Dricker för tillfället mitt morgonkaffe och ska strax sticka iväg till stallet! Ska nog också hinna med att gymma ikväll, eftersom jag inte var i skick för det igår då jag vart så trött.. Sen blire väl att träffa min babyy ikväll också! Jaja, ska skynda nu, berättar senare mera om gårdagen! Pussaar!♥


usch.. måste sola, är så bleek! :(

April 9th, 2012

Godmorgon!

Sitter som bäst och dricker morgonkaffe samt mobilbloggar i vardagsrummet. T sover fortfarande men bestämde mig för att stiga upp eftersom jag ändå inte kunde sova längre..

Igår spenderades dagen i stort sett med att göra ingenting. På kvällen träffade jag dock manda och senare körde jag till vasklot, lämnade och chillade där en tid, sedan åkte jag och T hem.

Såå, vad sker idag då? Påsken är ju fortfarande igång vilket betyder att typ inga affärer är ju öppna.. Ska iallafall åka till stallet i något tillfälle idag, tror nog jag också åker iväg till gymmet en sväng i nåt fall! Annars är det väl bara chill på schemat, så vi hörs nog senare, pusshej!


JAG.ÄR.SEG.



Jag är såå seg! Eller lat rättare sagt. Orkar fan inte röra på mig, vill sega i soffan hela kvällen.. :D

Godmorgon!

Vaknade nu redan, typiskt söndags klockan 9 syndromet.. Aja, mår helt okej faktist! Hade en väldigt.. intressant... kväll igår med cheyerna. Började med körtur till stan och slutade nånstans i smeba med att chaffisen inte direkt vart i körskick mer, hehe! Men kul hade vi iaf! Funderar på att stiga upp, koka lite kaffe och starta min söndag. :) Sooo, lateers!


Good girls go to heaven, bad girls go somewhere else


dagens look - (teinipeili)

....^(-/§*{[%£®%*¥[!!!

Satans jävla helvete...!!fällde nyss mobilen i golvet och skärmen gick sönder, fuck my life!! :@ :(

P.S.

Note to myself:


Fixa ny design till båda bloggarna, asap !!!

April 5th, 2012

Godmorgon!

Har varit uppr i en halvtimma redan och klockan är endast 07:14. Dock beror detta inte på att jag vaknat av mig själv, nejnej! Ska nämligen om en halvtimme ungefär starta iväg till stallet, för måste hinna rida och fixa allt där, sen hem tillbaka och så har jag jobb från 11-20.. Snacka om sämsta tiden. Kommer nog vara sjukt mycket folk i affären idag, men vad kan man. Idag efter jobbet kommer jag nog att vara helt slut, så kommer nog somna genast jag kommer hem eller nåt, hehe.. Kanske man får trevligt besök igen, who knows? ;)


Aja, gårdagen flöt förbi med allt som jag gissat jag skulle göra. Istället för gymmet tog jag en snabb löprunda utomhus och sen städade jag hela lägenheten, så det fick vara dagens motion (+ stallet förstås). På kvällen fick jag väntat besök av T så det var myys. :) 


Menmen, ska försöka blogga mer ikväll ifall jag hinner, annars hörs vi imorgon!


Bjuder på en söt bild på mig och Elin sen nån månad tillbaka :)

Helt okej start på onsdagsmorgonen va? ;)






Godmorgon! Ni ser att jag haft en helt okej start på morgonen va? ;) Har nämligen åkt och köpt bil med papi! Blev en svart Honda CR-V, bra med tanke på att jag har häst, kan ju dra hästsläp med den! Bilen kommer nästa vecka, så vi ska hämta den då. Längtar!! 

Sitter som bäst och dricker min x-antalet kaffekopp för idag. Förde ju mami inatt till bussen, så somnade först vid 3. Hade alarm på klockan 7 imorse eftersom jag tänkt åka till gymmet, men ändrade mig imorse i och med att jag endast sovit 4h då alarmet gick på.. Kanske inte så smart att träna ifall man är dödstrött?? Nåja, fick en lite längre sovmorgon iallafall! Ska så småningom åka ner till stallet och sen en sväng till gymmet. Så måste jag hem och städa, inväntar förmodligen besök tills senare! :) Men före allt detta måste jag fixa något att äta.. Ha en fin dag hörni! Lateeeers!

I finally think I've found the right track

Shiieeet, sov typ hela halva dagen igår.. Somnade vid kl6 redan, sov hela natten och vaknade halv 10.. 15½h, fatta vad galet..

Aja, blev somsagt ett morgongympass igår! Körde stenhårt på kondition; 45 minuter löpning/upphillrunning och 15 minuter högintensiv intervallspinning! Efteråt hem i duschen, käka och chilla vid tv:n en stund. Sen drog jag iväg till stallet en sväng och sen hem tillbaka, snbbt byta om och så åka iväg för att skriva köpkontrakt! Har blivit aktie-ägare nu alltså. ;) Åkte senare med papi till maxmo igen (har typ spenderat hela förra veckan där).

Idag blev det uppstigning vid halv 10 somsagt. Åkte till hb, fixade mig och sen en snabb sväng in till stan för att sen åka hem igen till hb. Var endast snabbt hemma och böt om till stallkläder och körde sedan till stallet var jag tillbringade tid från halv 1 till halv 7. Resten av dagen har jag spenderat med att träffa flera av mina fina cheyer!
Nu sitter jag som bäst och väntar på att klockan ska bli 0200, så jag får skjutsa mami till tågstationen. Hon åker nämligen iväg till Sthlm igen, så får lite alone-time här på hb igen för en vecka, sköööönt!! :D Aja, vi hörs nog senare, jag ska försöka uppdatera här lite bättre nu.. skärpning anna!!!


"dagens facelook"

Mot gymmet!


Vad skulle jag göra utan dig?


finaste ♥

RSS 2.0