YOU'RE MINE ♥

Min. Bara min. Äntligen. ♥


HAPPY


glad chey! :)

TOMORROW I'M GONNA SHINE LIKE THE SUN

Godmorgon!


Hoppas ni sovit gott, för det har INTE jag iallafall gjort, hehe.. Vaknat typ hundra gånger, kollat på klockan, vänt på mig osv. Anyways, steg tillslut upp lite före 11, gick i duschen och så har jag börjat städa lite. Det såg ut som f*n här för en stund sen, nu ser det iaf lite bättre ut! Blev ju också tvungen att ta en liten kaffe/bloggpaus. ;)


Idag har jag somsagt ledigt, vilket känns sååå skönt! :) Inväntar besök om typ några timmar, senare ikväll ska jag inte göra så mycket.. gå och sova i tid iallafall! Aja, kaffet är uppdrucket, så nu fortsätter städningen!Pussar!♥


MY DREAM CAME TRUE

Den bästa dagen, eller egentligen kvällen, i hela mitt liv. Jag är så obeskrivligt glad. Lycklig. Min livs största dröm uppfylls. Äntligen.




Nu eller aldrig!

Keep your fingers crossed for me

THE D-DAY

Godmorgon!


Eller goddag kanske skulle passa bättre? Nåja, sitter just nu i maxmo iallafall, skriver ner lite saker som borde köpas, planerar alltmöjligt osv.. ;) 

Det är sjukt varmt där ute,så ska nog ut och njuta av vädret snart! Ikväll sker något  som kanske kommer ändra hela min framtid. Är sjukt taggad, men också sjukt nervöööös. SHIT.

"me and my twin"

FAITH

För exakt två veckor sedan hade jag inte den minsta aning om att jag skulle stå i denna situation just nu. Jag vet inte heller vad som fick mig att göra det. Vad som fick mig att fråga. Mittiallt såg jag bara mig själv där stående, frågade frågan. Fick svar. Tog kontakt. 


Nu, två veckor senare, står jag i slutskedet. Imorgon kväll gäller det. Då kan min livs största önskan komma i uppfyllelse. Bli sann. Äntligen. Jag som aldrig trodde att det skulle hända.



Ödet. Det är vad det är. Om det var meningen går allt igenom imorgon. Då blir det sanning. Verklighet. En ny framtid.


TOMORROW

Jag.dör.
typ.

JULY 27:th, 2011

Godmorgon!


Befinner mig just nu i maxmo, men ska ta och dra till stan en sväng! Hörs mer då jag kommer tillbaka! Pussaar ♥


PROVRIDNING no.2, 25.7.2011

Juste, provred ju heppen igår igen och hoppade lite minihinder, så dags för bildbomb!



(haha, ignorera att jag har cp-miner på varje bild typ.. man kan ju inte alltid se perfekt ut!?!:D)















i väntan på torsdagen..

SMILE

Godmorgon!



Hann/orkade inte blogga igårkväll, nu ska jag anyways iväg till jobbet, så vi hörs senare!



SÅHÄÄÄÄÄÄR GLAAAD CHEY!! LIVET LER JUST NU!! :D ♥

GOING DOWNTOWN

Godmorgon!


Har varit vaken i över en timme, nu ska jag hoppa i bilen och köra iväg till stan en sväng! Efter det blir det provridning, hoppning på schemat denna gång.. Aja, hörs då jag är hemma igen, ciao!♥


"dagens"

GOODNIGHT

Woopsie, dåligt med bloggningen nu ändå.. 


Har iallafall hunnit med jobb, glass på stan, trav, fixa hårförlängning och nattkaffe under dagen. Nu är jag hemma igen och sängen kallar! Mitt hår är btw SUPERLÅNGT nu, men det är ofixat, så bättre bild får ni imorgon. Aja, godnatt! :)



JULY 24:th, 2011

Godmorgon!



Min lördagskväll var ändå inte totalt misslyckad igår! Manda kom hit så vi fick sitta med tända ljus och höra på åskan, riktigt mysigt faktist! Snackade och pratade också om allt mellan himmel och jord, as usual. Runt 11 schasade jag ut henne, för skulle sova. Sagt och gjort, somnade bums och har sovit som en stock! Och dessutom är det superhärligt att vakna relativt tidigt på en söndagsmorgon och säga att man mår FINT! :)


Nu sitter jag här och käkar frukost, ska så småningom dra iväg till jobbet. Har kort jobbdag idag, vilket är NICE!! :D Tror jag tar en sväng via stan efter jobbet, sen hem och så vidare till L's place för att fixa extensions! Längtar efter att inte behöva ha i dedär j*vla clipsen mer.. Nåja, ikväll ska jag dessutom dra och kolla på lite trav och kolla hur utbudet ser ut i travbussarna, kanske något jag vill/behöver inhandla? ;)


Mobilbloggar senare, eller så hörs vi då jag kommer hem, puuusssaaar!♥



TELL 'EM YOU LOVE 'EM

Tjing!


Befinner mig just nu i jobbet och läser om allt det hemska som hänt igår i Norge. Alltså uschfy, jag är helt chockad. Hur kan en människa göra sådär??? Ta hand om varandra och älska er familj och vänner, man vet aldrig när det är sista gången man ser dem. Så säg det till dem också.


Okej, har typ 5½h jobb kvar, sen ska jag hem. Troligtvis inte göra något annat speciellt än att däcka på sängbottnen. Alla andra verkar ju ha stuckit till Jeppis, men själv lämnar man här i Vasa och jobbar för fullt. ;)
Btw, måste nog ta tag och fortsätta med städningen, skulle städa igår men istället kom K till oss, vi snackade en massa och kollade på film. Jag måste ha somnat i något fall, eftersom jag vaknade runt 2 och såg att K stuckit hem, hehe. Är fortfarande helt sjukt trött fastän jag sovit helt jävla länge?! Tänkte dessutom försova mig till jobbet, eftersom jag tydligen stängt av mitt alarm.. men hann ändå i tid! THANK GOD för bilen!


Troligen segt med updaten då jag kommer hem(pga av min kroniska trötthet), men hoppas ni har en fin lördag allihopa!♥

Önskar att jag såg lika pigg ut som på denna bild.. men så är inte fallet just nu. :P

ME AND RICARDO



Sonja var snällsöt och klippte ihop en film från provridningen! Checka btw hennes andra filmer också, hon gör dem jättebra! Kiitos Sonja! ♥

Längtar till MÅNDAG..!!

Godmorgon!




Mitt bloggande har varit lite sådär halvsegt de senaste dagarna, but don't ask me why, för jag har ingen förklaring till det. :D


Sitter just nu hemma i köket på hb och funderar. Längtar till nästa måndag och vill att helgen ska gå snabbt! ;) Om lite mindre än 1h ska jag vara i jobbet, så borde börja förbereda mig här så småningom, hehe.. Blir en lång jobbdag så kommer nog inte orka göra något ikväll, som vanligt.

Blev btw inga extensions fixade igår, L är sjuk så.. men vi tar det på söndag istället! Annars har jag väl inte så mycket att säga, i think..

Aja, ha en fin dag allihopa!♥




glad chey!

PROVRIDNING 20.7.2011 - BILDBOMB!

Tjing!




Nu kommer det en bildbomb från provridningen igår! Provade en skimmel valack vid namn Ricardo III, också kallad Riksu. Import från Estland sen ung. 1 år tillbaka. Liten heppa med mankhöjden på 152 och åldern 6. Det är allt ni behöver veta hittills! Han finns också på sukuposti om någon vill kolla! :)



Och, före ni börjar kommentera något om bilderna(min sits, blick, ridning osv.) måste ni tänka på att jag inte ridit regelbundet på 8 månader (okej, motionerade V: s heppa typ nån månad sen, but it doesn't count) + att det är ny häst.. Så ifall ni har nåt att säga, så kommentera snällt! Taaack! :)



Aja, nu till bilderna!









































sou cjuuut heztpouny! ♥



WHEN IT FEELS SO RIGHT

Känslan, då man vet att något är så otroligt rätt.



PLAN OF THE WEEK

Hey you all!



Sorry för min rakt ut sagt SÄMST uppdatering.. Mitt huvud har gett upp på mig och håller på att explodera av migränhuvudvärk osv.. 2 dagar sjukledigt och recept på medicin. Förhoppningsvis är jag igång igen imorgon, känner nog mig kryare nu iallafall! :)



Har inte så mycket annat att säga, men såhär kommer min kommande vecka att se ut, ungefär. Har äntligen köpt keratinvaxförlängning, så det ska testas för första gången! Har ju annars bara haft clips, men håller ärligt sagt på att få något fel varje gång jag ska sätta i clipsen.. otroligt obekvämt.. Linda är iallafall en supersnällsötis, så hon ska hjälpa mig att sätta i dem på torsdag! Annars händer det väl inte så mycket speciellt, typ jobb och träning bara.. Eller jo! På onsdag ska jag provrida en heppa! Naaaaaisss :D 


Will I ever find that perfect one again?






Don't chase the prey. Be patient, and it will come straight up to you.


DAY 3 OF 6

Godmorgon!


Jobbdag 3/6 framför mig. Ärligt sagt är jag inte det minsta taggad. Menmen vad kan man.. Ska iallafall ta bilen till jobbet denhär gången, eftersom har typ försovt mig.. -.-

Idag efter jobbet blire troligen dags för Vasa Rockfestival, vi får väl se vad som skeer däär! 



Aja, börjar få lite bråttom nu... LATERS!!


bild från igår.. är alldeles för trött för att fastna på bild. :)

SCHTEEEKTIMES!

Tjing!

Har legat och stekt på balkongen i några timmar, svettades som en gris så blev tvungen att duscha också haha. :) Nu sitter jag och väntar på att honey hämtar upp mig, så får vi se vad vi hittar på! Laters!


JULY 14:th, 2011

Godmorgon! :)




Gårdagen spenderades på jobb, räknade en massa armband, kom upp i 29 000.. -.- Kom hem runt 9, efter en stund kom K hit för lite snack och chill, nice! Skulle gå och lägga mig "tidigt" igår, men mitt "tidiga" dröjde sig ända till halv 1..

Nu är jag iallafall vaken igen, känner mig ganska pigg ändå! Har duschat nyss och nu ska jag käka frukost. Om en halvtimme hoppar jag upp på cykeln och far iväg till jobbet! Slutar redan halv 3 idag, vilket är superskönt! Har dock ingen aning om vad jag ska göra efteråt... ideér någon? :)

Aja, hoppas ni har en fin dag, vi hörs! Pussar ♥


PHOTOGRAPHS

Från gårdagens hoppträningar jag var och kollade!














CRAZY BITCHES IN WATER

Godmorgon!


Haha, jag och mina vänner är fan lite knäppa i huvudet emellanåt..



Igårkväll efter att jag träffat mandababy, varit och kollat på Emilias hoppträningar och sätter ner mig framför datorn, bär det mittiallt ändå av till Bjurres lägenhet (var Jesus också befinner sig) i staaan. Blir lite chill med nattkäk och nattkaffe, och sen ska dessa två töntar promt och simma. Sagt och gjort. I värsta blåsten körde vi till sandö, slet av kläderna och hoppade i. Vi låg i vattnet och guppade en lång stund, eftersom det kändes så varmt! Sen snabbt upp igen, jaga lite strumpor över halva stranden och försöka byta om så att ingen ser, hehe. Så hoppade vi tillbaka in i bilen, jag rejsade till stan, slängde av de två töntarna och körde hem. Somnade bums.


just nu.. hur ofta ser ni en bild på mig från morgonen UTAN kaffekopp?? Inte så ofta har jag på känn. :D

Idag är det ju jobb på schemat igen då som vanligt.. Ska dra till jobbet om ca en halvtimme, så har lite saker som måste göras här ännu. Då jag slutar blire en snabb sväng via affären och så hem. Planerar på en utgång ikväll, så vi får se hur det blir med den saken, hehe! ;) Aja, vi hörs säkert mera från jobbet..


Ang. om igår ännuu.. Kommer upp lite foton från hoppträningen så fort jag hinner lägga upp dem! Här får ni ett smakprov från "behind the scenes";


vart kul att kolla på hoppträning och heztar igen, blev typ helt till mig! :)

THIS DAY IS STARTING EARLY

Godmorgon!



Nu tänker de flesta säkert "vad f*n gör hon uppe denhär tiden?!?", hahah och jag själv undrar också det.. Men blev tvungen att åka från maxmo tidigt imorse, för papi skulle till jobbet och jag hade inte åkt dit med egna bilen.. Men egentligen gör det inte så mycket! Bara bra att få en tidig start på dagen! :)


Ska så småningom dra iväg till gymmet för träning.Efteråt måste jag ta itu och städa lägenheten..ser ut som faen här..!Så borde jag åka till bibban för att hitta en engelsk bok och så borde jag fixa mopon igång igen.. Sen ska jag åka och kolla på Emilias hoppträningar ikväll, men före det hoppas jag på att träffa min babyyyy! ♥ Ojoj, mycket på schemat, så bara dags att sätta igång!Ha de fint allihopa! :)


igårmorse i maxmo..

CLOSER..

Det är nära nu, hoppashoppas..*crossing my fingers*

Om det går igenom nu, är jag överlycklig. Inget betyder så mycket som detta. Min livs största önskan.



(bilderna har inget med texten att göra.)

CALLING

Tjing!

Blev ingen bloggning hemifrån, hade ingen tid för det.. Istället blev det pumpande på gymmet i 1½h, känner mig riktigt stolt! Rehab:en är på god väg! :) Efter gymm blev det dusch och snabbt käk förrän jag återigen drog iväg hit till maxmo. Ska snart ringa ett viktigt samtal, så vi får se hur det går.. bra hoppas jag! Aja, bloggar mer om det snart!

cp internet..

Grrmrrr.. Internet här i maxmo är helt cp, har inte kunnat blogga eller något..

Godmorgon förresten! 


Har ledigt idag, detta är orsaken till why I'm here, hehe. Nåja, ska dra hem nu snart faktist, ska till gymmet och sånt sååå. Dessutom ska jag ringa ett mycket viktigt telefonsamtal idag, hihi.. ;)


Hörs mera då jag är hemma, pussaaar!


SUNDAY

Goodmoorning!



Lite dåligt med bloggningen igårkväll igen.. Hämtade upp N då jag slutade, tog en sväng via affären och sen hem till mig för lördagschill med god mat, film osv! Nice! :) Slängde hem henne runt halv 1, men fortsatte och körde en liten runda, så kom hem efter 1 först.. Stupade genast i säng och har sovit som en stock, haha! :D


Söndaaag idag då! Ska om en halvtimme sticka iväg till jobbet. Slutar redan halv 3 så funderade på en sväng till beachen! Intresserad att hänga med, någon? Ring mej isf! LATERS!


trött chey ^^

At work..

Tjing!

Sitter somsagt i jobbet ocb dör lite smått här i biljettkassan.. Mina magmuskler dör lite fortfarande från torsdagens tränande, hehe.

Aja, efter jobbet drar jag och hämtar N, drar till affären och så blire chillkväll hos mig! Låter som en super lördagskväll va? ;)

SUN ON A SATURDAYMORNING

Råddig som jag är hade jag glömt bort att det är lördag idag!


Alltså, gymmet öppnar först 10, och inte 6.30 som på vardagar.. Nåja, kom på det somtur redan efter att jag bara kört en kort bit, så vart bara att svänga hem tillbaka. Men tränas skulle det ändå, så drog på en 40 min. morgonlenkki! Svettigt värre kan jag bara säga, fastän klockan endast var lite över 8. Menmen, superhärligt väder, WE LIKE!!



Har hunnit med att duscha och städa upp lite (behövdes verkligen..måste fortsätta ikväll!), nu ska jag käka frukost! Om en halvtimme hoppar jag upp på cykeln och far iväg till jobbet. Har btw ingen aning om vad jag ska göra efter jobbet, men ingen utgång iallafall, kommer inte orka med det, haha. :) Blir kanske mobilblogg i något fall, om inte, så hörs vi ikväll! Ha en fin lördag allihopa!♥


det är NÄSTAN så att man kunde åka via Wayne's och plocka upp en latte, men nej, sparar nog det till någon annan dag isåfall, alldeles för varmt för det nu. ;)

GYM

Godmorgon!

Blev inget bloggande igårkväll, somnade typ genast jag kom hem.. Men det var bra egentligen, för nu är jag pigg och kry! Ska sticka en sväng till gymmet nu, so talk to ya later! :)



omg, kolla detta! NO extensions, and still that long! YEY :D

TRAINING

Tjing!

Sitter just nu i jobbet, as usual. Håller på att somna, så måste hitta på något att göra! Ikväll ska jag iaf hitta på något kul med Sara, funderar kanske på utgång? Blir en lugn kväll dock, för jobb imorgon. Men mer om det då jag kommer hem!

Har förresten börjat göra mitt träningsschema igen. Ni som läst bloggen en längre tid kanske minns att jag höll på med det då jag tränade mycket..? Personligen tycker jag att jag har lättare för att hålla mig till någolunda regelbundna tider + att jag är lite av en planeringsnörd, så gillar att planera saker, hehe. :)


Jaja, blir tvungen att återgå till segandet är på jobbet, hörs om ca 4h då jag BORDE vara hemma. Puuussaaar ♥



OUTFIT






linne - H&M sport
shorts(avklippta jeans) - J store
halsband - av mami :)

TODAY'S GONNA BE GOOD

God morgon! :)



För en gångs skull har jag inte sådär supermegabråttom som jag alltid brukar ha. SKÖNT tycker jag! Har mina morgonrutiner på gång här som vanligt. Och dessutom, orsaken till att jag steg upp relativt tidigt idag är att jag tänker cykla till jobbet idag. Jo, ni läste rätt; CYKLA! Imorse skulle jag till gymmet, men hade tydligen stängt av alarmet, så jag vaknade och fick värsta hjärtattacken, eftersom jag trodde att jag försovit mig från jobbet, men somtur var klockan bara lite över 8. :)


Anyways, har 3 dagar jobb nu, sen 2 ledigt. Tredje jobbdagen är kort, endast 4 timmar! Menmen, ikväll har jag lite planer på gång, så vi får ju se vart man hamnar, hehe. Bra sällskap blir det iallafall! :)

Aja, nu ska jag packa väskan osv, och ni får fundera på denna bild lite.. ;)


thihi.. ;)

P.S. Slänger också upp bilder på dagens outfit nu ännu!


should I, or should I not..?

Har haft en trevlig kväll med mina girls! Nu ska jag sova, jobb imorgon kl.10.. Godnatt ♥

"KIITOS LENTOVARAUKSESTASI"

Wohoo, Sthlm here i come! Shoppingtimes, can't wait! :D


GOING FOR A RIDE

Schteeek på balkongen, dra till beachen för mera schteek med ett gäng peeps, sväng via stan, smeba och hem. Det är resten av min dag i princip. Nu käk och så ut och åka bil, eftersom min ena vän fått kortet idag! Funfun!

SUN, MAGAZINES AND SOMETHING NICE TO LOOK AT

Nåja, har fått i mig lite käk, bytt om till bikini och flyttat mig till balkongen!Solen bränner och sista droppen av sololjan är förbrukad.. borde köpa nytt, senast till augusti iallafall..! ;) Anyways, gick jättebra på gymmet igen, känner mig riktigt energisk och allt. Nu kör jag verkligen all in!


Satte just på kaffet, blir lite specialkaffe denhär gången! Har ni märkt att jag blivit väääldigt kaffeberoende under den senaste tiden..? Som grädden på tårtan droppade VeckoRevyns första tidning i postlådan! Gjorde en beställning för sjukt länge sedan, och nu ÄNTLIGEN fick jag den! :D Och ännu lite strössel på; sitter och spionerar på en snygg kille som klipper vår gräsmatta.. ;)




Aja, mina fingrar bränns på tangenterna som är uppvärmda av solen! LATEEEERS.

BRB

Är hemma nu redan, klockan är bara lite över 12, helt sjukt! Ska fixa lite grejs, återkommer snart! :)

MEETING!


Godmorgon!


Hoppas ni sovit gott..? Det har jag iallafall, konstigt nog! :) Skulle egentligen inte vara uppe denhär tiden, eftersom jag är ledig idag, men vi har möte på jobbet, som jag blir tvungen att gå på. Efteråt tänkte jag ta en sväng till gymmet, thihi. 


Börjar min dag som vanligt med en kopp kaffe + världens godaste Activia yoghurt! Ska så småningom packa gymväskan, slänga på lite kläder och sticka iväg. Men först ska jag njuta av morgonen. Ha en fin dag alla! :D



en bild ni inte sett förr!har dessutom bombat er med alldeles för många webcam bilder.. jagveet, ska bättra mig!

SAKNAR.LÄNGTAR.VILL.MÅSTE.NU.


BEAUTY WITHOUT MAKEUP

Godkväll!



Jo, jag kom faktist hem för 2½h sen, men har inte orkat blogga.. Blev en runda på stan med Niina, hittade lite smått som vanligt! Ännu käk vid abc (börjar bli ganska perus, ajaj..), en sväng via affären och slänga hem bruden förän jag själv kom hem. Har inte gjort mycket annat än segat framför datorn, så nu ska jag fixa mig för natten och sedan krypa ner under täcket. Godnatt! (:


DOWNTOWN

Nu ska jag dra till stan en sväng för att tömma hjärnan lite.. 


WORKOUT

Gud så skönt det var att träna! Blev både muskel-och konditionsträning, men pressade mig inte alltför hårt pga att jag vill ha en mjuk start så jag inte blir sjuk igen.. Men kul var det iallafall! :) Fixade också en nyttig(proteinrik och kolhydratfattig) lunch till mig då jag kom hem. Det är ju viktigt att käka bra också då man tränar, so here we go! 

Nu har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra, så tror bestämt jag ska koka någon kopp kaffe till mig iallafall! PEACE.


Här tränade jag som hårdast, typ 5-6 gånger i veckan. And hell yeah we are going back to that! :D

TODAY I'M GOING TO DO SOMETHING DIFFERENT

Godmorgon!


Morgonkaffet står just nu på schemat, som alltid..

Men sen, hör och häpna, ska jag till gymmet! Just det, GYMMET. Idag börjar träningen igen, min kondition är väl åt helvete just nu, så den måste byggas upp pånytt. Så, ska dricka upp kaffet, dra på mig mjukis och hoodie och hoppa in i bilen för att köra till gymmet! Have a great day you all, and wish me good luck to the gym! Pussar ♥


APPARENTLY I'M NOT THE ONLY ONE AWAKE.

Sitter fortarande uppe och ugglar, klockan närmar sig 2. Har fortfarande en massa tankar surrande i huvudet, så ska drömma mig tillbaka en stund, för att sedan krypa ner under täcket. Imorgon tänker jag dra mig till gymmet, punkt slut!

Godnatt alla fina ♥


trött chey efter en lång dag!

THOUGHTS.. AND I'VE FINALLY MADE MY DECISION

Har funderat på dehär länge och väl. Från och till. Men har tillslut bestämt mig.



I höst kommer jag att ta upp min kära hobby igen. Och nu påriktigt. Jag saknar det så sjukt mycket. Kommer dessutom få hjälp av Emiliasöte ifall min tid blir knapp, tackar för det. ♥


Just nu längtar jag nästan till hösten, hur hemskt det än låter.. but that's just life. ;)



NEW x 3


PHOTOSHOOT AT HB-BACKYARD













pictures by ©Sara Nygård

coming up..

STAY TUNED FOR PICS!

FINITO



PHOTOSHOOT, CHECK!

Nu ---> mat!

PHOTOSHOOT COMIN' UP!

Dags för photoshoot, wish us good luck! :)


bild från photoshoot med J

JULY 5:th, 2011

Oj, kollade att besöksstatistiken stigit ganska mycket redan, ovanligt såhär på morgonen. ;)


Menmen, Godmorgon iallafall!

Håller på att planera en spontan photoshoot med kaffet i ena handen och anteckningsblocket i andra. Kommer bli en massa nice så är supersuperpeppad!

Ska fortsätta planera klart, sen duscha och sånt. Måste också in till stan en sväng idag, så har mycket på schemat! Borde också göra en massa andra saker idag, men vi får se hur jag hinner med det.

Aja, vi hörs senare!


morgonpigg?haha :)


ABOUT THAT DAY

Oj, blev visst inget bloggas efter att jag käkat! Har återigen varit i farten! Nu är klockan nästan halv 2 på natten och jag sitter på balkongen och njuter av sommaren.

Men anyways, lite om idag(eller egentligen är det redan igår..)då! Efter att ha fixat mig åkte jag in till stan. Viktiga ärenden blev skötta, men fick sedan tråkigt så körde iväg och plockade upp N, för att sedan åka in tillbaka till stan. Sprang omkring i varenda jävla affär, snackade en massa, takeaway-latte från Wayne's, mera snack, lite shopping osv.. 

Glada men trötta tjejjor hoppade vi i bilen, klockan närmade sig redan 8 förrän jag tillslut kom hem! Käkade snabbt och sen hade jag tid i tvättstugan! Fick tillslut tråkigt, så åkte och hämtade upp J. Satt och chillade en lång stund hos oss, sen vidare till abc för lite mera häng, matinköp och sedan slänga hem J.



Sen blev det hem igen, och nu sitter jag då här på balkongen och chillar. Är så pass trött nu så det blir sovdags, klockan visar nu tio i två. Bloggar mer imorgon, då visar jag också vad shoppingsaldot blev för dagen. Tills dess, ha d fint allihopa! ♥

hungry

Kom nyss hem från en heldag på stan. Är vrålhungrig så ska käka nu! Berättar mer snart, stay tuned. :)

TIPSTIPSTIPS!!

..På VÄRLDENS bekvämaste trosor,haha!



Björn Borg Love All Hipster/String

Bekvämaste jag någonsin provat, jag lovar! Känns som om man inte hade på sig något alls, hehe. :) Snygga är de dessutom! Okej, kanske inte så sexiga för boyfrienden, men sådär vardagssnygga och fräscha iallafall!

Finns att köpa på t.ex. Nelly.com , priset ligger på 17,5 € för hipsters och 15,95€ för string.. men det är faktist värt det i detta fall!

DREAMERS

Fixat kaffe klart, svarat på lite mejl och nu tittar solen fram bakom molnen! Ska nog sätta mig på balkongen och drömma mig bort en stund..

FACEMASK

Godmorgon!

Steg nyss upp, fixade en ansiktsmask åt mig och satte mig vid datorn. Nu ska jag koka kaffe och tvätta ansiktet, bloggar mer strax!


FLOWERS






to be the same even if everything else changes

Godkväll!

Sorry för mitt sega bloggande..


Kom hem igår lite före midnatt, helt sjukt. Käkade lite snabbt för trodde jag skulle dö av hunger och sen gick jag tydligen och lade mig, har absolut inget minne av det, men vaknade iaf i min egen säng halv 12 idag. Fixade mig lite och körde mami till tågstationen, hon blev tvungen att åka tidigt, vilket var synd. :( Efteråt körde jag och köpte en fin blombukett! Fortsatte sedan resan mot landet till mommo och moffa. Det var kalasdags så har proppat i mig en massa onyttigt.. men det hör väl till ju ?! :) 


on the go!

blombuketten!


Körde hem runt 8, men kände att jag fick tråkigt genast jag kom innanför dörren, så blev bara att vända om och köra iväg igen. Hämtade upp K, körde omkring lite, snackade en massa osv. Och nu är jag hemma igen! Ska chilla en stund, sen blir det sovdags! Skönt nu med lite ledighet, ska sova riktigt ordentligt!!

Aja, hörs imorgon! Godnatt ♥

30 minutes

BARA 30 min. kvar, så får jag stänga biljettkassan och så börjar resten av jobbet, fun huh? Haha skämt åsido, sjukt trött är jag iallafall, men duktig jag som faktist orkat hittills! :)

TICKETS

Hej bloggen!

Sitter som bäst och jobbar i biljettkassan just nu. Vissa är ju lite smarta och packar med sin dator. ;)

Det är ju WFC idag, så förväntar mig småningom en massa fotbollslag, då blir det fart på här! Hittills har det iallafall varit ganska lugnt, dessutom är det positivt att tiden går snabbt då man har sakeer att göra. :) Men är ändå rätt säker på att jag INTE kommer sluta kl 22 ikväll, blir nog närmare 23.. Har planerat att hitta på lite saker ikväll, men får se om jag orkar eller om jag somnar då jag kommer hem, hehe. :D

Aja, back to work, eller nog för att jag jobbar här hela tiden lite, har skrivit detta inlägg i säkert en timme, hehe. Jaja, laters!

just nu på jobbet!



väldigt sen kvällsbloggning..?!!

Tjuuuh!

Har inte hunnit med någon bloggning efter jobbet, istället har jag handlat och städat upp i lägenheten, så nu är det skinande rent överallt, mami blir glad. :) Ska hämta hon om ungefär en halvtimme från tågstationen. Måste erkänna att jag saknat henne. ♥ 

Aja, hämtade också upp Anna i något fall, hon kom hit och degade en stund tills jag städat klart (om hon inte gjort det hade jag väl aldrig blivit klar, hehe..). Sen blev det en sväng till abc för lite käk, plus en körtur efteråt. Kom nyss hem innanför dörren så nu ska jag bara invänta tills klockan blir tillräckligt så jag kan hoppa i bilen mot tågstationen. Sista bloggningen för idag, har sjukt lång dag på jobbet imorgon. Vi hörs sötnosar, ta hand om er ♥


winnie the pooh

Yesssshhh, bara 2 timmar kvar, hopefully. HOPPASHOPPASHOPPAS det INTE går på övertid. Isåfall är jag helt dead.





Over and out.

dilemma..?

Jag har ett dilemma...

eller egentligen mer av en fråga.

Hur i hela fridens namn kan man bli trött på att i princip inte göra nånting?
Ganska orealistiskt skulle jag säga. Men hur kommer det sig då att jag är så himla trött???? Det måste ju bero på längden av arbetsdagen.. eller? Rätta mig om jag har fel.

Sitter just nu iallafall och pysslar något? Typ en röstningslåda tror jag det ska bli. Kulkul. Dagens arbete typ. Kommer vara helt slut igen ikväll då jag kommer hem och jag har en massa saker att göra. Ojoj :)

HOLY SHIT

Tjing!

Sitter på jobbet nu och tänkte bara meddela; fyfan vilket väder! Regnet ÖSER ner som fan och jag tror det åskar? Det är dessutom lika mörkt som mitt i natten typ, mysigt.. not. Hoppas man överlever denna dag. Ifall inte så älskar jag alla mina vänner och min familj. Pussar ♥

NEW IN CLOSET











Allt från H&M. 


Är totalförälskad i den cerisefärgade långklänningen, vrååålsnygg! Bilden ger dock ingen rättighet åt färgen..

JULY 1:st, 2011

Godmorgon!

Jag är helt sjukt trött, hade supersvårt att stiga upp idag.. Förstår verkligen inte varför, eftersom jag haft 2 dagar ledigt innan.. Nåja, that's life. :) 

Sitter som bäst på balkongen med mitt vanliga morgonkaffe och förbereder mig inför dagen = filosofiserar/bloggar! Lång jobbdag igen + att jag ska på lite ärenden efter jobbet så är hemma först efter 9 ikväll.. då ska jag sätta fart på och städa upp riktigt ordentligt här, eftersom mami kommer hem för helgen. 

Aa juste, lite om igååår dåå! Jag började dagen med dusch och fixning, för att sen åka in till stan. Blev en latte från waynes, en ny favvoglass från L's glasskiosk och lite minishopping. Klockan blev halv 3, så hoppade in i bilen och hämtade N för att åka iväg till Tropic. Blev 10-åringar igen i vattenparken haha. Efteråt blev det mera shopping i stan(visar i nästa inlägg!!) och käk på subway. Kort sagt; prima dag! :D

Nu blev dethär ett romaninlägg igen, så bäst att jag börjar avrunda. Kommer troligtvis att blogga från jobbet ännu, eftersom det inte finns ngt att göra där, hehe. :) Laters!

Btw guys, det är ju 1:a JULI idag!! Helt sjukt! :D


tröttis jaag..

RSS 2.0