This is the last day of november..

Godkväll!

Är jättetrött + sur på min cpdator, så ska sova nu! Vi hörs imorgon, pusshej!

Och förresten, imorgon är det 1:a december..holy shit vad tiden springer iväg.

My new shoes + lite annat smått och gott! ;)



Är helt galet dökär i mina nya skor jag fått hem från Nelly! Kommer bli mina nya favoriter? ;) Näe, tror nog inte jag överger killerheelsen, men dessa kommer på en god andraplats, och förstaplats på vinterskor! :D Dessutom är de OTROLIGT bekväma och inte alls svåra att gå i! ME LOVE.♥


Sen köpte jag lite annat smått på samma också..




Hämtade nyss ut paketet! ;)

YEY! Vad tror ni att det innehåller? ;)


??? ;)

Last day of october..

Tjing!

Lite dålig update idag, har inte varit hemma på hela dagen! Först blev det skolan, jag höll på att dö av trötthet imorse, men det gick om tillslut. Efter skolan till gymmet, var jag tog ett ordentligt,2h träningspass, koncentrerade speciellt på vad-och lårmusklerna, så kommer säkert vara helt död i benen imorgon..

Just nu sitter jag i vardagsrummet, har duschat så känner mig riktigt pigg och fräsch! Snart ska jag och hämta ut paket från posten, nicenice! ;)


Summer 2011 = LOVE!

Är sjukt glad! Har inte så mycket annat att säga, men är såååå taggaaad! Ska vara upp typ hela natten, men vi hörs mera imorgon, så godnatt bloggen!

HOT CHOCOLATE ♥

Sitter helt frusen i vardagsrummet, fixat lite varm choklad till mig, vilket är det bästa då man har kallt. ♥

Återkommer senare!


Im on my way..

Ska springa iväg till bussen, ska till gamlis en sväng, vi hörs då jag kommer tillbaka!


jo, jag är riktigt suris just nu..

Anti-extension week

Jo, hade nästan glömt bort en sak! Har lovat mig själv att gå hela denna veckan utan extensions, eftersom jag själv tycker att det är hemskt att ha kort hår, men jag måste bli van med det, och det växer ju nog ändå tillbaka inom sin egen tid. Det kommer att bli svårt, för kommer dessutom tvinga mig själv att inte endast gå upp med det i knut(vilket jag alltid gör då jag inte har extensions) eller att ha upp det i hästsvans, utan jag ska försöka fixa det riktigt fint så det ser "normalt" ut. Så sparar jag ju också på hårbottnen och håret(!!) genom att INTE använda extensions.. ;)

Så varsågoda, the real me:


och jo, somtur har mitt hår växt nästan 10 cm sen i våras!


en ful jämförelsebild från maj(?) mitt hår hade växt lite då redan men.. ser ni skillnaden?

Ny vecka, nya möjligheter

.. och vad gör jag? Jo, ligger i  sängen med världens ****värk och håller på att dö. Yes, ingen skola för mig idag då, igen. Suck. Imorgon börjar en ny period dessutom, jag har 7 kurser och vetifan inte hur jag kommer att klara av det. Borde bara ta mig i nacken och rycka upp mig, men pga livssituationen så är det inte så lätt. Okej, ingen har sagt att livet är det, tvärtom, livet är inte så lätt, men jag hoppas ni förstår what I mean. Gosh, ja hatar verkligen att vara "sjuk", måste hela tiden ringa och avboka saker, missar viktiga händelser och bli bara hemma och degar.

Ska tycka lite synd om mig själv nu och typ se på en film eller något, vi hörs senare.


this is me today..


Ögonfransarnas total makeover.. :o

TJING!

Blev ett tungt gympass och är stolt över mig själv, hihi! ;) Negativa sidan med att gymma är att jag måste cykla till gymmet, och det var jävligt kallt, så mina ögonfransar såg ut såhär:



'
hahah, snyggt va? ;)


Tog en lång och varm dusch för att få upp kroppstemperaturen, nu ska jag dricka lite te, som den tegalningen jag är,hehe.. Sen blir det sovdags, skolan imorgon. Godnatt söta bloggläsare!♥

Skiss av mitt nya rum!

Har ritat några snabba skisser på hur mitt rum i maxmo kommer att se ut! De är lite halvslarviga men hoppas ni förstår hur jag tänker. ;)




Vad tycks? Både positiv och negativ feedback är bra!

28 November, 2010

Hejsan bloggen!

Blev inte någon uppdate sen mera igår, eftersom jag var i gång hela dagen, så hade ingen tid att blogga. Men nu blir det lite bloggning igen!

Igår blevdet då ett jävligt tungt pass på gymmet. Tror jag tränade kanske lite för hårt eftersom jag började må så dåligt att jag hade lust för att spy ett x-antal gånger, men höll mig ändå, för vi alla vet ju hur trevligt det är att spy..*host* Nåja, efter gymmet tog jag en snabb dusch, rotade fram lite kläder ur skåpet och fixade mig snabbt, för att sen dra på min gulliga kusins Emmas kalas! :)


lilla söta Emma som fyllde 10 igår!

Då vi kom hem blev det movietime med pepparkakor och glögg. :) Såg skräckfilmen Deadline, vilken var skitbra och jag rekommenderar den!Se trailern HÄR!
Några timmar senare så befinner jag mig mittallt i sundom hos hani med fina tjejer! Blev en riktigt fin kväll/natt, liiitee annorlunda än förra året, but i like it!


pepparkakor + glögg = ♥

Vaknade upp hos hani, käkade frukost, började se på en film och tog det bara lugnt. Nu sitter jag hemma, kom hem för typ 2-3h sen men har inte gjort så mycket.. Ikväll står det gym på schemat, cant wait! :D




GLAD LILLAJUL!

Godmorgon!

Sitter och dricker min cappuchino som jag just fixat åt mig, bra start på morgonen!Om ca ½h drar jag till gymmet, skulle egentligen åkt på lie secondhand-shopping för att söka lite saker, men eftersom det är så jävla kallt blir det inget av det.. Men bra med gym iallafall!

Jajuste, det är ju Lillajul idag! Girls, ska vi ta lillaljulen i repris?;) Hahahahah nääe tror inte det! Blir nog säkerligen en lugn lillajul för mig, har inga säkra planer ännu, men vi får ju se vad som händer, spontanitet is the shit! :D Skulle iallafall passa bra med lite glögg och pepparkakor för min del, har faktist inte druckit glögg ännu denna vinter!

Nu måste jag nog börja byta om, packa gymväskan och goo..talk to ya later!


min lillajulshälsning till er! :D

I HAVE THIS WIERD FEELING..

..that im going downhill again. WhyWhyWhy am I doing this to me? Again.?? I thought i would learn from the first time, but apparently not.

And i also have this wierd feeling about you who calls you my friends. It doesnt feel like it. From the day since I got very close to Her you are all acting stange and I hate that. We dont almost talk at all anymore, why? Why do you have to act like this, only because I'm "suddenly" so good friends with my ex-enemy? I just dont get it. Could someone please explain it to me? Fuckfuckfuck.

Alldeles för många frågor, alldeles för få svar. Im going to sleep, vi hörs imorgon.

TIME PASS US BY

Tjing!

Har blivit lite dåligt med bloggning idag igen, men har helt enkelt inte haft någon entusiasm alls att blogga.. men nu ska jag kolla på film med mami och brorsan så vi hörs säkert senare!


GOODMORNING

..eller kanske inte så god morgon, för min del iallafall.

Vaknade som vanligt till skolan, men mådde så himla dåligt så jag kröp tillbaka under täcket för att sova lite till och se om det skulle gå om. Men nej, här sitter jag nu med världens huvudvärk och mår så skit så jag vet inte vad. Hatar, ja ärligt sagt HATAR, såna här morgnar, vilka kommer alltid nu som då. Jag undrar verkligen vad som är orsa
ker till detta, för de kommer inte med regelbundna mellanrum eller något, de kommer just då de inte får komma i princip.. suck.
Nu ska jag lacka naglarna, sen krypa ner under täcket,se en film och tycka synd om mig själv.

Ha en bra dag ni andra!♥


en suris anna :(

IT'S LIKE BURNING IN HELL

Har färgat håret och blev nöjd! Efter det har jag bara suttit här och degat, redigerat lite bilder och så. Nu ska jag dega lite till, sen gå ut med minnie, dega ännu mer och sen sova!

Här är en gammal bild jag redigerat idag:


TODAYS MINISHOPPING


- Bodyscrub med doft av äppel och kanel, juligt! ;)
- Nivea Gradually tanning lotion
- Två nagellack;2 Distant Dream & 8 Angel Touch
- Recital Préference hårfärg, nyansen 02, för er som vill veta ;)

BUSY WOMAN, ONCE AGAIN

Tjuuhh!

Tänkte blogga tidigare idag då jag kom hem, men sen hann jag inte utan blev tvungen att dra till stallet.. Men nu är jag iallafall här och tänker blogga lite!

Kort skoldag, pga provveckan dåå, så efter att jag skrivit prov och babblat lite med my friends gick jag och K in till stan, shoppade lite grejs (visar senare!), höll på att dränka varandra i parfym och sen drog vi till gymmet. Blev ett lite lugnare pass idag + solade en 15 minutare, as usual. ;) Hem med bussen, fixa mat för jag var helt döhungrig och hade inte käkat något på hela dagen och sen bara dega en stund..

Papi hämtade mig nångång efter 3, så körde vi en sväng till stallet och snabbt till butiken(eftersom mami tydligen inte vet vad nyttig mat är.. -.-). Nu funderar jag på att antingen dega här lite längre till eller så ska jag färga håret, hmm.. eller så ska jag kolla en film.. tror nog jag väljer att färga håret!


sådär lite oseriös, men visst är jag brun nu?! ;)

ThURSDAY 25th, 2010

Godmorgon bloggen!

Har just övat lite på provet jag ska skriva idag, men eftersom jag bara övat typ 10 minuter blir provet på talang, som alla endra prov, eheh.. Hade sjukt svårt att stiga upp idag igen, jag förstår inte vad jag har för fel?! Snoozade i 1h, vilket inte är bra eftersom jag hade tänkt dra till gymmet före skolan. Men får väl dra dit efter att jag skrivit provet. Så måste jag också till stan och handla lite hårfärg, eftersom jag har cp-stor utväxt på gång, den ska bort!

Ska sminka mig, packa väskan och dra till skolan, mobilbloggar ännu sen senare idag, pusshej!


GO'KVÄLL

Har fixat och klippt mina extensions, städat rummet osv.. och ja, jag är på högbacken, så nu ska jag sova!

Godnatt!♥


Har svennar blivit smartare??!



WOW! Ibland kan svennar också vara smarta :D
(inget dumt menat.. ;) )

ÄNTLIGEN!


.. anna är happykid! :D

I've got some problems!?

Kollar på skor och har värsta beslutsångesten, eftersom jag tänkte klicka hem ett par, men vet inte vilka jag vill ha! Har alltid lika svårt att bestämma mig, speciellt nu då skorna är så GALET snygga!! :(
Ska nog ta en titt på lite kläder också, skulle passa med någon mysig kofta nu då det är så sjukt kallt.. ;)

Brukar ni ha beslutsångest då ni ska köpa något?

HOLY SHIT!

Sitter i min EGEN säng i mitt EGNA rum, i MAXMO?!?! Holy shit. Känns konstigt, men skänt ändå att snart ha hela flytten överstökat. Jag älskar mitt rum här, det är perfekt! Kommer bli jättefint då det är helt inrett, så ska visa er sen. ;)

Daisy ligger bakom mig och sover, så tror jag ska krypa ihop brevid henne och ta en liten powernap!♥


116 days to go..

Godmorgon!

Hoppas ni sovit bra, jag själv har iallafall sovit som en stock, fastän jag sov på soffan i vardagsrummet(vi förde ju min säng till maxmo igår så..). Har överkonsumerat te imorse också och nu sitter jag och överkonsumerar ännu mera te, heheh.. :)

Näe, men nu ska jag börja packa saker och så ska vi till maxmo igen. So talk to you later! ;)



If I fall asleep, will you still be next to me when I wake up?

Tja!

Blev en lång dag i maxmo. Gjorde inte så mycket, bara en massa små saker, sov en stund och chillade vid datorn. Sen via hb en sväng för att byta kläer och så drog jag och hälsade på hanipupu på internate, vi pratade igenom massor med saker, vilket var bra, för vill verkligen inte förlora dig, du betyder så mycket för mig!♥

Har chillat vid datorn hela kvällen,är sjukt trött och ska sova.. Godnatt!



mä rakastan sua hani, ihan oikeesti! en koskaan halu menettää sua,
sä oot aivan liian tärkee mulle.
Sä kyllä tiedät sen. ♥

Packing some stuffs

Tjuh!

Har packat in saker i bilen, tömt en del från mitt rum och nu ska jag packa ner datorn och så drar vi till maxmo. Vädret just nu är det bästa, solsken,klarblå himmel och snö! :)


daisy är en tönt :D

NEW SHOES?

Blev jättesugen på att beställa hem ett par nya skor! Skulle ha speciellt stor lust för ett par med kilklack..


kanske nån av dessa 2? ;)

One tuesdaymorning in November

Godmorgon!

Gissa om jag är glad?! Beökarrekord igår, tack så jättejätte mycket! Speciellt mycket tack till en viss person, du vet vem du är.. ;)

Steg upp ganska nyss, ska fixa lite te till mig och sånt, bloggar mer snart!


HAPPY AGAIN. :)

Vissa saker gör verkligen så man mår en massa mycket bättre! Tack för att ni finns.♥

It's the last time ever. In my whole life.

Sitter just nu i...  GAMLIS?! :o

Ska sova här min sista natt i mitt rum här i hela mitt liv. Sista gången. Känns så jäkla konstigt. Jag vill inte släppa taget, men jag bara måste. Life goes on. I helgen flyttar papi då till hans nya hus i maxmo.. och detta hus lämnar tomt då typ. Fyfan. Mår dåligt så fort jag bara tänker på saken. Usch.

Så jaa, skulle egentligen ha biologi-prov imorgon, men kan verkligen inte öva på det nu, just pga detta. Ska chilla vid datorn nu ända tills jag är dödstrött. Sen blir det sovdags. Vi hörs imorgon, hoppas jag mår bättre dåå..


exakt såhär känns det nu.. I'm in such pain.
Kommer aldrig att glömma detta hem. Det finns i mitt hjärta för evigt.
"Nothing is better than home."

ÄD- klänning beställd!

Äldstes dans-klänningen beställd, im sooo happy!! :D

MONDAY, 22:nd of November

Godmorgon, eller hej kanske passar bättre. ;)

Blev ingen bloggning sen mera igårkväll, blev sur på bloggpunktesse som inte ville fungera.. -.- Dessutom var jag helt sjukt trött på kvällen så orkade inte göra nånting.

Nåja, har varit i skolan och skrivit moddaprov, och det gick också på talang, hehe.. :D Tror jag ska hoppa i duschen nu, om några timmar drar jag till stan och möter upp min baby. ♥

Vi hörs senare, ciao!


bild från i lördags, före utgång




Och p.s.. Javet, det är jag som är boven i dramat. Förlåt.
Jag känner mig så hemsk nu. Varför tänker jag på vad jag gjort,
först när det är försent? Du får vara sur och inte förlåta mig,
jag är värd att ta den skiten,
efter allt jag gjort mot Dig.

PARTYPICTURES

Sorry för att det tog så länge med bilderna, men då cp bloggpunktesse har strulat och jag har inte kunnat gå in på bloggen?! Menmen, här kommer iallafall lite partybilder från igår.. ;)


jag och manda förfestade lite.. ;)


eeeh..dont take this seriously :D


fina baby (:




Karo & Manda


så blev det också en hel del drinkar..


älsklingstrion ♥




jag och min babe!♥


kvällens partyoutfit:

tubklänning - GT
skor - Nelly
armband - Morellato (stavning?)
örhängen - GT





WE PARTY HARD, LIKE NO OTHER

typ godmorgon? eeh

Alltså, vad f*n hände igår riktigt? :D Hade iallafall en awesome kväll med awesome people.. förutom till vissa delar som jag inte tänker nämna, hahah. ;)

Nåja, kom hem runt 12-tiden idag och genast jag kom hem somnade jag på soffan i vardagsrummet och vaknade för ungefär ½h sen. Ska så småningom dra till gymmet på stretching. Då jag kommer hem står provläsning på schemat, suck. Menmen, lägger ännu upp lite partypics i nästa inlägg ;)

IT'S PARTYTIME BITCHES!

Hola!

Har haft massor med att göra idag; städat rummet, tvättat kläder, strykt och hängt upp gardiner osv.. så har inte hunnit blogga! Men nu är iallafall mandababy här, vi ska snart börja fixa oss och förfesta lite smått. ;) Sen blire utgång, möter upp K i stan också, så vi hoppas på en riktigt nice kväll!

Vi hörs mera imorgon, ha en bra lördagskväll och festa lugnt!♥


hmm.. vi får ju se vad som händer ikväll..? ;) denhär kvällen(bilden)=midsommar, var
ganska.. intressant, hehe. :)

SCARY DREAMS

Förresten, kom ihåg att jag drömde en konstig/hemsk mardröm? Minns inte vad drömmen i sig handlade om, men någon/något i drömmen sa att jag skulle se på min blogg den 27.1.2010.. och gissa vad jag hittade..?


" Fuck också.
Varför?Jag frågar mig den frågan ofta.
Varför, när jag får något jag vill ha, vill jag inte ha det mera?
Jag tycker det är så kul då man är "halvvägs", då man jagar.
Men sen då man blir fast, då är leken slut liksom. Då är det allvar.
Jag vill fortsätta leka, men ändå vill jag stanna.
Jag vill leka med många, men jag vill bara vara med en.
Jag vill ha många fåglar i buren, men bara en jag tycker om.
Men ändå, jag vågar inte hoppa. Jag är rädd för att falla.
Jag är rädd för att mina vingar ska brista,
och att ingen är där och tar emot.
Det hände så många gånger.
Jag vet att det är gammalt, jag är hel nu.
Men stygnen finns kvar, insydda i hjärtat.
De känns, vid varje andetag, vid varje tanke.
Jag är rädd för att fågeln ska sprätta upp dessa stygn.
Slita mitt hjärta i bitar.
Det ända som finns kvar då är själen, en svart liten skugga.
Och ett stort hål i bröstet.
Där var hjärtat ska sitta.
Tro mig eller inte,
jag bryr mig om dig.
Jag är bara förvirrad och rädd.
Som en liten rävunge utan sin mamma.
Mitt inne i den stora skogen.
Omgiven av världens faror.
Antingen klarar man sig undan.
Eller så gör man det inte. "


Jag kallade detta "Fågeln i buren."

SCARY SHIT.


SUNSHINE BABY

Godmorgon!

Skulle vanligtvis inte vara uppe såhär "tidigt" på en ledig lördagmorgon, men mamma hade visst bestämt sig för att jag skulle gå ut med hunden imorse, så hon ringde och väckte mig..typiskt. Så det finns ingen chans att jag skulle kunna somna om tillbaka, never! Istället började jag tvätta kläder, haha. :D Funderar också på om jag ska orka dra mig till gymmet idag eller inte, men vi får se om jag helst hinner med det, eftersom vi funderade på att dra ut en sväng ikväll. ;)

Nåja, nu ska jag käka lite frukost, vi hörs!


en söt jag nångång förra vintern :) i miss my hair :(
lovar att jag ALDRIG kommer att klippa håret kort, och jag ska ta hand
om det bra så det INTE försörs igen!!!

SLEEEP

Näe, nu har jag suttit här alldeles för länge, godnatt!

MAKEOVER OF A TOP


vad tycks? ;)

Planer..? ;)

Världens bästa plan dök nyss upp i mitt huvud.. hihi ;)


hmm..?

THE PERFECT DRESS ♥

Tjing!

Kom hem för en liten stund sedan, och nu är jag helt slut. Har åkt sammanlagt över 200km i bil idag! :O
Provade en massa klänningar, och både jag och Karo hittade de perfekta klänningarna! ♥♥ Jag är överlycklig! :D

Nu ska jag dammsuga rummet, gå ut med minnie och sen börja läsa på prov.. tror dessutom jag ska sy lite kläder ikväll, så det kommer bli mycket nice! Vi hörs senare!


hmm.. är dethär klänningen jag valt?vad tror ni? ;)


Mobilblogg - sitter i bilen

Hola! Sitter i bilen påväg hem! Både jag och karo är mycket nöjda med dagens resa, berättar mer då jag är hemma, vilket borde vara om ca 1h! :)

Videobloggar!



den blev sned buhuu :( och jag är cp, förlåt :D

Håller på och överför VB

Gjorde videoblogg nyss med telefonen, så den kommer upp snart!

Dessutom, BESÖKARREKORD IGÅR! :D Tack så jättemycket!♥


Stay tuned for the videoblog.. ;)

snartbiffig.com

Tjuuh!

ÄNTLIGEN får jag sätta mig vid datorn för en stund. Blev ett tungt gympass som vanligt, + solade 15 min. hehe.. ;)
Sen cyklade jag till och från gymmet, duktigt eller hur?!

Nåja, finns inte så mycket speciellt att berätta om min dag, den ar ganska så normal. Matteprovet var inte världens lättaste, men jag tror nog det gick ganska bra ändå! Lämnade och pratade en stund med Annispannis förän jag sprang iväg till bussen. Väl hemma orkade jag inte göra något, var helt slut. Och nu är jag helt slut igen, så ska läsa lite på finskaprovet, och sen sovaaa..

Goodnight!

MOT GYMMET ->

Orkar inte sitta hemma längre, drar iväg till gymmet!

ciao ♥


bjuder på denna, hehe.. :)

Sometimes you have to go uphill, sometimes downhill.

Tjing!

Har nog kommit hem för ganska länge sedan, men känner inte riktigt någon lust eller ork för att blogga, så skriver mera senare..

THURSDAY 18th, 2010

Godmorgon!

Okej, har varit uppe en ganska lång stund redan.. :D Sjukt trött idag igen, men vad kan man? Måste man till skolan så måste man. Ligger just nu i sängen och försöker skriva min engelska bokrecension, är förhoppningsvis klar med den snart! Matteprovet, som jag har idag, har jag inte helst övat på.. det tar jag nog på talang, och om det skiter sig så tar jag det på höjning eller omtagning! ;)

Ska dra till skolan till 11:45. Provet skriver jag kvart över 1. Efter det lämnar jag antingen i stan och går på en lektion på bilskolan, eller så kommer jag hem och övar på prov och sen till gymmet. Tror det blir det andra alternativet, måste ju vara lite duktig och läsa på prov! Så ska jag försöka krypa under täcket i tid också, så jag inte är helt slut nästa morgon igen.

Nåja, klart skrivet, vi hörs då jag kommer hem!


Kvällsbloggning.. OH REALLY??!

Hola!

Äntligen hemma från stan och gymmet! Var nice att ta en fika med hani och catch upp på saker som hänt under den senaste tiden! :) Blev också ganska hårt träningspass på gymmet, vilket kändes bra!

Nu har jag duschat och käkat kvällsmål. Nästa på schemat är att läsa min engelskabok eller läsa på matteprovet? Eller sova? Svårt val? Nja, det tredja alternativet låter mycket lockande, menmen, tror nog jag blir tvungen att välja provläsningen ändå. Suck.

Sista inlägget för idag, vi hörs mer imrn!


Mot stan, igen!

Har bytt kläder, bytt frisyr och kanske bytt attityd? Haha. :D

Nåja, har packat gymväskan och sna snart dra till stan för att möta hani, sen till gymmet! Så vi hörs mer ikväll,puuuss!


DAGENS MINISHOPPING





halsband - ginatricot
trosor - lindex

HOME SWEET HOME

Jaa, ni undrar ju säkert var jag hållit hus idag då.

Bestämde mig för att skippa skolan och istället spendera dagen med baby. Vi gick omkring i massor med affärer, tog en lunch vid kinarestaurangen vid saluhallen, blev vårrullar, vilket var mums! Sen gick vi omkring lite till förrän vi åkte hem! :)

Köpte lite smått som jag visar i nästa inlägg. ;) Nu ska jag chilla en stund, sen blire att åka in till stan igen och träffa min hani! Kvällens schema består av gym, läxor och provläsning, för imorgon börjar PROVVECKAN!?!! Kill me.


cp bild -.-

Mobilblogg

Tja! sitter i bussen påväg hem från stan. bloggar mer snart! ;)

Sleeping-time..?

Ska nog börja dra mig snart, men jaa.. hihi (a)

Godnatt!

Vet ni vad..?

Jag har kommit fram till en sak..

Jag tröttnar snabbt på saker. Jag älskar allt som är nytt och spännande, men efter en tid blir det bara tråkigt. Varför gör jag såhär? Jag sårar ju bara andra människors känslor. Helt sjukt.
Kanske är jag,trots allt, en känslokall person? Inte mot mina närmaste vänner förstås, men sådär annars..

Är det helt normalt? Eller har jag blivit galen?! Okej, är ju nog redan helt sjuk i huvudet så det skulle inte förvåna mig.

Vet ni vad..?

Jag har kommit fram till en sak..

Jag tröttnar snabbt på saker. Jag älskar allt som är nytt och spännande, men efter en tid blir det bara tråkigt. Varför gör jag såhär? Jag sårar ju bara andra människors känslor. Helt sjukt.
Kanske är jag,trots allt, en känslokall person? Inte mot mina närmaste vänner förstås, men sådär annars..

Är det helt normalt? Eller har jag blivit galen?! Okej, är ju nog redan helt sjuk i huvudet så det skulle inte förvåna mig.

DO I LOOK OKAY?

Sitter just nu i gamlis och ser på Daisy då hon springer omkring med sin leksak som det hörs ett pipande ljud ifrån alltid då hon tuggar på den, haha. :D Hon och jag var på en 1½h powerwalk,duktiga vi är!*stolt*

Nu BORDE jag egentligen packa lite grejs härifrån mitt rum, men bara jag tänker på det börjar jag må skit. Uschusch jag vill inte flytta härifrån! :( Men det finns inte så mycket annat att göra.. Sen borde jag ju dessutom läsa min engelskabok och skriva en recension om den..shit.

Jaja, måste nog ta tag i allt nu, med musiken dunkande ur brorsans högtalare!♥


OTÅLIG JÄVEL

GAAH!! Fan så länge det kan ta på mami och papi måste diskutera om ngt.. Grrmrr jag blir bara så himla otålig och irriterad, har ju inte hela kvällen på mig!

BLÖÖ


THIS IS MY GAME. PLAY IT HOW YOU WANT, BUT I ALREADY KNOW THE ENDING.

Hola!

Har varit här hemma i snart 3h redan, men inte gjort så mycket faktist.. Blev en lite kortare skoldag, eftersom jag var helt slut, orkade knappt tänka. MÅSTE verkligen försöka sova mera om jag tänker börja träna så mycket!

Sitter och väntar på att mami ska fixa mat, hehe. Sen ska jag somsagt iväg på lite uppköp och så till gamlis. Tror nog att datorn åker med, ifall att jag håller på att dö av tristess. Hmm, borde nog städa upp lite i rummet, eftersom det ser ut som.. jaa, en soptipp för kläder? :D Men det får lämna till kvällens syssla!


boooriing webcambild as usual..

TUESDAY 16th, 2010

Godmorgon!

Är snart påväg till skolan så blir lite snabb bloggning. Är sjukt trött och SJUK i hela kroppen från igår, ajajaj.. Nåja, idag är det "vilodag" aka ingen gymdag. Så efter skolan kommer jag väl hem en snabbis, sen ska jag och köpa krokar och ett klädställ till min egen lilla hall. Efter det till gamlis och packa lite grejs , kanske ta en promenad med Daisy.

Nåja, nu har jag bråttom, vi hörs senare!


trött..

IM HOME BITCHES!

Pust.

ÄR.HELT.SLUT.

Blev hård träning ikväll, först boxning i 1h, sen på gymmet 1h intensiv träning(+ att jag cyklar både till och från gymmet vilket blir sammanlagt över 10km..). Men somsagt, ska man bli biff så måste man träna! ;) Jaja, annars har min dag gått som vanligt i princip. Slutade skolan först 4, så blev typ bara att käka snabbt och packa gymväskan då jag kom hem.

Nu tänker jag ta en snabb dusch och sen ska jag sova. Vi hörs imorgon!


helt slut..

BUSY WOMAN

Hej!

Har massor med att göra idag, så hinner inte riktigt sätta mig framför datorn..
Snart ska jag till gymmet, så jag antar att vi hörs mera senare ikväll, pusshej!



kommer jag att se ut såhär sommaren 2011? ;)
..nja jag tror nog inte det, somtur :D

HAPPY

Livet log mot mig.
Och jag ler tillbaka.


ÅÅÅH, vilken känsla!Jag tror jag dör.. av LYCKA!

Godnatt alla söta bloggläsare!

Gym is the shit!

Hola amigos!

Kom hem från gymmet för ca 1h sen! Blev ett riktigt ordentligt träningspass, så jävla nice, ska bli riktigt biffig till nästa sommar, haha. :D Efter att jag kom hem gick jag i duschen, fixade en supergod och lätt sallad och nu sitter jag här. Ska tröga här en stund till, sedan blire sovdags!



superhärligt väder imorse!


minnie söt ♥



:)

Livet ser mot mig.
Det bländar i ögonen.
Det ler stort.

Livet ler mot mig.
Just nu. Precis nu.

Gymmmm

Hola amigos!

Kom hem för en stund sen, ska snart dra mig till gymmet, så vi hörs mer efter deeet!

Mot laaaandeeet..

Nu ska vi dra till Ylistaro till mommo och moffa, och denhär gången tar jag INTE med datorn! Så vi hörs mer ikväll, pusshej!


Söndag - farsdag

Godmorgon!

Idag är det farsdag! Så kan börja med att gratulera alla världens pappor! :)

Förövrigt så kom K hit igår, vi gick ut på en rask promenad, babblade och somnade tillslut till en film, haha.. Blev en riktigt motionsdag för mig igår!

Nåja, har jag varit ute på prommis med Minnie och nu ska vi käka frukost! Hörs mer snart!

BLOGGEN KLARFIXAD?

Nu har jag gjort en liten bloggrenovering! Kommer kanske ändra ännu på några småsaker, men i stort sett är den väl klar! Vad tycks? ;)

Nu blir det dags för..

.. BLOGGRENOVERING!!! Så undra inte om bloggen kommer att se konstig ut nu under helgen..

powerwalk + sallad + snö = SANT

Nu har jag varit på över 1 timmes väldigt rask powerwalk i snöyran med Daisy, ätit min supergoda sallad(som jag delade med brorsan) och bara suttit och faktist njutit av snön som dalar ner från himlen.

Nu blire chill framför datorn säkerligen hela resten av kvällen, messa mig om nån vill joina mig på hb, börjar bli lite sällskapssjuk!!

Tillslut lite bilder:


bakabaka liten kaka..


fäärdiiig!!(blev dock lite missnöjd med garneringen..)


min supergoda sallad!


Daisy i sin fina utedräkt! ;)

Ut i snöyran!!

Tjing!

Sitter just nu i maxmo, här käkat supergod kladdkaka *stolt för att den blev lyckad*, och n u vill daisy att jag ska gå ut med henne, så det blir väl en liten powerwalk nu! Bloggar mer senare!


13e November, 2010

Godmorgon!

Eller kanske inte så GOD morgon.. Känns verkligen som om jag vaknat upp på fel fot idag. Har varit sur ända sen jag steg upp.. Menmen har iaf hunnit med att fixa klart kakan, och tänkte typ förstöra den, IGEN. Så går det då man blir sur och inte kan koncentrera sig på något.

Nu ska jag gå och fixa lite frukost, hörs mer snart!

My friday evening.. (:

Nu har jag spenderat hela kvällen med att städa rummet, diskuterat om massa saker med pannisen, gjort en kladdkaka som delvis förstördes pga mamma.. murrr.. nåja fixar det imrn.. och sen funderat på hur konstiga saker händer mittiallt i livet.

Somsagt, ALLT är möjligt.

Snart blir det nog sovdags, ha de gött!



How it's wierd that you can change your life, in only a few seconds. It's your own choise, take it or leave it.

Mittiallt, pirrar det i magen och jag kan knappt längta till januari.

Nu, JUST NU, känns livet så himla bra.♥


Om du vill något, så kommer det bli sant, bara du vill det tillräckligt mycket! I know that, by own experience.

Frustrerad och irriterad..

Tjena!

Blev lite segt med bloggningen idag igen, men har hänt lite saker och sånt. Nåja, slutade skolan redan 1, eller egentligen 20 före 1, för att hinna till bussen, som förde mig till stallet. Då man väl bytt om och dragit in hästskrället ser man att det är ett JÄVLA djupt och ganska stort sår på bakbenet. Typiskt. Så blev bara att ringa ägaren, som sen skulle ringa upp veterinären. Fanns inte så mycket kvar att göra, så jag traskade till bibban och väntade på papi. Åkte en sväng med papi till gamlis, sen äntligen hem till hb.

Nu sitter jag här i min säng och är otroligt irriterad och frustrerad. Jag HATARHATAR vintern!! Man slipper ingenstans utan skjuts, bussarna går skit och aldrig att jag börjar cykla iväg någo längre vägar. Då sitter man alltså fast här hemma, vilket är OTROLIGT irriterande i längden. Det har varit såhär i flera veckoslut i rad nu, det börjar verkligen ta mig på nerverna!! Jag vill bara fylla 18, så jag slipper sitta hemma och uggla varje helg på vintern.. suck.

Näe, nu ska jag försöka tänka positivt, ska baka en chokladkaka till papi och städa rummet.

Ciao



gammal bild, bara för att visa hur mycket jag älskar och saknar sommaren..

Godmorgon!

Sitter i bussen påväg till skolan.. men idag är det somtur fredag! slutar redan kl 1, nice! men nu ska jag hoppa av bussen, vi hörs!

Powerwalk är jeeetepraaa!

Blev en nästan 1h ordentlig powerwalk med minnie,skööönt!Efteråt en varm dusch och nu sitter jag här och ugglar igen, as usual. Dessutom blev jag sur på datorn, som inte vill samarbeta med mig.. -.- murr..

Funderade också om jag skulle försöka fixa min nya bloggdesign, men kom fram till att det nog inte är en så bra idé, eftersom det troligen skulle ta hela halva natten att fixa.. så det får bli helgens göra istället!;)

Näe, ska nog ta och sova nu, så jag orkar upp imorgon!Godnatt. ♥


en till bild från photoshooten, dock vet jag inte om jag gillar den eller inte..?

och en lång torsdag, suck..

ÄNTLIGEN, hinner jag sätta mig(eller lägga mig) framför datorn en stund.

Har sprungit på enda sen morgonen. Först skola till kvart före 5, sen till stan en snabbis öch köpa lite grejs igen till mitt "hemliga" projekt.. ;) Så till bibban för att vänta på kära papi som hämtade mig runt 6. Blev en snabbis till stallet, sen hem till hb. Var vrålhungrig IGEN(okej, hade ju inte ätit sen 11 så..), så fixade en supergod sallad till mig. Nu har jag bara slöat i soffan en stund, kollat på tv och sånt.

Men näe, ska nog gå ut en långlenkki med minnie snart, ska bli sköönt! Vi hörs mer senare!


blackandwhite - strike a pose!

har sovit över 12h..

Tjing! Blev ingen bloggning igårkväll eller imorse, somnade redan halv 8 igår och fick bråttom idag till skolan så hade inte tid att blogga.. nåja, sitter just nu iallafall på en dödstråkig finskatimme. Slutar först 4 idag, men måste lämna kvar efter skolan, så vet inte när jag kommer hem. Då jag kommer hem måste jag till stallet en sväng också, så har minst sagt mycket att göra.. menmen nu måste jag nog återgå till timmen, så talk to you later bitches! ;)

Lååååååång onsdag..

Pust, äntligen hinner jag sätta mig framför datorn en stund och blogga lite!

Har haft en lång och ganska jobbig dag, speciellt sista timmen i skolan.. Vi hade biologi, och skulle dissekera (stavning?) ett gris/ko-öga och grisens inälvor(typ lever,hjärta,lungor osv..), fyfan säger jag bara! :S Okej, nog för att jag inte helst rörde i nåt av dem men ändå, det var tillräckligt äckligt att se på då de andra gjorde det. :P

Efter skolan gick jag till stan en snabbis och handlade grejs till mitt "hemliga" projekt! ;) Kommer kanske berätta om det här i bloggen förr eller senare, vi får se, men jag lovar inget. Nåja, sen tog jag bussen hem, och väl hemma fixade jag lite att äta( var vrålhungrig!!) och sen ut med minnie i snöstormen..

Nu ska jag bli riktigt pluggnörd igen och läsa ut min engelskabok och göra lite annat smått&gott! Vi hörs senare ikväll,puss!


i väntan på bussen..

.. sitter jag och mobilbloggar! Lång och jobbig skoldag, berättar mer sen. Har nyss varit och köpt grejs till ett "hemligt" projekt. ;) menmen, berättar mer snart!

Inatt har det.. SNÖAT?!? "@£#%

Godmorgon!

När jag vaknade och drog upp persiennerna blev jag nästan blindad av snön! Faaan va mycket det hade snöat under natten.. Great. Nååja, fick iaf en lite längre sovmorgon,thihi.. ;) Nu ska jag fixa mig klart och sedan ta någon buss till skolan.. see ya later bitches!


blekfis.. måste nog sola lite idag.. ;)


tog en bild med cammen av utsikten från mitt fönster.. nu kan man säga att det är vinter..suck.

Sovdags @ nu!

Godnatt!

Jo, jag lever ännu..

.. men glömde bort att blogga lite, hehe.

Nåja, var iaf på nästan 1h springlänk, nicenice! Före det så har jag varit i skolan as usual och på stan, först med Jessi och sen då jag gick omkring lite när jag väntade på bussen så stötte jag på manda och karo, så jag gick omkring med de två en stund. :)

Jag har redigerat lite bilder av photoshooten igår, så ni ska få se ett smakprov.. ;) Kan avslöja att de nya bilderna kommer att finnas i min nya design, som jag ska fixa här så småningom! Men nu ska jag ut med minniesöt, så vi hörs senare!





..resten får ni se senare på bloggen ;)

Mjao!

Tjingpling!

Kom hem för en stund sedan, men har ett otroligt sug att fara på en springlenkki, så vi hörs mera efter det!

Ett nattligt maratonlopp?

Godmorgon!

Sitter här och gäspar.. gissa om jag är trött? Jo, som fan. Känns som om jag sprungit maratonlopp inatt, och nu är jag sjuk överallt, som jag gissade, hehe. :D Ska snart dra till skolan, yeyey. Efter skolan ska hänga med J en stund och efter det kanske till bilskolan? Det återstår att se. ;) Men vi hörs senare iallafall!


Varför spökar du fortfarande i mina tankar?

Varje gång jag hör denna låt,
tänker jag på dig.
Varje gång.
Men varför?
Varför kan jag bara inte släppa taget?
Varför känns det så svårt.
Jag vet att jag kan, men jag vill inte.


Helt totalt utmattad..

.. försöker fortfarande återhämta mig från en galet tung gymträning, fyfan. Nåja, ska försöka bli riktigt fit nu under vintern, finns ju inte så mycket annat att göra, så därför kan man väl gå på gym istället? ;)

Jaja, sitter här nu iallafall, nyduschad och fräsch, men otroligt trött. Och, så känner jag mig otroligt ensam. Jag hatar den känslan, den kommer smygande mittiallt och hoppar på en. Ibland är känslan tillochmed kvävande och man vill bara gråta. Usch. Näe nu ska jag nog snabbt och sova förrän det händer något hemskt.

Godnatt sötisar, vi hörs imorgon!

Hallelujahmoment!

ÄÄÄNTLIGEEN får jag mig själv övertalat till att skriva ett blogginlägg! Har haft en lång dag, och under den har jag hunnit besöka kela, bli positivt överraskad, springa omkring på stan i jakt på ett linne, varit modell och hållt på att frysa ihjäl. Hehe, min dag i korthet somsagt. :D Nu har jag vilat upp mig och sånt, så ska nog snart dra till gymmet, i hope.. så vi hörs mer ikväll, pusshej!♥


just nu, fiiiin efter photoshooten :)

Monday, 8th of November

Godmorgon!

Håller just på att packa lite grejs inför idag, ska ju på photoshoot somsagt. ;) Det ska bli skitnice, resultaten får ni se säkert ikväll eller imorgon! Menföre photoshooten väntar en lång och jobbig skoldag.. suck. Och före skolan, ca om 30 min, ska jag och papi till kela för att fixa lite saker. Så jaa, har ganska fullt upp hela dagen! Bloggar troligen något från mobilen förän jag kommer hem igen, så vi hörs senare!

Ha en fin dag, pusshej!♥


ser helt cpblek ut.. usch!

Sundayevening

Hemma igen efter en lång dag i maxmo!

Nog för att jag inte gjort så mycket där, menmen.. ;) Fick iallafall klart alla mina läxor, *stolt*! Så nu ska jag chilla en stund vid datorn, och sedan sova! Slänger ännu in några bilder från mobilen, för hittade äntligen usb-sladden!(mami hade tagit den och lagt den i sina egna lådor, typiskt..*suck*)


ute på länk med minnie igår.. vackert!

samma..

..och minnie-sötnosen såklart!♥

och så ännu en bild då jag och min älsklinghund Daisy var ute på promenad idag!♥

Pluggnörd ikväll..?!

Sorry för lite seg update, men sitter och försöker vara lite duktig på att analysera 2 dikter, för att sedan skriva något helt obetydligt om dem. Nåååja, bloggar mer senare då jag är klar!

I wanna be a princess ;)

Vi börjar snart gå in mot jul, nyår och penkkis.. Det innebär ju också att snart blir det dags för Äldstes dans. Har börjat kolla runt på klänningar, det finns ju så mycket att välja emellan! Men en sak är jag säker på; jag vill stå ut från folkmängden. Vill ha en stor,fin prinsessklänning, cuz im the princess you know.. ;)

Typ rosa eller grön kanske? ;) Här är några smakprov på mina favoriter;



Anna ♥ maffiga balklänningar = SANT!

En vacker söndagsmorgon.. :)

Tjing!

Sitter i maxmo nu, har just druckit kaffe, käkat kaka och bara njutit av morgonen! Gud, så fin morgon det är! Solen skiner, det är frost på gräsmattorna, snö på åkrarna och taken. Allt är så magiskt, då solens strålar reflekteras i snön. Såna här dagar älskar jag, det är dehär morgnarna som jag älskar med vintern, men det är nog det enda. ;)

Nu ska jag planera lite grejs och leka med Daisy, vi höörs senare! ;)


haha, favorit i repris kan man säga ;D bild från år 2007 eller 2006?!

Godmorgon bloggen!

Jag ska dra till maxmo nu, men bloggar mera sen därifrån, så hörs om en stund!

Videoblogg, varsågoda!


njaah, den blev också lite skit men jaa whatever,somsagt.

Videoblog coming soon!

Orkade inte skriva, så gjorde en liten videoblogg. Den kommer upp snart, så stay tuned!

Dagens planer..

Nyduschad och fräsch!

Tog en lång, skön dusch med bodyscrub, ansiktsmask och hårinpackning, så nu är min hy len som en babyrumpa. :D Haha,jaja fram till dagens planer då.. Nu ska jag gå och fixa nyttig frukost, sen vänta på att mitt hår torkar. Så tänkte jag dra ut på en lång powerwalk med hunden, typ 1h eller nåt sånt. Ikväll kommer väl K kanske hit, tänkte ha filmkväll! :)

Näe, nu frukost,hörs senare bitcheeees! ;)

Godmorgon!

Så himla skönt att sova ut ordentligt för en gångs skull! Sov verkligen riktigt bra inatt också, vilket är skönt. Brukar somsagt sova jättedåligt, men det har ändrats sen jag gjort om i rummet, konstigt nog. Kanske det är den blåa färgen på väggarna som lugnar ner mig och gör mig trött? Känns som det. :)
Huvudvärken har inte ännu hunnit komma, eftersom jag bara stigit snabbt upp ur sängen, vilket är också en orsak till att det känns så bra just nu.

Näe, nu ska jag nog ta och hoppa i duschen! Berättar mer om dagens planer efter det! ;)


ser helt blek och hemsk ut! :o

almost falling apart

Åh fyfan nu är jag jävligt trött. Ska nog ta och sova nu, vi hörs mer imorgon! Godnatt sötnosar♥


It's time for..

teatime!

Haha, tror nog jag håller på att bli engelsman snart, såsom jag håller på och överkonsumerar te, heh :D



ignorera min cp hand -.-

Hahahaha omg jag dööör..

Har nyss kollat 2 filmer, Good Luck Chuck och sen Toy Story 3, haha jag vet men jag blev bara tvungen, eftersom Toy Story var en av mina favoritfilmer som liten. ;) Haha och vet ni vad.. jag började typ gråta i slutet av Toy Story 3, och jag vet inte varför.. normalt? Näe det tror jag inte. :D

Toy Story ruleeez 4-evaaah, hahaha


Fredagsplaner?

Är äntligen hemma nu! Efter en lång, jobbig och stressande skoldag tog jag och Jessi en fika vid Café de Paris för att prata, riktigt nice! Drog också snabbt till bibban för att hämta min "kära" moddebok för att sen ta ett långt telefonsamtal med baby då jag väntade på bussen. ;)

Har fortfarande inga planer för ikväll, men tror jag ska ta och kolla en skräckfilm ensam, det är ju alltid lika kul, hehe.. ;) Ha en bra fredagskväll och festa lugnt, puuss!♥


har hittat en ny favoritdricka, Novelle Plus, i just love it! bra för huden dessutom ;)

så ännu en bild från imorse, tyckte jag sminkat mig så fint, men det syns i princip inte på bilden :(

5 november,2010

Goodmorning bitchees!

JUst nu sitter jag här i sängen, tröttare än trött och dödare än död. Är alltså helt sjukt trött, men det är nog mitt eget fel..eheh. Nåja, nu ska jag fixa mig och sånt, sen dra tilll stan. Ska till tandläkaren idag :S efter det till skolan då som vanligt. Till kvällen/eftermiddagen har jag fortfarande inte några planer, så vi får se vad jag hittar på..

Vi hörs då jag kommer hem, ciaao!


mjaowsie

Tjing!
Har egentligen inte så mycket att säga.. Har princip inte gjort ett piss ikväll. Typ suttit och pratat på skype, chattat på msn och jaa, thats it. Ska nog babbla lite till och sedan sova. Godnatt sötnosar!

Finally..

.. im home! Äntligen! Har haft en lång och jobbig dag, har drogat buranan i massor (3 eller 4, får man ta så många?!), men huvudvärken stannar. Så, då var vi i detta tillfälle igen var buranan slutar verka i mitt fall. Samma sak hände förra vintern då jag var jättesjuk, efter det åt jag massor med värkmediciner, speciellt burana och panadol, de slutade slutligentill verka. Så därför försöker jag undvika värkmediciner så långt det bara går.
Nu tänker jag tröstäta bulla, dricka varm choklad och bara göra ingenting.. hörs senare!


en väääldigt random bild från google, hahah :D

Chacha bitcheeeeeeees

Godmorgon bloggen!
Blev inget sista blogginlägg för dagen igår, min dator cpade sig som vanligt så jag orkade inte med den, utan stängde av den istället. Sen orkade jag inte börja mobilblogga heller, så jaa..
Menmen, har stigit upp typ nyss, nu ska jag gå och käka frukost!!? Brukar ju inte göra det, men nu ska jag ändra lite på mina vanor. Sen ska jag byta om, fixa mig och dra till skolan. Har skola ända till kl 16 idag, och efteråt till bilskolan, så jag kommer hem först nångång på kvällen. Men kommer troligen mobilblogga något, annars hörs vi ikväll, pusshej! ♥
en nyvaken retard med fet hand, haha

Tumme ner för..

Att vara sjuk
- Har varit sjuk jätteofta under det senaste året och jag hatar det. Man blir helt trött och död, skolan och allt annat lider. Enda gången jag inte varit sjuk var på sommaren. Älska sommar!
Inte kunna träna..
- ..just pga att jag varit sjuk. Känner och märker att jag blivit fetare, och jag HATAR det. För som jag sagt förr, så är jag utseendefixerad till 110%.. Men bara jag blir frisk nu ska jag fan ta i ordentligt och börja träna igen!
Hösten
- jag blir alltid så himla deprimerad på hösten. Höst för mig betyder att vi går mot sämre tider; mörkt, kallt och regnigt. Blä alltså. Dessutom tappar jag motivationen helt till allt, pga denna "trevliga" höstdepressionen.
Att vara 17!
-Detdär året då man längtar så grymt mycket till att bli 18, så man håller på att bli galen! Och det är jävligt jobbigt att vara 17.. man får inget barnbidrag och man får inte heller något jobb, bara riktiga "skitjobb", så var fan ska man få pengar ifrån, då man inte har föräldrar som skämmer bort en?!
blä!

Beroendeframkallande tv-serie..

.. Paradise Hotel Danmark är verkligen det! Har kollat 10 avsnitt i rad, så nu är jag på asnitt 42.. heh :D Man bara MÅSTEE kolla nästa avsnitt, no matter what ;) Så ett råd till er som inte kollat på det; börja inte! Haha, för bara man kollar ett avsnitt är man helt fast, jag lovar..
Men nu ska jag nog var lite läslus och läsa min engelskabok, yey.

Godmorgon!

..eller okej, kanske inte så god morgon.. Är sjuk, IGEN.. surprise. Trevligt med 38 graders feber, eller hur???
Eh, nåjaa.. Ligger just nu helt död i sängen och planerar på att ligga här hela resten av dagen i princip.. Mår dessutom helt jävla dåligt, kanske jag borde äta något, för minns inte när jag åt senast..?!
Nu ska jag kolla lite PH Danmark, börjar bli ett tag sen jag såg på det..
talk to you later bitches!

Ska gräva mig ner i sängen..

Läxorna fixade, häppi! Ska släcka datorn och gräva mig ännu djupare på sängbottnen, för jag mår verkligen inte bra. Vi hörs mera imorn, gonatt!
blä för att vara sjuk!

the reality:

Jag vet inte vad jag ska göra.
För jag orkar inte ta allt detta skit mera.
Varför kan jag inte få ha det bra?
Varför får jag inte vara lycklig??

dammit!-.-

Försöker sitta här och plugga med en jävla huvudvärk, sjuk hals och feber. Varför är jag sjuk hela tiden?!
Jaja, ska fortsätta nu och hoppas på att jag inte svimmar.
PEACE


sitter i min tjockaste halsduk och varmaste spurgutröja, haha (y)

2:a november.. :o

Hola amigos! Kom nyss hem från träningar, som inte gick så bra. Nåja.. Började iallafall tänka på en sak. Det är 2:a november idag! Hjälp, tiden går verkligen fort! Men tur det, för jag längtar så grymt till sommaren 2011, som kommer bli den BÄSTA sommaren i mitt liv!TAGGATAGGATAGGA!! :D
Haha jaja, nu ska jag vara duktig skolflicka och göra lite läxor! Ciao ;)

I go with the bus..

.. And im home! Så skönt att för engångs skull sluta så tidigt, har ju hela halva dagen på mig ännu att göra annat :D
Nu ska jag käka och fixa lite, sen drar jag iväg till stalleet. Kvällens planer består av läxläsning, suck.. Jaja, bjuder på en liten cambomb här nu ;)
och idag unnade jag mig en platta med fazers blå, i just love it ♥

Godmorgon!

Sitter just nu i skolan på mattetimme,hehe.. slutar redan 11 idag, så vi hörs mer då jag kommer hem! :)

Vamos A La Playa.. ;)

Here i am again, haha ;) Jaja, papi var nyss här och hämtade lite grejjer, så jag var snäll och bjöd honom på kaffe. Före det var jag ju ute med minnie, tog nästan 1h powerwalk/springtur, nice att få röra på sig lite! Nu borde jag fixa lite skolsaker och sen ska jag väl sova.. YEY, what a life.
just nu, trött och sliten.. :/

Grown Ups

Tjing! Kollade just på filmen Grown Ups, så jävla rolig film, höll på att dö av skratt i flera tillfällen :D
Nu ska jag nog byta kläder och dra ut med minnie en sväng, är verkligen i behov av lite frisk luft..

Life in hell..

..så känns det just nu iallafall. Har inte gjort så mycket idag, mest legat på sängbotten och känt mig totalt värdelös. Och ja, som ni säkert säkert kan lista ut då så drog jag inte till skolan idag..
Jaja, nu ska jag iallafall uggla framför tvn/datorn hela resten av dagen, talk to you later bitches!
ibland har facebook så grymt rätt ;)

RSS 2.0