dagens Hiss & Diss !!


Första provridningen på min bäbis♥


Dagens hiss:


- Har haft Ricardo i exakt 6 månader idag.♥
- Solen skiner!
- Jag har snart stickat klart halsduk nr. 2!
- Positiva samtal som leder till $$$$ !! ;)
- Gymnasiets sista provvecka börjar idag
- LÄTTNAD


Dagens diss:


- fucking mensvärk som håller på i flera dagar..
- inte kunna träna pga det som står här ovanför
- angst inför studentskrivningar




//A

I'm just like... F*ck!!!!

Godmorgon!

Har som vanligt startat min vecka med att stiga upp tidigt, åka in till stan och sedan skjutsa bror till skolan. Sitter som bäst här och dricker mitt morgonkaffe. Ska ta och käka lite frukost nu snart och sånt, sen klä på mig och köra ner till stallet! Denna dag kommer alltså att bestå av stall, lite skola och på kvällen åker jag säkert till gymmet som vanligt! Annars är det inget speciellt på gång, förutom att jag har så jävla lite kvar av skolan så det inte är sant heller! F*cking awesomeeee!!!

Aja, vi hörs nog senare, ciaaao!

Chillin' on a Sunday

Blev uppväckt imorse kl 07.20 av mitt alarm. Var bara att stiga upp, koka kaffe och slänga på sig stallkläder. Efter många om och men befann jag och S oss på stallet kl 9. Vi riggade upp en liten hoppbana i manegen som hoppades sen med den världsbästa ponnyn! Fixade allt i stallet, skjutsade S till travbanan och befann mig hemma nästan exakt kl 12. Hann sitta ner en stund, käka frukost (??..) och bara chilla. Papi hämtade mig runt 2 och sen dess har jag befunnit mig i maxmo. Har bara segat hela kvällen med Daisy. Nu är mina ögonlock tunga som bly efter en natt med för lite sömn(somnade först efter 1 förra natten..) och tidig uppstigning både lördag och söndag, så ska ta och gosa ner mig under täcket. Imorn ska jag dessutom upp vid 6 igen.. galet iknow.. but that's life, bara att stå ut med det!:D

Aja, puss på er!


bild från hoppningen idag, i brist på andra bilder.. jagvet, tråkigt för er icke-hästintresserade.. :(

Djurpsykologi och allt detdär..

Tjuuuh!

Har er helg startat bra? Min har det iallafall! Har varit igång sen 9 imorse. Åkte till stallet nästan genast jag stigit upp, så hann rida och sånt i härligt solsken! Sen har jag ordnat och fixat i rummet lite och funderat på en massa. Jag har märkt en sak förresten. Jag tänker, MASSOR. Hela tiden dessutom. Typ, massa problemlösning och sånt. T.ex. funderar jag jättemycket på varför vissa djur beter sig som de gör och vad det finns för ursprung till det uppkommande "problemet"? Djurpsykologi alltså. Tycker det är så himla intressant så skulle kunna snacka om det i evigheter utan att tröttna!! :D

Aja, sitter och planerar för kvällen, morgondagen och framtiden i förövrigt. Livet ser återigen lite ljusare ut, så humöret är på topp! Nu ska jag roa mig med något annat, förän jag sätter igång med kvällen! Och NEJ, ingen utgång ikväll, det skall chillas till max med en superfin vän!♥ Imorgon ska jag upp halv 8, för hoppträningar står på schemat, så ska FÖRSÖKA att inte vaka hela natten! 

xoxo


jag har inga nya bilder på datorn, jag gråter bloood! :(

Memories of a summertime

Jag sitter här hemma för mig själv och spenderar kanske den tråkigaste fredagskvällen någonsin. Skulle önska att det blev sommar NU. Allt ÄR mycket lättare på sommaren. Har en massa planer och idéer angående "vardagen" och "hästlivet" som jag vill uppfylla, speciellt inom det senare. Kommer ju bli min första vår&sommar med hästen, så jag väntar spänt på allt vi kommer att hitta på! Kort sagt; Det räcker med snö nu, tack!!!! :(

Bilderna här under är från tiden med Cavat, dessa tre från en hoppträning på sommaren. Min typ livs bästa hoppträning, hittills iallafall! Vinter/Vår/Sommar 2010 red jag denna fina pony. Minnen.♥







Sen ännu 3 vinterbilder på mig och Cäbis, bara för att! :D






Menmen, ska inte klaga, det blir väl sommar förr eller senare. Istället ska jag berätta om min dag! Först i skolan, helt perusdag, sen på arbetsintervju. Gick väldigt bra och jag kommer troligen invänta några trevliga samtal inom en snar framtid, oppaa! Efter intervjun körde jag hem. Käkade och städade sen med mami. Men har varit sjukt seg hela kvällen så blev tvungen att skippa gymmet idag, sadface. :( Så åker nog dit imorgon då istället!

Ska sova tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon! Ska till stallet på morgonen, rida och sånt. Det är så sjukt härligt att vara där tidigt, inge folk osv. :) Ska upp tidigt på söndag också, för då är det dags för hoppning! Oppaaa! Jeees, menmen lateeeers you guys!

(sorry för ett väldigt hästigt inlägg, sådä btw..)

busy friday..!

Godmorgon!

Uppstigning vid 7 imorse som vanligt. Har duschat, druckit morgonkaffe, käkat frukost(!!)och sedan skjutsat bror till skolan. Kom hem, har sminkat mig och så. Hade bestämt att jag skulle gå utan smink nu i en hel vecka, men det misslyckades idag, måste ju slänga på lite smink då jag ska på arbetsintervju! Men iaf så blir det såntdäär "BOOOM"-moment då man kollar på sig själv i spegeln, snygghetsfaktorn blir amazing då man varit utan smink en längre tid! Dessutom tackar min hy för att slippa sminket, så ska nog köra sminklös ännu efter idag!
Efter arbetsintervju står både städning, tvätt av kläder och gym på schemat, så kommer ha fullt upp hela dagen! :)

Aja, måste ännu välja ut kläder och sen ska jag sticka iväg till skolan! Vi hörs senare, puss på er!


I-landsproblem..!!

Tjena!

Jag har på senare tiden funnit ett nytt i-landsproblem i min vardag. Jag kan inte äta godis längre. :( Kan inte njuta av godis i någon mängd, utan att börja må sjukt dåligt. Mår just nu för tillfället också så sjukt dåligt, vill bara spy, och det snurrar i huvudet. Har knappt käkat godis på snart 2 månader och har istället börjat äta mycket nyttigare och tränat mera. Min kropp tål tydligen inte blodsockret som först rusar upp och sen rasar ner i en väldigt hastig fart.. Men det är fan dåligt, för nu när andra halvan av dagen har gått åt helvete (orkar inte förklara vad som hänt..), har PMS-problem som fan och vill tycka synd om mig själv med lite godis i soffan framför tv, börjar jag genast må så himla skit så fort jag fått ner några bitar godis.. :( Aja, får väl försöka hitta något annat gott jag kan unna mig själv med då isf! :)

Iallafall var den första delen av dagen bra! Vaknade tidigt, skjutsade bror till skolan, åkte själv till skolan och åkte hem därifrån redan vid 11. Så käkade snabbt på samma jag böt om till stallkläder och åkte sedan ner till stallet. Red min finaste pony idag som vanligt. Han har blivit så grymt bra nu, går bara bättre och bättre hela tiden! Jag är överlycklig! ♥

Menmen, ska försöka att dricka en massa vatten nu så jag mår lite bättre, sedan sovdags för är sjukt trött. Godnatt sötnosar! :)


You make my day worth living, every day. Over and over again. ♥

keep smiling!

Tjing!

Kom nyss hem från skolan! Helt normal dag skulle jag säga, inget nytt och inget speciellt, förutom att jag var extra aktiv på matten, och jo intresseklubben antecknar! :) :) :)

Anyways, idag ska jag plugga lite extra, har en del uppgifter som måste göras. På kvällen blir det gymmet som vanligt! ;) Har konstigt nog inte jordens träningsvärk idag, fastän jag igår var helt hundra på att det skulle vara så.. nåja bra det bara. Lite trött och seg är man väl nog endå, menmen! Har ni vasabor förresten märkt hur sjukt kallt det är idag? Dum fråga, för det har ni väl säkert! Uschdå. Tacka min bästa papi för att jag har biiiil, så man inte behöver stå på busshållplatsen och frysa!Näe, nu ska jag laga lite käk till mig! Ja och juste, fick ett trevligt samtal idag, ska på arbetsintervju på fredag, trevligt! :)

Ajaa, lateeeers!


glad chey redo för spontanutgång en kväll på jullovet!

I LOVE TO WORKOUT!

Go'kväll bloggen!

Blev inget bloggande igår, eftersom jag inte satt vid datorn på hela dagen! Istället spenderades dagen först på stallet, sedan till skolan och efter skolan en sväng i stan med min raksu. Då jag kom hem fick jag inspiration och fräschade upp min nya kalender, kanske visar senare! Sen tog jag det lugnt en stund, och sedan stack jag iväg till gymmet! Blev dock ganska lugnt gympass, bara 10 min på löpmattan och sen Core30. Solade igen efteråt, så börjar få en riktigt bra bränna nu! Tur att jag har den hudtypen som blir brun supersnabbt! ;)




hoppning stod på gårdagens träningsschema i stallet!

Idag startade min dag 06:40. Steg upp, fixade morgonkaffet och käkade frukost(jo, hör och häpna!!). Exakt en timme senare hoppade jag och brorsan i bilen, jag skjutsade honom till skolan och fortsatte sedan vidare och befann mig på skolgården 08:00. Var i skolan ända till 13:00, däremellan hade jag också hunnit en sväng till stallet. Åkte hem och segade några timmar i soffan med värsta migränen och tänkte att jag inte orkar göra något alls idag. Men där runt 6-tiden fick jag världens energikick från ingenstans och bestämde mig för att åka till gymmet ändå! Blev Bodyattack60 idag på WSC och damn så jag pumpade! Adrenalinet flödade i kroppen och jag kan lova att jag kommer att ha jordens träningsvärk imorgon.. men who cares! Det är ju "bra" värk iallafall! ;) 


Nu är jag nyduschad och känner mig riktigt fräsh! Ska dricka lite te och kolla tv, sen blir det nog sovdags! Godnatt på er finisar!♥

Mobileblog

Tjing!

Bloggar somsagt från mobilen, orkade inte plocka fram datan ur väskan.. Anyways, har varit riktigt aktiv idag! Drog ju till stallet, fixade allt där+red heppe osv. Kom hem till hb, käkade lite smått, packade gymväskan och stack iväg till gymmet! Satsade på kondition idag, så spenderade 1h på löpbandet. Solade också en snabbis. Ska börja sola igen för saknar verkligen att ha en snygg bränna!(nog för att jag aldrig blir "vit" men ändå, ni fattar.. ;) ) Aja, sen drog jag hem, käkade lite, duschade och fixade mitt rum+klädskåp eftersom det såg så stökigt ut.. Papi hämtade mig runt 9 och är nu alltså hemma i maxmo, men är sjukt trött så ska sova nu! Hörs mera imorgon, godnatt! :)

idag på gymmet!

It's sunday, as usual.

Godmorgon!

Blir lite såhär snabb-bloggning här, eftersom jag precis ska åka iväg till stallet! Befinner mig just nu i maxmo iallfall.

På dagens schema står alltså stallet; rida hezten osv. Efteråt ska jag ta en sväng till gymmet och träänaa! På kvällen blir det nog att åka tillbaka hit igen. Dessutom måste jag plugga lite och sånt, skärpning på den fronten!!

Slutligen bjuder jag på en bild av mig själv just nu.. Inte den bästa och fastnar inte på bild idag, men har postat så lite "aktuella" bilder, så får bli en cambild nudå. Aja, vi hörs nog senare! Ha en fin söndag allihopa! :)



I miss you with every heartbeat.



























I will never, ever forget you.
You will always have a special place in my heart.
Tack för att du fanns.
Tack för den härliga tiden jag fick dela med dig.
Tack för allt.


a glimpse from alanya

Bara för att jag saknar stället så himla mycket får ni en liten glimt av då vi vart på Boat Trip i Alanya, jag och min babe. ♥


Jan. 20, 2012

Hämtade äntligen ut min externa hårddisk idag! 


På den högra bilden ser ni skillnaden mellan min gamla och nya hårddisk(den svarta är min nya ofc!)! Den nya är så mycket mindre och lättare + att man inte måste koppla den till ett eluttag för att den ska funka. Den gamla hårddisken som ni ser är en av de första som kom på marknaden, därav storleken..


Förövrigt har jag tagit det lugnt idag, har inte mått så bra så bestämde mig för att stanna hemma. Skulle egentligen till Ollis och shejka loss med mina tjejjer, men måste tyvärr avstå från det idag. Har dessutom ingen riktig lust heller för att festa, mycket pga att jag vill ha allt gällande skolan nu så jag kan pusta ut och ta det lugnt. Imorgon tänker jag stiga upp relativt tidigt, åka till stallet, gymma och sånt. Kvällens planer står ännu oklara, vi får se vad som händer. Om inte annat åker jag till maxmo som vanligt(befinner mig här för tillfället också) för en chillkväll. 

Nu ska jag kolla lite tv och helt enkelt ta det lugnt bara! Ha en fin fredagskväll ni alla!♥


Thursday, again!

Go'kväll allihopa!

Har gymmat som ett tok på Bodystep efter skolan idag så är helt utmattad. Slutade skolan vid 16.00, men har inte haft några egentliga lektioner förutom en. Menmen, har iallafall varit och pratat med studiehandledaren och fått klart för mig vad jag ska göra med mitt liv och vart jag ska söka! Mer om det kommer såklart sen när det blir mera aktuellt, mot våren alltså! ;)

Annars rullar livet på som vanligt, inget speciellt har hänt eller så. Mina två muppar besökte mig ikväll så jag blev lite återupplivad från mitt dödströtta tillstånd. Ska nog gå och kolla lite tv nu, sedan sova! Godnatt! :)


Min pony är sötast! + att detta är en hint om vad jag kommer göra i min framtid.. ;)

Arghhhhh!

arghh.. !!! Skulle ju plugga, men hittar inte materialt jag behöver någonstans! H*lveteeee.. Aja, får ändå börja fixa mig till skolan nu redan..

En alldeles för tidig onsdagsmorgon

Godmorgon!

Vaknade redan tjugo över 7, så har varit vaken i över en halvtimma redan. Vet inte varför, men kunde helt enkelt inte sova.. Vart pigg då redan! :)

Blev stallet igår efter skolan, sen till gymmet med min babe! Blev en Bodyattack-timme och jag kan säga, fyfan så död jag blev! Både mina magmuskler och rövmuskler höll på att börja krampa av träningen, pga att jag tränat ganska så hårt i måndags också. Bodyattack är ju den mest kaloriförbrännande och effektivaste timmen så inte konstigt att jag vart lite slut efteråt! ;) Så det blev att åka hem efter det. Hoppade i duschen, käkade snabbt och tog tag i pluggandet. Skrev svenskaessä för HAND i ca 2h och efter det vart jag helt slut så stupade i säng och somnade bums!

Idag står skolan som schema på vanligt, men först från 9:45 och fram till ca 16:00 (snark..). Har iallafall håltimme mitt i dagen så ska dra mig till stallet då en sväng för att rida och sånt! Annars har jag inga egentliga planer för idag, blir nog ledig dag från gymmet efter 2 intensiva gymdagar, ska ändå gymma imorgon igen så!

Menmen, eftersom jag inte blev helt färdig med mitt pluggande ska jag fortsätta nu! Vi hörs mera ikväll, pussaar!♥



Baby och jag påväg till Alanya i höstas! Saknar..!!

Take me to Ibiza!

Chacha bloggeeeen!

Sitter i skolan @ the moment! Har håltimme mitt i dagen och eftersom bjurre dissat mig får jag väl spendera tid på datorn då istället. Ska iallafall försöka göra lite skolarbeten och sånt, fastän jag inte har riktigt motivation för det, men måste man så måste man! :)

Anyways, har en grym längtan för att åka utomlands!! Kollade snabbt på några resor igår och fan vad nice det skulle vara att åka! Blir väl nog någon utlandsresa före studenten, men vill åka nu redan! Vill ju såklart åka tillbaka till Alanya, men ifall om vi åker någon annanstans (vilket vi troligen gör) skulle jag helst åka till Rhodos,Kos,Magaluf eller Ibiza! Absoluta partyplace helt klart, för det är ju så det ska vara, eller hur? ;)



Igår efter skolan vart jag en sväng till stan med raksu, tog en sväng till Wayne's och så fyndade jag ett par dösnygga byxor, gotta show you later! Kom hem runt 6 tiden, så slängde i mig lite käk, packade gymväskan och drog till gymmet! Blev ett tungt gympass med satsning på kondition, och muskelövningar för lår, mage,rygg och rumpa + stretching ofc! Ifall ni undrar varför jag nästan aldrig tränar armmuskler och benmuskler i övrigt är det för att jag rider och är i stallet så pass mycket så jag tränar dem där då när jag jobbar! Vill ju inte få värsta muskelknuttearmar heller! :D Aja, kom iallafall hem vid 10 tiden på kvällen så det var bara att hoppa i duschen och sen sova!

Började skolan 8:15 imorse och kommer spendera dagen här ända till 16:00 med undantag av två håltimmar(ena just nu och andra från 13:00-14:45). Efter skolan blire stallet as usual och sen också en sväng till gymmet! Måste också försöka orka/hinna plugga lite ikväll så jag inte lämnar efter med något skolarbete. Har bestämt mig för att vara duktig skoltjej nu den sista månaden iallafall, all in alltså!

Värsta romaninlägget här nu (guldstjärna till den som orkat läsa allt!), så dags att avsluta! Lateeeers!




 

 

 

 


January 16th, 2012

Godmorgon!

Måndag igen då! Ska till skolan först kvart över 1, men har varit uppe sen kl6 imorse. Kom alltså hem från maxmo, har skjutsat brorsan till skolan och chillat en lång stund! Ska ta och chilla/powernappa lite nu också, för att sen sticka till stallet en sväng! Skönt att börja så pass sent på måndagar så man hinner göra stuff FÖRE skolan också! :)

Aja, så blire skola från 13.15-14.30. Ikväll ska jag plugga lite och säkert dra ett träningspass på gymmet! Måste också försöka komma ihåg att åka till posten och hämta ut min nya externa hårddisk som jag beställt! 

Det är väl allt jag har att skriva hittills, hoppas ni alla har en fin måndag och en bra början på den nya veckan!♥


This was my week

Hej bloggen! :)


Jag vet ärligt talat inte vad som hänt med mitt bloggande på senasten tiden..?! Inläggen har blivit obetydliga till antalet och innehållet är heller inte det bästa.. Skärp dig Anna!! Ska försöka skärpa mig nu att blogga mera, varje dag!

Annars då? Well, blev utgång igår med mina skönaste babes! Tequila, isbitar, cage to shake some ass och hemma halv 6 på morgonen är utgången i ett väldigt litet nötskal, vi ska inte gå in på detaljer, hehe.. nemen vi hade sjukt kul iallafall! Positivt dessutom är att man faktist mår väldigt bra idag! På tal om idag.. vad ska jag göra? Ska kanske sticka till stallet en sväng ifall A vill ha mig dit som sällskap(edit; inget stall för mig idag, A rider, danke shöön! :D ), men senare ska jag ut och käka med K, troligen? Och på kvällen till maxmo en sväng för att hälsa på min lilla Daisy.

Fredagen spenderades hos K med skönt folk och chilltimes med vattenpipa, nääjs! Resten av veckan hr jag ägnat åt skolan, hängt vid Wayne's, varit på stallet och gillat läget!

Bloggar mera senare, men här är iaf några bilder från den gågna veckan;


SötDaisy!


Wayne's med N!


Svettig töntpåni!


snöigt värre


mera Wayne's, no i'm not addicted! hehe..



Friday's outfit


fredagschill med bl.a. dessa shöne bruuudar!


Tequilaaa! med mäkkis-salt .. wait, say whaaat??!!


extremt suddigt.. älska mobilbildskvalité!


ice ice baby!

That's all for now! Ha en fin söndag allihopa!♥

P.S. Note to myself; Köp en kompaktkamera asap!

tidsfördriv..

Smeknamn: Typ söderi?Haha, kärt barn har många namn men inte jag (;
Födelsedag: 21 mars 1993
Bor: Mestadels på högbacken med mami & bruschaan
Arbete: Inte för tillfället, flitig studerande här hej! .. *host*

FAVORIT…
Färg:
ROSA! Och typ turkosblå! Och GRÖN!
Plats: Stallet med min bäbis!
Drog: Godis? hehe
Fordon: Min lilla bil!
Film: Lejonkungen och Pocahontas var iallafall mina favoritfilmer som barn!
Djur: Häst & hund
Affär: Cubus(kommer snart till vasa!!), H&M, Vila
Serie: Vampire Diaries för tillfället!
Café: Waynes Coffee i GW Gallerian
Skor: Killerheels in my heart forever!!! ♥

BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln:
Aaaalldeles för ofta..
Gnälla: Om jag är missnöjd över något så kan det hända.. men är oftast positiv!
Skrika: Ja..
Sova: Jodå, sömnkvalitén är ju en helt annan sak dock..
Drömma mardrömmar: Det händer väl alla!
Drömma sexdrömmar: Det händer väl alla!
Försöka vara annorlunda: Jag är mig själv! Försöker att inte bry mig om vad andra tycker och tänker om en. Tar ingen skit.
Klä dig i svart: sällan, färger reflekterar min personlighet mycket bättre!
Hata folk: Aldrig utan anledning.
Lita på folk: Jag litar på mina närmaste vänner! Med såna man känner mindre bra ska man dock vara försiktig om vad man kläcker ur sig..

NÄR…
Åt du senast:
2 h sen kanske? Blåbärskvarg, mumma!
Läste du en bok senast: Eeeh.. typ någon vecka sen.
Var du på konsert senast: Kalajoki, om det räknas? Hehe :)
Köpte du något senast: Idag.
Kysste du någon senast: Pussade påni igår!!
Svor du senast: ingen aning?brukar slinka ut såna ord alltid emellanåt utan att jag märker det..
Sjöng du senast: Idag i bilen påväg till skolan!
Klagade du senast: idag.. har träningsvärk så in i helv....e
Är det sommar: då snön smälter bort, solen skiner och det är minst 15 grader i skuggan därute!

VEM…
Saknar du:
Lilly. Always gonna miss her..
Rörde dig sist: öh, vet inte??
Kysste dig sist: ... :)
Gjorde dig riktigt glad senast: Niina och hennes superidé till penkkis!! :D
Fick du sms från senast: Ansku


HAR DU…
För många vänner:
Nerråå.
Tvångstankar: Bara smågrejer, inga riktiga ångestladdade grejer.
Någon annan psykisk sjukdom: Återkommande panikångest
Färgat håret: Ja, ska färga det snart igen för att få rätt nyans!
Brutit några ben: inte ännu.. *peppar,peppar ta i trä*
Några piercings: öronen och naveln, tungpiercing på G!
Egen dator: Yessir!
Gjort bort dig rejält: Flera gånger.. :)
Bra självförtroende: Ganska bra faktist!
Kysst någon: flera!
Haft sex: who hasn't? surprise!
Sagt jag älskar dig till någon idag: nepp
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: jo och nej
Dumpat någon: jeu
Blivit dumpad: jo
Velat vara otrogen: näj

HUR….
Går du:
fort!kompisarna brukar kommentera att jag går för raskt ibland haha
Fördriver du tiden: läser hästbloggar, bloggar i egen blogg eller kollar tv6 halva dagen!
Mycket pengar har du: det varierar väldigt mycket från månad till månad! Men så mycket så jag iaf har råd att ha häst och ändå ha pengar till annat!
Tjänar du pengar: Nee, men vill ha jobb nog!
Ofta diskar du: Typ aldrig. Vi har diskmaskin!
Ofta städar du: städar lägenheten 1gång/vecka! *duktig*
Ofta träffar du din familj: varje daaag..
Mycket äter du: I eat to live, not live to eat.

ÄR DU..
Förstående:
Jo, psykolog nr1!
Öppensinnad: ohyes!
Arrogant: nee?
Osäker: Oftast inte!
Blyg: När jag känner mig obekväm men inte ofta.
Smart: Jo, faktist! Det kanske inte märks så ofta men.. :)
Sentimental: Ganska så!
Pratglad: Pratar FÖR mycket för det mesta!

evening on a very normal Tuesday, almost.

Mitä vittuu sä teet vielä mun päässä? Ainakin tänään. Olin jo melkein unohtanut. Nyt haluan vain että häviät mun elämästä, koska en kestä tätä enää. Haluan olla jonkun kanssa joka OIKEESTI välittää, eikä vaan leiki välittävänsä. Koska et näytä välittävän paskaakan. 

Anyways, hello bloggen!

Har varit riktigt aktiv både igår och idag!! Igår efter skolan drog jag och Niina iväg till GW-Wayne's för en latte och en trevlig pratstund som blev vääldigt lång! Var hemma igen runt 5, åkte då en snabb sväng till affären. När klockan var lite över 7 befann jag mig på gymmet! Blev ett pass i ganska normaltempo, 40 min löpband, 10 min spinning och muskelövningar för mage,rygg,rumpa,lår! Duktig chey tog ännu en sväng via K för att ta en kort snackis! Sen hem, i duschen och sova!

Idag steg jag upp runt 7 igen, fixade mig, skjutsade brorsan till skolan och åkte sedan själv vidare till min egen skola. Befann mig där ända till 2 på eftermiddagen, då jag äntligen fick hemsläpat min röv, hehe. Drog på mig stallkläder och åkte ner till stallet, red pony, fixade klart allt osv. Blev klar runt 5 så hann vara hemma en liten stund förän jag återigen drog till gymmet! Blev ett konditionspass idag med mycket intervaller, uppförsbackar och högt tempo, sammanlagt 60 minuter på löpbandet. Fick också bli lite magmuskelövningar, men annars räckte det br för dagen. Kom hem först 10, så nu har jag duschat och slängt i mig lite mat. Ska nog sova nu för är helt sjukt trött!

Vi hörs imorgon babes!



fortf. bildbrist, så bjuder på en outfit-bild från jullovet! :)

Shit, it's monday.. again!

Goodmorning babes!

Otroligt, lilla jag har varit uppe sen över en timme tillbaka! Den snälla syrran som jag är skjutsade jag brorsan till skolan, vilket fick mig att vakna till lite, somtur! Ska åka till stallet så småningom, eller ca om en timme kanske. Så tills dess ska jag kolla ut kläder för dagen, packa väskan och chilla med nån kopp kaffe!

Har ju skola idag från 13.15-14.30 så blir en jättekort dag! Ikväll blir det att försöka dra mig till gymmet! Är en stund sedan sist.. Men vad kan man om man är sjuk hela tiden..?! Ska också göra lite mera skoluppgifter som jag måste komma ikapp med just pga att jag varit sjuk.

Aja, det är väl dags att sätta igång med allt nu så man får igång dagen! Hörs senare! :)


en del av innehållet i paketet jag hämtade ut igår! ;) (i brist på andra bilder..)

Export us to Sweden, please !!!

Jos sä vaan tietäisit kuinka vitun ärsyttävää se on kun tuo vihreä pilkku loistaa chat-ruudussa mutta mitään muuta ei tapahdu. Haluan vaan tietää mitä sä oikeen ajattelit tehdä nyt? Mä odotan sun vastausta, annan pelinappulan sulle. Sillä aikaa kun mietin niin mä aion elää elämääni kun viimeistä päivää ja pitää hauskaa murehtimatta yhtään mistään!

Stallet klarfixat, chillat till max och är nu på högbacken! Ska så småningom sova för börjar bli grymt trött.. Blir stallet imorgon före skolan så ska upp redan vid 7. Vi hörs mera imorgon, godnatt!♥



P.S. Kan bara informera er om att jag vill packa ner min poni och mig i en väska och transportera oss till svenneriket.. Börjar fan bli trött på detta land för tillfället.

Sorry för mitt damp igår..

Chacha bloggen!


För det första, ang. mitt fina dampinlägg igår.. JA, min externa hårddisk HAR kraschat.. :'( Med 1456431363651553 bilder, filmer osv. Jag dör typ massor. Vi ska föra den på reparation och jag BER till Gud att de kan rädda bilderna!!!

Annars förutom mitt dampande har jag ägnat i princip hela helgen åt min förkylning, maxmochill och besök till stallet. Imorgon är det back to reality igen och jag hoppas att jag blir frisk snart så man orkar som vanligt! Om en liten stund ska jag sticka in till stan och sedan ner till stallet som vanligt. Resten av söndagskvällen ska jag ägna till lite skolarbeten och sånt. Hoppas ni haft en riktigt fin helg allihopa! Puss på er!♥


me @ the moment!

GODDAMMIT!!!

GAAAAH, den externa hårddisken har kraschat?!!!!! LÅT MIG DÖÖÖÖ.. FUUUUU...  2¤U#"()!!=@$^#(?*R%G&´´~!!!?!!!!

There are no words to tell you how much you really mean to me.



Varje dag får du mig att inse hur mycket du betyder för mig. Du är speciell.
Du får mig också att inse hur mycket jag skulle ha ångrat mig ifall jag inte tagit denna chans.
Det kommer vara du och jag för evigt. Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Mina känslor till dig kan inte förklaras med ord, för det finns inga ord tillräckligt värdefulla för det. Jag har själv också svårt att förstå hur något som inte är mänskligt kan betyda såhär mycket för mig. Jag får mig att framstå som en idiot då jag skriver detta. Ni får skratta om ni vill, jag bryr mig inte. Han är ändå den som betyder mest här i livet. En varelse som är trogen och ärlig, med ovillkorlig kärlek. Ett ståtligt djur med så stor makt, som ändå ger efter för mig, människan.
Jag vet att du var speciell. Jag visste det redan från första gången jag såg dig. Men att du skulle komma att betyda såhär mycket för mig, det visste jag inte. Du har något som ingen annan har. Det finns något speciellt i dig, något annorlunda. Att vi har våra svårigheter ibland gör bandet ännu starkare mellan oss. Jag önskar jag kunde berätta med ord hur mycket du betyder för mig. Jag önskar att du skulle förstå de orden. Jag hoppas att bandet mellan oss blir bara allt starkare. Jag gör vad som helst för din skull. Att jag sade att jag älskar dig är inte tillräckligt. 

Jag hoppas på en lång framtid tillsammans med dig, min finaste. Jag finns med dig hela ditt liv, ända till sista sekunden. Du är värd allt svett och alla tårar och mycket mer.

Min älskade.

SPÅKULAN @ FB


Haha, no shit.

Varför ska spåkulan alltid ha så kusligt rätt?!

JANUARY,OH DEAR JANUARY

Godmorgon!

Eller okej, klockan är fem i ett här, så det är nog inte riktigt morgon mera. Men anyways, är i maxmo för tillfället och chillar. Ska så småningom in till stan och sen iväg ner till stallet. Ska nog också hämta ut ett paket, ifall posten är öppen idag, det är ju typ loppiainen så(vaf*n heter det på svenska?!)..

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Kan varken dra ut på party, träffa vänner eller träna på gym för är sjuk, igen. Just my luck liksom. Så blir väl en lugn kväll, ska vila ordentligt så man förhoppningsvis är frisk till skolstarten, vilket blir på måndag. Tänk, så är det ca 1½ månad kvar bara! Fatta hur fort allting har gått! Då är det äntligen läslov, skrivningar och tillslut står man förhoppningsvis på skolgården den 2:a juni 2012 med den vita mössan på huvudet och ljublar tillsammans med alla andra abin! I väntan på det alltså! :)

Btw, ni hästintresserade läsare!!!
Kom ihåg att checka in hästbloggen emellanåt; http://goalcatchers.blogg.se ! Bloggar där både på svenska OCH finska!

Puss på er! ♥







NEW DESIGN!

Ny design på bloggen, finally!

Annars har jag inte så mycket att säga.. blev spontanutgång igår med N gånger 2, väldigt nice! Mår som förtjänat idag och har varit sjukt trött och slut hela dagen så nu ska jag försöka sova! 

Take care you all, xx

JANUARI 1st, 2012

Hej på er och Gott Nytt År!

Idag är det söndag 01012012, första dagen på det nya året! Vi ser tillbaka på år 2011 och kommer ihåg alla de härliga upplevelser som vi varit med om. Personligen var året 2011 ett härligt år för mig! Det hände massor med roliga saker, men de som jag kommer komma ihåg mest är min 18-års födelsedag, resan till Alanya och såklart köpet av min häst. Det finns såklart också flera småsaker, men de är personliga så jag kommer hålla dem för mig själv. :) 

Nyårsaftonen var väldigt minnesvärd! Firade med en tjock bunt av viktiga vänner och träffade nya och härliga människor. Började hos mig på hb med lite partytimes, skålade i stan på tolvslaget till fina raketer, shejkade loss på dansgolv and so on. Hittade mig själv hemma först klockan 8 imorse, så det gick ganska fort att stupa i säng.

Vaknade runt 1 idag, ovanligt pigg och kry faktist! Fick börja med att plocka upp efter gårdagen, ta en dusch för att fräsha upp mig och så småningom åka en sväng ner till stallet för att önska ponnyn gott nytt år. Klockan blev 4 när jag återigen hoppade i bilen och brummade iväg till maxmo var jag befinner mig nu! Har ägnat kvällen åt att spela sims 3 haha! Så nu ska jag fortsätta med det! Ciao!♥


Bilder från de senaste dagarna:


A kom och kollade på heppen i fredags och provred honom lite på samma! :)


Sims 3 och Sims 3 pets anlände i fredags, PANG så var jag beroende!



Tomtebloss påväg till hamnen!  ||   Partybabes @ Royal igår! K saknas på bilden :(

RSS 2.0