I just wonder..

.. When will my sadness turn to sunlight? 

you are the only glimpse of some happiness at the moment.
 

@ work!

Tjing!

Sitter som bäst på jobbet och fick lite tid över så tänkte blogga lite! Känns som om jag inte gör annat än jobbar och sover typ, och är på stallet förstås då.. Dagarna rinner iväg och jag hinner knappt göra något. Har dock försökt klämma in lite kompisträffar och träning i mellanrummen, men knappt blir det, därav varför jag inte hinner blogga längre. Dessutom har blogg.se-appen totalkraschat så jag kan inte blogga via mobilen heller.. suck -.-

Anyways, midsommarafton idag då. Gissar på att de flesta åker ut till sina sommarställen eller åker på någon festival. Själv ska jag stanna hemma och jobba.. YEY. Nåja, bryr mig egentligen inte så mycket eftersom jag tycker alla högtider är överskattade.. Jag menar, julafton och nyår kan jag gå med på, men allt annat känns smått löjligt, men det är bara min åsikt! :) Själv ska jag bara ta det lugnt med familjen, grilla och senare kanske träffa lite fina vänner, men annars är det en lugn midsommar för min del, blir ju somsagt istället jobb för hela slanten, dag 2/6 på gång som bäst nu. Slutar om nån timme vilket känns skööönt!

Menmen jobbet kallar återigen, ha det fint allihopa!


förra midsommaren i kalajoki med mina cheyer! ;)

Dip dye

.. Är så himla nöjd över resultatet,wohoo! :)

Gaah..

Lång, äckligt jobbig dag med världens trötthet på nacken. Ska inte beskriva det mer eftersom jag måste ladda batterier inför morgondagen då jag börjar på WL igen. Oh dear god jag dör typ lite.

Okej, vi hoppas jag överlever morgondagen, ni hör mer av mig då! Nightynighty!

Tiden rinner iväg.. !!

Shaisse.. fullt upp i dagsschemat igen som vanligt!

Fick min första ordentliga sovmorgon på sjukt länge, så sov ända till halv 11, sköönt! Fixade lite småsaker på datorn och körde sedan in till stan och till stallet, var jag spenderade flera timmar tillsammans med S och våra ponys! :)
Halv 4 befann jag mig hemma igen, gick ut med datorn och solade en stund och tog det lugnt bara. När klockan närmade sig 8 befann jag mig återigen vid stallet för att natta hästen. Blev ännu en körtur med Bjurre förrän jag körde hem igen.

Håller som bäst på att planera in lite hästrelaterade photoshoots osv, ska bli sjukt spännande och intressant.. får bara hoppas man överlever det också hehe.. Nej men hursomhelst! Ska nog sova småningom för kommer ha sjukt hektisk dag imorgon eftersom min studentfotografering är IMORGON och inte på fredag.. suck. Aja, ha det bäst kompisar! :)


bjuder på en mindre fin bil-bild ikväll, men man kan ju inte se bra ut 24/7 heller :D

Long day..

Har varit i farten hela dagen, kom nyss hem och nu ska jag stupa i säng. Bloggar mer imrn, nattii!


Dagens outfit!

Vi kör på vitt idag!

knitted shirt-cubus
shorts-h&m
shoes-random
accessories-h&m,ur & penn,vintage

 


follow me on istagram!

På instagram kommer det upp bilder jag inte lägger upp här, så ta och följ mig, heter annaakarolina där! :)

http://instagr.am/p/LxEIjeAEl5/


Godmorgon!

Yrvaket troll med kaffemugg i handen (och med den snyggaste pyjamasen *host*) säger godmorgon! Tog en sovmorgon idag, ska nu byta om och sticka till stan och stallet.. Laters!


I look different today, but I can't tell how or why because I have no answer

Rubriken säger allt.. Tycker jag ser annorlunda ut idag, men kan inte sätta fingret på vad som gör det. Anyways, har chillat hela resten av dagen här i maxmo, nu ska jag göra mig klart för nattidags och så småningom sova.. Godnatt finisar!:)


Veckans schema;





..Så ser det ut hittills iallafall! Sen på detta är jag ju 3-4 gånger på stallet/dag, men orkar inte skriva in det eftersom det är lika naturligt som att gå ut med hunden typ, haha. :)

Något att tänka på..

Ibland undrar jag vad jag egentligen vill med mitt liv. Eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.. Men dagar som denna börjar jag tänka vad jag egentligen har för mål med livet. Just nu känns det som att jag står och stampar på ställe, kommer ingenvart på någon front. Att jag dessutom är trött/utmattad största delen av tiden gör inte saken direkt bättre. Jag blir endast frustrerad av mig själv för att jag inte orkar göra något. Känner mig som en dålig hästägare då hästen får ledigt, känner mig otillräcklig för att jag inte orkar hjälpa till så mycket här hemma och blir ledsen för att nästan ingen förstår hur jag känner.

Jag undrar varifrån denna skumma, äckliga och tyvärr ihållande känsla har uppkommit, och NÄR den har uppkommit? Att leva ett s.k. "normalt" liv känns så distancerat(haha är det helst ett riktigt ord?) för tillfället, jag kan knappt komma ihåg hur det känns att leva det livet, utan trötthet och utmattning. Det lär nog vara flera månader sen jag verkligen levt mitt liv, nu känns det som om jag bara går omkring och överlever.
Egentligen tror jag att jag borde få ändringar in i mitt liv. Nya, friska vindar, nytt folk och kanske en helt ny omgivning. Jag vill hitta min inspiration men också få inspiration av allt det som finns omkring mig. Kanske jag endast behöver lite semester från vardagen? En weekendresa någonstans skulle nog få mig på bättre humör och ge mig ny kraft och styrka. Och jag är ju absolut inte den personen som ger upp i första taget. Nej, jag är en kämpe, jag kämpar till mitt sista och ger mitt allt. Alltför spontan och galen kan det ju också kallas. Men jag vill leva mitt liv, jag vill verkligen det. Jag vill kunna tänka tillbaka på att jag faktist levt mitt liv och inte bara överlevt, med tanke på att vi faktist har möjlighet att leva livet här i det finländska välfärdssamhället.

Jag vet inte om ni förstår något av det jag skrivit, eller om ni ens orkat läsa. Men ifall ni läste, så tänk på det jag skrivit. Vill ni överleva livet eller vill ni faktist också leva det?

Godmorgon!

Fan va jag hade jobbigt att stiga upp imorse alltså, snoozade i nästan en timme.. Men nu är jag iallafall färdigfixad och ska åka iväg till skolningen+en sväng till stallet. Hörs mera efter det!:)


Ready for monday..!

Fullt ös hela dagen lång! Morgonen spenderades på stallet och städande på hb, dagen gick åt slöandes på soffan hos papi och kvällen gick åt på stallet för att sen köra till V's place för att hänga,grilla och mysa med gänget! Nu snart ska jag krypa under täcket, ska tidigt upp imorgon pga skolning till jobbet..

Körde lite på "boyfriend"-stilen idag;


Städar rummet..

.. Hitta hunden?! :D


Oh sunny day!

Ligger som bäst i sängen på hb, tillståndet är halvkoma för tillfället, eheh.. Nej jag är inte bakis! Har troligtvis fått solsting eller migrän, varit ute hela dagen så! Först till stallet, sen på en länk med K. Efteråt snabbt hem och duscha, sen iväg med K till hovrättsparken för att sola och bara njuta av denna supervackra lördag! Har ännu hunnit med 2 svängar till affären samt ännu en gång till stallet och nu befinner jag mig alltså här. Ska vila en stund och sen sköta kvällsstall och så fortsätta vidare tillbaka till maxmo. Hoppas ni har en riktigt trevlig lördag allihopa! Festa för min del också, jag ska ta det lugnt denna helg!;)



In the end it's only you and yourself who matters


Näe, nu får min bloggtorka lov att vara slut! Måste helt enkelt försöka bli mer aktiv här igen, för kommer ändå bli sur på mig själv då jag inte bloggat, eftersom jag då i princip inte har någon aning om vad jag sysslat med..

Idag fick jag iallafall ta sovmorgon pga att S är världens snällaste och fixade morgonstallet istället för mig, tack till henne!♥ Sov typ hela dagen igår men sov ändå nu också en 12h lång nattsömn.. snacka om att vara trött, hehe!

Idag har jag iallafall inga speciella planer, sitter för tillfället hos papi och ska snart åka iväg in till stan för att fixa stallet och sånt. 

Vad har hänt under de senaste månaderna som jag bloggat så lite då? Jaa.. jag vet faktist inte. Mycket men ändå inget. Drama hit och drama dit känns det som. Men nu ska det bli slut på allt drama, orkar inte med sånt trams längre. Niinkuin sä hani multa kysyit silloin et koska mä oon ollu ihan yksin, ilman ketään. Mä en tiedä, mä en edes muista sitä aikaa. Siitä on aivan liian pitkä aika. Jag måste ta en andningspaus som du sa, koncentrera på mig själv, på mitt liv. Sluta angsta och fundera. Man lever ju ändå bara en gång. Så är det bara. Se aika kun olin yksin, silloin mä olin oikeesti onnellinen, silloin mä kasvoin ihmisenä. Nyt mä en vaan tiiä enää, välillä tuntuu etten ees tunne itteäni enää. Mut sun sanat, vaikka ei ehkä vaikuttanu siltä, mut mä kuuntelin joka sanan jonka sanoit ja otin ne muistiin. Sä sait mut muistamaan et mun elämä on tärkein,mä oon tärkein. Kun aika koittaa, mä tuun löytään jonkun joka on mun arvoinen ja joka hyväksyy mut sinä ihmisenä kun oon.


Kommer säkert hit tillbaka till papi ikväll, men tills nästa inlägg dyker upp; ta hand om er själva och kom ihåg att ni är värda allt och mycket mer. Det är DU som betyder mest.

Yes, I'm still alive!

.. nästan iallafall!

RSS 2.0