Sometimes I wish..


Just sayin' ...

DETOXING!

De som känner mig bra personligen vet att jag tycker om att testa på olika, nya saker och därför blir jag ofta inspirerad av nya undersökningar och tester.. Som t.ex. nu, rubriken säger allt! Ja, jag ska detoxa! Började redan igår och det går bra hittills! Detox går ju ut på att man i princip dricker en massa närigsrika och SUPERNYTTIGA smoothies under en viss tid för att rensa kroppen från olika gifter. Jag har aldrig detoxat förr så tänkte det skulle vara kul att testa. Orsaken till att detoxa är att jag verkligen vill rensa min kropp från gifter och må bra, dessutom är det perfekta timingen nu före studenten, så man ser riktigt fin och fräsch ut sen! ;)

Bilderna får nu fortsätta berätta lite om min detox;









Kan fortsätta uppdatera om hur det går, ifall nån vill veta? hahah..

@ the moment

Coffeetimes med mina chicks! <3



ÄNTLIGEN! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!


Godmorgon!

Sovit gott? På den frågan kan jag iallafall själv inte svara riktigt ärligt, vill säga jodå men 5h nattsömn är nog inte att sova bra...
Ligger anyways ännu i sängen, var nyss till stallet och släppte ut hästen. ***** sover så sött här brevid mig, naaaw, men han får sova vidare, ska inte väcka honom.. Kan dock själv inte sova längre så vet nog inte riktigt vad jag ska göra, men jag lär väl hitta på nåt!

Igårkväll efter jobbet träffade jag manda en snabbis och sen körde jag in till stan till en kompis och hängde där i några timmar, kom sedan hem och kollade film och hade mysigt. Idag dock ska jag nog inte göra värst mycket, ta det lugnt bara typ. :)

Men vi hörs nog mer senare, ha en bra start på söndagen ni alla!:)


På jobbet!!

Är hemma efter 7, mer bloggning då!:)



Sleepytimes!

Är helt sjukt trött efter en tung dag, nu ska jag sova.. Godnattpussar!:)


Mobilbloggar...

Mobilbloggar ganska ofta nuförtiden, orkar inte skriva på datorn mera, haha.. Aja! Har nu iallafall duschat och fått i mig lite käk, så känner mig ganska så tillfredsställd nu. Ska nog bara ligga och chilla en stund här i sängen nu.. Sedan måste jag iväg till stallet och fixa en massa.. Ikväll ska jag och manda ***** ** *****!;) Blir riktigt nice skulle jag tro!

Jag just nu, au natural;


Running!

Varit och sprungit efter 2 1/2 veckas paus! Vart supernice och är nöjd med prestationen med tanke på att jag inte tränat på en tid! Nu i duschen, mer bloggning snart!


Rainy day

Godmorgon finisar!

Har ni sovit bra? De flesta sover väl ännu nu i denna stund jag skriver detta.. Men jag har iallafall sovit superbra! Somnade redan strax efter 9, därav blev det heller ingen mer bloggning igår.. Men nu är jag iallafall utvilad!

Anyways, sitter som bäst och bleker mina tänder såhär på morgonkvisten! Har ett sjukt bra blekningskit, berättar mer om det senare om nån vill?:) För ni måste hålla med om att det är supersnyggt med vita tänder till sommaren solbruna hy!!;)

Från en sak till drt andra ska jag iallafall sticka till stallet så småningom en sväng, sen hem tillbaka igen och njuta av morgonen samt dricka morgonkaffe, mys va? Resten av dagens planer är smått oklara, men ska gymma(ifall gymmet har öppet) och kaske också träffa M!

Ha en fin dag allihopa, lateeers!


You might be scheduled to meet me in June, 7th, 2034.

Busy woman här hej!

Morgonen spenderades som sagt på stallet, tränade hästen och så. Kom hem runt 11, käkade och solade på balkongen!;) Sen ut på prommis med Daisy-söten(jaa hon är här för tillfället men åker hem idag.. :( ) och så iväg till stallet igen och en sväng till stan för att hämta bror från skolan! Nu sitter jag med kaffekoppen i handen och pustar ut för två sekunder. Ska snart sätta igång och storstäda hela lägenheten, eftersom jag lovat mamma. Sen ska jag duscha, åka och natta hästen och sen iväg till maxmo! Där har ni min dag i korthet!

Näe, nu ska jag dricka mitt kaffe och fortsätta med busy woman-livet, vi hörs senare!


gårkvällens outfit! vad tycks om min nya trenchcoat?jag älskar den! It's so ME!;)

Godmorgon! #2

Ska iväg till stallet nu,superhärligt ridväder därute!! Bloggar mera då jag kommer hem igen!

 


Godmorgon!


let it wash the pain of yesterday

Tjing!


Sitter som bäst här hemma i tv-soffan och chillar med kaffe och en hund som sällskap, snacka om mys!<3 Det är världens äckligaste väder därute, både regnar och blåser som fan.. Så ska nog bara sitta inne idag och inte göra så mycket mera. Har nyss iallafall haft hemmaspa och tagit hand om mig själv riktigt ordentligt, vilket verkligen behövdes efter förra veckans slitande på jobbet..!!

Har redan hunnit med gym, 2 svängar till stallet och en sväng till maxmo tidigare idag, duktigt va?;) Så det lär nog inte skada så mycket om jag chillar resten av kvällen!


as the rain falls down on my skin

Go'kväll bloggen!

Sitter för tillfället i vardagsrummet och är totalt utmattad. Har sprungit på stallet i princip hela dagen och nu ikväll var jag ute med N en sväng. Har nog aldrig varit såhär slut efter 6 dagars jobb, men funderar ändå på att superstarta en ny vecka imorgon med morgongym! Älskar ju att träna, så morgongym lär bli väldigt nice, bara jag orkar dra upp mig ur sängen, haha! Efter gymmet blire morgonstall och sedan iväg till maxmo så papi får byta däck på bilen och så ska jag hämta Daisy till hb en stund. :) Senare imorgon åker jag nog på ärenden in till stan och sånt. 
Menmen ska nog sova så småningom så detta inlägg får räcka för dagen.. Godnatt!




I have so many things on my mind to tell, but I'm way too scared to share them with you.

Working my ass off!

Oj huhhuh. Nu får jag äntligen pusta ut efter 6 dagar i sträck på jobb, skööönt! Kom nyss hem från Karos, var vi käkade tortillas och flummade, myys! Före det blev det också en sväng till stallet. Nu ska jag nog bara chilla, sen sova, för är helt sjukt slut. Imorgon kommer dagen att spenderas mest hemma, och på stallet förstås!

Såhär ser jag ut ikväll;



Aja, vi lär nog höras fr.o.m. nu och framåt! Hoppas ni har en riktigt fin lördagskväll allihopa! Hörs imorgon! :)

Flummigt nattinlägg..

Tjatja bloggen!

Är ett tag sedan jag varit speciellt aktiv här och faktist skrivit något. Har försökt plocka ihop mitt liv bestående av allt och inget för att kunna fortsätta leva "normalt". Mina dagar flyr iväg från mig, men ändå känns det som att allt står stilla. Det känns som att jag väntar på att något ska hända, att jag ska få något gjort, men nej. Återkommande känslovågor av olika slag har besökt mig alldeles för ofta under denna korta tid, och jag funderar på om jag borde göra något åt saken. Hittills är inget gjort, jag försöker bara fortsätta framåt. Också stunder av dubbelstridiga känslor uppkommer alltför ofta. Jag är glad, men ändå ledsen, lycklig men ändå olycklig. Kanske jag inte riktigt kan greppa tag i situationen, det är som om jag mest flyter omkring. Jag har svårt att hitta stabilitet, eftersom jag inte har något/någon att luta mig mot. Det förklarar väl också varför jag känner som jag gör.

När veckorna far förbi gör jag mycket och ändå ingenting. Hästen, träning och vännerna är det viktigaste i denna stund, jag försöker att lägga min tid på dessa två saker, dels för att också tränga undan mina ångestgivande tankar och upprymda känslor. Försöka förstå varför saker händer, försöker förstå hur människor gör sina val och varför. Att bli nedtryckt så många gånger, att bli sviken till max, får mig att tänka; är det värt att försöka längre? Lättare är det att ge upp. Men det kommer jag aldrig göra. Jag är ingen förlorare. This is my life, my game.

Jag hänger hårt fast i tråden för att få stabilitet.


Jag ber om ursäkt för ett väldigt flummigt inlägg, ni behöver inte förstå, ni behöver inte läsa. Jag skriver av mig, vill uttrycka mig. Det gör det möjligt för mig att kunna rensa mitt huvud och läsa rakt ut vad jag tänker. Det får mig att tänka om. Jag ska försöka börja uppdatera igen, bara livet ljusnar upp lite. :)






Tycker synd om mig själv, Vol.2


Tycker synd om mig själv...


Mitt liv och mina dagar i ett nötskal, här och nu








det bästa som finns
&
det bästa valet jag någonsin gjort

RSS 2.0