förkylning is the shit, not.

Blir nog sovdags för mig nu, fyfan vad förkylning tar på krafterna. Lämnar ännu hemma från skolan imorgon, sköönt.

Godnatt!

Regnig tisdagskväll med american pancakes :)

Tjing!

Sitter här med min bäste Karo och snorar ikapp, haha. Vi har lagat american pancakes, sprungit iväg från spurgun vid abborön och suttit ute och gungat. Inte en riktigt normal tisdag, men lite variation i denhä tråkiga dagen då man sitter hemma och är sjuk. Regnet öser ner, men det gör absolut inget, för vi sitter och planerar lite stuff till senare i höst! ;)


fjantarna =))

Awayaway, far away.

BOOORTBOOOORTBOOOOORT.

Nuuuuuuuu.


<3

Anonyma kommentarer

Har på senaste tiden fått ganska mycket anonyma kommentarer, vet inte om jag ska säga att de är bra eller dåliga, mest skrattretande. Bl.a. att jag är fjortis och någon har frågat" vafö gör du så me läpparna"? Okej, nu ska jag berätta hur det är. Dethär är min blogg, så jag skriver vad jag vill och lägger in vilka bilder jag vill. Jag tycker inte om att vara "seriös" på bilderna, vad är det för roligt att se på dem då? :D

Och om ni nu inte gillar min blogg, så behöver ni inte läsa den då? Haha, fattar ni inte hur fånigt och skrattretande det är att kommentera sånadär saker, och ännu anonymt? Jag tycker att om man har något att kommentera kan man väl iallafall stå för sin kommentar med ett namn. :D Men som en storbloggare brukar säga; jag vet att ni älskar att hata mig ;)

xoxo.

Goodmorning sunshines!

Hoppas er dag har börjat bra idag! Det har min iallafall, med tanke på att jag är sjuk.

Satt  som vanligt och drack mitt morgonkaffe, så fick jag mittiallt jävla inspirationskick och vill börja göra smycken! Så vad gör man då? Jo, man rotar fram alla pärlor och grejjer och börjar pyssla!

omg, jag har inte i extensions!!OMG, jg gör inte "miinen" med läpparna!!!
Haha okej fÖrlÅt =)

♦ OvEr aNd OuT!

Bjuudeeer

Hahahah, okej lite måste man ju bjuda på sig själv :D



Ska snart tvätta bort ansiktsmasken, sen blire sovdags. Hörs imorgon bitches, godnatt!

Ingen rubrik

Elin var här nyss, vi gjorde planeringen för biggaprojektet, och vi båda blev riktigt nöjda med den!
Nu har jag huvudvärk,så ska nog dra mig ifrån datorn en stund, och sy om lite kläder istället.. :)

Hate to be sick.

Sitter här med biologihäftet framför mig och väntar på att äääliiiiin ska dra sig hit! :)
Mätte just febern, så blir ingen skola imorgon heller. Fan. Nåja, skönt med sovmorgon iallafall.


Going to town.

Har käkat awesome mat med brosan, vi är mästerkockar, haha!

Nu drar jag mot stan med hunden, kommer va borta en stund, så vi hörs senare!


puss!

Kaffebesök :)

Hade just trevligt kaffebesök av S! Vi pratade mycket och "uppdaterade" varanda om vad som hänt på sistone. Nu fixar jag mat med brorsan, Italiensk gryta blir det! :) Sen ska jag ta en lång och lugn promenad med hunden vid havet, ska bli riktigt skönt.



Its monday, once again.

Hola amigos!

Ligger hemma och degar i sängen. Ingen skola för mig idag då, är ju sjuk, buhuu.. :(( Nåja, får ju vila ordentligt nu iallafall. Ska inte göra något alls idag, bara ligga och tröga. Eller jo, förresten, ska fixa biologi-grejjen med äälin och sen ska jag också möta upp S, som jag inte sett på ganska länge nu. Men i stort sett bara deegaa hela dagen.

Ha en bra fortsättning på dagen, vi hörs senare!

Ciao



Need a rehab.Seriously.

Need a rehab.

Tjing!

Nu är filmen kollad, jag är fullproppad av glass och te. Min hals håller på att ta död på mig och jag har feber. Awesome. Nåja, kan kanske ta och berätta lite om vad jag sysslat med idag! Har fixat/gjort om lite kläder och sånt, behövdes verkligen. Väntar bara på att vi ska fixa om mitt klädskåp, eftersome det verkligen ser ut som ett helvete där..
Nångång 5-tiden körde jag iväg till mandababy. Vi chillade, pratade och gick ut och gå, helt perfekt söndag enligt min del. Söndagar ska vara såna dagar som man egentligen inte gör något vettigt på, enligt mig iallafall. Sen blev det kväll, jag körde snabbt in till till stan, hyrde en film,köpte glass och körde hem. Väl hemma på med varmaste kläderna och krypa ner i sängen; Dags för filmtajm! Kollade på "Young,Single&Angry", haha, jävla komisk film :D

Nu ska jag nog försöka börja sova, så får vi se imorgon om jag drar till skolan eller inte..

Jaja, Godnatt.


fjooortiis =)

My new obsession

Bläääää.. jag är sjuuuk :((

Ska spendera resten av kvällen med att dricka te, äta Ben&Jerry's = mitt nya "måste ha" och se på en film jag hyrde. Vi hörs mera efteråt, puss!


Svar på tal - igen!

"Anonym om Yesterday:
fjortis"


Hej på dej också! Skulle du kunna förklara lite bättre hur du menar att jag är fjortis? Och, om du nu är störd på det, så behöver du ju inte läsa bloggen :) Skriver trots allt ändå mest för min egen skull, and that's the way it's going to be :)

zzz..

Im boooreeeeed.. snaark.

Yesterday

Ändrade mig sen igår och orkade inte uppdatera. Istället blev det Ben&jJerry's och film. Men orkade inte heller kola klart filmen, utan stängde datorn i mitten av filmen och slocknade.


Lite om igår då.. Jag cyklade iväg till stan, mötte upp Elin och vi gick och köpte två akvariefiskar,och fiskmat haha. Vi har ett projekt i biologi,och de flesta tycker att min och Elins idé är dålig och hemsk.. :D Om nånting är hemskt så är det nog att dissekera(stavning?) minkar. Fyfan. Nåja, tillbaka till vad jag gjorde igår. Jag och Elin gick sen och köpte 2 genomskinliga lådor, som ska bli fiskarnas akvarium. ^^


Resten av dagen/kvällen/natten innehöll detta; coffee@mc, hoviskastranden,havsvatten på benen, fiskar, stallet, dusch,städning, våldgästande kaverin, prat, smeba, alkohol, telefonsamtal, piercing, daggmask och tillslut också massor av skratt i VARJE tillfälle! Hoppas ni också hade en rolig kväll, det hade jag iallafall.. ;)







Nu ligger jag i sängen och degar, orkar inte stiga upp. Ska nog dega hela dagen idag. Eller om jag orkar så drar jag nog till gymmet, och ikväll planering hos äääliiiin!

Ciao!

update comin' soon!

Ska snabbt gå i duschen..!?! Mer update efteråt!


I wanna go crazy

Godmorgon!

Eller kanske det är försent för att säga det..?
Nåja, är hemma nu iallafall, fick skjuts av Karo från sundom hit till högbacken, kiiitooos.

Åminne igår, och jag kan säga, vi gjorde det verkligen till en riktigt bra avslutning!Var ju sista Åminne för min del då, nästa år blire ju krogen. ;) Hann iaf inte blogga mer sen igår, för efter solning&gym kom jag snabbt hem, gick i duschen,packade väskan och drog till mandababy. Där fixade vi oss klart,och for till Åminne. Fyfan det var kallt där, höll ju på att dö dit typ..men ändå lyckad kväll!

Nu ska jag byta kläder och dra in till stan. Jag och Elin ska köpa fiskar, haha :D

Vi hörs senare, ciao!


Feeling sick..

Hemma från skolan nu..

Orkade inte fara på sista lektionen, mår så jävla skit. Ska dra och sola nu en 20-minutare, får hoppas jag mår bättre efteråt. See ya later!

In school

10.55

Sitter i skolan på hål nu, så bestämde mig för att uppdatera lite snabbt..

Efter skolan ska jag troligen dra på lite ärenden, sen hem, packa grejs och dra till manda. = Åminne ikväll. Har inte egentligen så stor lust att fara dit, men blir nästan tvingad av de andra. Om det regnar far jag inte, så kvällens planer återstår halvt oklara.

Nåja, nu ska jag joina de andra, hörs då jag kommer hem!

Ciao

Friday 27th of August, 2010

Godmorgon!

Blev inge gym nu på morgonen, det regnar och är allmänt äckligt väder, så vill inte cykla,haha.. Nåja, nu ska jag springa iväg till bussen! Ja, och dresscoden ser likadan ut som igårkväll, orkade inte söka fram några andra kläder, så därför sätter jag inte upp dagens outfit. Men nu ska jag dra, vi hörs efter skolan!


I'll follow you until my heart stops beating.

Im home bitches!

Nice film jag och manda kollade på, heter "Sisko tahtoisin jäädä". Levde mig riktigt in i filmen, och kände att stora delar av den platsade in i mitt liv ganska mycket. Nåja, slut pratat om filmen. Ska nog snart sova, ska till gymmet imorgon på morgonen, och dessutom är jag himla trött. MENFAAAN. Kom just på att jag måste göra en engelskaläxa. Helvetes helvete. Nåja, jag får lov att göra den i skolan, är för trött för det nu.

Var ju förresten på loppis idag, men kan inte riktigt visa sakerna jag köpte, eftersom min kamera har sippat totalt nu.. -.- Satansatansatan. Okej, förlåt, men typiskt att sånt ska hända, just då jag INTE har några pengar.. Jaja, men ska städa mitt klädskåp nu, sen blire sovdags. Gonatt!


är helt überkär i mitt nya bälte och den nya grön/beige/vit-rutiga skjortan, Love♥

Bio med min baby♥

Ska på bio med mandababyy!♥ See ya!


If the looks we get doens't satisfy you, then they aren't worth looking.

Tjing!

Home from school. Har också varit och secondhand-shoppat med Naddis idag! ^^
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska ligga i sängen och filosofisera en stund och kanske läsa lite bloggar.

See ya later!

Dagens


I'm fat.

Näe, nu ska jag sova, väckning imorgonkl.05.30.. How nice. Nåja, gonatt!
tjockis.. :s = MÅSTE GÅ På GYM!

..

Sorry for bad update..! Men har inte tid att blogga nu, måste fixa rummet och sånt. Bloggar mera antingen senare ikväll eller så imorgon. Ha de bra, pusshej!

Outfit for today


Planerplanerplaaneer

Jahapp, till dagens planer dåå!

Ska dra till skolan om lite mindre än 1h. Klar i skolan halv 3, så ska jag hem snabbt och så vidare till stallet. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra? Läxor,städa rummet, sy, fara till gymmet, träffa kompisar? Nåja, det får bli kvällens problem. Nu ska jag börja fixa mig så småningom, och så dra till skolan.

Slänger ännu in en outfitbild före jag drar!Vi hörs senare,pusshej!


random gammal bild

Gonna tell you a bit about yesterday..

Godmorgon!

Steg upp lite tidigare för skojs skull, orkar inte stressa till skolan. Men, också för att berätta om igår, för ni märkte säkert att jag satte upp en del konstiga och inte alls ihophängande inlägg.

Alltså, himla jobbig dag igår. Försovde mig från första timmen, fastän jag hade sovmorgon. Trögade mig igenom hela skoldagen. Efter skolan snabbt till butiken och köpa mat, sen iväg till jobbet. Blev en kort jobbdag för mig, fastän jag egentligen skulle vara till 9. Ja, jag sade upp mig. För jag hade funderat länge på detdär nu, och man ska väl inte tänka "fyfan, nu måste jag till jobbet.." varje gång man ska jobba..? Så for iväg redan kl. 6 därifrån, efter gnäll och arga miner. Min kväll blev inte heller så värst trevlig. Fick sitta på HVC i nästan 3h och vänta på att få ett sjukintyg av en läkare. Fick det tillslut iallafall, förde det till jobbet och for och handlade med mamma. Sen hem, kolla på film och sova.

Alice

Såg på filmen "Alice in Wonderland", halft underlig, men ändå bra film. Nu ska jag sova, godnatt!


Sometimes there are just one good thing existing..

Nu ska jag njuta resten av kvällen med att kolla på film och äta Ben&Jerry's.


It's over.

Im done with this shit.

sooner or later..

Tjing!

Im home!Eller okej, kom hem för typ 40 min sen, men orkade öppna datorn först nu. Jaja, såhär har min dag sett ut;

Gym+solarium imorse, nicenice. Sen skola ända till halv 3, lika booring som vanligt och jag blir bara stressad av att sitta på lektion då jag har så himla mycket som måste göras. Efter skolan snabbt hem, äta och dra på träning. Stress hem från träningarna kvart över 5. Väl hemma byter jag om och cyklar iväg i racerfart till jobbet. Jobb ända till kl 9, sen cykla hem, käka kvällsmat och nu sitter jag här i mitt rum och myser med massa ljus.♥ Ska nog sova snart, funderade på att dra till gymmet imorgon igen.

Dagens sista inlägg alltså. Vi hörs mera imorgon, godnatt söta bloggläsare!♥


haha, no comment..?

---->>

bråttombråttombråttom på träning, vi hörs mera senare!

Pusshej!

Going to gym!

Godmorgon!

Nu tänker jag vara duktig och dra till gymmet! Sen blire skola,träningar och jobb. Ska försöka hinna blogga nånstängs där emellan, annars bloggar jag senast på kvällen.

Ha en bra dag allihopa, så hörs vi!

Ciao


bleeekfiis

Candles,chocolate and a cup of hot coffee ♥

Såhär kommer jag att spendera resten av min kväll;





Hoppas ni också har en mysig kväll. Vi hörs mera imorgon!♥

Godmorgon!

..eller kanske lite försent att säga det? Nåja, hej iallafall!

Klockan är nästan halv 3, och jag sitter fortfarande i pyjamas. Men ska nog byta om och dra på träning. Senare ikväll funderade jag på att dra till gymmet, har inte varit där på ett tag nu..

Jaja, nu ska jag ta mig i nacken och fara iväg, vi hörs senare!

Ciao


yesterday

Chill med mina sötisfjantar

Tjuuh!

Blev en chillkväll med Karo och Manda, massor med prat och fjantande. Love till mina girls!♥ Nu ska jag hoppa i duschen och jaa.. Resten är sekretessbelagt, haha. ;)

Menmen, är nog sista updaten för idag, vi hörs imorgon.

Godnatt kära bloggläsare!



jag och mina babes ♥

~♛~


~I dont give a fuck about your opinion.~
~I'm royalty in my own kingdom.~

~♛~


Deprimerande väder

FAAAN. Jag hatar höst, för att jag hatar REGN. Okej, det är skönt med sommarregn, IBLAND, men inte med ösregn som bara är äckligt och kallt. Fyfan.Nåja, var ju på sminkpartyt, mucho niceee. Ska nog ta och beställa några produkter från Mary Kay!

Menmen, Karo & Manda ska dra sina rövar hit nu iallafall, so nice!

See ya folks!



finsminkad efter Mary Kay-sminkpartyt!
ignorera den stora,hemska finnen på hakan..

Makeup-party!

Nu ska jag på sminkparty, och här är dagens andra outfit!




Anteckningsmaterial ?

Sånthär gör man då man inte kan sova/har tråkit, heh. Och nu ska jag göra det igen, med mina gamla extensions.
Hoppas ni slog upp er anteckningsbok och skrev upp dethär va? =))


Honey, im home!

Tjingpling!

Nu är jag hemma från jobbeeet. Skönt med en lite kortare dag. Lyckades bara få 2 prenumerationer, men sånt e de nu i början, typ ingen orkar väl svara för de är så jävla bakis, haha.

Nåja, ska väl börja dra mig till gymmet så småningom. Blir nog ett jävligt lugnt träningspass idag, har ännu nackspärr.. satan. Well, I guess that's just how the life goes. Lite senare idag ska jag på sminkparty, varifrån man också får små goodiebags, nicenice! Ikväll är planerna fortfarande lite oklara, beror på i stort sett hur rörlig min nacke är, hah.

Näe, klart babblat här nu,vi hörs, pusshej!


Outfit


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Jahapp, lördagsmorgon kl 09:25, och här sitter jag och trögar. Ska till jobbet inom typ 10 minuter, suck..
Nåja, jobbar somtur bara 3h idag. Efteråt tror jag nog att jag ska försöka fara på gym, inte för att träna hårt, utan mest för att sola. Känner mig som en jävla blekfis.

Menmen, nu måste jag skynda! Slänger ännu upp en dagens outfit fören jag drar!

See ya!


längtaaar..

Btw, idag, 21 augusti 2010, är det PRICK 7 månader tills jag fyller 18. Längtar så sjukt mycket..

Film,Ben&Jerry's och girltalk med min bästa baby ♥

Har haft en supermysig kväll med manda babyy.♥ Vi kollade 2 filmer, åt Ben&Jerry's glass, som i för övrigt är helt underbar (!!!) och hade vårt usual girltalk, mycket nice.

Nu ska jag krypa ner under täcket, jobb imorgon..

Godnatt!


Gårdagens shopping!

allt från Ginatricot

Videobloggaaar

Slänger in en videoblogg hit, orkar inte skriva så jaa..hope you enjoy it!
(min röst låter är helt cp eftersom jag är förkyld -.-)



Dagens outfit


Motivationsbrist.

That's the word.
Please, kill me.

godmorgon med nackspärr

Hejsan!

Nu undrar ni säkert varför jag bloggar denhär tiden. Borde jag inte vara i skolan? Jo. Men. Jag har nackspärr. Faaaan. Jävla typiskt. Kom just och just upp ur sängen och ser ut som ett cp när jag sitter snett med huvudet, men om jag försöker räta upp det tar det så himla ont. Har tagit alla möjliga mediciner och använt alla möjliga krämer men inget hjälper. Nåja, förr eller senare BORDE det gå om..

Nu ser min dag/kväll ganska ostadig ut, det beror helt på min nacke. Men om någon vill hitta på något roligt idag/ikväll så är det bara att ringa!

Juste ja, ska ta och fota det jag köpte igår och lägga upp hit på bloggen!

Vi hörs senare, puss!

Back from powerwalk!

Nåja, im back!

Har inte hunnit blogga från någon skoldator idag, därför så sen bloggning nu.. Men såhär har min dag sett ut; skola, stan på håltimmen och shoppa(visar imorgon), tillbaka till skolan. Halv 3 till gros och sen till jobbet. Tung jobbdag på 6h, så slutade först kl 9. Sen cykla hem och ut med hunden på 40 min powerwalk. Nu sitter jag och försöker andas en stund, ska nog snart gå och sova, eftersom jag sovde så himla dåligt förra natten.

Imorgon har jag SOMTUR inge jobb, så tror nog att jag tilll gymme efter skolan iallafall. Kvällen står ännu tom, så vi får se vad jag hittar på. Menmen, vi hörs imorgon kära bloggläsare!

Updating soon!

Kom nyss hem, men ska ut med hunden en sväng, så bloggar då jag är tillbaka!


Dresscode 19082010


Till skolan vi gå, hej å' hå..

Godmorgon. Snark..

Orkar inte stiga uupp.. Sku kunna ligga och dra mig i sängen hela morgonen istället. Men nej, till skolan måste jag fara. Blä. Sen jobb efter skolan då. Woho, wr t a life. Nåja, har ju ledigt iallafall på fredag, och jobbar bara 3h på lördag!

Ska försöka dra mig upp ur sängen nu och fixa mig klart för skolan. Slänger som vanligt hit ännu en dagens outfit förän jag drar.Jag ska försöka blogga från skolan nu mitt på dagen, annars hörs vi först ikväll.

Ciao bitches!


trött eller vadå?

the telephone is ringing almost 24/7!

Hemma från jobbet, äntligen..pust.

Jobbat alltså i 5 h idag, så it was a looong day, imorgon jobbar jag 6h, suck. Nåja, måste tänka positivt, lön får man ju iallafall! Men är endå helt slut, så ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket.

Imorgon har jag skola från 8.15-14.30, sen ska jag till jobbet från 15.00-21.00. Ska försöka hinna uppdatera på morgonen och sen på dagen från skolan, för kommer ju somsagt inte att vara hemma på hela dagen.

Men vi hörs mera imorgon sötnosar, pusshej!


tired as hell..

Quick update!

Tjing!

Blir bara sånhär snabb update igen, bråttooom.. Håller just på och käkar, ska sen snabbt till stallet och så på jobb! Dessutom har jag fått tillbaka telefonen från reparering, wohoo. Ja just de, så köpte jag nya paul frank hörlurar också, awesome! Men nu ska jag käka klart och dra iväg.

See ya later bitches!


har VAAARMT!

Dresscode 18082010


I could really use a wish right now.

Godmorgon bloggen!

Satte mig snabbt ner för att skriva ett kort morgoninlägg.
Brukar ofta ha bråttom på morgonen, så om det fattas ett inlägg någon morgon är det troligtvis så att jag haft för bråttom för att blogga. Men, jag försöker hinna med det iallafall!

Nåja, min dag ser ganska fullproppad ut idag. Skola från 9.45-14.00, sen snabbt hem, till stallet en sväng åså in till stan och till jobbet kl 16.00-21.00. Så blire bara hem, dusch och sova typ. Hahah, what a life..

Nu ska jag fortsätta fixa mig, slänger in en outfitbild ännu förän jag drar. Men annars hörs vi ikväll, pusshej!


Tomorrow is a busy day

Blev bara en snabbis med minnie, så nu är jag tillbaka!

Ska nog inte göra så mycket mer ikväll, bara typ chilla, för är trött som fan igen. Morgondagen ser ganska fullspäckad ut, as usual. Först blire skola, sen stallet och sen jobb, ända till kl 21. Nåja, i trevligt sällskap iallafall, och dessutom får jag ju lön. ;)

Menmen, hörs imorgon sötnosar, god natt!


"Anna från Kotimikro här hej!"

Home from the work!

Gick jättebra för att ha vari första jobbdagen! Träffade trevliga människor och fick tillochmed en prenumerant på tidningen jag sålde, wohoo! Nu ska jag springa ut med minnie, vi hörs efteråt!


minniieee vill uut!

Yesterdays shopping







armband,halsband,ring och oversize college från Ginatricot


glansdroppar och heatprotection-spray från Kicks


trosor och sportbh från Lindex

Going to work at 4.30 pm

Tjing!

Im home from school now! Eller okej, har varit hemma i snart en timme, vilket betyder att det är dags att börja dra till jobbet så småningom. Kommer jobba ända till kl 9, så blir tyvärr uppdatering först sent ikväll. Ska snabbt ta bilder på det jag köpte igår och sedan lägga in på bloggen.

Men annars hörs vi senare, ciao amigos!



Outfit&Facelook - tisdag




The sun is shining but your heart is cold

Godmorgon bloggen!

Sitter här som en zombie och försöker få ordning och reda i min hjärna. Somtur har jag sovmorgon idag, så behövde inte stiga upp så jäättteee tidigt menmen.. Nu borde jag söka fram mitt skattekort, ska ju första dagen till jobbet idag, supernice! Okej, misstar ju en stor del (20h) av min fritid, men jag får ju pengar iallafall, så jag kan shoppa lite i vinter också ;)

Menmen, slänger ännu upp en dagens outfit hit förrän jag drar. Annars hörs vi sen efter skolan, pusshej!♥


too tired to be seen

Utmattad efter en lång dag!

Förlåtförlåtförlåt för jättedålig uppdate idag! På morgonen hade jag bråttom och har i princip inte varit hemma sen dess så bloggmöjligheterna har varit ganska minimala.

Menmen, time to talk about today. Första skoldagen idag då, och på morgonen då klockan ringer tänker jag "Nejnejnej, de kan int vara sant, int ennuuu jag vill sovaaa..!" Men släpade mig till skolan. Kul att träffa gamla kompisar igen, men thats it. Massor med fjortisar har dessutom börjat på 1:an, suck. Vi gjorde inte så mycket i skolan, slutade renn 2, så jag och N drog till stan. Först gick vi in till Waynes Coffee, jag köpte en Mint-Choklad Latte och en cookie, love it!♥ Så gick vi runt och shoppade, jag brände lite föör mycket pengar igen, as usual.. Bilder på sakerna jag köpt kommer imorgon.

6-tiden hämtade pappa mig hemifrån(hade bara hunnit vara hemma i 5min) och förde på träning. Sen snabbt till andra stallet och hämta alla mina grejs. Och jo, jag har sagt upp cavat nu..
Nåja,sen till pappa, kolla på tv en stund och käka lite gott. Kom hem till högbacken för en knapp halvtimme sen. Nu tänker jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket.

Vi hörs mera imorgon, godnatt!


utmattad..

Tomorrow = Welcome to Hell

Mitt hår har fått en omgång av hårfärg idag, och det blev hmm.. ljust? Får hoppas bara att det inte är för ljust för mina extensions, annars får jag fnatt. Nu ska jag iallafall gå ut med hunden och sen sova/"förbereda" inför skolan imorgon, suck. Nåja, får ju träffa alla kompisar och kanske man får lite rutin på livet igen!

Vi hörs mera imorgon, godnatt kära läsare!


sliten och smått deppad jag..

Feel the rythm flow

Nu har jag varit på bio och kollat den kända 3D-dansfilmen "Step Up".

Jag kan bara säga; I love it! Älskar att se hur de dansar, mina ben kan knappt vara stilla, de vill också dansa. Älskar musiken och dess rytm, dunkar lika passionerat som ett förälskat hjärta.Älskar samhörigheten mellan de andra och musiken, allting blir som en helt annan värld. Filmen var ju då 3D - så där satt vi på med dom vackra brillorna. Men egentligen tyckte jag att själva 3D-grejen i filmen inte var så nödvändig, skulle i princip ha varit lika bra utan. Det är enda kritiken jag ger åt filmen, eftersom den annars va super! Jag rekommenderar den verkligen, speciellt till er som älskar dans och rytm i musiken!


Last day of summer..

Jaa,tyvärr måste jag säga att det är sommarens sista dag idag. Imorgon börjar skolan. Uschfyblä.

Men nu ska jag iallafall gå och färga min utväxt, sen ska jag dra iväg på bio med min bejbe!

Vi hörs senare,ciao!

Party bejbe!

Nu ska vi dra ut på lite partyparty! ;)

Men ska ta det ganska lugnt, mår så himla skit och den maten jag fick i mig hos pappa spydde jag upp då jag kom hem.. fan.

Nåja, hoppas ni också har en bra kväll, vi hörs imorgon!


Dagens shopping!


jeansleggings - h&m


2 basiclinnen - h&m


second hand

second hand

second hand

second hand


A lovely saturday!

Tjing!

Tillbaka från stranden, så ska uppdatera er med vad jag sysslat med idag!

Steg upp halv 9(!!), gick i duschen,fixade mig och GICK in mot stan.


Där mötte jag upp K, vi skulle på det hemliga uppdraget, menjaa somsagt så blev det flyttat.. -.- Så vi gick omkring lite i stan en stund tillsammans, men K blev tvungen att fara hem, så jag fortsatte min vandring ensam. Shoppade lite grejs och gick till waynes coffee och köpte världens godaste mint-choklad latte, mums! Med latten i handen traskade jag iväg till Ewa&Adam-loppis för att fynda lite saker!


Saker fyndade jag också, hehe, tänkte bli för mycket så måste välja bara det verkligen behövligaste. Med 3 proppfulla påsar hämtade jag cykeln som stod i stan och cyklade hem. Väl hemma var det bara att byta om och dra till stranden med K. Nu ska jag lägga in bilder på min shopping och sen ska jag dra till pappa på middag, nicenice!


Vi hörs mer ikväll, pusshej!♥

snabb bloggning.. !

Hej bloggen!

Kom nyss hem från stan, har varit och shoppat lite! Lägger upp bilder och berättar mer om det senare, för nu ska jag sticka iväg till beachen och soolaa! Vi synes!



Jag lyckas alltid med allting, faaan!

Lyckades nyss med att söndra mitt eget fönster, faaaaan.. Blir tvungen att byta ut hela fönstret, men det går troligtvis på försäkringen, thank God! Skulle bara stänga det åså låter det bara och mittiallt ser jag en jävla stor spricka över hela fönstret, så jävla awesome.


faaan!

Karo och Antto kom hit ikväll efter att jag varit på träning.Vi chillade och kollade på film, "Valentines Day", med Taylor Lautner!!♥ Haha sorry för min fjortisangst, men han är ju bara så grymt snygg! Fjantarna drog hem för 5 min sen och nu funderar jag på att krypa ner under täcket och sova. Ska nämligen på hemligt uppdrag imorgon kl 10..? ;) I know you want to know, men det får se sen imorgon!
edit: blev framåtflyttat pga vissa "omständigheter".. -.-

Pusshej och godnatt bloggläsare!


Shopping for the dog!


regn-/vindtät friluftsoverall


fleeceoverall


halsband med blingbling


läderkoppel


namn-/adress ampuller

Några bilder från igår..

Tjuuhuu!

Sitter just nu i maxmo och bloggar, med målafärg både i ansiktet och händerna. Har målat en vägg,wohoo. Funderar på att fara ut i solskenet med Daisy en stund, njuta av livet. Mår lite bättre nu iallafall än vad jag gjorde imorse.
Justeja, körde via M&M före vi kom till maxmo, så köpte lite grejs till Daisy, lägger upp bilder snart!

Sålänge får ni se några bilder från igårkväll..


kvällens outfit:
topp - Ginatricot
strumpbyxor-Lindex
bikiniöverdel-H&M
skor-CM

halsband-Ginatricot


hmm..?!?


bruuudaaar

Freedag

Godmorgon sunshines! Hur mår ni idag? Sjävl mår jag inte så bra..

Okej, jag och M hade ju bestämt oss för att supa som fan igår, och jaa..det gjorde vi då. Mer om kvällen tänker/kan jag inte säga, eftersom jag inte minns så mycket.

Nu sitter jag iallafall vid mitt vidöppna, stora fönster i rummet och försöker andas. Jag känner fortfarande av fyllan ännu, vinglar i huvudet då jag ska gå och dessutom skakar hela kroppen. Är ganska stolt över mig själv som uppdaterar bloggen typ genast då jag vaknar, fastän jag mår så inihelvetes skit.

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske stranden? Nåja, men det ser vi senare, för nu ska jag försöka gå och få i mig nånting så jag mår lite bättre..

Pusshej!


old pic♥

We are going to have an awesome night!

Blir en snabb update nu, och troligen också kvällens sista.. har haft så himla bråttom!

Åkte runt till lite olika butiker med mamma, kollade på tapeter och sånt. Sen snabbt hem och byta kläder, hoppa på moppen och köra iväg till butiken. Råkade tappa mitt ena örhänge och blev jävla fittig, så för att lugna ner mig så åkte jag till Adam&Ewa-loppiset. Där hittade jag världens snyggaste (!!!) pälsmössa! (bild kmr imrn) Nu är M här,vi ska fixa oss och dra till stan för att fira konstens natt! För er svenska läsare är det typ finlands största kulturtradition, det är typ lika stort som valborg eller julöppningen.

Ha en bra kväll allihopa, pusshej!♥

Today I have a mission.

Tjing!

Hann inte skriva något långt inlägg imorse, för fick så himla bråttom till veterinären, woops.. Dessutom uppdaterade jag ju inget igårkväll heller, men efter att jag kom hem från gymmet gick jag snabbt ut med hunden och sen sådär spontant kom Jessi till mig, det var länge sen sist. Vi pratade iallafall massor, skönt att få prata ut om allt med någon. Skjutsade hem henne runt 1-tiden, sen hem igen och så kröp jag i princip genast ner under täcket och somnade med en bums.

menmen, nu snart ska jag och mamma iväg och kolla på lite tapeter/målafärg och möbler till mitt rum, nicenice! :D
Jag har en mission idag; gräla inte med mamma. Så idag ska jag vara snäll och göra precis som hon säger. För omväxlings skull. Haha, nu tror ni säkert jag är en jävla badass som inte vill annat än slåss, men jag och mamma har inte så bra relation.. men jag ska FÖRSÖKA fixa den, flyttar ju trots allt hemifrån så småningom..

Slänger tillslut ännu in 2 bilder som jag nyss tog med min crapkamera.



Thursdays dresscode


Bråttooom!

Godmorgon!

Ska dra till djurläkaren med Minnie nu, bråttom bråttom, mer uppdate efteråt!

Going to the gym?

Ska nu dra till butiken och sen kanske till gymmet en stund, see ya!
just nu

Kan du inte bara hålla käften nångång?

Home sweet home! Eller nästan iallafall..

Kom hem för en halvtimma sen, har varit på stallet och före det åkte vi ju till mommo och moffa. Nu tänker jag bara deegaa, och ja..

PEACE


Dagens

Outfit:




Facelook:


orangebrun elä vadå?! ;o

Every morning i got the same feeling

Godmorgon!

Sitter och halvsover är i min säng medans jag bloggar..
Drack just en stor kopp med coffee, men är ännu dödstrött.Varför stiga upp så tidigt då, om jag ändå är ledig? Jo, ska nämligen åka iväg till mommo&moffa snart, har inte varit där på hela sommaren typ.. ajaj.. Så tillbringar väl största delen av dagen där,  kommer hem till kvällen.
Vad mer ska jag skriva? Ja, dedär var nog allt jag hade att säga för tillfället! Men tar med min dator, så kommer nog att bli en del bloggning ännu idag ;)

Hörs senare, pusshej!


min "hårförlängningsfrisyr" = gör så att det egna håret ser längre ut :D

Sometimes I just get this feeling..that we could get back to normal.

Klarrensat!

Blev en stor,proppfull påse med kläder,skor&bälten som jag ska slänga/skicka till fattiga barnen i Afrika! Veerii guuud säger jag, för nu kan man ju köpa lite mer nya kläder isåfall.. ;)
Ska rensa igenom min byrå ännu, sen är det sovdags!

Hörs mer imorgon bitches!


Sabbat is over!

Dags för ett blogginlägg!

Har bara slöat i princip hela dagen; ätit gott, duschat&fixathårinpackning,fotbad, manikyr,fått besök av Manda och planerat inför nästa sommar.. Nu har jag suttit här vid datorn och slöat lite mer, så bestämde mig just för att nu ska jag ta och rensa igenom mitt klädskåp; slänga alla gamla kläder osv.

Ciao amigos!


Helt sjukt..

Fyfan, det är det enda jag kan säga. Kunde inte se exakt hela videon, den var alldeles för rå. Började må jättedåligt.
Har alltid tyckt att uppfödning av djur för pälsens skull är helt fel, och nu har jag blivit bekräftad av min åsikt ännu mera.
SLOPA PÄLSFARMERNA, NUUUU!

Se på videon, så förstår du vad jag menar.

§ 4 - Sveket mot minkarna from Djurrättsalliansen on Vimeo.


It's time for sleeping.

Kom hem för en stund sen, har varit ut med Karo och fjantat, lekt fjortisar på abc och sånt =))

Nu ska jag sova, godnatt bloggen!


Imupdating.com

Tjupp!

Blev en powerwalk på typ 40 min, sen trögade jag i soffan, kollade en film(minns inte namnet på filmen) och jaa, trögade bara. Sen lite mer degande vid datorn och så dra iväg till stallet snabbt. Nu har jag städat lite i rummet, och väntar på att Karo ska dyka upp så småningom.

Imorgon har jag planerat att ha en "inte göra nånting"-dag. Ska bara chilla hela dagen och njuta av livet. Kommer knappast att blogga något imorgon, eller kanske på kvällen, men det får vi se sen. jaja, nu kom karo, så vi ska se vad vi hittar på!

See ya later!

on my way..

Ut me hunden och sen drar jag på powerwalk/springtur!


Ledigledigledig

Ska dra till stallet nu, see ya later!


Svar på tal!

"Postat av: anonym

sky? wihoo liksom. ni ska int göra en så stor sak av att ni slipper in på sky. för det är verkligen ingen stor sak!"

Hej på dej också anonym! Kanske det inte är så stor sak för dig, vad vet jag? Men vi tycker det är kul att slippa in, eftersom du säkert vet att vi inte är 18 ännu. Du kan ju hålla dina åsikter för dig själv och sluta läsa min blogg isåfall, om du stör dig på något? :) But I know that you hate to love me ;)


Outfit - for a rainy monday




..and facelook

Monday

Godmorgon!

Ska snabbt in till stan och fixa med min telefon och lite annat, vi hörs mera senare!


It's raining, surprisesurprise.

Regnregnochmeraregn.

Sitter just nu och kollar på lägenheter till uthyrning, vill flyttaaa! Nåja, ska iaf fara till FPA denhär veckan och prata, så får vi se sen.
Träningarna gick förresten jättebra idag igen!

Och Karo marscherade just in genom dörren, så nu ska vi deeegaaa.

See ya later!


Last night was awesome!

Tjing!

Håller på att dö här av värmeslag, det är så himla varmt i mitt rum, fastän fönstret står på vid gavel. Manda och Karo stack hem för ungefär en timme sen, så nu har jag inte gjort så mycket, städat rummet typ och varit ute med hunden.

Vi hade iallafall en riktigt nice kväll igår! Random, men mycket nice. Var bl.a inne på SKY, satte och chillade vid bryggorna och tog en simtur i båthamnen, haha! Vi kom hem halv 6 på morgonen, woops.. Nåja, somnade typ genast, sov ända till 1, shöönt.Nu ska jag dra på träningx2, så vi hörs mer ikväll!

Men lägger ännu några bilder från igår!


my babes ♥



@ SKY


lökiga brudaar,hah. Men det var så jäkla mycket folk, blev typ 40 grader där inne!!

Men nu ska jag dra, puusss!

Utgång @ nu!

Utgång nu, vi hörs mer imorgon!


14:23

Mätt och belåten var namnet! Kom från träningarna för en stund sen, gick mycket bra idag! Har just käkat god mat, mumms, men satte upp alldeles för stor portion så orkade inte äta upp allting..

Nu ska jag börja städa rummet, sen dra och göra lite inköp och andra grejer. Mot kvällen kommer Manda och Karo hit, planerna är att dra ut på stan lite, vi får väl se var kvällen slutar. Jaja, nu ska jag sluta babbla och lyfta upp min röv från stolen. Vi hörs mer ikväll!

Ciao bellas!



mums!

Träning@nu!

Ska cykla(!!) iväg på träning, vi hörs!



Fredagsshoppingen!







allt från Ginatricot

Färgen och modellen på bilderna ger ingen rättvisa åt hur fina dedär dressarna är.. :( måste försöka ta bättre bilder!

Saturday morning

Godmorgon!

Det är lördagsmorgon, klockan är tio över 9, och jag är vaken?!! Länge sen jag vaknade såhär tidigt.. Nåja, orkade inte uppdatera mer sen igårkväll, utan gick arg/sur/besviken och sova. Men efter detdär lilla telefonsamtalet jag fick på kvällen/natten blev allt som vanligt igen! :)

Nu ska jag lista upp dagens planer:

Träningar
Städa rummet
Handla för kvällen ;)
Fixa mig!
Blogga!


Nu är det väl bara att sätta igång då! Vi hörs senare!

Beach&Stan = Kärlek

SchteeK!

Im home again! Sista jobbdagen idag då, mycket nice! Men måste erkänna att jag kommer att sakna både personal och gamlingarna där.. Nåja, efter jobbet körde jag snabbt hem, bytte om och drog till stranden. Där mötte jag Niina, länge sen man såg henne sist! Pratade iaf massor, gick och simmade också! Sen blev det kallare vind, så vi bytte om och körde in till stan. Gick omkring lite och jag köpte lite grejs ;) visar snart! Nu ska jag käka lite, sen dra till stallet och på kvällen är det planerat picknick, and maybe something else.. hihi..

Pussheej!

Fredaaaaag!

Godmorgon bloggen!

Ska börja fixa mig för SISTA JOBBDAGEN! Gissa om jag är GLAAAD?! :D Efter jobbet drar jag antingen till beachen elr stan, vi får se. Sen måste jag till stallet i nåt fall också, och på kvällen ska jag.. jaa, de får ni se sen. ;)

Menmen, ha en bra fredag allihopa!

Ciao


olddd.

Play me?

Nu blire sovdags, sista dagen på jobbet imorgon, wihoo!
Godnatt sötisar!
lite leksugen, haha ;)

Outfit x2 för kyligare sommarkvällar

Gjorde ihop två stycken outfits, som passar perfekt då sommarkvällarna börjar bli lite kyligare.



Outfit 1


Outfit 2
Alla plagg är från H&M

I wanna party all night long.

Ge mej helg NUNUNU!!!


;)

Puss!

Hej bloggen!

Blir lite sen bloggning, men har inte riktigt haft tid att blogga förän nu. Jaja, jobbdagen gick iallafall fort. Efter jobbet drog jag till beachen med Karo för att schteeka. Manda joinade också oss efter en stund. Men sen började det bli kallt, så vi drog hem till mej istället och hade allmänt damp och intressanta diskussioner, as usual, haha. ;)
De drog hem där 8-tiden, så jag hoppade i en varm, lång dusch. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, tror jag ska drömma mig bort och planera lite inför resan jag ska göra i vinter!Dessutom ska jag fixa lite till med bloggisen!

Vi hörs mer senare, pusshej!♥

One sunshiny goodmorning!

SOLEN SKINER, JIPPIII!! :D

Blir beachen idag efter jobbet då, så vi hörs mer ikväll, pussheej!


haha, cpmiin, men kolla, mitt hår har växt!! :D

Tjingeling!

Bloggen halvfärdig nu, men är så jävla trött så orkar inte fixa med det mera just nu.
Godnatt people!♥

BLOGGRENOVERING!

så, om du kollar in på bloggen och tycker det ser konstigt ut, är det för att jag håller på och ändrar designen!

Deadly serious.

Dött läge.

Ja verkligen. Har inte gjort något sen jag kom hem från jobbet. Kunde inte fara på gym för att jag sparkat in lilltån i en stol -.-' typiskt mej.

ÅÅÅH, jag vill bara bort från jävla skitfinland nu. Satan också.

Känner mig dessutom helt ecklig, fet och hemsk idag, så vill inte synas på bild. Tror jag ska gå å gräva ner mig en stund. Men först ska jag käka något, ehheh..

Det regnar.. fan också!

Godmorgon bloggen!

De regnar. Dödödööööö. Blä alltså. Vart fan försvann sommaren? Är dessutom helt jävla trött just nu, orkar inte göra ett piss. Vill bara bortbortbort från detta skitland. Vill till sol och värme, NU. Är så himla ressugen! Måste ändå till jobbet inom 30 min, skojj.Not. Efter jobbet hade jag planerat att dra till gymmet, så det blir väl helt najs.

Men jaja, nu ska jag fortsätta stirra på regnet en stund, sedan fixa mig och åka till jobbet.

Ha en bra dag, pusshej!


vädret just nu.. -.-

Kondomer på buskar ?!

Tjing!

Kom nyss hem, har varit och hälsat på K i gerby. Vi planerade lite inför vinterresan !! och sen for vi och härjade lite.. (A) Funderar nu på att dra iväg igen.. hmm. Näe, tror nog jag stannar hemma ändå. Jobb imorgon så.. suck.

Jaja, måste dessutom ännu säga att jag är totalförälskad i min väst jag fyndat på loppis i somras! Den är så jävla nice, I F*CKING LOVE IT!♥ Eller vad tycker ni om den?


minminmin!!♥


en fjant =)

Godnatt kära läsare!



Outfit - Tisdag kväll


kavaj - loppisfynd
linne - hm
jeansleggings - gina tricot

+
armband,örhängen från gina


facelook - au natural

Dagens fyndköp!


allt från Lindex

Blev aktiv..!

Solade i ca 1h på balkongen, men kände mig energisk så for spontant iväg på en 6km springtur! Superhärligt att springa av sig energin. Sen hem och i en kall dusch. Nu sitter jag och väntar på att K ska ringa mig, så vi ska hitta på något kul.

Juste ja, gick in till stan idag, så köpte lite smått,hehe.. Ska lägga upp bild på det jag köpte!


SCHTEEEEK

Kom nyss hem, ska nu ut på  balkongen och sola, bloggar mer senare!


ignorera att jag ser fet ut :s

Tuesday the 3:rd of August

Godmorgon!

Steg upp för en knapp halvtimme sen, men ska snart börja dra mig till jobbet, suck. De har iallafall lovat soligt tills idag, så kanske det blir stranden efter jobbet? Annars drar jag väl nog till gymmet  och pumpar lite. Ikväll måste jag åka iväg till stallet och prata med Cavats ägare, för att se hur vi ska göra med Cavat i framtiden.

Men nu ska jag dricka en kopp chokladkaffe, sedan dra iväg! Vi hörs senare, pusshej!


I wish you were here right now.

Näe, nu ska jag nog sova,

godnatt kära bloggläsare!


Last weeks shopping

Lite av det jag köpte förra veckan..


--->

Tjing!

Kom just från jobbet, nu ska jag dra till stallet. Då jag kommer hem måste jag fixa mig snabbt och sen dra in till stan, så hinner knappast blogga då. Menmen, vi hörs mer ikväll!

Ciao


Awesome!

Det har varit en fantastisk helg, igen!

Fredagen var en mysig tjejkväll i sundom hos M. Vi åt gott OCH nyttigt, kollade på film och pratade ända in på småtimmarna, riktigt nice!



mums!


haha, bjuder på den

Nästa morgon iväg från sundom, träningar och så hem och börja fixa mig, städa rummet och sy klart klänningen. M dyker också upp i något tillfälle. Efter många och och men drar vi tillslut till stan, först lite förkrök( var vi dock inte kände oss så välkomna)sen in mot stan. Kvällen slutade iallafall på sky, resten behöver ni inte veta. ;)


hihi  :)

Igår, söndag alltså. Har inte gjort mycket annat än sovit, på kvällen kom Richbitch, Kärö & Änz hit.


aaw :)


Nu har jag bråttom till jobbet, vi hörs mera ikväll!


RSS 2.0