Kärlek.

Min prins, älskar dig över allt annat. <3


I will be back..

.. but not yet.
 
Under tiden, klicka in er HÄR.

I'm my own worst enemy and it's killing myself.

Dagarna fortsätter att flyta förbi. Onsdag, torsdag och fredag morgon har spenderats på gymmet, och dagen på jobbet. Annars inte så mycket annat. Fredagen var det firmafest på jobbet, som först gick riktigt bra och sen började det bara gå utåt. Återigen får jag komma fram till; anna+alkohol= inte bra. Har bestämt mig att hålla mig ifrån det helt en tid nu, eftersom jag tydligen inte kan hantera det. Det värsta är att jag är så himla rädd för att såra andra med det också, det har alltid sina risker.

När jag väl fått det rätta, något som inte kan såra mig, vill jag bara springa, vara fri och hellre ha något annat. Varför är det så? Har jag verkligen blivit så "mindfucked" så jag inte kan tänka klart längre, så jag inte vet vad som är det "rätta", utan istället börjar jag betee mig som jag själv blivit bemött. VarförVarförVARFÖR ska jag låta det gå ut över andra?Som jag skrev i rubriken; jag är min egen värsta fiende. Jag måste lugna ner mig, måste ta mig samman.

Iallafall, gårdagen spenderades hemma och på stallet i trevlig bakiskänsla. Idag känner jag mig ännu mera död och bakis än igår, fast jag stannade hemma igårkväll. Nu ska jag slänga i mig lite käk och stirra på tv:n. Sen iväg till stallet och ikväll ska jag träffa **** och också min raksutin, miss her!




Galning på G !

Godmorgon!

Bestämde mig nu äntligen för att skärpa till mig igen! Klockan är för tillfället bara halv 7, jag ska till 10 till jobbet men före det ska jag till gymmet!Jo, ni läste alldeles rätt, till gymmet. Har blivit så himla lat på den senaste tiden så nu ska de fan bli ändring på den saken också! Aja, vi hörs nog mera senare idag, lateeers!


 



trött, men målmedveten chey! ;)

Morgondagen...

Wish me good luck..!!!


Återuppståndelse?

Bloggen har legat död ett bra tag nu.. Tänker inte närmare gå in på varför, men har till stor del helt enkelt inte haft någon inspiration alls för att blogga här. Händer ändå inte så mycket i livet just nu så det skulle vara något värt att skriva om, mina dagar består fortfarande av arbete, häst och träning i princip. På tal om jobbet, det är verkligen ett love-hate relationship, haha. Man vill liksom vara här men ändå inte. :D Men trivs gör jag iallafall, så egentligen ska jag väl inte klaga..

Nåja, hursomhelst.. Har på gång en 7-dagars jobbsträcka för tillfället, jobbar dag2/7 idag. Somtur är har vi mycket kortare skift iår än förra året! Man orkar och hinner göra annat också före/efter jobbet. Dessutom slutar jag om mindre än en halvtimme så känner mig ganska fridfull för tillfället. Denna jobbsträcka slutar dock ganska så perfekt; kommer att ha lönedag på fredag, extrakort jobbdag på 4h och sommarens enda helgledigt under jobbperioden!:)

Efter att jag slutat jobbet idag sticker jag till stallet en sväng och sen ska jag nog också hinna dra ut på en liten springrunda ikväll ifall det inte börjar regna.
 
Iochmed att solen strålar fram bakom molnen nu och mitt skift slutar inom kort ska jag avsluta detta inlägg. Kommer att försöka blogga så mycket som möjligt alltid då jag hinner, så ni lär väl höra av mig alltid nu som då! Annars hoppas jag att ni alla har en superfin sommar och verkligen njuter av den, för det ska jag iallafall göra!

En härlig bild på mig och min dåvarande foderhäst Suike. Tror detta är sommaren 2009 typ?
Hela 3 år sen.. Det börjar bli länge sen..

RSS 2.0