May 31:st, 2011

Godmorgon!

Har faktist sovit helt okej, lite trött är jag nu men det kommer ta en stund att "go back to normal" eftersom jag i princip sovit en natt för lite i helg..

Anyways,bara jag druckit några koppar kaffe ska jag hoppa in i bilen och köra iväg till gymmet! Efter gymmet blir det shopping med mami! :)


måste nog ta och sola lite också.. börjar tappa färg igen :(

maumaumau

Neefan, nu tar jag boken i handen och kryper under täcket! Ska till gymmet på morgonen, så måste få en någolunda bra nattsömn! Godnatt sötnosar!
we all love going to the gym, don't we? ;)

:)

Gissa om jag har läst min bok nu? Svar; nej. Har segat mig vid datorn och inte kunnat slita mig härifrån. Egentligen gör jag inget, sitter bara här och är allmänt trög.. Någon som lider av samma problem? :)

LAST TEST!

Idag skrevs det sista provet för 2:an! Tog det på talang, tror ändå jag lyckades ganska bra! Hem till hb för talk med mami och massor av planeras! Har något MYCKET stort på gång, som kommer bli sjukt nice! Berättar mera senare om det, då det blir aktuellt(dvs. ungerfär om 2 veckor).. ;) Fixade också med mamis dator i flera timmar, jag är the braniac-child haha.. Mami blir dock ändå tvungen att skicka in datorn på service eftersom den är helt cp.. :(
aja, nu ska jag chilla en stund med min finskabok, sen blir det troligen sovdags.. är fortfarande helt utpumpad efter helgen, haha. :D

sleepytime

Nu ska jag sova, godnattpussar på er!♥

"fina flickor röker inte"

surfade runt på facebook och hittade en sida vid namnet "fina flickor röker inte". Min första tanke är typ "jaha, man är en fin flicka om man inte röker?!" Själv röker jag inte, eller feströker nu som då men inte annars. Men fastän jag inte röker klassar jag mig inte som en "fin flicka". Haha, jag är nog väääldigt långt ifrån det. Okej, int sitter jag här nu ändå och säger att jag är värsta gangstan och horan och grejjer, men ni fattar. "Fina flickor" svär väl inte heller? "Fina flickor" dricker väl inte heller? "Fina flickor" är väl dem som gör precis som deras föräldrar säger, är laglydiga och funderar 2 gånger före de gör något. Isåfall skulle jag klassa "fina flickor" som tråkiga. And no way I'm gonna be boring!HELL NO!

Sen är det ju dethär med cancer av rökning osv. En del säger att livet förkortas med 11 minuter per cigarett man röker, vilket är BULLSHIT. Det är INDIVIDUELLT hur mycket kroppen tar åt sig av det. En person kan vara 40 år, rökt i 10 år, få lungcancer och dö, medan en annan kan vara 80 och rökt i 65 år och fortfarande är frisk utan några symptom. Klart, nu sitter jag ju inte och säger att det är hälsosamt att röka, tvärtom. Men blir bara irriterad på såna här saker om att det förkortar livet med x-antal minuter/cigarett.. -.- Samma sak gäller det ju egentligen med solarium. Man säger ju att man inte ska sola solarium för att man kan få hudcancer av det. Ändå kan man ju få hudcancer av andra saker också. Dessutom lever man ju bara en gång. Jag bryr mig seriöst fan i om min hud är skrynklig då jag är 50. Liksom, livet är ju levt då redan. Så vet man ju faktist inte heller om hur länge man lever. Lika bra kan man vara död imorgon.

Summa summarum; ALLA gör sina egna val, vare sig de är bra eller dåliga. Alla människor får göra misstag och man ska också göra dem, vi är ju ändå bara människor, ingen är perfekt. Man kanske ska tänka efter angående vissa saker och inte gå till det extrema, det hemskaste och "på flit" förkorta sitt liv. Man kan säga till mig att jag inte ska göra saker, men det kommer fortfarande inte hindra mig. I slutändan bestämmer jag ändå själv hur jag gör. Mitt liv, mina misstag.
xoxo, A

NEW HAIRCOLOR

Juste, glömde skriva att jag färgade håret igår! Somsagt första gången på 1½ år som jag byter hårfärg, var skiträdd att det skulle bli helt crap, typ grått som jag nångång lyckats få mitt hår att bli!?! Men det blev iallafall superbra, en mer askblond och lite mörkare nyans, love it! Kommer blekas snyggt nu på sommaren dessutom ;) Negativa saken är bara att jag måste beställa nya extensions eller testa på att färga mina nuvarande.. Menmen, vad tycks om resultatet?

SEKOPÄÄT

Riktigt bra kväll igår, började hos Amanda med god mat, drinkar och nice people. Sedan tog jag, M och K taxin till stan, drog till Fontana och schejkade loss där hela kvällen. Hem  till M igen runt 4, slocknade bums. Gårkvällens festande känns, är så himla trött. Men sånt får man väl ta. Tack iallafall för kvällen gott folk! :D






tequila! ;)

SCHLEETEN

Schleeten chey kom nyss hem från baby. Vi hade sjukt kul kväll igår! Berättar mer om det sen, nu ska jag ta en dusch, fixa ansiktsmask,hårinpackning osv. :)

Today's her day! ♥

Massormassormassor med grattiskramar till min baby Amanda som fyller 18 idag, Love you girl! ♥ Idag ska det festas riktigt ordentligt! :)

PARTYTIMES, LEGALLY FROM NOW ON! ;)

how to make it work

Sitter och sörplar i mig kamomillte på samma som jag planerar morgondagen samt hur jag ska fixa om här i rummet. Ni som inte sett det ( typ nästan alla alltså) kan jag berätta att det är ganska tomt, förutom en säng och ett nattduksbord, en fåtölj och några lådor. Men nu har jag inrett lite mer här med spegel, tillfälligt skrivbord med stol och fina ljusgrejs i fönstret! Ska ta lite bilder sen så får ni se hur det ser ut!



Ska så småningom ta en bok, krypa ner i sängen och läsa en stund. Sen blir det sovdags. Vi hörs mera imorgon sötnosar, godnatt!
Bilder från igår då jag och D var vid sandgroparna

MINISHOPPING

hårfärg(ska färga HELA håret för första gången på över 1 år..omg. är rädd för att det ska skita sig..) ,spraybalsam, hårspray och en mini-plattång på köpet, nice! :)

STARBUCKS

Sitter här med en Seattle-latte från Starbucks och inväntar en energikick som aldrig verkar komma.. har så lite kvar av skolan, så borde orka, men varifrån ska jag hitta krafter? Har fått alldeles för lite sömn på sistone..
imorgon ska jag fanimej ta och jobba på brännan lite! (;

TODAY'S A GREAT DAY TO SMILE :)

Chacha!


Ett stort bekymmer lättade från mina axlar då jag kom hem och kollade mailen. Hade fått brev från min arbetsgivare, så nu är det alltså 110% säkert att jag har jobb i sommar, fan va skönt! :) En sak mindre att oroa sig för iallafall. Efter provet ( som gick bra och inte var svårt!!) gick jag upp till studiehandledaren och fixade saker ang. min skolgång, så ännu en sak bort från min to do-list! Efter skolan KÖRDE jag in till stan för att möta upp K (det är typ några hundra meter till stan, men orkade inte gå haha) och storshoppa lite. Blev också en sväng via hb på kaffepaus och **** ***** *******! ;) Lite före 3 körde jag K tillbaka till stan och fortsatte själv mot maxmo, vara jag befinner mig just nu, surprise!!


Är astaggad inför morgondagen och denhär helgen, kommer bli supernajs! Dessutom är det bara 1 vecka kvar av skolan, sen sommarlov! ÄNTLIGEN :D


old pic.. men tumme upp för denna dag och denna helg! :D

RUBBER BOOT

Gissa märket? ;)
Jo, Tretorn såklart! Dog lite för dessa, om man kan göra det för stövlar :D


Welcome home sweethearts!♥

Strawberry and other stuff

Good evening!

Well, what have I done today? Inte bloggat iallafall. Men efter provet (som btw var svååårt :( ) körde jag till gymmet och tränade riktigt ordentligt. Solade ännu 15 min förän jag drog hem. Snabbt i duschen och sen iväg igen för att hämta upp brorsan, hämta ut paket (visar innehållet sen!) och åka med pappa för att köpa gummistövlar haha.. ni kan ju gissa hurudana det blev?! :D Efter allt köpas iväg till maxmo och dega. Har varit till sandgroparna med D och plaskat lite, försöker få henne van med vatten. Det enda jag INTE gjort och som jag BORDE ha gjort är ju såklart läsa på prov.. Ska försöka kolla igenom allt nu, resten får jag ta på talang.
hittade ny smak av Polly idag i affären! SJUKT GODA! ♥

much to do

Godmorgon!

Har vaknat sjukt tidigt idag, kvart över 6.. för att göra vadå? Jo, plugga. Haha, man kan tro att jag fan är sjuk i huvudet, men har jag en gång bestämt mig för en sak så ser jag till att det blir av! Har bestämt mig för att få ett bra vitsord för detta prov, så det kräver en del pluggande. Har nu pluggat klart, så sammanlagt har jag läst i över 5h, det är matteprov dessutom, så maassaa räknande.
Aja, slut på pluggtalket. Snart ska jag och brorsan åka iväg in till stan, skola för båda. Efteråt blir det gym, solning, lite shopping och hämta ut paket, love it! ;) Vi hörs mera mot kvällen sötnosar, pussheeej!♥
kör fortfarande utan smink.. go me!

PLUGGHEEEST??

Segt med bloggningen idag, sorry guys! Men har faktist varit aktiv och pluggat matte i 4h !!! *stolt* Har också varit med K på stan och fixat en massa +en kvällspromenad med Daisy och ordnat lite i rummet. Nu ska jag SOVA, har fått alldeles för lite sömn under de senaste dagarna.. Dessutom ska jag plugga ännu mer före skolan imorgon + att jag ska hämta ut paket, nice huh? ;)

Aja, godnatt sötnosar!

TALENTED

Godmorgon!

Sitter och dricker kaffe här, samt förbereder mig för dagen. Kör på mjukisbyxor igen + osminkat. Ska riktigt strax köra iväg till skolan för att skriva prov, återigen på talang. Vetja he går bra endå! :) Aja, efter skolan blir det kanske gymmet? Har inte riktigt bestämt mig ännu.. men vi hörs iallafall senare, pussaar!♥

'Cuz you need one

Tjing! Som jag gissade gick mitt pluggande helt åt skogen.. Har istället suttit och planerat en massa grejs, vilket är bra iofs.. Nu ska jag iaf sova, så man orkar upp imorgon. Godnatt bloggen!

CHECKLIST FOR TODAY





Detta har jag gjort idag:

- skrivit prov på 40 min...
-tränat
-solat
-kollat film
-segat


Detta BORDE jag göra:

- läsa klart en bok + skriva recension
- göra läsförståelse till finskan
- plugga till finskaprovet
- skriva om studiebesök
- plugga till matten..


Ibland önskar jag verkligen att jag hade valt yrkes.. YRKES = INGA LÄXOR..?!? Aja, hjälper inte att klaga, dags att sätta igång bara!



Nivea 100 år - KAMPANJ!

Jag som buzzador har fått chansen att medverka i Nivea 100-års kampanj! Jag har lämnat mitt nivea-minne och en bild på deras hemsida, tycker att ni också ska göra likadant! Checka in den grymt coola mosaiken HÄR ! Dessutom har ni har chansen att vinna en resa gott folk! :D

Här är mitt Nivea-minne:


"Pienenä lähdin aina äitin kanssa rannalle, melkein joka päivä. Nivea KIDS- aurinkorasvaa aina mukana,siitä ensimmäinen nivea-muistoni tulee!"

(översättning; "Som liten åkte jag och mamma alltid till stranden, nästan varje dag. Nivea KIDS-solkrämen var alltid med, därifrån kommer mitt första nivea-minne!")




(oldie..)


Beiersdorf är ett ledande företag inom hud- och skönhetsvård som arbetar nära konsumenten och erbjuder attraktiva och innovativa produkter.

Kunder över hela världen litar på våra varumärken, vilka sträcker sig från världens största varumärke inom hud- och skönhetsvård, NIVEA, till andra internationellt framgångsrika varumärken som Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 och Hansaplast/Elastoplast.

Beiersdorf har över 125 års erfarenhet inom hud- och skönhetsvård och står för innovativa produkter av hög kvalitet.



Vill du veta mer? KLICKA HÄR!





Busy Morning

Godmorgon! Har stigit upp, druckit kaffe och käkat en snabb frukost. På med kläderna och nu ska jag iväg till skolan för att skriva prov. Ska träna sen efteråt, ofcourse. ;) Ha en bra dag you guys, pussaar!
osminkad, as usual :)

xx

Go'kväll sötnosar. Mina planer om provläsning gick mindre bra, så får återigen ta ett prov på ren talang och randomness bullsh*t typ. Istället för att plugga har jag tagit en promenad med D och kollat på lite heeztaar. Nu ska jag sova, hörs imorgon!♥

MAY 23:rd, 2011

Hola chicas & chicos!Efter många om och men tar jag mig tillslut uppgiften att skriva dagens första inlägg, haha.

Dagen har gått fint hittills. Först 2 block i skolan, skönt att komma tillbaka till rutineroch träffa alla vänner! Lite före 1 fick jag springa ut från skoldörrarna till bilen, eftersom regnet öste ner. Men somsagt, man har ju bil så man klarar sig. ;) Körde iväg till gymmet och drog ett 1h intensivt pass för att komma igång med träningen. Sjukt skönt att få träna igen, säger det bara! :D Solade ännu 15 min, förän jag drog till skolan och hämtade upp K. Slängde hem henne och sen hämtade jag upp brorsan. En snabb sväng via hb och så iväg till maxmoskogarna, var jag befinner mig just nu. Borde egentligen läsa på prov, men motivationen är på noll och tröttheten pressar på. Kanske det skulle hjälpa med en powernap? Aja, laters!

min finis ♥

MISSING YOU. ALOT.

Tjing!

Har faktist varit aktiv idag och lyckats åstadkomma något! Har hjälpt papi ute på gården, dragit mitt arsle till vasa och hämtat min bil, tvättat bilen på insidan OCH utsidan, pluggat och varit på en kvällspromenad med D i det underbara vädret! Nu ska jag efter många om och men krypa under täcket. Imorgon är det skoldag, vilket känns mycket konstigt i och med att jag inte varit i skolan på nästan 2 veckor!

Vi hörs mera imorgon sötnosar, godnatt!



kan jag beskriva min saknad av dessa djur bättre? knappast. saknaden är så stor så det värker i mitt hjärta.

jag.saknar.detta.


waiting..

... ;)

PLATINUM BLOND

Jag har nästan lust att färga håret platinablondt igen, just for a change liksom! Tycker mitt eget hår börjar bli alldeles för mörkt och tråkigt.. Så vi får se vad jag hittar på :D
såhär blondt(och långt!!)hår skulle inte skada just nu! Dessutom skulle det sitta bra med lite färg, så blir nog att sola imorgon. Länge sen sist, lovade mig själv att minska på det, så jag är väl kanske värd det nu då? ;) Imorgon får jag dessutom gymma igen, gissa om jag längtat?!? Har inte gymmat på typ 2 veckor nu så börjar känna mig ganska så seg, fet och äcklig. Uschfy för att vara sjuk. Dock blir det en lugnt start, vill ju inte bli sjuk igen.

HEADERS

Eftersom jag börjar bli smått irriterad på min nuvarande header tänkte jag slänga upp lite gamla headers jag haft under bloggtiden! :) Lägger upp dem i tidsordning; äldsta först, nyaste sist!
och så den nuvarande förstås;
Vad tycks om mina headers? Är sugen på att fixa ihop en ny, med fräscha bilder med mycket grönt och sommar! Någon som vill hjälpa mig att fixa ihop en photoshoot? Hojta till isåfall! :)

ONE YEAR PASSED BY

Godmorgon!

Har suttit här just och klickat hem en massa saker, hihi. Varför är det så kul att nätshoppa?? I'm kinda addicted, woops.. ;) Aja, mest är det väl behövliga saker, men ändå. :) Om jag skulle orka skulle jag dra mig ut på gården en stund och fota, vädret är underbart! Så småningom ska vi dra mot Vasa, jag ska hämta bilden hit och tvätta den, eftersom den ser ut som.. jaaa.. bäst att jag inte skriver hur den ser ut.


Have a great day peeps, blog ya later!


Idag har vi dessutom haft Daisy i 1 år! Shit så fort tiden går.. Älskar dej ♥

SATURDAY

Goodmorning sunshine!


Vaknade upp för en stund sen av att Daisy hoppade upp i sängen och gick på min mage, aj.. Yess, ni läste rätt, jag är i Maxmo igen. Just nu är det SJUKT fint väder därute!! Okej, det blåser lite, men det gör väl knappast så mycket. Sitter som bäst och dricker kamomillte, det sägs vara bra mot en massa saker; bl.a mot förkylning och förbättrar matsmältningen.

Tror jag ska ta och fixa mig en ansiktsmask, slänga i mig lite frukost och sen ut och gå ut med Daisy! Hörs senare! :)
tröttis..

IT'S FRIDAY!

Godmorgon!

Vaknade imorse av att kära mor står och ropar åt min kära bror, *suck*. Nåja, bra med en tidig morgon iallafall. Sitter som bäst och dunkar musik, är så grymt partysugen nu igen så jag håller på och dör typ, haha. Genast från morgonen, normalt.. or not. Ska försöka dra upp my ass från soffan och försöka gå och ordna lite i rummet. Har sovit i vardagsrummet de senaste dagarna, för jag vill inte se hur stökigt det är i rummet. Men börjar ju tillfriskna nu, så då blir det städdags! Då jag städat klart ska jag plugga lite och sola! ;) Laters!

My thursday ends like this:


Väldigt normal torsdag, eller..?

Ikväll har jag talat med läkaren i telefon, planerat en massa, öppnat ett nytt bankkonto,färgat ögonbryn,slingat håret och beställt hem lite saker. Normal torsdagskväll huh? ;) Nu tänker jag dricka en eller två koppar te, knäppa på en film och krypa ner under täcket. Är fortfarande utmattad och känner mig trött&sjuk, trots att jag inte har någon feber mera. Menmen, vila är den bästa medicinen för att bli frisk!
I'm never going to let anyone replace you.

HOPE


MAY 19:th, 2011

Godmorgon!


Eller ja, som vanligt är det väl kanske lite för sent för att säga godmorgon. Själv har jag varit i farten ända sen halv 8. Har gjort besök till sjukhuset för att ta några prover, så nu ska jag bara vänta på att läkaren ringer och vi får se hur mina resultat ser ut. Förövrigt mår jag ganska bra just nu, ingen feber, bara huvudvärk och yrsel. Är jag dum i huvudet eller något, eftersom jag bara tänker på att min träning går helt åt skogen? Träningen som var, och ÄR superviktig för mig. Kanske jag bara måste tagga ner lite. Ska iallafall ta och köra för fullt igen då jag blivit helt frisk. Nu ska jag syssla med lite annat, skicka lite mail och sånt. LATERS!


ser väl helt okej ut för att vara sjuk endå va?

LUCIOUS LIPS


BILDEN SÄGER ALLT.


IT WAS THE BRIGHT LIGHT, SHINING RIGHT IN FRONT OF ME.

Hello world!

Har segat hemma nu en hel dag, utan att göra något speciellt. Börjar känna mig ganska så uttråkad, irriterad och rastlös. Till råga på det är dethär först den första "rehab-dagen" sen sjukhuset, har ännu hela resten av veckan kvar, förän jag får börja återgå till mitt vanliga liv.Före det har jag dock massor med saker som måste ställas tillrätta.
Anyways, angående mitt sjukhusbesök. Blev inlagd bl.a. pga VÄLDIGT högt CRP på 160 (normalt är ca 10) och hög feber. Fick åka hem igår eftersom CRP:n sjunkit till 80, men ska fortfarande på vidareutredning imorgon. Och så käkar jag ju medicin också. Förhoppningsvis är faran över och att det endast var en infektion, för det kommer ändå att ta en lång tid att återhämta sig från detta och återgå till det normala, speciellt med tanke på skola och träning. Kan ändå trösta er med att jag mår bättre nu iallafall! :)

Om ni har tråkigt kan ni gärna slå mig en signal och hälsa på en stund, sällskap is always needed! Angående bloggen kommer jag knappast uppdatera så mycket, helt enkelt eftersom det inte finns så mycket att skriva om. Men kan istället slänga in några inspirations/tips-inlägg under dagarna, så får ni något trevligt att läsa om och se på iallafall! ;)

IM HOME!

Fick åka hem idag,är jätteglad men trött. Nu ska jag ta mina piller som ger mig hallucinationer och krypa under täcket för att knäppa på en långfilm av mardrömmar i mitt huvud. Trevligt, inte sant?

Jag bloggar mera då jag känner mig lite piggare. Godnatt.
pic@the hospital

Hospital

Kära bloggläsare, jag ligger som bäst på sjukhus och kommer stanna här ett tag till. Bli inte förskräckta jag klarar mig nog. Jag hör av mig igen då jag är hemma. ta väl hand om er själva OCH varandra.♥

EVENINGSTORY

Tjing!


Har haft en tung dag idag, psykiskt sett. Har legat hemma och inte gjort så mycket annat, eller okej, kört mami till flygplatsen.. Har kommit fram till att jag får leva på värkmedicin de kommande dagarna (WOHO, not) och hoppas på att börja må bättre så småningom. Imorgon ska jag försöka dra mig till skolan, för en stund iallafall, så tänker nu ta en lång nattsömn. Godnatt!
detta förgyllde min dag, mums ♥

IF BOYS TREATS US LIKE SHIT, WE'RE GONNA TREAT THEM AS HELL, MAKE THEM BURN AND WISH THEY NEVER WERE BORN.

You got that completely right.

..

Blev ingen mer bloggning igår, mådde skit och trodde jag skulle dö eller ngt. Fortsätter lite i samma stil forfarande, så bloggar mer då jag känner mig bättre.. :(

MAY 11:th, 2011

Godmorgon!
Sitter just nu och funderar om jag ska dra på mig mjukisdressen idag, haha! Känner mig så sjuuukt trött och schleeeten. Men tror jag ändå kör på shorts, får bli mjukisdressen imrn, de hade tydligen lovat skit väder då så.. :( Kommer nog hem ganska sent idag, så vi hörs sen! PUSSAR♥

TODAY IN PICTURES

sola, dricka cola och rida stoorheezt.
nu;
plugg för hela slanten, ända tills jag somnar med näsan i boken. hehe

RIDALAJNEN

Wääää, nu ska jag hämta upp Jessi, så ska vi vidare till solf och rida Birkus-heppan! Jag är sjukt brun nu igen dessutom, hähä. :D
haha, dampbarn!

.

everything from Nelly.com

IF IT STILL WOULD BE YOU AND ME

"

Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag såg dig. du var inte den vackraste jag sett, men det var något som klickade mellan oss, jag visste att det skulle vara du och jag.


Jag kommer ihåg sista gången jag såg på dig, då jag släppte dig i hagen och du lämnade brevid mig, undrade varför jag grät. Sen sprang du iväg, bort från mitt liv, men aldrig,aldrig, sprang du iväg från mitt hjärta.




Jag saknar dig så otroligt mycket, tårarna slutar aldrig rinna. Jag älskar dig. För alltid. "


Mobilblogg..

Godkväll. Ligger som bäst nerkrupen under täcket i min säng i mitt mysiga rum i maxmoskogen. Ibland älskar jag verkligen att kunna komma hit, bort från allt annat.

Idag har jag gjort något jag inte gjort på ett tag, typ över ett halvt år sen senast; ridit häst. Fastän jag haft så lång paus kändes det som jag aldrig slutat rida. Åh, fick en så grym längtan att börja igen. Vem vet, kanske jag gör det snart igen? ;)

Men nu är det iallafall sovdags, så man orkar med morgondagen. Godnatt alla fina läsare. ♥

THEY SAY THAT NOBODY'S PERFECT, BUT I KNOW THAT I'M VERY CLOSE.


PARTY 'TIL YOU DROP

Segt med bloggningen nu igen, men vart iallafall en galen utgång igår med två stycken underbara. ♥ Shejkade loss i takt med musiken och mådde awesome. Idag mår man mindre awesome, men sånt får man ta. Nu ska jag sova, är sjukt trött. Godnatt!

OMG, KOLLA TISDAGENS VÄDER!!!

SHIIIIIIEEEEET!!!! :D :D :D

STARTING THE DAY

Godmorgon!

Startar dagen igen med nyttig frukost, ett glas vatten och en kopp kaffe. Så småningom ska jag hoppa in i bilen öoch köra iväg till gymmet för dagens träningspass.

Igår åkte jag först in till stan runt 1, gick i lite affärer och kom hem runt 5. Började ordna upp i rummet och fixa mig klar för avfärd till maxmoskogarna. Men efter ett samtal blev planerna ändrade och efter en stund satt jag i bilen och härjade med tjejjerna. Körde omkring hela halva stan typ, lekte taxi osv. Blev en lång night och jag var grymt partysugen. Haha fattar seriöst inte hur jag ska hunna hålla mig bort från krogen de kommande helgerna, fan. För det blir ju typ utgång med hun idag, eller? ;)

sist då vi skulle ut..

LEOPARD-PRINT

Jag kom hem sjukt sent, så det blev inget brun-tips-inlägg, får ta det imorgon istället! Nu ska jag sega här en stund, sen sovdags! Blir gymmet imorgon då, as usual. ;)
me @ the moment, with my new leo-print shirt

IF ANGELS COULD FALL

Godmorgon!


Eller det börjr väl kanske vara lite för sent för att säga det..? :P Anyways ligger jag hemma nu.. har sjuk hals och känner mig sådär sjuk-slö, INTE BRA! Fan ta mig om jag blir sjuk!! GRRRMRRR.. Blir så jobbigt med träning då och allt. Jag lever för träningen,jag andas träning.

Tog iallafall en låååååång dusch med ansiktsmask, hårinpackning, bodyscrub, shaving och allt fan man kan hitta på. Har smörjt in mig ordentligt också, så nu är jag redo för dagen! :) Dessutom ska jag snart ge brun-tips till er som vill se ut som om ni varit på solsemester i 2 veckor! Det är jättelätt och innehåller inte solarium, hehe. ;) Själv är jag typ helt negerbrun just nu så stay tuned för brun-tips!!
just nu..

just sayin..

"

God morgon Anna



När saker inte går som du planerat ger du hellre upp än kämpar på. Den ovanan måste du övervinna. Stjärnorna stöttar dig om du försöker. Du har mycket att vinna."

OMG

Shiiiiieet.
Har seriöst haft full fart på gång här hela dagen. Nu är jag totalt utpumpad. Ska upp igen vid 0630, så nu blir det sovdags. Lovar att blogga bättre tomorrow, kisseees!♥

Done!

Har fått en hel del ärenden uträttat, de viktigaste iallafall. Nu ska jag köra hem, koka kaffe och sätta mig framför datorn för att börja arbetet på riktigt!

LOADING UP

Sitter som bäst här på hb igen och laddar upp för dagen med naturell yoghurt och äppel.

Det är sjukt gott OCH nyttigt, rekommenderar!  Knyckte idén av K för någon vecka sedan. :) Massor med tumme upp till det dåå!! Anyways, har en superhektisk dag framför mig, så det är viktigt att äta både nyttigt och näringsrikt! Därför blir det troligen dåligt med bloggningen idag, ska försöka mobilblogga (om jag hinner!!) eller åtminstone blogga ikväll, om jag inte somnar, haha! Ha en fin torsdag allihopa!♥

 

 


MAY 5:th, 2011

Godmorgon darlings!
Sköt upp på bloggandet igår flera gånger, vilket tillslut ledde till att jag somnade brevid min söötis och vaknade nu. Har massor som måste göras idag, så det är bara att sätta igång. Bjuder ännu på några bilder ni knappast sett förr;
bara det nu skulle funka att ladda upp mer bilder, men nehepp.. -.-

I love you ♥

Återigen har jag sökt mig till maxmoskogarna, pga en otrolig längtan efter min lilla fiinis. Dock har jag nu en lägenhet på g inne i stan, så förhoppningsvis flyttar vi dit snart tillsammans! ♥
old pics, jag och minidaisy ♥

Ligger och segar på sängbottnen..

Tjing!

Ligger just nu i sängen och degar efter att ha käkat en lite för stor portion mat.. Funderade på att dra till gymmet, men får nog spara det till lite senare, eftersom jag knappast kommer slippa upp härifrån på en stund..

Anyways var skoldagen en helt perus dag. Höll dock på att svimma under sista blocket då jag insåg vad allt jag har att göra. Näe, nu ska jag vila en stund, hörs senare!

CRAZY

TJAAAH!

Jag måste vara lite sjuk i huvudet som sprungit på gym 2 gånger idag?! Både före OCH efter skolan. Före skolan blev det WSC med konditionspass och mag-,rygg-,benträning. Efter skolan blev det Body55 på LL, pumpade så svetten rann. Den känslan då man tränat stenhårt är obeskrivlig. Fastän man är hur svettig som helst, känner man sig fräsch på något sätt endå,haha! :) Dock är mina armar helt döda, har på känn att jag inte kommer kunna röra på dem imorgon..

Aja, kom hem runt 5, duschade, packade väskan och slängde mig återigen i bilen för att köra mot maxmoskogarna. Så här sitter jag alltså nu, stannar här över natten, så jag får sova med min gullehund, hihi.

BTW, det är 33 dagar kvar till sommarlovet! DET GILLAAAAS!




har jag någonsin berättat att jag är beroende?

.. Av solarium!! haha surprise där va? not ;) ligger som bäst och schteker nu, skola efteråt.


as a warning..

Don't fuck with me bitches, I'm still the one winning in the end. ;)

Var dig själv, alla andra är redan upptagna.

Word.
Godnatt alla fina. ♥

MAY 1st, 2011

Meow!

Sorry guys för mitt fina deppinlägg igår, var bara så himla sur och allt. Men nu är det bättre iallafall. :) Idag har jag gjort något jag troligtvis aldrig gjort hittills; dissat förstamaj-torget. Men jag tänker, vafan finns det egentligen att se där? Jo inget annat förutom massor med barnfamiljer och skrikande fjortisar. Så lika bra att stanna hemma, hehe. Eller egentligen har jag redan varit på en gångtur till stan med Minnie för att hämta bilen, kan säga att vi båda tänkte mer eller mindre blåsa iväg..

Sitter och väntar på att gymmet ska öppna, så jag får åka dit och pumpa lite! Kanske jag kan ta itu med några skoluppgifter nu också, sålänge jag väntar.


Såhär såg man ut igår då:

RSS 2.0