IT'S WHY THEY CALL ME BARBIE


I dont give a f*ck about what you think.
This is me.
This is my life.

DECEMER 29th, 2011

Just som jag bestämt mig att jag ska börja träna igen blir jag sjuk.. Typiskt! Har varit sjuk i princip hela denhär veckan.. Hoppas och ber till högre makter att jag ska vara frisk till nyår! Tänker banne mig inte vara sjuk över nyåret igen(var ju sjuk förra nyåret också..). Vart är all snö förresten?! Jag menar, 29:e december och ingen snö?! 

Anyways, sitter för tillfället och planerar lite ny design på bloggen, blev nog inte så nöjd med den förra ändå. Men denna kommer bli mycket bättre och det innebär en helomändring på bloggen! Vet dock inte om jag hinner klart med den idag, men ska försöka! Kommer kanske stänga ner bloggen för renoveringen sen senare, vi får se! 

Förutom bloggdesignen har jag inte gjort så mycket.. Mest legat hemma och känt mig sjuk. Ska nog ta en sväng till stan idag eller senast imorgon och inhandla det jag skulle handla i förrgår. Om jag orkar ska jag nog ta en sväng och sola, känner mig så blek nu, har ju inte solat nästan något alls i vinter! :o

Aja, nu ska jag fortsätta med designen,lateers!


ååh jag vill hoppträna nuuu!! :(

THEY ARE PERFECT

Ooppaa!

Har ingen aning om varför jag INTE bloggat här på några dagar?! Har nog suttit vid datorn, men inte tagit mig tid till att blogga, don't ask me why.. :p 

Nejmen hursomhelt, har nyss tagit en lång dusch, fixat med både bodyscrub,ansiktsmask,hårinpackning och allt det, sen smörjt in mig med bodylotion som doftar underbart och flätat håret, för att ha ett supersnyggt hårsvall imorgon! Tidigare ikväll kollade jag Victoria's Secret fashionshow, måste bara säga att VS's modellerna är perfekta till utseendet, så jäkla snygga! *avundsjuk* 


VS models 2011

Morgondagens planer består av att åka till landet en sväng och hälsa på mommo. Efteråt ska jag till stan en sväng för att inhandla lite secret stuff! ;) Ifall jag hinner ska jag också ta en sväng till gymmet på kvällen, för nu är julen slut så då börjar hårdträningen igen! 

Menmen, vi hörs mera imorgon! Nu ska jag ta och lugna ner mig lite så jag kan sova så småningom. Pussaar!♥

MERRY CHRISTMAS YOU ALL!

Hoppas ni har en riktigt God Jul allihopa! Ta hand om varandra och ha det bäst!
Kram!♥


bild från 2009, i brist på juliga bilder, heheh :)

I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Imorgon är det julafton, och idag har det ösregnat därute.. I torsdags var det världens bästa vinterväder, men såklart blev det tvunget att försvinna till jul.. :( Men om man försöker se något positivt i detta mörker är det iallafall att jag för första gången i mitt liv kommer få rida min alldeles egna häst på julafton. Finns nog inget bättre. ♥

Annars flyter väl dagarna på som vanligt. Vi har firat julafton idag/ikväll hos mami, imorgon efter stallet åker jag och brorsan till maxmo för att fira jul med papi! Har förövrigt varit uppe sedan 6 imorse.. Har städat, sprungit till tvättstugan ett x-antal gånger och åkt in till stan för att handla julklappar. Stressade runt i stan i 3½h och brände en hel del pengar, woopsie.. Men jag gillar verkligen att ge andra julklappar, att se dem bli glada! Hellre ger jag bort julklappar till familj och vänner än får några, faktist! :) Aja, sen fick jag ju paketera alla 13271203 julklappar, fint blev det om jag säger det själv,hehe! Så blev det också att proppa i sig julmat och känns redan som om jag kommer rulla fram efter denna helg..


Näe nu ska jag glo på tv en stund till, sedan sova! Ska upp tidigt imorgon! 



Pony tycker om att pussas, hihi!♥

She ran away in her sleep and dreamed of paradise

In memoriam

Lucky Lilly

† 21.12.2009


You are my star in the sky
and
my angel in heaven.
I have always loved you.
I still do, and
I will always love you.


HOLY F*CK..!

Jag dog. Lite. Mycket. Väldigt mycket.

Sorry guys för en skit uppdate här, men har haft en liten bloggpaus! Har istället spenderat dagarna med att göra sånt jag tycker om med de personer som betyder guld. ♥ Kommer fortsätta uppdatera här som vanligt igen fr.o.m imorgon, för nu ska jag sova, är konstigt nog trött. 

Take care ya all, xx.


I'M LEAVING YOU BEHIND

Så fegt. Du är feg.
Du fick din sista chans, men nu är den borta.
Jag går vidare.
Nu.


THIS IS MY LIFE @ THE MOMENT

Här lever jag just nu ---->>>> http://goalcatchers.blogg.se

Kika in där vetja! :)

EVEN IF IT DOESN'T KILL YOU, IT DOESN'T MEAN THAT YOU'RE OKAY.


EGOBOOSTING













Note to myself:
Love yourself, because you're the best and you're worth it all.
Never give up trying. Never.

IT'S YOUR CHOICE NOW








DON'T BOTHER ASKING ME IF I'M OKAY, BECAUSE YOU KNOW THE ANSWER. AND THAT IS: NO.




THE TRUTH HURTS

I dont know if I should just fake it and smile like everything's okay, or if I should break down and cry my heart out. The first one would be much easier, but it is not the truth. I want to shut down my feelings like before, but it's impossible. It went way too far this time and now I'm hurt. Again.

LOVEHORROR

Skräckfilmtimes, just gotta LOVE it!!!

---->>

MONDAY IN UMEÅ

Tjing!

Bloggar i denna stund från Umeå, lånade M: s dator ( hehe, sorry babe!). Ska så småningom in till stan, troligen(??) för lite shopping! Helgen har gått supersnabbt, åker ju hem imorgon på morgonen somsagt.. Menmen berättar mera senare då jag kommer hem! Ska förresten också försöka komma ihåg att ta lite bilder idag, har med kameran men knappt fotat något! :/

För att jag inte orkar knäppa nån ny bild, får ni nöja er med en bild från då jag senast var i Sverige; Sthlm i somras alltså!

Bloggar mera då jag är hemma igen, pussaar!♥


IVÄG MOT FLYGFÄLTET!!

Tjuuuuh!

Har stressat omkring hela dagen och nu ska jag snart sticka iväg till flygfältet! FYI älskar jag alla mina vänner, min familj och andra nära och kära! Bloggar kanske från Umeå, vi får ju se! Annars får ni ha en fin helg allihopa, puss&kram!♥

SCARED

Kollade nyss vädret och de har lovat stormbyar tills imorgon.. Då jag ska flyga. Fyfan. Gillar inte att flyga sådär annars och nu är jag jättenervös för att det ska bli värsta ovädret imorgon.. Men mest nervös är jag för att jag kanske inte får åka alls.

Ne, ska nog krypa ner under täcket och hoppas på det bästa. Bänkar framför film och sedan sovdags, är helt slut efter dagens omkringspringande överallt.. Vi hörs imorgon finisar!

min sötfettoponi då jag köpt honom (((: han är smalare nu hehe :D

LIKE THE OLD TIMES

Tjing!

Hade ingen möjlighet att blogga igår, bredbandet var helt cp. Istället spenderades största delen av dagen under täcket med film, pga att jag inte var i det bästa skicket.. Är fortfarande inte i toppskick så att säga, så stannar hemma ännu idag, vill ju inte vara sjuk imorgon! 

På tal om imorgon, ni kanske vill veta vart jag ska åka? :) Ska ta morgondagens kvällsflyg till grannlandet i väst, Sverige alltså! Denna gång blir det inte Sthlm, utan Umeå istället. Vad jag ska göra där får ni däremot inte veta,ni kan ju själv försöka lista ut varför jag åker just dit! ;) 

Nu måste jag iallafall börja fundera ut kläder jag ska ha med mig, måste tvätta kläder och packa nuu!! Ikväll ska jag på träning till stallet, men annars ska jag nog inte göra så mycket annat idag, bara ta det lugnt. 

Tillslut bjuder jag på några bilder jag hittade från hårddisken.. Hahahaha jag dööör..








fjooooortis.. sommar -09 typ?? hehehe :D

ONCE A BLONDE, ALWAYS BLOND




Rubriken säger allt.. Jag har varit mellanblond i typ 2-3 veckor, och det räckte gott och väl för mig.. Slingade håret idag igen så är back to blondie! Kommer nog alltid att vara blond, det passar mig bäst. Jag är ju egentligen också naturligt blond från förr. Och, blondes have more fun, right? ;)

Aja, lite om min dag då! Blev uppväckt av mami runt 9, men segade i sängen rätt länge. Så steg upp vid 10, slängde på mig smink och kläder på samma som en kopp kaffe åkte ner. Hela lilla familjen hoppade in i bilen och åkte iväg till landet för att fira Finlands självständighetsdag och morfars födelsedag. Tillbringade största delen av dagen där, väl hemma igen började jag storrensa bland mina grejjor, tills niina joinade mig och vi fixade mitt hår hela resten av kvällen. 

Är inte så trött just nu, så ska nog ta och knäppa på en film och bara hoppas på att jag somnar.. Blir tidig uppstigning imorgon kl7. Ska slänga brorsan till skolan och sen åka till gymmet. Måste nog fan ta och sola lite också,börjar bli mot det ljusare hållet.. :((

Ha det fint peeps, vi hörs imorgon! Pussaaar♥



A MONDAY IN DECEMBER

Denna vecka börjades med lång sovmorgon! Brummade iväg till skolan klockan 1 och satt där till halv 3, med 2 dagars bakiskänsla spökande i huvudet. Tog en sväng till stan med Niina, shoppade lite behövligheter och sånt tills fredag! Kom hem efter 4, böt om och åkte ner till stallet en sväng. Då jag kom hem, vilket var runt 6, mådde jag bättre. Kände ändå inte för gym idag, så det fick bli 1h löprunda + magmuskler istället! Sen dusch, käka kvällsmål och nu sitter jag här! Det har förresten snöat förra natten så marken har blivit någolunda vit, nice!! Dem hade lovat mera snö till slutet av veckan, så det lär ju bli vitt här då, wohoo!

Imorgon är vi lediga, självständighetsdagen för dem som missat! Åker iväg till landet för att hälsa på mormor och morfar. Ska också till gymmet (om de har öppet..) och på kvällen blir det väl lite hemmamys och bokning av tvättstugan(måste tvätta en massa kläder!!). Nu ska jag joina resten av familjen i tv-rummet och kolla film. Vi hörs mera imorgon, pussaar!♥

trött chey!

ULTIMATE CHILLTIMES

Har haft ett helt gäng sköna tjejer med mig ikväll. Det ultimata chillaset, glögg och film, kan inte bli bättre! Nu ska jag krypa ihop framför en film med mitt favvo-te! :)

Imorgon börjar skolan först 13:15, vilket är übershönee! Får sovmorgon, ska till stallet och sånt. Menmen mer om det imorgon! Hoppas ni haft en fin söndag allihopa, puss på er! ♥

PARTYBITCHE$

Godmorgon(?)! För mig iallafall, vaknade nyss!

Gårdagen... jaaa-a vad ska man säga.. :D Firade ju Jessi som fyllt 18 med förkrök och sedan utgång! Ena saken ledde till den andra och avslutades med att Ida slängde hem mig, och gårdagens shots känns idag i kroppen.. Men riktigt rolig kväll ändå! ;)

Idag ska jag nog inte göra så mycket.. Sticker till stallet så småningom, ska nog chilla resten av kvällen! Någon som hänger på filmmys? Feel free to join me! :)

Aja, ska börja röra på mig nu, lateeeers! 


tog inga bilder igår, så får istället bjuda på en bild på mig,Annina och Jessi, från år 2009 typ? hehehe :)

I REGRET NOTHING, I LOVE YOU.

Go' kväll bloggen!

Har varit igång sen 9 imorse idag! Först skola från 9:45 till 13:15. Efter skolan in till stan med Niina och Ida för lite shopping and stuff! Fick det mesta behövliga inköpt, körde hem och segade framför tv:n till halv 5, då jag drog på mig stallkläder och stack till stallet för träning. Kom hem runt 7. Mami och J överraskade med god mat och sen filmtime! Käkat mat, kollat film och nu känns sängen väldigt lockande. Ska nog krypa ner där nu, så jag får ta tidig uppstigning imorgon! Kram på er finisar! :)


P.S. Nästa veckas fredag. Längtar sjukt mycket. ♥


Jag kan än en gång konstatera; DU är det bästa valet jag någonsin gjort i hela mitt liv.


EIGHT

Long, exhausting day, and I dont feel like blogging at all. But don't worry, I feel great. More blogging coming up tomorrow, take care. xx

RSS 2.0