Brunett??!


:o

Dödstrött....

Godmorgon..

Har vaknat för ca 45 min. sen men är fortfarande dödstrött fastän jag tog en lång dusch. Nu ska jag dricka lite kaffe, klä på mig och gå en sväng med hunden. Sen till skolan och skriva provveckans SISTA prov, wiho!

Talk to ya later bitches! ;)


Sovdags..

Nu ska jag sova med min baby, gonatt!♥

..vi får se hur det slutar.. sist gick det inte så bra.. :D



Tja bitches!

Heeeeeeeej! :)

Amanda här. Jag o Karo har ju flyttat in hit nu så då hör det vel till att uppdatera Annas blogg också. :) Nu just sitter Anna o äter o läser på prov o Karo sitter o äter o läser på prov. De kommer bli feta o smarta. (: Har inte så mycket mer att säga, läs min blogg! --> http://shakeyourhead.devote.se

Besatt..

Har käkat mat med manda, kollat ett avsnitt på paradise hotel och nu ska jag en snabbis till stallet! Sen hem och kolla mera PH. ;)


new extensions on, and off i go!

Rapunzelofsweden ♥

Wohoo!

Kollade posten nyss, min nya hårförlänging hade kommit. :D ÄLSKAR verkligen Rapunzelofsweden, håret har bra kvalité och man får hem paketet jättesnabbt! Paketet kommer ju från Sverige, men ändå tar det bara 2-3 dagar, LOVE IT!♥


Mot skolan..

Nu börjar jag dra mig till skolan, ciao!


Godmorgon..

..har stigit upp för över en timme sen, men sitter fortfarande och halvsover..suck.

Blev iaf ingen bloggning igårkväll, eftersom jag faktist satsade på att läsa på prov! Men kan berätta att mandababy flyttat med mig till hb nu, så jävla nice!♥ Ikväll flyttar också Karooo hit!♥ Vi kommer flippa totalt, som vanligt då. :D

Näe nu ska jag käka frukost(!!!) och sen ut med hunden. Kommer inte lägga upå nån dagens outfit, eftersom det troligen blir mjukisbyxor och ngn random tröja. Menmen, ni ska en bra dag, uppdaterar då jag kommer hem!

Snabb update:

Tjing!

Såhär har min dag sett ut hittills:
- skola: skriva prov
- stan: minishopping(visar ikväll!)
- käka vid hb med mami och mandababy
- hem till gamlis


Och ungefär såhär kommer dagen att fortsätta:
- 1 stor kopp kaffe + 1 avsnitt av PH Danmark(beroende!!)
- stallet
- packa i massor
- tanka mopon
- föra alla grejs till hb
- provläsning
- manda ♥


Talk to ya later bitches! ;)



Dagens outfit och facelook


Godmorgon kära läsare!


Blev ingen bloggning mer igår kväll, K kom hit, vi dampade lite och jaa, som jag gissade så gick provläsningen INTE så bra.. hehe. :) Sen då hon drog hem satt jag och nördade vid datorn en väääldigt lång tid, vilket resulterar i att jag är dödstrött idag.. -.-

Nu ska jag iaf fixa mig och dra till skolan så småningom för att skriva engelskaprov, kulkul! Not. Jaja, slänger ännu in en dagens outfit före jag drar, as usual. ;)

Pusshej!



Besatt av PH Danmark 6!!

Har kollat typ 4 avsnitt av paradise hotel, är helt besatt! :o Måste försöka öva på prov nu.. K kommer hit riktigt just, för att öva på prov. Sure liksom.. ;)

Powerwalk

Har nyss varit på 1h powerwalk med Daisy, och jaa, kan säga att det var tungt.. -.-
Funderar på att se ett avsnitt av Paradise Hotel och sen läsa på prov.

Talk to ya later bitches ;)


too late to regret it.

Godmorgon!

Skulle egentligen säkert sitta i skolan ännu, men pg en hemsk huvudvärk så fick jag mig inte släpat till skolan imorse, skulle väl ha failat i rellaprovet då. Istället sitter jag här i mitt rum i gamlis och försöker få liv i mig själv.
Beställde iallafall nyss hem nytt löshår från RapunzelofSweden! Tycker verkligen de har så himla bra förlängningar där, har varit nöjd alla gånger jag beställt därifrån. :D

Menmen,nu ska jag gå i duschen, vi får höras mer senare!Puss♥


fastnar inte på bild just nu..

bläää.

trååk.


lack of motivation?

motivationsbrist, blä. återkommer senare..

can't stop thinking about it. whywhywhy did you do it?

im still alive bitches ;)

Sha!

Lever somsagt fortfarande. .D Har bara varit lite dålig update under de senaste dagarna, förlåt för det.. Men nu ska jag iaf skärpa mig!

Berättar nu lite kort om vad jag sysslat med. På fredagsmorgon drog jag in till stan, gick på lite ärenden, hämtade böcker i skolan och köpte ursnygga örhängen. På dagens schema stod ösregn, nice, or not. Iaf så drog jag till hb, fixade lite i mitt klädskåp. Så till gamlis, packa väskan, dra till K-rauta och köpa lite målafärg.. ;) Så till hb igen, tråkade och var sur hela kvällen typ.
Igår vaknade jag somsagt fortfarande sur, så gjorde inte så mkt under dagen,karo kom till oss och vi blev besatta av Danska Paradise Hotel säsong 6. Sen.. hmm.. lite hemliga saker.heh. ;) Och så blev jag skjutsad till baby i sundom och här har jag då sovit inatt. Väntar just nu på att papi ska sluta, så kommer han och hämtar mig, sen ska jag hem och läsa på prov, blä.

Nåja, vi får höras mera då jag kommer hem, puss!♥


bjuder på en gammal bild sålänge :)


just shoot me.

Jag vill bara dö. I slutändan är det ändå jag som blir sårad.

surgris

Har druckit en mugg med varm choklad, chattat med massa randoms och är fortfarande jävligt arg. Verkar vara långvarigt denna gång.. -.- Karo kommer iallafall hit snart och ska försöka få mig på bättre humör. Thank god för att jag har änglar som vänner. ♥

bläääää

Vaknade nyss, men är fortfarande helt jävla sur. Det ösregnar därute och allt känns piss.

Återkommer senare, ciao.


f*ck you.

oh f*ck.

Im bored and fuckin' pissed off.






not feeling so good.

Sorry för dålig update idag igen, mår inte så bra och är himla trött. Återkommer då jag mår bättre, puss ♥

Sitter i bussen påväg till stan..


Sept. 23, 2010

Tja!

Tänkte ta lite tid och blogga nu, har ändå inte något annat att göra. Blev somsagt partyparty igår.. WBN dåee, med min baby. ♥ Mötte massa med trevligt folk och kvällen blev lyckad! Kom hem halv 5 tiden, såg att jag bloggat något då?!

Dock blev morgonen mindre lyckad.. Hade ställt in mobilalarm på kl8, men såklart stänger jag av det. Vaknar lite senare, typ 9 av ett samtal, sen mår jag så skit så jag inte slipper upp ur sängen. Blev liggandes där tillungefär 11, då jag lyckades ta mig upp och gå i duschen. Läste på biologi och drog till skolan till kvart över 1 för att skriva biologiprov, bakis. AJ! Ska aldrig mer göra så, ska lugna ner mig och vänta tills jag blir 18. Vad är det annars för kul då man fyller 18 då man redan varit in överallt? Nåja, provet gick väl helt okej. Sen en snabbis till stan och till hb med buss. Mandababy kom till mig, vi pratade och packade grejs. Sen blev det dags att dra tillbaka till gamlis.

Har inte gjort ett piss sedan jag kom hit, snart ska jag sova. Vi hörs mer imorgon!


bild från igårkväll.. ;) (ignorera att jag ser ut som ett fetto! ;s)

..

Jag mår inte bra. Förlåt, men uppdaterar sen då jag känner mig bättre.

Puss♥

Helt död, så nu unnar jag mej me lite onyttig "mat"..


bläää

hemma från WBN, fyfan jag mår skit. godnatt

harbråttom.se

Ska dra till hb nu, talk to ya later!

usch..

dagens minishopping!




Stamkund på Wayne's?

Nu är jag hemma igen!

Tog över 1h i tandläkaren imorse, och nu har jag tandvärk som fan, aj! :( Sen skolan, som för min del slutade redan kl 13. Var på lite uppköp till Vöråstan och så tillbaka in till centrum. Gick omkring i affärer, and ofcourse honey I did some shopping(visar snart!)!:)  Så gick jag och tog en mintchoklad latte på Wayne's, as usual. ;) Tror nog de börjar känna igen mig där snart, haha. Var faktist duktig och pluggade på bigga där också, woho. Åkte hem med halv 3:ans buss och snart ska jag dra till stallet. Sen blir det hektist schema med provläsning, göra en inlämningsessä, packa väskan och dra till högbacken! Wasa by Night ikväll då, maybe we see there? ;)

Jaja, vi hörs senare, puss!♥



AMAJGAAD, wat iz in da bäg?! ;)

Tandläkarn avklarad!nu i skolan..


Outfit - tisdag


dödstrött..

Godmorgon..

Är helt död, försöker pigga upp mej med lite kaffe, men det går inte så bra.. Anledningen till att jag har stigit upp såhär tidigt är för att jag ska till tandläkaren. Uschuschusch, gillar intee.. :(

Jaja måste gå och klä på mig nu, får väl sova i tandläkaren istället. Eller ta en tupplur i skolan, hah.

Stay tuned for dagens outfit as usual!


tired..

Jag kom förresten tänka på en sak. Idag är det 21 september. Vilket betyder att det är PRICK ett halvår tills jag fyller 18! Omg. Imorgon kan jag säga att det är mindre än ½år tills jag fyller, haha. ;) Nämen jag längtar så sjuuukt mycket på att fylla 18 nu.. Vintern blir jobbig med lite fest och sånt, fest är ju det man lever för :( Buhu. Vill inte vara 17 längre, och dethär sista halvåret kommer kännas jävligt pissigt. Blä. Okej nu slutar jag deppa.

Är sjukt trött så ska stänga av datorn och krypa ner under täcket. Godnatt!

..hittade också en kul sida var man kan kolla hur mycket bloggen är värd ;)

mitt rum..
















Vad tycker ni?

blä.




nitarmband




My day

Nåja, nu är jag hemma igen och ska berätta lite om dagen! ;)

Efter skolan gick jag med Niina till stan och mötte upp K, som kom med mig och gick i lite skoaffärer för att söka efter vinterskor, vilket blev ganska misslyckat. Så istället gick jag och Karo till Wayne's Coffee.♥ Satt där med varsin latte,pratade och hade det mysigt, medan det ösregnade där ute. Efter att vi suttit där en lång stund, fortsatte vi att kolla i olika affärer. Sen blev Karo tvungen att dra hem, så jag fortsatte ensam, för att söka efter nitarmband. Sprang och sökte dem i alla jävla butiker, tillslut hittade jag snygga armband från Lindex(visar snart)! Så var det bara att springa iväg till bussen.

Nu har jag inte gjort så mycket, varit en sväng till stallet och håller just på att installera mera Fonts på PS. :D Fast egentligen borde jag öva på prov.. heh


random bild jag tog med mobilen i skolan.. love my tights!♥

quick..

Kom hem nyss från stan,men ska iväg till stallet snabbt, så berättar mera då jag kommer tillbaka!


Outfit - Tuesday 21092010



Kallt.. :S

Godmorgon!

Håller just nu på att frysa ihjäl här elr nåt, det är så jävla kallt! Under +6 grader där ute, fyfan.
Sitter och dricker mitt morgonkaffe och det känns som om jag är i tid av någon konstig anledning.. menmen det hinner nog ändra tills jag ska till skolan, heh. ;)

Efter skolan drar jag till stan på lite ärenden, men nu kan jag iaf blogga lite via mobilen. ;)

Stay tuned for today's outfit!


Test..


Tröttis..

Har suttit och lekt med telefonen i princip hela kvällen. ;) Nu ska jag börja dra mig till sängs, är trött som bara vad.

Godnatt!

HÄPPIKID!


YEEEEY!!

Det blev en Samsung S8000 Jet - Snow White, touchscreen! :D Den är grymt snygg! Gissa om jag är glad?! ^^






Hemtat hem pakeeeet! :D

Har hemtat hem paketet nu! ;) Snart får ni se innehållet :D


home from school

Sha!

Komhem från skolan för en stund sen. Nu ska jag byta om och JOGGA till stallet, duktig jaag! Då jag kommer hem tillbaka ska jag hämta paket från posten, hihi ;)

Talk to you later, ciaoo!


Mondayoutfit


Måndag

Godmorgon!

Satte mig ner i sängen för 2 sek. så jag skulle få dricka mitt morgonkaffe och skriva ett blogginlägg. Vaknade för en stund sedan, gick i duschen och nyss höll jag på att välja kläder. Känner på mig att jag har något av en klädångest idag, inte bra inte bra.. Tycker att inget är fint, inget passar och jag känner mig fet och äcklig. :( Ska iallafall till skolan om 30 min, så borde börja skynda nu! Efter skolan går jag till stan en stund, sen hem och träning. Ikväll så måste jag läsa på prov.. suck. Nåja, värre har man väl överlevt. ;)

Lägger ännu upp dagens outfit som vanligt före jag drar.Ha en bra dag allihopa!♥


bra med kaffe!

Going to sleep, cuz my b*tch left me.

Nu har jag lekt klart för idag, vi hörs mera imorgon bloggen, godnatt! ;)


datorproblem

Min dator är totalt cp nu, så ska lägga allt viktigt på den externa hårddisken, sen köra om hela datorskiten.

See ya!

Photoshop









my drug

Drogar denna just nu, så jävla bra! Får värsta ruschen ju :D




test



leker lite och ser hur det funkar :)

january 2010


jag i januari 2010, typ smal? :o buhu

(y)



yey, äntligen! :D Ska hålla på och grejja med dethär hela dagen nu ju. ;)

söndag


Egentligen skulle jag fortfarande ha lust för att ligga och dra mig i sängen, men pga att jag har jävligt sjukt i magen går det inte så bra. Istället steg jag upp och fixade lite morgoncoffee åt mig.

Nu tänker jag dampa lite på ps, eftersom då jag skulle installera det igår, började det såklart bråka! :(

Hoppas ni har en roligare morgon än jag.. :)

mad..

nee, nu är jag fan arg. Går och sover, ny dag imorgon.

Godnatt!

..


vet ni vad..?

Jag installerar just photoshop, wihooo! :D

Och tack till Nadja för hjälpen!♥


.



.. i stort sett iallafall! Det kommer kanske att ske en del små förändringar under tiden,men det återstår att se! ;)

Nu tänker jag kolla på tv och käka pizzaaaa, heh :D

Fortsätter..!

Hemmaaa! Ska fortsätta fixa med bloggen nu! :)

:)

Tjing!

Jag ska snabbt iväg till stallet, blogfixning fortsätter då jag kommer hem! :D

Blog


Så ni ska inte bli chockade om min blogg ser helt sippad ut, för nu tänker jag starta bloggrenoveringen!
Bloggen är beräknad att vara klar efter helgen, så håll utkik för den nya designen! ;)

Min återuppståndelse?

Japp. Dålig uppdatering igår.. Orkade helt enkelt inte blogga,och hade dessutom lite dåligt med tid också..!
Min dag var hektisk med att springa till miljoner olika ställen och fixa massor. På kvällen åkte jag iallafall till A-J för att ha filmkväll med lite andra peeps. Vi hade det nice och dampade mer eller mindre hela tiden. Åkte hem imorse(halv 12?) och nu sitter jag här. Funderar på att dra till stallet snart, sen har jag inga egentliga planer för kvällen.. Om inte annat så ska jag uggla vid tv:n, för är sjukt trött just nu iallafall..

Jaja, vi hörs säkert mer ikväll, ciaao!


cepeeee..!!!!!


Friday's outfit for school.


En seeeeeeg morgon.

Godmorgon?Eeh.. Lite trött liksom? Jooo.

Usch, det är jävla ruggigt väder där ute, typ regnar,eller är jätte fuktigt iaf. Det leder till att jag får stora klädproblem. Vad fan ska man ha på sig??! Har lust för att klä mig i något varmt och stort, men hmm.. allt är ju typ smutsigt..*typiskt*. Borde nog ta och tvätta kläder idag, heh :)

Jaja, ska fixa mig nu och sen dra till skolan, men slänger ännu in en snabb outfitbild före jag drar!

Ciao



buhuu..

This is the first time, something has lasted so long.

Hejsan!
Klockan visar just nu 00.01, wooops. Borde verkligen sova nu redan, menmen är inte alls trött faktist.. Sen vi kom hem från maxmo (ca 2 h sen)har jag inte gjort så mycket, typ friserat mina extensions och härjat med Daisy.
Ska fixa vidare på min planering av den nya bloggdesignen, sen FÖRSÖKA sova, ska upp dötidigt imorgonm blää.

Nåja, godnatt allihopa!


Var 40:nde sekund..

..begås det ett självmord någonstans i världen. Tänk på det.

Töntdaisy

Fortfarande i maxmo.. målaaar. Och daisy är full med målafärgsfläckar, haha. :D


tönten och jag

It's raining again, gosh i love autumn. ♥ Not.

Tjing!

Skulle blogga från bilen, men eftersom batteriet i min dator rakt sagt SUUGEER, så slocknade datorn 2 minuter efter jag öppnade den. Iallafall, sitter nu i maxmo. Det ösregnar där ute. Snart ska jag måla?Men funderar på att fixa om min design lite? Jaja, vi får se ;)


bild som jag hann ta då jag satt på datorn i bilen..

Godmorgon?

Hej.

Var liiite sur/ledsen/arg igårkväll,förlåt för det. Men orkade bara inte med allt skit. Nu har jag iallafall lugnat ner mig och sovit länge. Eller okej, hade ju klockan att ringa på halv 7, eftersom jag skulle till skolan, men mådde så jäävla dåligt och mitt huvud höll på att sprängas, så jag bestämde mig för att lämna hem, allt blev visst för tungt igårkväll.

Ser dessutom att jag målat mina naglar svarta, brukar inte göra det, förutom då jag är riktigt arg/sur/ledsen. Visar typ mitt humör med mitt nagellack, haha. Nåja, vet iallafall inte riktigt vad jag ska göra nu, är bara så himla slut.

Talk to ya later peeps!



bläää

I cant stop my tears from falling.


Jag kommer alltid att älska dig.
Du var min livs kärlek.
Jag glömmer dig aldrig.


..

Jag hatar mitt liv. HATAR. Jag vill dö.

Anna har sett heeezt

Tjingpling!

Körde nyss hem i regnet från stallet. Har ju varit och kollat på heeeezt. Åkte till pörtom med Taina. Kollade på heezt och sen drack vi kaffe och pratade massor. :) Heppen var nice, så nu ska jag bara övertala papi lite (a), imorgon får vi veta hur det kommer att gå.. hoppas det blir som jag vill! ;)

Nu är mina händer iskalla och jag är tröött. Ska nog ta och krypa ner i soffan snart och kolla på tv, sen sovdags. Tror bestämt detta är sista inlägget idag, så jag säger godnatt och så hörs vi imorgon!


jäääk


heeezten, snodde bilden från fb av Taina :P

Ösregn.. -.-

Tja bitches, im home!

Och, sursprisesurprise, det regnar som satan.Gaaah. Fixade just en kopp med kakaokaffe till mig, för att förbättra mitt skithumör pga regnet. Nu är det alltså meningen att jag ska till stallet och fixa lite. Sen ska jag åka iväg för att se på en häääst, som jag möjligtvis skulle kunna köpa! :D Okej, nu öööser det verkligen ner, ska snabbt slänga i mig maten, byta om och KÖRA iväg till stallet. -.-

See ya later!


Outfit!


Det regnaaar, buhuu.

Godmorgon!

Sitter och klunkar mitt morgonkaffe här, as usual. Har sovit på soffan hela natten, haha.
Fyfaaaaaan, daisy sket just här inneee!!Uäääk! Gud de luktar så jävla äckligt,tänkte just spy.Sätän!
Okej, back to det jag pratade om. Sov alltdå på soffan, och sovde ganska bra faktist. Ska snart iväg till bussen, men före det ska jag sminka mig och lägga upp dagens dress.

Efter skolan blire stallet och sen ska jag och se på en heezt, ska bli nice! Menmen, vi hörs mera då jag kommer hem, pusshej!


Going to bed

Ska nog börja dra mig till sängs.. Eller iallafall stänga av datorn. Måste fan börja kunna sova ordentligt, har inte gjort det på läängeee.

Förresten, håller på och fixar lite ny design till bloggen, så ngn dag kommer den upp!

Sov gott allihopa!

*stolt* :D

Måste berätta att jag faktist varit jävligt duktig! Jag tog en springlenkki till stallet, red och fixade klart allt och tog springlenkki hem! = 7km springträning + styrketräning på stallet,haha. ;) Nemen ganska duktigt tycker jag! Nu känner jag för att ta en dusch, sen fixa mig en kopp med te och mysa framför tv:n och datorn.


tönt =)

Fresh up my blog?

Jag börjar tröttna på min gamla design.. skulle det vara dags för en ny, vad tycker ni???




Candy

Tja!

Sitter och käkar godis, kom nyss hem från skolan. Woho, jag klarade av dagen! :D Jaja, snart ska jag till stallet. Sen blire typ läxor och chill, kanske en prommis med daisy.Ha de bra, pusshej!


gooodiis, mums! :)


Dresscode for tuesday


jeansleggings - ginatricot
t-skjorta - h&m
väst - secondhand
bälte - secondhand
smycken - snö of sweden,morellato, pilgrim, second hand


kör en ganska naturell facelook + bruna linser!

Godmorgon

Jag.Är.Död.. -.-

Ska till skolan med halv 8 bussen, fastän jag börjar först kvart i 10. Måste och öva på prov, eftersom övandet gick så jävla skit igår. Ska fixa mig nu, lägger upp dresscode före jag drar!

Ha en bra dag bitches!

kvällsblogg..

Hejhejhej!

Min provläsning gick inte då bra ikväll.. den gick jävla skit. Nu är klockan redan över halv 11, vilket betyder sovdags.Vi hörs mera imorgon, godnatt!

Och förresten, hur bra skulle det sitta med ett par uggs på fötterna, nu då det är höst? Jo, så jävla bra!





ge mig!

Cars ♥

Sitter och dreglar efter lite snygga bilaar!Gör det ganska ofta nuförtiden. :D Är ju inte så jättelänge tills det är dags för mig att skaffa en. ;)

Här kommer några snyggingar(och realistiska köp, med tanke på priset)jag hittat idag;






Blä

jaaaag döööör.buhu. nemen seriöst, jag orkar intee.


Homewoork..

Time for homework bitches. Talk to ya later, peace.


enthusiastic shit, or not.

Latmask :(

Fy på mig. Har fortfarande inte lyckats börja läsa på prov eller göra inlämningsuppgifter. Suck. Istället har jag degat i soffan och kollat på tv, hehe.. :D

Men nu ska jag skärpa mig..!

Sålänge får ni se en "vacker bild" på två grönögda knäppisar!♥


hämden är ljuv baby! ;)

Mint tea

Godmorgon pinglor!

Vaknade nyss, så sitter och dricker lite mintte för att få huvudet igång. Nu tänker jag bara slappa en stund, sen blire dags för provläsning och så ska jag göra lite inlämningsuppgifter. Om det inte regnar kanske jag också tar en trevlig prommis med eller utan "lilla" Daisy.

Ciao!


Sängen kallar på mig!

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner under täcket.
Vi hörs mera imorgon, godnatt! :)

Lite kort om lördagen + idag

Efter stallet och efter många om och men körde jag med pick och pack till högbacken. Mandababy kom dit. Var helt jävla seg först och ville inte göra ett piss, men sen böt humöret om. Vi bytte kläder, fixade oss och åkte in till stan.
Gick omkring lite, träffade trevligt folk och var inne på Royal för att bailabaila,riktigt nice!:D(Förutom att det var ngt skitband som spelade i början..) Då det blev stängingsdags träffade vi Nabben & co. som skulle käka vid Hese, så vi gick med dem dit. Efter att de käkat gick vi till Nabben, var vi sen sovde över, somnade först efter halv 6.. ;)

Steg upp halv 2 tiden, traskade iväg med baby i regnet till hb. Vi låg och halvsov i några timmar, förrän baby drog hem och jag körde till Gamlis. Ikväll har jag alltså inte gjort så mycket, bara chillat och sånt.

MEN JUSTJA, beställde en ny mobil till mig ikväll, så jävla nice!;)Den borde komma om ca 1 vecka, jag kan knappt vänta!♥




Jag lever!!

..eller ja, nästan iallafall. Är så himla trött.

Sitter och käkar morötter och surskorpor,yey.Och dricker te. Snart somnar jag, ska försöka väcka upp mig själv lite, bloggar mera senare.

Ciao



Suris

Vill bara ännu meddela att jag har lust att gräva ner mig i soffan med en Ben&Jerry's eller hamna i koma, och uppstå då jag fyller 18. Tack och hej.

9/11

Började förresten fundera på en sak. Idag är det den 11 september. 9/11. Ni kommer säkert ihåg vad som hände då?År 2001. World Trade Center rasade ihop till ground zero, pga två kapade flygplan som störtade in i tornen. Såg en dokumentär från tv:n i veckan just om detta. Fyfan vad hemskt det skulle ha varit. Minns ännu då jag fick höra om denhär olyckan. Vi satt i klassrummet på morgonen, jag gick på 2:a klassen i lågstadiet. Vår lärare berättade att 2 flygplan hade kraschat in i tvillingtornen i USA. Fattade inte så mycket av det då, eller egentligen brydde jag väl mig inte, varför skulle jag gjort det? Var ju bara en 8-årig liten tjej som lekte med Barbie, typ. :D Men nu i efterhand tycker jag verkligen det är hemskt. Fyfan. Hoppas jag ALDRIG behöver vara med om något liknande.


Klänningsprojektet jag hade i somras!

Först började jag med att nåla in klänningen i sidorna och klippa av och förkorta den, eftersom den var ganska bred och för lång, enligt mig. ;)



Resultat efter insyning och förkortning:






Såhär såg mitt "arbetsbord" ut; jobbade i sängen, smart eller? Näe..



Till näst gjorde jag om ryggdelen i klänningen.
Gjorde en djup urringning,böt dragkedjan till en kortare, because it's a partydress.

såhär såg ryggdelen ut från början:



..efter klippning och borttagning av gamla dragkedjan;


..nya dragkedjan ska på plats;


..och så nålade jag fast allting och sydde ihop!



= KLAART!!

Har ingen ordentlig bild på hur klänningen ser ut som klar, men såhär satt den på mig iallafall;

Okej, dethär var verkligen en dålig bild..
(båda hade helt sippade miner, så var tvungen att täcka ansiktena..)


Men vad tyckte ni om mitt projekt? :)


Taggataggatagga

Shasha!

Fått dagens motion genom att cykla till stallet och hem igen, duktigt!:D Sitter och taggar till lite musik för tillfället, har lust att festa som faan nuu. Nåja, får se vad som händer ikväll. ;)

Ska förresten visa er då jag sydde om min klänning, har ju inte visat den ännu! Stay tuned!

Intressant morgon

Hola amigos!

Skulle önska att jag skulle kunna höra något sånt just nu, inte denhär jävla svenskan eller finskan, vill fara utomlaaaaaands. Okej, har lite ångest, förlåt.

Jaja, igårkväll dåå.. Jag,M och K hade ganska nice kväll. Ut och körde med olika personer, härjade allmänt och var på massa olika ställen. M for hem lite tidigare, men jag och karo tog nattmat på abc, rättare sagt halv 4 på "morgonen",eheh. :D Kom hem ungefär kvart över 4, så stupade nästan genast i säng, var så jävla trött.

Steg upp för någon timme sedan, sitter och dricker kaffe och äter morötter. Haha, vilken kombination. Och så fick jag just ett telefonsamtal och blev erbjuden en häst..!! Omg, what a morning.. Nåja, ska byta om nu och dra till stallet, vi får höras mera senare!


Fredag 10:e september år 2010

Jahapp, ska berätta om idag nudå!

Blev ingen skola för min del, somnade igår med huvudvärk och vaknade idag, MED HUVUDVÄRK. Så efter jag övertalat pappsen att ringa skolan, somnade jag om och sussade vidare ända till nångång efter 11, då jag steg upp och var sjukt trött. Såg att baby hade ringt mig, så jag ringde tillbaka och vi bestämde för träffis i stan. Det var bara att fixa sig och springa iväg mot bussen!

Jag och manda gick till Arnolds på fika, och efter en stund joinade Emma och Jessi oss. Vi satt och pratade massor, Karo joinade också oss i ngt tillfälle. Jag,Manda och Karo gick omkring i lite affärer, fick heliumballonger och inhalerade heliumet i dem så vi lät som Piff&Puff, haha, man måste ju få vara lite barnslig ibland? :D
Köpte faktist bara hårsnoddar från stan, INGET annat. *stolt* ;)

Då jag kom hem fixade jag mat till mig och brorsan; blev grillbiffar,pasta och vitsås, mums! Sen dess har jag inte gjort så mycket.. Sitter och väntar på att M&K ska komma hit, så får vi se vad vi hittar på ikväll!


Ha en bra fredagskväll mina kära läsare!


Yesterdays shopping!





Båda från Kappahl, blev sjukt glad då jag fick väskan så himla billigt! Bara 3 euro! Så JÄÄÄVLA bra köp! :D

(hoppas ni står ut med mina skitbilder, har inte ännu heller fått mig skaffat en ny kamera..men jag MÅSTE göra det!!)

Kort om igår..?

Tjing!

Har blivit lite seg bloggning idag med endast ett ynka inlägg, så nu ska det förbättras! Men har haft så himla bråttom, därför har jag inte hunnit blogga..!!

Ska först ta och berätta lite kort om gårdagen.. Klarade av hela skoldagen igen, stolt som fan! Fastän mitt huvud höll på att ta kål på mig i slutet av dagen. Efter skolan gick jag och käkade vid Hesburger, med Karo som sällskap, känner mig som ett utfryst fetto om jag går dit själv, haha :D Halv 4 gick jag till **********, och var där i ungefär en timme. Sålänge jag väntade på bussen gick jag på stan en stund och kollade runt lite i butiker. Hittade en snygg väska och ett par fräsha leggings(visar snart!).

Mötte också på Jonna, som jag inte sett på evigheter! Vi pratade och bestämde för en fika nästa vecka, ska bli riktigt nice att ta upp kontakten med henne igen! :) Sen hem med buss, städa rummet,dammsuga och byta kläder. Manda kom till oss, vi gick till stallet(braaa med motion!!) skötte hepen och gick tillbaka till oss. Pratade och dampade hela kvällen. Vi kom fram till att vi inte kan hålla en allmänt normal diskussion, eller huvudsakligen diskutera normalt med varandra, hahaha. ;) Manda drog hem efter 10, och jag var trött. Somnade genast typ.

Going to town to meet up my baby.




kör en ganska naturell facelook, det är ändå det bästa man kan ha. :)

Drar snabbt till stan, bloggar mer senare, puss!

Time to let everything pass and go to sleep.

Är så sjukt trött nu, tänker krypa ner i sängen med en tidning. Berättar mer om allt imorgon, godnatt!


Sista-minuten resa? JA TACK!!!

Tjuhu!

Sitter i skolans datasal med Karo och kollar på lite sista-minuten resor. Skulle verkligen vara sugen på att åka!
Iallafall, vet inte riktigt vad jag ska göra nu, nästa lektion börjar först 13:15. Kanske går till stan och köper en latte, skulle sitta bra, eftersom skolmaten inte riktigt smakade mig.Tog skolfoto före det, men vågade inte se resultatet, får se det sen då de kommer hem i posten. Troligtvis blir det väl lika misslyckat som vanligt, menmen man kan ju alltid hoppas på de bästa. ;)

Vet förresten inte när jag kommer att blogga nästa gång, eftersom jag glömt nycklarna på högbacken och mamma jobbar kvällsskift, så måste åka till gamlis och vänta på att hon slutar. -.- Alltså, mer bloggning först efter 10 ikväll..

Ha en bra dag allihopa!♥



Torsdagsoutfit


Torsdag, 9:e september 2010

Godmorgon!

Sitter helt nyvaken och ofixad här i mitt rum på högbacken och dricker morgonkaffe. Ska börja prova lite kläder nu, sedan sminka och fixa håret, skolfoto idag. Personligen gillar jag inte alls skolfotograferingen, tycker man alltid blir lika konstig på bilderna. -.- Förresten så kommer jag hem först en 5 tiden, men har massor med saker att göra,så vet inte riktigt när jag hinner blogga nästa gång idag.Nåja, ska väl börja fixa mig så jag inte får så bråttom.. har redan försovit mig från första blocket, men shit happens. Slänger sen ännu in dresscode förän jag drar.

Talk to ya later bitches!



Förresten, det sägs vara årets lyckodag idag, 9/9.Wish me good luck med fotograferingen! Vad anser ni om lyckodagar? :)

I need a good nights sleep.

Sitter på högbacken, nyduschad och trött. Läxorna klargjorda, extensions tvättade och morgondagens kläder framdragna. Och nu; sovdags. Godnatt!

Nytt i klädskåpet

En supersnygg långärmad spetströja från H&M, me love!♥


(bilden är delvis skitkvalité, för att min kamera är helt sippad.. -.- borde nog skaffa en ny!)

Väntar på att J ska ringa..!

The bitch is home!
Sitter och väntar på att Jessi ska ringa mig, så drar vi på en kaffe+pratstund till abc. Sen hem tillbaka, packa väskan och åka iväg till högbacken, vi har skolfoto imorgon, så tycker det är bättre att åka till skolan från mamma.. + att jag måste tvätta mina extensions..suck.


hej! =)

Latte,cookie och djupa diskussioner

Shasha bloggen!

Sitter nu i stadsbibban och bloggar, ska snart dra i nåt hörn och plugga lite, får ju aldrig gjort något där hemma så. Nåja, jag är iallafall väldigt stolt över mig själv, eftersom jag klarade av HELA skoldagen, alltså från 9:45 till 14:30, DUKTIGA ANNA!! :D Okej, min huvudvärk höll verkligen på att ta kål på mig, men jag klarade ju det, så det är ju huvudsaken.
Efter skolan gick jag och niina till Waynes Coffee, tog som vanligt en stor mintchoklad latte och en cookie, mums! Satt och diskuterade djupa saker, men sen blev N tvungen att dra, så jag fick gå omkring på stan själv en stund. Ja juste, gick också och köpte en tröjja jag dreglat över redan igår, den är så himla snygg!! Måste visa den senare. ;)

Menmen, dags för att plugga, vi hörs då jag kommer hem!♥

Dresscode 08092010


Solen skiner,solen skiner, himlen den är blå

Godmorgon!

Orkade inte blogga igårkväll, för kvällskaffet med bitchie blev till nattkaffe = var död då jag kom hem.Vaknade för ½h sen och ska fixa mig klart till skolan, fastän jag halvsover. Slänger in en dresscode ännu före jag drar. Hoppas ni har en bra dag,pusshej!♥


för trött för att visa ansiktet.. ;)

Upsidedown-Insideout

Tjing!

Har haft en mysig dag med baby i stan, gjorde inte så mycket, gick omrking och kollade på saker, tog en kaffe och pratade i massor. Sen jag kom hem har jag i princip bara latat mig på soffan. Nu booorde jag göra läxor och städa rummet, menmen vi får väl se. Sen blire nattkaffe med min bitch, love it!

Talk to ya later, ciiao!


Tisdag

Hej bloggen!

Blev lite bråttom på morgonen, så hann inte riktigt med att blogga. Nu sitter jag i skolan, har brist på ngt att göra, sitter och väntar på att manda ska sluta, ska möta upp henne i stan, så ska vi ta en kaffe och sitta och prata.

Iallafall, försov mig imorse, och vi hade ingen speciell timme, så orkade inte fara till skolan. Istället packade jag träningsväskan och hoppade på bussen till stan. Gick till gymmet, blev ett ganska tungt träningspass med springning,cykling och styrketräning, nice. Sen gick jag tillbaka in till stan, köpte en latte och gick till skolan.

Förresten, bloggade ju inte igårkväll heller, men orkade inte sätta på datorn, utan chillade och kollade tv istället. blev inte tungt gympass igår, solade bara 25 min och tog en lång dusch. Mamma, som var på gymmet samtidigt slängde hem mig, vi åkte via butiken och köpte Ben&Jerry's, my favourite.♥


gammal bild


Och till er, som klagar på att jag inte är i skolan,men drar på träningar och sånt. Ni vet inte vad jag går igenom just nu,jag kanske inte skriver ut hur jag känner mig, men ni ska bara vara tysta för ni vet absolut inte vad som pågår i mitt liv. Tack och hej!


Airplanes

Tjing!

Lite snabb-bloggning, för ska just iväg till gymmet och springa av mig, väntar bara på att mp3:n ska ladda klart.

Blev somsagt lite kortare skoldag för mig igen, mådde så jävla skit. Medan jag väntade på bussen, träffade jag konstigt nog på mamma i stan, så hon bjöd mig på fika. Vi gick till arnolds, men jag tog endast en kakao, just eftersom jag mådde så skit. Sen skjutsade hon hem mig. Så var det bara att byta om och cykla iväg på träningar.

Träningarna gick bra, anna& ponnin va nöjda! Sen hem, byta kläder och iväg till busshållplatsen. Rolig incident då jag stod och väntade på bussen.. hehe ;) Nåja, drog iaf till högbacken, packade lite stuff och körde mopon till gamlis.
Nu ska jag packa träningsväskan och dra till gymmet! See ya later bitches!


hehe

Home from school, too early as always. Nåja, nu ska jag på träningar, vi hörs efteråt!

Puss♥

Dresscode06092010


Powerwalk i kolmörkret!

Tjuhuu!

Im home! Eller okej, har nog varit hemma i typ 2h, men har inte hunnit blogga. Gick genast ut med Daisy då vi kom från högbacken, blev en 40 min lenkki i mörkret, uuh spooky att gå på en kolmörk väg som är omringad av träd.. :S
Nåja, har jag fixat ansiktsmask,käkat kvällsmat och kolla nu på någon film från tv3. Sovdags efter det, skolan imorgon som jag skrev redan tidigare..

Godnatt, vi hörs imorgon!♥


Hmm..?!

Blaaah, nu är jag uttrååååkaaad. Haha, nämen tycker jag har jobbat tillräckligt för idaag! Sitter istället och kollar på lite systemkameror och mobiler.. ;) Menmen, vi drar nog hem snart. Eller först ska vi via högbacken och fixa mitt klädskåp, hämta kläder och sånt. Sen hem, kolla tv och sova typ.. Skola imorn uschblä.

In my room

Glömde att blogga efter prommisen med Daisy, men vi gjorde iallafall nästan 1h runda, duktiga vi är. :D

Nu sitter jag i maxmo, har varit här ganska länge och kommer att spendera resten av dagen/kvällen här. Har hittills fixat med fönster, städat, härjat med daisy and so on. Nu just orkar jag inte göra något, så ska bara sitta och chilla i mitt rum, som är jättefint! :)






lite bildbomb med cambilder

Morgonprommis

Godmorgon!

Nu tänker jag faktist vara aktiv och gå ut med daisy, vi hörs senare!

Partymode at 2:29 am?

Grrmrr.. är inte alls trött, vill inte alls sovaaa. I wanna partyyy :(

Har haft en busy day! :D

Tjing!

Återigen sitter jag bänkad i vardagsrumssoffan i gamlis, men jag tycker faktiskt jag förtjänat det, eftersom jag har varit i farten hela dagen! Skulle ju egentligen också blogga från maxmo, men fick aldrig tid med det.
Har skrapat målafärg från fönster, härjat med daisy, städat,städat,städat och tapetserat en vägg i mitt rum! Det var första gången jag tapetserade i hela mitt liv, men det blev jättebra, tyckte pappa också! ;)

Nu ska jag käka lite nattmat och kolla tv, vi hörs mer imorgon!

Godnatt sötnosar ♥


trött men glad :)

Sleeping, almost..

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår iallafall bra! :)

Blev en lång natts sömn för mig, nästan 12h.. !! Nu ska vi iväg till högbacken och hämta lite grejjer + hämta brorsan, sen kör vi iväg till maxmo. Så blir nog där hela dagen, men tar med datorn så jag kan uppdatera lite! ;)

Vi hörs senare bitches, puuss!♥


usch..ser helt borta ut.. :s

Vampires suck

Hahahahah, har just suttit och asgarvat åt Vampires suck, jävlar vilken film! :D Men tycker nog den riktiga Twilight-sagan är bättre. ;) Nu ska jag fortsätta växa fast i soffan, typ kolla tv och sånt. Sen ska jag nog sovaaa..

Hoppas ni också har en bra fredagskväll! :)

Havin' a nice evening



talk to you later bitches, ciao!♥

Soffpotatis..?!

Hej! Nu har jag växt fast i soffan, har ju suttit här hela dagen så.

Haha nejdå, skojja bara, jag känner mig faktist aktiv! Har varit ut och gått 1h prommis med Daisy, skönt att slippa ut i blåsten, kändes som om alla tankar blåste iväg. Sen har jag rotat fram ännu mera saker till loppiset, kommer ju att bli rik på dethär, haha! Så har jag varit uppe på vinden och rotat, har hittat massor med nice stuff!! Bl.a. en Cola-flaska av glas, som är 52 år gammal!:o Den ska upp på hyllan i maxmo, for sure. :D Dessutom hittade jag väääärldens snyggaste resväska, som är jättegammal. Skulle så gärna vilja visa er, men har ju ingen kamera så kan inte ta några bilder.. :(

Resten av kvällen blir chill,funderar på att åka och köpa lite Ben&Jerry's, mums. :)

Warning for a bad mood, whaat?!

Hej bloggen.

Okej, det känns helt meningslöst att skriva ett inlägg just nu, har absolut inget att skriva om. Skulle lika gärna kunna radera det jag förklarat hittills och logga ut från blogg.se, men nej, det gör jag inte. Ligger som en zombie i soffan i gamlis, Daisy ligger på mina ben så dem domnar bort, yey, ännu en orsak att ligga här då.

Har inga planer för helgen, ser ut att bli den tråkigaste helgen någonsin, typ.. Hatar denhär jävla fucking förkylningen och allt annat skit som pågår just nu. Jaja, uppdaterar mer senare då jag är på bättre humör.


fastnar inte på bild idag

Shut the f*ck up.

Those word's
are just spinning around
all over in my head.
Again and again.
Just leave me alone already.
Or atleast,
shut the f*ck up.

Talk to you later

I'm a dead bitch. Talk to you later someday, when I got my head cleared out.

Peace and Love to you all.♥

I miss you.

Jag saknar dig. Du gjorde mig så glad. Älskar dig kära ponny. För alltid. ♥









I want you back. We belong together. ♥

Let me free.

Jag önskar att jag kunde ha ett vanligt liv. Orkar inte med dethär mera.
Skulle vara skönt att bara sjunka igenom jorden, och inte komma tillbaka..

I want to feel free, atleast for one, small second.

Till klädskåpet

Köpte förresten lite nya klädhängare till mig idag! :D


blå/turkos

Nån som vill ha grejjer?

rensning av rummet fortsätter om 5 min, har kort paus nu. Herregud så mycket grejjer man kan samla på sig under 1år, hade ju typ inga grejjer här då vi flyttade, och nu hittar jag massa skit i varje vrå.

Nåja, mer bloggning senare, måste fortsätta så ja blir klar med städningen nångång.. -.-

P.S. Tänker hyra ett loppisbord så jag får sålt lite grejjer, nån som har lust att dela bord med mej? Säg till isåfall! :)

Rensning pågår..

Jag städarrensar rummet just nu, hörs mer ikväll, dethär kommer att ta lääääängeeeee..


School

Going to school now..Bråttombråttom. Orkar inte fixa mig,drog bara på en hoodie,jeansleggnings och halsduk.

Vi syns efteråt!

Ciao


i dont give a fuck.

Tjing!

Sitter i mitt bombnedslag till rum. Kläder, väskor och saker, ÖVERALLT. Imorgon ska jag nämligen fixa om mitt klädskåp; såga lite hyllor och montera upp en klädstång. NIICEEE!

Ja, lite om min dag då. Mött upp mina girls i stan, tagit en fika, pratat och planerat i massor, haft besök av manda, packat kläder och lite sånt. Snart ska jag nog sova, är himla trött. Försöker dra mig till skolan imorgon, fast jag har feber nu. VI får väl bara hoppas att det blir bättre.

Hörs imorgon, pusshej!


suuriis jag :(

Outfit


1:a September..!!

Surfade just omkring på lite bloggar och konstaterade " Faan, det är ju september idag!?!" Herregud vad tiden går. Snart 1 år sedan vi flyttade till högbacken.Shit. Snart en månad sen vi började skolan. Och. Nu blir det höst och vinter, usch!

Nåja, idag ser det fint ut iaf, ganska kallt menmen, mycket kläder på bara. Ska börja fixa mig lite smått, ska ju in till stan på en kaffe med baby. Ska ännu försöka hinna ta en bild på dagens outfit(vad det nu blir då, sitter ännu i morgonrock..!). See ya!

Nagellack,hårinpackning och Telefonsamtal

Sitter på balkongen och lackar naglarna.. är nyduschad och har hårinpacking i håret. En stor kopp med kaffe får också vara med. Inväntar ett samtal av min käraste M, sen får vi se vad som händer.

morgon..?

Yrvakna jag sitter och äter yoghurt och läser bloggar. Sjuk fortfarande, vad ska man hitta på idag då?
Funderade på att baka en rulltårta, äta den och bli fet.


RSS 2.0