LAZY DAY

Tjing!


Sitter här i vardagsrummet as usual och känner mig otroligt SLÖ. Har typ suttit här hela kvällen och inte gjort något vettigt. Helt enkelt inte orkat. Eller okej, har varit en sväng till stallet och affären, men det räknas inte. Hämtade iallafall min abiklädsel från K idag. Världens skönaste mjukisbyxor och hoodie, love big times! :)

Aja, nu ska jag slänga i mig lite kvällsmål och kolla en film. Ha de bäst, pussar!♥


old pic.. funderar på att ta ut mina extansions och ha "kort" hår istället, but i dont knooow.. :s


P.S. I miss you..

CASUAL

Godmorgon!


Vädret nu på morgonen är inte det bästa, welcome to Finska hösten typ. En ruggig och grå dag som denna, skulle jag ha lust att gå runt i tjockstrumpor och inkrupen i en tjock kofta hela dagen. Men tror nog det är lite over the top om jag drar på mig mina Hello Kitty-tjocktstrumpor till skolan, hehe.. På något sätt längtar jag faktist till senhösten, då vinterskorna och ylletrumporna får åka på. That is so NOT me att längta efter vintern.. 



Aja, nog talat och väder och kläder. Blir lång skoldag från 8.15-16.00 igen.. Efteråt stallet och en massa skoluppgifter, great. Men nu ska jag dra, laters!


Kör idag på en väldigt casual look, au naturel sminkning = endast solpuder för att framhäva kindben, näsrygg och panna.

HcoAnPfuPseYd

Klockan är 22.30. Anna blir sugen på glass. Fastän hon varit på tårtkalas. Så vad gör hon då? Jo, hon kommer på att en vän står i frysen. BJ's Phish Food.  = Anna is happy! ♥


Hahah, detdär var jag för en stund sen. Nu sitter jag nöjd här med min BJ's, my best friend! ;) Försöker hitta inspiration att börja skriva en Hälsokunskapsuppgift. Suck. Hate to be back to school. Men jag har inget val. Aja, så småningom väntar väl en lite resa västerut också, vi får ju se.. ;) Nu ska jag nog iallafall ta itu med skolarbetet, sedan sovdags. Godnatt allihopa! 



Yes, I'm happy. But, I'm also very, very confused.

TUESDAYMORNING

Godmorgon!



Är för en gångs skull vaken I TID. Och dessutom när jag steg upp imorse var jag inte trött, wohoo framsteg! :) Sitter som bäst med kaffemuggen i handen och myser. Ute är det kallt, så har dragit på mig min tjocka mörkröda yllekofta, tunt linne, halsduk och jeans. På fötterna just nu sitter tjocka mysstrumpor, men de byts ut till ballerinas när det är dags att åka till skolan. Har en lång skoldag från 8.15-16.00 framför mig, efter det blir det massa bråttom till stallet och sen för att fira min kära vän Elin som fyller 18 idag! Så grattis till henne!! :D ♥ 



Aja, nu ska jag fundera om jag ska slänga nåt smink i nyllet idag. Just nu lutar svaret mot ett nej, hehe. Wellwell, vi hörs senare, pussar! ♥



YOU MAKE ME SMILE

Har haft en lång dag, imorgon väntar en lika lång.. Nu ska jag sova för att orka! Vi hörs mera imorgon, godnattpussar! :)


BACK TO REALITY

Har suttit här och planerat en del grejs.. Imorgon blir det reality.. = Tillbaka till vardagen. Men det betyder också träning. grym TRÄNING! Ska bli så jävla fit igen! Är faktist riktigt peppad inför det! Och nu är det sovdags, för annars orkar jag fan inte upp imorgon.
Godnatt alla fina! ♥

old pic.. men här var det grymt hård träning på schemat hela tiden!

I LOVE YOU


När man inser att ens drömmar blivit verklighet. På riktigt.
Jag älskar dig. ♥

My mind's f*cked up. By you.

Tjing!



Helgen för min del har varit ganska lugn. I stort sett har jag spenderat den på stallet och hemma. Men det har egentligen varit ganska skönt, efter en massa resande de senaste veckorna. Idag fick dessutom pony min flytta! Han verkade gilla det nya stallet, vilket är braaaaa! :)

Aja, angående alanyaresan och dess foton.. de får nog lämna ovisade, cuz what happens in alanya, stays in alanya! ;) Hehe, nemen en stor del av fotona är inte riktigt bloggmaterial, bara sånt man kan visa åt kompisarna och sedan ha kul åt hehe..


dethär är iallafall en bild jag kan visa! Tagen från då vi vart på en boat trip. HÄRLIGT. ♥

GUESS WHO'S BACK?

Wellwellwell, it's me bitchees!



Hahah, ja nu är jag fan tillbaka! Kom hem igårkväll runt 21, med tåg från H:fors. Vi har haft det SJUKT GALET borta i Alanya. Seriöst helt jävla crazy! ;) The time of my life really! :D Skönt men tråkigt att vara hemma i Finland igen.. Tillbaka till verkligheten.. Kommer berätta mer om Alanya senare, nu ska jag ut på ärenden och sånt. Sen ska jag åka till stallet och pussa på min snuttepånihäzt eftersom jag inte sett honom på JÄKLA länge.  


Adios!




lite försmak på lilla bruna jag ;) ser fan INTE finländsk ut ju, hehe! :)

Alanya baby!

Godmorgon bloggen!

Sitter som bäst på flygfältet i H:fors, passar på att blogga lite då hon andra sover. ;) Haha, aja, vårt plan åker lite om en timme, vi borde vara framme runt 10! Ifall det händer något älskar jag mina nära och kära. Ska försöka blogga från alanya, men vi får se. Ha d bäst allihopa! :)


GOING SOUTH

Hola!

Sitter som bäst hemma och väntar på att baby ska komma hit, vi ska planera vår resa! Har inte skrivit nästan något om detta, men jag och hon åker iväg till Alanya! Imorgon tar vi kvällståget ner till Helsingfors, för att sedan tidigt på torsdagsmorgonen ta planet ända ner till Antalanya i Turkiet! :D Därifrån tar vi bussen till hotellet i Alanya. Hotellet ligger nära både Kleopatrastranden och en massa shoppingställen. I can't wait! Börjar känna av en grymt galen resfeber just nu!! ;)


Aja, idag var det skoldags igen då. Dagen gick helt okej, efteråt blev det en sväng via tågstationen för att hämta biljetter och sedan till polisen för att hämta mitt pass! Snabbt hem en sväng, sen till stallet för att rida heppe. Nu ska jag fortsätta kolla omkring ang. resan lite. Laters!




all day long

Blev lite dåligt med bloggningen ändå idag.. har knappt varit hemma! Men nu är jag iallafall sjukt trött, så ska krypa ner under täcket. Hatar att säga detta, men har skola imorn. Dit for dethär sommarlovet.. Nåja, somtur sticker jag och baby snart till sydligare breddgrader.. ;)

Vi hörs nog imrn, godnatt på er! :)


MONDAY 15:TH

Godmorgon!


Har varit dåligt med bloggningen efter att jag kommit hem. Har levt som en zombie de två senaste dagarna, but no worries, för nu är jag tillbaka! ;)

Blev tidig uppstigning idag, slängde brorsan till skolan. Själv har man ännu ledigt idag. Det ska spenderas bl.a. på stallet, en sväng till stan för ärenden osv! Nu ska jag sticka, laters! 

trött chey.. :)

GOING HOME

Tjuuh!


Ska om ca ½h dra iväg in mot sthlm och sen till hamnen för att ta båten tillbaka till Finland. Sen fortsätter resan från Åbo till Vasa med buss (snark.. -.-) Är framme runt kl 14 imorgon, så vi hörs då senast! Ha det fint allihopa! ♥


LAST DAY IN STHLM..

Godmorgon!


Min sista dag här i Sthlm har startat. Har trivts jättebra och kommer att sakna stället! Men längtar ändå hem tillbaka redan. På dagens schema står fika och lite shopping. Sen blire hemfärd! Nu ska jag börja fixa mig, vi hörs senare! Pussar ♥


DAGENS

skjorta - GT
jeans - Cubus
klocka - JetSet
skärp(som inte syns på bilden..) - second hand

SNEAK PEAK..

... på shoppingen härifrån! 


AUGUST 10:th, 2011

Hola!


Blev en tidig väckning för mig idag igen. Upp vid 8, käka frukost och sen hoppa i duschen. Har hållt på och fixat mig lite här nu, ska så småningom åka iväg mot Haninge för att shoppa lite! Drar kanske in till Stockholm en sväng ännu, vi får se! 


Slänger ännu upp bilder på dagens outfit;


skjorta - GT
linne - H&M
shorts(avklippta jeans) - DRDenim
skärp - second hand
smycken - olika


.. måste dock säkert byta om till jeans, det känns lite kyligt på balkongen iallafall.. och nu börjar det tydligen åska också.. -.-


Laters!

evening

Tjing!

Blev en heldag igen på stan, nu är jag helt slutkörd, igen. Blir mer bloggning imorgon, godnatt! :)

GOODMORNING FROM STOCKHOLM

Bloggar just nu i denna stund från Sthlm! Blev ingen bloggning igår pga att jag sprungit omkring överallt här igår. Blev en massa visiter till olika shoppingcenter, kaffepauser och en massa annat(lägger in bilder senare idag!) Var iallafall helt slut igårkväll, så somnade runt kl 10 nångång..

Menmen, ny dag på gång här! Har käkat frukost, duschat och ska så småningom börja fixa mig. Åker in mot city om någon timme, shoppingtimes! :) Aja, ha de så fint allihopa, pussaar!♥


bild från igår! ny skjorta från Zara

At the airport

..Ifall det händer något älskar jag min familj, mina vänner, djuren och alla andra nära och kära.


STHLM!

Med en redbull i handen och väskorna nästan klarpackade ska jag ringa taxi och åka till flygfältet. Stockholm, here i come! :)



NIGHTYNIGHTY

Blir lite såhär sen nattbloggning nu.. Har härjat omkring här hela kvällen/natten och städat osv, med Jessi som sällskap. Nu ät det iallafall snyggt och rent här! Ska ta och vila i några timmar och sedan ska jag iväg till flygfältet.


Hörs om nån timme då jag är uppe igen, bye! ;)


trött chey!

OH, SWEET SUNDAY

Godmorgon!


Har varit i farten ända sedan 8 imorse och hunnit göra en hel del!Nu ska jag snabbt käka min frukost och hälla i mig kaffe, sedan dra iväg till jobbet på min sista arbetsdag, WOHOO! :D

So long!

SATURDAY MORNING

Godmorgon!


Uppväckning halv 9 på en lördagsmorgon känns kanske inte alltid så kul, men vad kan man då man måste jobba..
Ni som bara ligger hemma och får pengar av era föräldrar ska vara glada! Nog för att jag aldrig själv skulle ha mage till att hela tiden fråga pengar av mina föräldrar.. tillräckligt jobbigt då man måste göra det ibland, klart dem har, men jag tycker ändå inte om att fråga, vill vara självständig och klara mig på egen hand! Haha okej nog pratat om det.. 


Ska riktigt just sticka iväg till jobbet, vädret är inte det bästa, så jag förväntar inte så mycket kunder idag. En bok, ett anteckningsblock och lite pennor får följa med som tidsfördriv. Oj, nu måste jag nog skynda, vi hörs ikväll, pussaar!♥


TJ 13

Tjing!


Av någon konstig anledning publicerades aldrig mitt inlägg igår?!


Aja, blev en tidig morgon för min del igår med väckning före 9, laddat med en kopp kaffe för att sedan dra iväg till stan för att fixa en massa ärenden,banken,polisstation för pass osv.. Efteråt stack jag till stallet och red heppan, sen hem igen. På kvällen körde jag till maxmo, var aktiv och städade bilen. Somnade ganska sent, typ runt halv 1..



Idag var det uppstigning kl.06:30 som gällde. Sagt och gjort. Med en snabbt uppdrucken kaffe hoppade jag i bilen och körde tillbaka till hb. Blev en sväng via stallet förän jag drog till jobbet, var jag befinner mig just nu.. Det är ganska så jävla dött här.. Somtur bara 1h10min till stängning och högst 2h jobb kvar. Så blir det dags att dra hem, städa och fixa en massa. Ska försöka hinna med att träffa mina mates lite också, eftersom jag sticker till grannlandet på måndag, helt själv! Kommer bli skönt med ledigt.. En massa shopping, chill och annat kul står på schemat tills dess! ;)


Nu fortsätter jobbandet,

Laters!♥


oooold.. haha typ fjortistimes?

AUGUST 3:rd, 2011

Godmorgon!


Är så stolt över lilla mig, som faktist gick och lade mig relativt tidigt igår! Det resulterar i att jag känner mig ganska så mycket piggare nu! Sitter som bäst och käkar frukost(!!) i köket och fyller i min att göra-lista. Ska till jobbet om ca 30 min. 


Nu till lite vad som hänt under de senaste dagarna.. Som ni säkert har sett, har det varit lite hästar på g här. Så jaa, i söndags skrev jag på köpebrevet och ägarbytesbrev. Så nu är Ricardo min!! Jag kan fortfarande knappt fatta att det är  sant!! Det är ju en av mitt livs största drömmar, fastän kanske det inte alltid varit så synligt, men allt behöver jag ju inte skriva hit så. ;) Men jag vet iallafall att han är "the one", det visste jag direkt från första gången jag provade honom. Egentligen var det aldrig meningen att jag skulle prova honom, vet inte vad som fick mig att fråga. Så var det ju inte heller meningen att jag skulle bli hästägare ännu, ska ju ut och resa lite snart såå.. men vad kan man om man hittar den perfekta hästen?! :D


Över till lite annat jag gjort; typ jobbat, festat två dagar i sträck och båda var helt spontana utgångar, jobbat, hjälpt K att flytta(hon och M flyttar nära mig nuu, wihoo! :D) och sprungit på en massa ärenden! Har fortfarande en massa som måste fixas, men det tar jag imorgon, för hinner knappast med det idag. 


Aja, nu ska jag dricka en kopp kaffe, fixa mig och dra till jobbet( bara idag,fre-sö jobb, sen äre sluuut! :) )! Ha de fint allihopa! ♥

SORRYYYY

Mn blogning har varit åt skogen de senaste dagarna. Jag ska sova nu så jag orkar upp imorgon. Då lovar jag att blogga. Godnatt ♥

RSS 2.0