LAST DAY OF MARCH IS ENDING

Dethär är exakt en såndär skriva,radera,skriva,radera moment. Hjärnan går på tomgång, så får istället göra upp en lista av vad jag lyckats med idag:


- klara teoriprovet! yey! :D
- först tänkt lata mig, men sedan ändrat mig och åkt till gymmet
- tränat ashårt på gymmet! Kommer knappast kunna röra på mig imorgon..
- haft värsta pms-anfallet. mindre bra.. hehe. Så är det då man har temperament.
- kommit att tänka på att det är sista mars idag, vilket betyder att det byter månad, IGEN! :o
- HAR problem att bli trött och stänga av datorn
- varit sneaky.. ;) sommarn kmr snart, det märks!
- gjort lite hemliga hemlisar.. (:

näe fan, nu ska jag sovaaa! Godnatt♥


bara för att jag älskar min baby! Puss på dig ♥

MY FEELINGS RIGHT NOW-VB


NO COFFEE = HELL

Godmorgon!
Jag skulle haft lust för att snooza hela morgonen, men icke sa nicke, 40 minuter fick räcka, hehe. Känner mig som en zombie då jag går tillk köket för att upptäcka att vi inte har något kaffe. Satan. Nu när jag är verkligt i behov av mitt morgonkaffe har vi inget. :( Måste åka iväg tidigare till skolan och köpa kaffe i kafeterian. Nåja, efter skolan blir det en snabb sväng hem, sen ska jag iväg till besiktningskontoret för att skriva teoriprov. Shit! Wish me good luch, because I'm actually going to need it! Aja, ha en fin torsdag peeps!



I'M JUST GETTING WORSE, SO YOU'D BETTER WATCH OUT.

Rubriken säger allt.



SATISFACTION FOR ME


YESTERDAYS OUTFIT

Linne - Topshop
Shorts - Mango
Tights - GT
halsband och skärp - second hand

SOMETHING ABOUT TODAY

xx

FROM THIS POINT.

Jag ska ändra på allt nu. Jag ska börja leva i nuet. Från. Och. Med. NU. Jag ska sluta vänta på en bättre morgondag, för tänk om det aldrig kommer någon morgondag. Sluta vänta och bekymra dig. Var glad över det du har, det kunde alltid vara värre. And remember to live your life!

SATISFIED

Är nöjd över mig själv idag. Har sprungit på ärenden och fixat massor med grejjs. Snart får jag sällskap av en vän, vi ska kolla film och äta lite gottis. :) Ikväll ska jag ännu hinna med en massa saker, så dethär blir kanske sista bloggningen för dagen. Imorgon börjar provveckan i skolan. Ska bli skönt med korta skoldagar + 2 lediga dagar!
just nu hihi! :)

I ♥ MONDAY!

Godmorgon!

Det är konstigt, fastän man inte är bakis så får jag ändå en jävla ångest nästa kväll. Har ingen aning om varför. Men det är sjukt jobbig.. Nåja, nu är jag iallafall pigg, en ny vecka har börjat!

Förövrigt har jag börjat tycka om måndagar, jag älskar måndagar! Ny vecka, nya händelser och möjligheter. Det är så många som ogillar måndagar, jag var också en av dem. Men för en tid sen började jag älska måndagar. Det kan nog också ha att göra med att jag får en lång sovmorgon då, hehe..  ;) Jag tycker mera folk ska gilla måndagar! Det är ju som att man får börja allt pånytt igen, tänk så skönt! So guys, you'd better start to love your Mondays!

Idag på schemat står skola, körlektion, plugg till morgondagens matteprov och plugg till teoriprovet som jag ska skriva på torsdag. Måste troligen skippa gymmet idag verkar det som. Nåja, nästan bra det ändå, med tanke på hur trött jag är idag fastän jag sovit jävligt länge.

Aja, vi hörs senare, pussar! :)



det är lite kul att mina läppar alltid brukar vara uppsvällda på morgonen, någon som brukar råka ut för samma sak? Haha :)

Saknad.

Jag saknar dig så mycket.
Det är helt sjukt.
Jag skulle göra
vad som helst,
för att få dig tillbaka.
Vad.Som.Helst.
Du var min livs kärlek.
Du var ljusglimten
i mitt liv,
som en lysande solstråle,
genom ett molntäcke.

Du var verkligen mitt allt.
Du betydde otroligt mycket för mig.
Jag kan inte ens beskriva
hur jag kände för dig.
Och ingen kommer någonsin
att förstå.
För du var den enda.
Du höll mig vid liv.

Men,
vem ska hålla mig vid liv,
nu då du är borta?

Det skulle vara du och jag. För alltid.
Saknar dig min älskling.
Vila i frid.

CHAINSAW. YOU'D BETTER WATCH OUT.

skriver, raderar, skriver, raderar, skriver och raderar åter igen.. where the fuck should I start?
Hade en fin dag igår med fina tjejer! förfest, middag och fest! Kvällen slutade med en trött Anna, lila fjädrar och ett blåmärke på rumpan. Haha, don't even ask about it. ;) Min dag har framskridit ganska långsamt. Har i princip inte gjort nånting. Ganska skönt egentligen. Så nu tänker jag fortsätta i samma stil.



Och p.s. Bjuris, du får nog verkligen ta fram dendär motorsågen nu, för att helvetet räcker för min del nu och det skulle gärna få ta slut så fort som möjligt.

PARTYTIMES TODAY

Godmorgon!

Som bäst håller jag på just nu och planerar allt inför dagen. Tyvärr måste jag säga att min dag är ganska tidsplanerad, kan inte avvika från tidatabellen många minuter.. Men det gör inte så mycket egentligen, för har på känn att detta kommer bli en superawesome dag! :D

Ska så småningom hoppa upp på cykeln in till stan. Först blir det gymmet, sen ännu springa omkring och köpa en del saker inför kvällen. Borde vara hemma senast halv 2, så jag hoppas jag hinner med allt! Vet inte om jag hinner blogga mer idag.. så ifall jag inte gör det så hoppas jag ni andra har en underbar lördag, puuussaaar!♥
old pic, partytiiimes! :)

SOMETHING YELLOW

Har haft en ganska jobbig dag, så ska krypa ner under täcket och sova till morgondagen, som jag vet att kommer bli superawesome. Godnatt!♥

PMS

Jag är sur, arg och ledsen.
Mest av allt, besviken.
Jag lovade mig själv
att aldrig gråta för en sådan sak.
Men nu är tårarna inte långt borta.
Fanfanfan.
Aldrig mer.
ALDRIG.

HEJMINCAMÄRCPIDAG

Godmorgon!

Av någon konstig anledning blev det inte mer bloggande igår, har ingen aning varför. Men efter skolan fick jag fixa en massa saker, cyklade också till gymmet sen senare och tillslut somnade jag utmattad i egen säng runt klockan 10.

Håller på och fixar mig just nu, ska snart till skolan som vanligt. Men kl. 9 ska jag traska iväg till bilskolan, vi ska åka iväg till halkbanan. Måste erkänna att jag har lite trauma för det, läskiiiigt, hehe.. ;) Efter skolan blir det mera fixande av saker och gymmet efteråt. Kvällen står fortfarande lite osäker, men får ju se sen! Dessutom har det hänt en STOR grej, berättar mer om det senare. :)
Ha en fin fredag peeps!♥

MARCH 24th, 2011

Godmorgon!

Blev lite senare skoldag för mig idag, skippar den onödiga bildkonsten. Istället sitter jag här hemma och pluggar, hehe. Efter skolan har jag massor med ärenden som måste skötas och sen ska jag till gymmet i något fall också. Så,vi hörs mera ikväll,
have a great day you all!


jag och K på SKY för några veckor sen ;)

SATC

Ett x-antal avsnitt av SATC, några koppar kaffe och lite planering inför helgen - så har min dag sett ut efter en kort skoldag och körlektion.
Nu ska jag fortsätta dega, sen får vi se vad som händer! Hoppas iallafall på att min trötthet ska försvinna..

GOODMORNING

Har haft lång sovmorgon idag, börjar skolan först tio över 11, skööööönt! Dessutom slutar jag redan kl. 13, så dethär är en mycket chill dag! Idag har jag också körlektion. Har lärt mig allt man måste lära sig på lektionerna, så nu håller vi på att repetera bara, har typ 3 eller fyra lektioner kvar bara före uppkörning, shit! Nåja, enligt mig är jag nog en ganska duktig chaufför. ;)

Såhär ser man ut idag då;





EVENINGVISIT?

Hemma från gymmet, några kilo lättare och några steg brunare! Haha, kanske inte riktigt några kilo lättare, men känner mig fräsch efter att jag tränat hårt. :) Ikväll ska jag inte göra så mycket annat än förmodligen vänta på att få kvällsbesök. ;)

Ha det bra, puuuuss!♥


bara för att visa att jag i något fall för länge sen varit en fjortis ;)

BRÄNNA FLÄSK *check*

LALALALAALALALALALALLALA....
Sitter här och är super oaktiv, trött, fet och allt man nu kan vara. Men ska iaf strax dra mig till gymmet för att bränna fläsket, heheehehe.. BAAAAAJ!

MARCH 22:nd, 2011

Godmorgon!


Ska strax dra till skolan, så blir snaaaabbiiis bloggning! Idag har jag lång skoldag framför mig,suck.. ikväll drar jag väl till gymmet som vanligt, ska träna hårt varje dag tills helgen nu. ;)
just nu.. grrmrrr jag hatar skitcambilder..

IM FINALLY LEGAL BITCHES!

Nu är jag äntligen HELT officiellt 18! Hur underbart sjukt är det då? Jo SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR sjuuukt underbart! :D Har spenderat dagen med mina bästa älsklingar, som gav mig världens mest awesome present, visar imorgon! ;)

Nu tycker jag bilderna får berätta om resten;






tack för en fin dag tjejer! ♥ mera firande kommer det bli i helgen.. ;)


Nu ska jag slänga på en film, sen sovdags. Godnatt folket!


P.S. Och tack för alla som gratulerat mig på födelsedagen, man blir så glad av alla gratulationer! :)

VB före skolan!


✦SWEET AND FABULOUS 18!✦

GRATTIS TILL LILLA MIG SOM FYLLER 18 IDAG!!! :D

Blev uppväckt med sång, tårta och grejjer, typisk födelsedagsmorgon! :) Håller nu på och fixar mig inför en awesome dag, så vi får höras mer ikväll, med massor av bilder! Puss på er fiinisar!♥
jag just nu :)

SNUTTEGULLE + BEN&JERRY'S

Sista timmarna håller på och tickar förbi just nu och jag funderar på vad allt livet kommer att föra med sig. Imorgon är det dagen man väntat på i nästan hela sitt liv. Att bli 18. Sen kommer dagen, sen går den. Men jag vet iallafall en sak. Jag kommer njuta av den och må superfint. ♥

Idag har jag solat på balkongen och fått bikinirand(slå det ni!), strövat omkring på loppis och skvallrat med min snuttegulle samtidigt som vi käkat min favvo; Ben&Jerry's. Helt enkelt en supersöndag alltså! Nu ska jag stänga av datorn, krypa under täcket och försöka somna. Godnatt folket ♥

LAST DAY GOING ON

Kanske dags att säga godmorgon nu? :)

Sitter på ett av de bästa ställena i lägenheten just nu och njuter, ni kan ju gissa var? Kan avslöja att ett pas solglasögon och bikini är inblandade i det hela, hehe.. ;)

Idag är det iallafall min sista dag som 17 åring. Imorgon blir jag myndig. Shit. Det känns helt.. det känns ingenstans faktist. Det är bara lite konstigt att tänka att det verkligen är så. Imorgon är man då 18. Yey, finally the day is here! Då ska nattlivet fan ta och akta sig, för här kommer jag! :D

Anywaaays, ska göra lite tråkiga pluggsaker nu och sånt, för jag tänker inte håll på och plugga imorgon!


something like this.. ;)

THE DAY AFTER TOMORROW

Having the most boring saturday ever. PLEASE, kill me or something.

IM SORRY FOR THE ONES THAT I LOVE.


MARCH 19th, 2011

Nu undrar jag, vilken frisk människa stiger upp klockan 7 på en lördagsmorgon, frivilligt?!?! Jo, tydligen jag. Vaknade 7 och kunde inte sova mer, så steg upp. Har kokat kaffe, kollat på tv och käkat lite frukost. Funderar vad man ska hitta på till näst..

PARTYGIRL WITHOUT THE PARTY

Har degat med mandababy nästan hela kvällen. Hon åkte iväg nyss så jag funderar vad jag ska hitta på till näst. HAr faktist ingen jävla aning. Är grymt partysugen, men får inte festa i helg, buhuu.. :(


Efter skolan blev det iaf körlektion, gick superbra. Har bokat in både mörkerkörning,halkbana och teoriprov, hjälp! :) Kom hem runt 4, ordnade upp i rummet och fick ÄNTLIGEN flyttat bort högen med kläder och saker jag tänkt sälja bort. *stolt* Hmm.. nu ska jag försöka hitta på något, ciaaao!♥

MARCH 18th, 2011

Godmorgon!

Går omkring och flänger runt här som jag gör nästan varje morgon. Allt ska fixas, men somtur behöver jag inte stressa. Idag blir det en ganska lång dag igen, ska på körlektion efter skolan, så kommer hem lite senare. Har ännu inte bestämt mig om jag ska till gymmet eller ej.. vi får se! Men iaf, idag är det FREDAG! ÄNTLIGEN!



Have a great day you all! ♥

BLOWN AWAY

Av någon konstig anledning är all motivation som bortblåst. Jo klart, jag har gjort lite skoluppgifter som måste göras och försökt fixa ett par skor, men annars förstår jag inte vart resten av dagen har försvunnit. Blir ledig dag frånn gymmet idag, eftersom gårdagens pass känns alldeles för mycket i benen. Suck. Nu vill jag bara krypa under täcket och somna. Sen då man vaknar är det fredag, skööönt. ♥

3 DAYS TO GO

Godmorgon!

Känner mig superaktiv idag, steg upp halv 7 och har redan hunnit med att koka kaffe och skrivit en artikel till engelskan.*stolt* ;) Ska börja fixa mig inför dagen, har massor som måste göras idag igen. Hade samma sak igår också, därav dåligt bloggande. Men, fick iallafall jättemycket fixat angående skolan och det lättar på mitt hjärta. :)
aktiv jag igår.. ;)

Såg dessutom nu att dem lovat SOLSKEN och FEM PLUSGRADER till min födelsedag! Kan det bli bättre?! :D

GYM

Mot gymmet---->>

Sometimes I just wonder..

..what the hell are people afraid of? Seriously. It's so silly.

VERY CASUAL OUTFIT

Dagens look:

Sådär. Har käkat morgonmål och fixat mig klart. Nästan en timme tills jag ska iväg, vad ska man hitta på nu då?

Anyways, idag ser jag tråkig ut i min stora collegetröja och jeans, pga denna jävla finländksa temperaturen. Med denna utstyrsel ska jag gå igenom en skoldag och körlektion förän jag drar mig hem igen. Ska nog snabbt in till stan också och inhandla lite grejs.. Ikväll blir det gymmet, antingen Bodyattack eller Core. Eller kanske båda! :D


Have a great day you all!♥

MARCH 16th, 2011

Godmorgon chicas!

Det är nästan lite läskigt hur jag nuförtiden vaknar upp helt av mig själv, lite över klockan 7.. Behöver inte lägga på alarmet på mobilen, för det hinner aldrig ringa. Steg upp för en halvtimme sen, fast jag egentligen skulle behöva stiga upp först OM en halvtimme.. Nåja, man märker att våren är påväg iallafall. ;)

Ska fixa lite kaffe+frukost till mig nu, bloggar mer snart!

5

Efter en springtur, dusch och kvällsmål sitter jag återigen här. Ska förstås snart sova, är så sjukt slut. Skola imorgon, as usual. Yey. Godnatt peeps!

TRÄNINGSGALEN.NU

Jag skulle ju egentligen INTE träna idag, enligt mitt schema, men nu ska jag ändå ut och springa lite, heh. :)
Mår ganska dåligt av för stor kaffekonsumtion, så det borde försvinna med en lenkki!
yey!

STRAWBERRY

Nytt i min nagellacks-kollektion - nagellack som doftar JORDGUBB, I'm in love! Dessutom världens sötaste och perfekta Barbie-rosa färg, hihi! ♥

OMG, THAT'S SO ME!

MARCH=GORGEOUS
Drop dead gorgeous!!! Attractive personality. Very sexy!!. Affectionate & Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Chatterbox! Loves to talk alot! Loves to get their way! . Unbelievable kisser! Easily angered. Very stubborn in the most way possible! Loves to get noticed! Willing to take risks for others. Makes good choices. Has a great fashion sense! Maybe a little too popular with others . Outgoing and crazy at times! Intelligent. Can sometimes be a heartbreaker! Can love as much as possible! Hates insults. Loves compliments! A very big flirt!and quiet the charmer. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. The best in bed out of the other 11 months!! Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.likes to keep theyre crushes kinda secret.pretty much flawless.

?

Efter regn kommer solsken.
eller?

I WANT TO BE DIFFERENT

Seriously. I don't want to be like everyone else. And you know what? I'm not.


I AM DIFFERENT.

GODMORGON!

Nu undrar jag bara; vafan kom vintern tillbaka för??? Just nu visar mätaren på 10 minusgrader, uschfy! Jag som hade lite hopp om sommaren igår igen då solen sken så varmt och snön höll på att smälta, men nee.. :(

Nåja, igårkväll spenderades på gymmet med Manda på Core och benmuskler, så mina magmuskler är lite döda idag. Ska väl till gymmet igen ikväll, men först blir det skolan och lite annat kul! ;)

ONE WEEK LEFT

Godmorgon!

Sitter återigen hemma på hb, spenderade gårdagen i maxmo. Förövrigt har jag haft "fullt upp" hela helgen, är glad att jag inte behövt vara ensam iallafall! :)

Nuförtiden älskar jag måndagar,sådär btw. Börjar ju 11:45 varje måndag, superskönt att inte behöva väckas av ett mobilalarm, utan kunna vakna då man själv vill och ändå ha massor med tid över!

Ska börja fixa mig så småningom, men först ska jag njuta av morgonen, och tanken att det bara är EN VECKA KVAR. Helt sjukt. puss på er!♥


HELLO YOU ALL.

I just wanted to tell you that it feels like i'm going to throw up or something. And no, I dont have a hangover. Goodnight people. ♥

B-DAY DRESS

Hola!

Började min dag med att prova ett x-antal klänningar, och FINALLY, hittade jag en supersnygg födelsedagsklänning! Den får ni se senare. ;) Jag och Manda gick och köpte lite hårfärg för att sedan fortsätta till gymmet. Skulle egentligen ha varit på Body55 idag, men eftersom de har öppna veckan eller något liknande var det så jääääävla mycket folk på timmen, så istället blev det 40min upphill, kommer ha grymt sjuka lår imorgon, haha! :)


Ikväll har jag färgat håret och degat, mandzz är påväg hit just nu, karo kommer väl också så småningom för att joina oss på en myskväll. Hörs senare guys!


lite house-partymusic ;)

MARCH 11th, 2011

Godkväll.

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Känner mig bara tom. Har ingen jävla aning med hur jag ska göra angående något i mitt liv. Sitter och bollar med problemen fram och tillbaka, utan att komma till någon slutsats. Hjärtat säger en sak, hjärnan säger annat. Dummadumma mig, jag ska allti överfundera varenda minsta lilla sak. Om det är meningen att det ska hända något, kommer det hända. Och, om det inte händer, var det inte meningen att det skulle hända. Men klart, jag ska försöka, för nu vet jag hur jag känner. Magkänslan.

Om någon vet hur man stänger av sin hjärna, please tell me.

Idag har jag iaf varit i skolan as usual, på gymmet och ikväll har jag hängt med Sonja, som jag inte sett på überlänge, och Kärö. Nicenice, men jag är sjukt trött då jag skriver detta inlägg. Igår sprang jag omkring runt hela halva stan och sökte klänning, men ska imorn igen och prova lite klänningar, trevligt!

Goodnight you all. ♥

TOO MUCH

Bad update. SORRYYY GUYS. HAr haft massor att göra under dagen, bloggar mer imorgon!

GOODMORNING! OR IS IT REALLY THAT GOOD?

Godmorgon alltså!

Blev helt deppad imorse då jag steg upp och såg hur det såg ut därute. MASSOR av snö. Fyfan säger jag bara. Det har snöat så himla mycket inatt, neej! :( Blir helt på dåligt humör, så det råkade bli en sovmorgon, har dessutom bara konst första timmen så missar egentligen inget då läraren aldrig är där heller..

Anywaaaays (känns som om jag överbrukar det ordet hela tiden..?) hann jag inte blogga igår, åkte hemifrån runt halv 11 och kom lite före halv 9. Under hela den tiden har jag hunnit vara i skolan, sovit på teorilektion vid bilskolan och pumpat på gymmet. Då jag kom hem var jag helt slut, gjorde inte så mycket utan kröp istället under täcket halv 10 och somnade ganska snabbt efter det.

Nu ska jag fixa lite kaffe och käka frukost, hörs senare!

F*CKIN' CRAZY



Haha, ibland tänker jag att jag fan är helt sjuk i huvudet. Kom nyss hem från gymmet, blev intervallkondition/upphill och BodyStep55 + att jag GICK hem. Gick hem igår också, vadfan är det för fel med mej? :D Mina ben kommer att vara helt mos imorgon, i promise you guys that!


Resten av kvällen tänker jag spendera på Nelly.com och hitta en awesome festklänning till mig! Börjar först 11:10 imorgon, så får vara uppe halva natten, haha. ;)

Ha det gött folket!



NELLY TREND ♥

Hola!


Kom hem för en stund sen, och sitter nu och dregglar på snygga kläder från nellys nya kollektion! Kanske ska beställa nåt ikväll? Fri frakt iaf. ;)

En sak jag förresten kom att tänka på är att nuförtiden då jag kommer hem byter jag nästan genast om till typ mjukisbyxor och nån cosy t-shirt, oberoende om jag ska till gymmet eller ej. Så samma hände idag då, men nog för att jag ska till gymmet snart och träna bort fastlagsbullen jag åt då jag kom hem, fyfan så stor den var, började nästan må lite dåligt, blev bara för mycket haha. :)


MARCH 8th, 2011

Godmorgon!
Börjar som oftast min morgon med att kolla hur kallt det är där ute. Nu visade mäteren på -4 och jag blir nästan helt förkrossad. Okej, det är inte så farligt jämfört att det har varit närmare -30 i vinter också, men endå. Jag vill ju ha sommar nununuuuu!!! :(

Håller på och fixa mig lite smått här, ska börja dra mig till skolan så småningom. Slutar halv 3, lång skoldag..

Ha en fin tisdag peeps! ♥


old, random pic

BODYATTACK

Godkväll kära bloggläsare!


Sitter här och degar med Karo,vi har varit på Bodyattack på gymmet ikväll, nicenice! Sen har jag egentligen väl inte gjort så mycket annat ikväll. Ska fortsätta dega här tills K ska hem. Sen duscha och sova.
Goodnight peeps!♥

AIRPLANES

Tjuuh!

Kom hem från skolan för en stund sen. Nu har jag bytt om, ska snart springa till bussen. Måste bara packa träningsväskan först! Vi hörs ikväll!

OUTFIT OF TODAY

skjorta - GT
jeans - J store (typ?)
skor - Nelly.com
väska,halsband&bälte - second hand

MYSDRESS HELA DAGEN?

Godmorgon!


Sitter och dricker kaffe för att försöka piggna till. Kom hem från maxmo halv 8 imorse ( jo, jag åkte dit igår) och har sovit sedan dess i min rosa mjukisdress. ;) Vaknade av att jag blev mer eller mindre bombad av sms så blev tvungen att stiga upp. Skulle vilja gå i mjukisdressen hela dagen, men ska till skolan så kanske jag skippar det ändå. Mjukisdressen alltså! :)


Näe, ska försöka orka börja fixa mig nu och sedan ska jag försöka hinna slänga in dagens outfit. Puss!

AWESOMENESS NIGHT

Kan börja med att säga att kvällen blev riktigt lyckad igår! Hade det awesome med mina två chicks och en massa annat folk, tack för kvällen peeps!♥

Har inte gjort så mycket idag egentligen, mest legat hemma och degat. Kära Ben&Jerry's har fått joina mig idag, det är förövrigt det ända jag fått i mig idag.. Orkar inte sitta vid datorn idag, så bloggar mer imorgon. Puss finisar! :)

PARTYFEELIS

Tjing!

Har sprungit på stan mer eller mindre hela dagen. Först blev det Body55 på gymmet med baby, riktigt nice! Sedan gå omkring i stan, möta upp Karo och gå omkring ännu mer. Gick igenom affärerna flera gånger, tog en fika och gick omkring och flummade ännu mer. Kom hem för snart en halvtimme sen, nu inväntar jag på att mina sötnosar ska stiga innanför dörren. Får se vad vi hittar på ikväll, men galet kul blir det.. som vanligt. ;)
the Fantastic 4

MARCH 5th, 2011

Godmorgon solstrålar!

Har nyss stigit upp, kokat kaffe och fixat ansiktsmask. Har upp fönstret i mitt rum för att vädra lite, så hör jag fåglarna kvittra. Härligt, eller hur? :) Ska så småningom iväg till gymmet för att träna rumpan av mig igen!

Talk to you later peeps!



BEDTIME

Börjar bli riktigt trött nu, så ska ta och krypa ner under täcket för en lång nattsömn.

Godnattpussar!

NEW DESIGN

Ny design uppe på bloggen! Vad tycks? ;)

GOODBYE MY DEAREST

Hejsan bloggen!

Igår somnade jag runt 10 på kvällen, var så himla slut efter ett tungt gympass. Det märks också idag, för aj fan så sjukt jag har i rövmusklerna, haha. :D Anyways, hittills idag har jag fixat och ordnat i rummet, tvättat igenom alla sminkpenslar och äntligen hämtat alla mina saker från stallet. Känns så tomt att veta att man inte "hör hemma" där mera.. but that's just the way life goes. Det stället kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Nu ska jag packa ner smutstvätt och gå ner till tvättstugan. Minnie följer också med såklart! :)
Byebye horseworld. until we meet again. ♥

CRAZY BITCH

Hola chicas!
Har varit ute på språng hela dagen och nu ska jag till gymmet! Jag vet, jag kan inte hålla mig borta därifrån, hehe. :)

SHOPPINGTIMES

transparent skjorta och tights - GT, tunika - Vila's flyttrea, kostade mig endast 5e, helt sjukt!
(Sådär btw är det jobbigt att jag alltid måste köpa så himla stora storlekar av strumpbyxor, eftersom de annars är för korta.. Men då blir de igen för lösa, suck..)
klädpåse för min ÄD-klänning och en ny Liquid eyeliner by Rimmel, superbra!
+ köpte massa annat behövligt, men orkar inte fota det, typ deodorant, balsam, shaving gel osv..

HIGHWAY

Godmorgon sötnosar!

Har inte hunnit blogga igår och i tisdags blev bloggningen också mot det sämre. Har helt enkelt haft så mycket att göra! I tisdags var jag på stan med min baby och shoppade lite. Blev också en fika på Café de Paris, myys. ♥ Mot kvällen blev det ett tungt gympass och senare kom älsklingen hit, vi satt uppe halva natten, pratande och planerande. ;) 

Igår steg vi upp runt 10, åt frukost och började fixa oss, för att sedan dra in mot stan, där vi mötte upp Karo. Gick omkring i affärerna och jag fick värsta rushen att handla alltmöjligt,hehe. Somtur kunde jag ändå hålla mig och köpte bara det viktigaste. Jag och baby tog ännu en sväng till mig för att luncha och så blev det Bodyattack på gymmet.

Vaknade för snart 2h sen, har duschat och ska börja fixa mig så småningom. Har körning kl 11, ska ut på motorvägen idag, hjälp! :D
jag och baby igår ♥

IT'S MINE, FINALLY!

Äntligen står denna underbara parfym hemma i mitt badrumsskåp. Har suktat länge och väl efter den, doften av den är som en drog för mig. Igår bestämde jag mig för att den fick bli min. I just LOVE it!♥

WRITE IT ALL OVER AGAIN

Blev lite ändringar i mitt schema, så ska snart sticka till gymmet! Slänger upp bilder på shoppingen senare, puss!♥

IM HOME

Kom nyss hem, visar strax vad jag shoppat! ;)

MARCH 1st, 2011


Godmorgon sockertoppar!


Till er som blev förskräckta av föregående bild i förra inlägget, vill jag bara säga, LURADE! :D Har inte färgat håret svart, utan har en bit svart hårförlängning som jag testade igår. Förövrigt så tyckte jag det passade asbra och blev så himla sugen på att färga håret svart eller riktigt mörkbrunt! Någon dag kanske, ni får ju hålla ögonen öppna. ;)

Anyways, om ungefär två timmar har jag körning, så ska dra med halv 10 bussen till stan. Efter körningen träffar jag min baby och så får vi se vad vi hittar på! Idag ska jag iallafall shoppa! :)

kanske denna blir min idag? ;)

RSS 2.0