Trying to get my life back on track.

Återkommer här igen så småningom, bara jag hittar det rätta spåret.


bjuder på en bild från en kväll då livet fortfarande log mot mig.


Irritationsnivå: lvl9000

Mobilbloggar som bäst från sängbottnen. Har varit sjukt trött och slut hela dagen, skulle bara ha velat sova typ.. men nu då jag ska sova, somnar jag inte..!!! Snacka om irriterande. Är sjukt trött men har legat här i över en timme redan och ändå kan jag inte sova.. dock är detta inte första gången det händer, tvärtom är det ganska vardagligt faktist, men irriterande som fan! Blir troligtvis illa tvungen snart att stiga upp tillbaka och göra något annat istället. Brukar någon av er ha liknande problem? Har ni några tips mot sömnlöshet isf? Tänker dock inte börja käka sömnpiller, nejnej aldrig i livet! Menmen ifall ni har bra idéer, let me know!

Mars 26, 2012

Tjing!!

Mina dagar fortsätter springa förbi i en himmelens takt, igen, trots att jag gör mycket och ingenting går varenda dag lika fort. Fredagskvällen spenderades i maxmo och på lördagsmorgonen hoppade jag i bilen kl0900, körde in till stan, dumpade av en del grejs på hb och fortsatte sen iväg till gymmet på 45 minuters spinninglektion vart man dog lite igen som vanligt!;) Resten av dagen sprang jag omkring överallt och fixade en massa, på kvällen kom mina kära vänner till mig för lite förfest och födelsedagsfirande! Fick minst sagt intressanta presenter, hehe.. Runt 11 packade vi in oss i V's bil och så blev det partytimes @Fontana! Efter några välvalda om och men staplade jag in i hallen på hb halv 6 på morgonen och stupade i säng. Vaknade igår först lite före 3.. Hela resterande dagen bestod i princip av chill och stallbesök.

Imorse var jag iallafall väldigt hurtig, trots att jag sovit sjukt dåligt.. Steg upp lite över 7, fixade mig och skjutsade bror min till skolan och återigen hem tillbaka. Har gjort en massa jobbansökningar och fixat med en hel del viktiga papper + planerat min framtid för nästa höst. Men ändå känner jag mig slö idag, som om jag inte fått något gjort.. Borde snart också åka iväg till stallet, men är för tillfället så sjukt otaggad,hehe. Kan det månne bero på några timmar för lite sömn inatt?? Nåja, ska nog försöka dra iväg mig så småningom! Ikväll ska jag dessutom hinna ta en sväng till gymmet också! Ryck upp dig själv nuu Anna!!! Känns förresten så himla konstigt att inte behöva befinna sig i skolan längre.. Fattar nada typ. Men skönt ändå! :)

Aja, ska försöka sätta igång med allt nu, ciaaao! :)






väääldigt seriös.. nooot!



IT'S OVER!!!!! HAPPYDAYS!!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOV!!!


Så. jävla. SKÖNT.!!!! Nu är skolan slut för min del, till stort sett iallafall. I väntan på 2: a juni, då vi tar studenten! :)

Annars då? Jo jag mår väl helt okej. Ska inte ljuga och säga jag mår bra, men jag klarar mig. Inget går riktigt bra för tillfället så jag är smått frustrerad, arg och ledsen, men vad kan man.. Det märks på mitt bloggande att jag haft så mycket annat på hjärnan, för har ju knappt uppdaterat något här, men bättre det ändå än att jag sitter här och klagar! Ja juste, så har jag ju blivit ett år äldre i onsdags, firades dock på lugnt sätt, ska fira ordentligt imorgon!! :D

Bjuder igen på lite bilder från de senaste dagarna, för jag har på känn att ingen orkar läsa romaninlägg ;)


Fick min limited edition college!!


Varit på öppning till Cubus och shoppat loss!

.. denna gång med Niina bakom ratten!




hihi sööt!


Maaaat


Sola & kaffa på balkongen!


gymmet!!


Pyntat och fixat fina naglar!!!

Nu ska jag sysselsätta mig med något trevligt! Ha det fint!

Dafuq, it's my birthday tomorrow!?!!

Sorry för dagens angst.. men mitt liv går inte riktigt på rätt spår just nu. Ska iallafall sova nu efter en lång dag.. Imorgon är det dags för skrivningar. Och juste, jag blir ju 19 imorgon, så kom ihåg att gratta mig, haha! Godnatt :)

Jag.orkar.inte.


Days like this I really wish that you would still be here


This is what I honestly feel like;

Always.

Inget kommer aldrig att kunna ersätta dig.
Aldrig.

Sunbath at the balcony

Tjing!

Har som ni säkert märkte varit riktigt aktiv redan från morgonen! Steg upp kvart över 7, packade väskan och drack mitt morgonkaffe. Skjutsade bror till skolan och fortsatte sedan till gymmet. Blev ett konditionspass sådär på morgonkvisten; 40 minuter på löpbandet och 20 minuter spinning, känner att det startade min dag sjukt bra! Kom hem, käkade frukost och sen har jag läst på biologi, sista slutspurten.. Imorgon är det ju dags för Biologiskrivningar.. 

Btw, gissa var jag befinner mig nu?! Jo, på balkongen! Det är sjukt varmt här så sitter och solar i bikini, thihi! Så småningom ska jag väl släpa mig iväg till stallet en sväng också och ikväll ska jag ännu hinna med att plugga matte och träna igen faktist, hehe. Mina dagar är sjukt galet fullbokade denna vecka.. men nästa vecka börjar förhoppningsvis lugnet, thank god. Aja, bloggar mer senare om jag hinner, nu ska jag njuta en stund ännu för fulla muggar, pusspuss! :)


Godmorgon @gymmet!


Nyt mennään eikä meinata..!

Godmorgon!

Hoppas ni sovit bra? Det har jag iallafall! Skönt att lägga sig tidigt igen och vakna tidigt till nykokat kaffe och fågelsång utifrån samt kolla denna veckas väder och konstatera att det kommer bli VARMT! Då jag vaknat upp lite mer ska jag slänga på mig kläder och lite maskara, sedan dra iväg på ärenden in till stan. Efteråt blir det både stall, gym och läsning på studentskrivningarna.. så vi snackar om full rulle igen, hehe! Men bara bra väl det? Tråkigt om man inte skulle ha något att göra ju. ;)

Annars har mina dagar har rusat fram och jag har knappt hunnit sitta vid datorn. Istället har mina dagar bestått av läsning på studentskrivningar, skrivit engelskan i fredags, panikerat för denna vecka ang. skrivningar, tränat, träffa mina kära vänner,tillbringat tid i maxmo med Daisysöten, shoppat lite, varit partypingla i lördags, kört rodeoshow med min pony och en massa annat.. fullt upp somsagt! Menmen, istället för att skriva en roman om de senaste dagarna kan  jag bjuda på några bilder istället;




















och tillslut en bild på veckans väder, som kommer vara awesome, speciellt i slutet av veckan!! :D


The clock is like.. way too early..!

Godmorgon..!! :)

Hahah jag är väl smått galen igen som vaknar av mig själv denhär tiden?! Har dessutom varit uppe en halvtimma redan.. Sitter som bäst och dricker mitt morgonkaffe. Om en timme ska jag bestämt befinna mig på stallet! Därefter blir det en snabb sväng hem och sen fortsätter jag iväg och skjutsar bror min för att sen själv också fortsätta till skolan på Biologiprep. EFter det är planerna lite halvsuddiga, men ska iallfall en sväng till stan, plugga mera biologi och på kvällen ska jag till gymmet för att träna. That's about my day! Vad ska ni göra idag?

Btw, en sak jag reagerade starkt på igår då jag tog bilder med webcamen.. Mitt hår har växt SJUKT MYCKET på ett år, mindre än ett år egentligen!! Jag menar, har dessutom klippt bort iallafall 5cm från det under det gångna året, säkert närmare 10 då jag klippt det flera gånger.. Men det fortsätter att växa som ogräs! Bara bra dock, nu behöver jag ju inte ha extensions mera. Eller klart jag kommer fortfarande ha det emellanåt, men nu kan jag iallafall ha ner håret helt naturligt utan att det ser ut som fan. ;)

DÅ( 2 juni,2011):



NU(14 mars,2012):



ser ni hur sjukt stor skillnaden är?! :D

March 14, 2012

Hello world! ♥

Hoppas ni har haft en bra hittills? Vaknade imorse av mig själv kl 06:50, riktigt pigg och kry! Måste bero på att jag somnade vid halv 10 igårkväll. Fixade morgonkaffe, klädde på mig och sånt. Slängde sedan bror till skolan, hem igen för att fixa det sista och så åkte jag själv iväg till skolan för att ta en snackis med studiehandledaren om min framtid. Thank God för det, nu har jag helt 100% klart vart jag ska söka efter gymnasiet och ska göra det redan ikväll. Efter snacket blev det en sväng till stan för lite minishopping(dyker säkert upp här senare)! Kom hem en sväng emellan, fick snabb-besök av K! Vi njöt av vårsolen med varsin kopp kaffe på balkongen och därefter drog vi iväg till bibban och pluggade! Kom nyss hem därifrån, ska byta om och sticka iväg till stallet! Efter det ska jag ännu en sväng till gymmet.. fullt schema alltså, hehe! :)

Tillslut dagens look(/facelook);




tired and happy

Skönt att träna igen, as usual! Efter träningen åkte jag till affären och köpte en massa gott men nyttigt hit hem! Har nu också käkat, duschat och är helt slut. Ska krypa ner under täcket, får se om jag somnar. Ska upp igen tidigt imorgon såå.. 

Aja, godnatt kära läsare!:)

To the gym! --->>

Hur har dagen framskridit för er so far? Jag har iallafall hunnit göra mesta av det jag planerat att göra! Har varit på stallet, pluggat biologi i flera timmar och solat,PÅ BALKONGEN!!Jaa, hör och häpna! Fick en svag "bikinirand" av linnet dessutom, awesome hihi!

Nu ska jag byta om till träningskläder och åka iväg till gymmet! 


bild från förra våren, on the balcony ;)


Godmorgon!



Är uppe med tuppen igen, haha.. nästan iallafall! Har redan skjutsat bror min till skolan, sitter själv för tillfället och avnjuter mitt morgonkaffe! Ska sedan sticka iväg till stallet, happydays!

På dagens schema sådär förövrigt står bl.a. provläsning och träning på gymmet! Skulle egentligen gymmat nu på morgonen men kom fram till "vad f*n ska jag göra på gymmet?!" Vågar inte träna så hårt med tanke på att jag varit sjuk så går hellre på t.ex. Bodybalance-lektion och sånt, så det sparas till kvällen. Funderade också på att åka in en sväng till stan, hade löning igår så skulle kunna åka och shoppa lite! ;) Resten av dagen består säkert av chill, så det blir niiiceee!

Ha en fin tisdag sötnosar!

About tha weekend!

Hej bloggen!

Helgen har rullat förbi i lugn takt, jag har ÄNTLIGEN tillfrisknat och fått bege mig ut i samhället igen, tjohoo! I fredags efter att ha angstat en hel del, började jag organisera lite i min byrå som ALLTID har lådor fulla med massa skräp. När klockan tickade mot 6 åkte jag och brorsan med papi till maxmo och där spenderade jag då hela fredagskvällen med att dega framför datorn,eeeh. Steg upp runt halv 9 på lördagen, packade och fixade och sen åkte jag och papi in mot stan. Dessutom fick också Daisy hänga med! Väl hemma på hb fortsätter städningen! När klockan närmar sig 11, kör jag till stan med Daisy i baksätet. Vi hämtar upp min kära vän Bjurre och fortsätter vidare till stranden, var vi sedan njuter av en 2h lång länk i det vackra VÅRvädret! Efteråt blir det ännu lite finputs på hb samt närmare 3h Biologi-plugg inför studenten och sen åker jag och D iväg till papi igen. Blev en tidig kväll för min del och bra det, eftersom blev tidig uppstigning (halv 6)!! på söndagsmorgonen och iväg in till stan igen, denna gång dock utan D. Städade klart rummet, tog en jäklans tid dock! Sen vart jag duktig och började plugga biologi igen, duktig chey! Mot kvällen blev det en körtur med min kära Bjurre och en tidig natt igen, denna gång stupade jag i säng 21:20..





plugg MED hund


plugg UTAN hund

Vaknade pigg och kry idag, 07:00. Gjorde alla morgonsysslor och sedan bar det iväg till skolan (!!) för att skriva essäprov i modersmål. Enligt magkänslan gick det helt okej, men vi får ju se sen då resultaten kommer ut. Efter skrivandet degade jag hemma i flera timmar, hade grym migrän och min hjärna vart allmänt mos. Drog iväg min och min kära vän Karos röv nu på kvällen till gymmet. Blev lite solning, Core och snabbpass på löpbandet. Lugn och bra start på tränandet, vill ju inte bli sjuk tillbaka så!:) Nu har jag duschat och återhämtat mig med lite god fruktsallad,keso och te. Så dags för resten av kvällsbestyren och sedan sovdags! See ya later babes! ♥


Bjurres bild, hehe.. men jag och pony igår! Saknat min lilla bäbis! ♥



P.s. sorry för angstinlägget här tidigare idag, är borttaget nu.

PICTURES




~the difference with and without makeup~


~profile~









blahblahblah

anfsfhijelfgbrfgefnråergh....!!!

Gaaaaah... Är så sjukt frustrerad och irriterad för tillfället!! Orkar inte sitta hemma längre! Har dock inte haft feber på två dagar nu men my parents tvingar mig att vara hemma.. dessutom vågar väl ingen träffa mig för att jag varit sjuk. Dethär vädret suger också; grått, tråkigt, blåsigt.. fucking hate it. Can't go to the gym, can't go to the stables... BLAAAAAAAH.
Okej förlåt. Borde egentligen inte blogga men är på pisshumör och måste bara skriva av mig lite.....



It might get better from now on!

Hello world!

Just nu mår jag ganska fuckin' awesome faktist!!!


Ingen feber på gång eller något, så jag får kanske sova inatt, yeeeey!!! Ska ändå ta det rätt lugnt resten av veckan, blev bl.a. tvungen att sjukanmäla mig till jobbet, anlita Åsa att sköta+motionera hästen osv.. Höll btw på att dö lite igårkväll med 40,3 graders feber. Trodde seriöst jag skulle dö. Men somtur gick det över efter några timmar och ca 1000mg burana(tror dock inte buranan hjälpte så mycket). Har imorse varit omkring till blodprov, hälsostation, centralsjukhuset.. För att reda ut vad jag har för fel. Får mera resultat om det imorgon, men snabbsvaret för angina var negativt. Hade lite feber ännu imorse, men nu har jag bara en liten temperaturhöjning(~36,2) över mitt normala(~35,3). Känns skönt.

Har dessutom fixat en hel del saker nu och resten ska fixas på måndag, så jag får någon ordning på mitt liv! Orkar inte med skit längre, så ska fixa allt nu.

Kommer dock sakna min pony så in i helvete då jag inte kommer se honom förän måndag! :'( Aja, nu ska jag kolla tv, sen sova, för är sjukt slut av detta sjukandet, fast man bara slöar typ. Eller, mitt huvud är helt slut, har haft världens värsta tryck/huvudvärk i 4 dagar nu så.. Nu först börjar det lätta. Menmen, ni kan förvänta er mer uppdatering imorgon, pussaaar! 


Jag älskar dig ♥

Dagens räddning..!


damn it.. !!!

Shaisse.. Ska snart åka iväg till läkaren. Min hals är uppsvälld så in i helvete, hade 39,5 graders feber inatt och känner mig helt kraftlös. Troligtvis är angina boven i dramat, så ska åka och ta svaljprov, få recept utskrivet samt hämta sjukintyg.. blir nog inget jobb för mig på fredag alltså, suck.

Sonja kom iallafall med mig till stallet idag, tack så himla mycket för det! Hon slavade och fixade allt, medan jag stod och asgarvade åt ingenting och var allmänt bortkommen. Hon motionerade också min lilla knäpphäst. Själv stod jag och njöt av solen och fick lite bränna i ansiktet! ;)

Annars har jag bara stirrat på televisionen hela dagen. Ska nog fortsätta med det då jag kommer hem från läkaren. Vill inte sova inatt, rädd för att ha en lika mardrömsliknatt som den förra.. suck. Har redan fått några raseriutbrott/PMS-anfall pga att jag inte orkar med detta skit mera. VILL INTE VA SJUUUK. Hade varit mycket bättre med en helt vanlig förkylning bara, men nehe.

Aja, ska inte angsta här mera, ciaaao!


såhär känner jag mig just nu.. (old pic)


P.S. I miss you.

It's like... FUUUUUU

Gårkvällen.. jaa, den blev värre än förväntat. Låg hemma och skakade med över 39 graders feber, yrade en massa och mådde rakt sagt piss. Gjorde absolut INGET på hela kvällen typ, eller jo kollade 2 filmer men kommer knappt ihåg vad de handlade om.. Blev tidig kväll för mig och sov en lång natt igen på nästan 12 timmar(fick dock faktist sovt ganska bra denna natt, men undantag från helt knasiga mar(?)drömmar).

Vaknade imorse runt halv 10, fortfarande med 38,5 graders feber. Fick bli en stallfri dag för mig, så jag får vila lite. Det har jag gjort också. Bara varit hemma hela dagen och segat mig, kollat lite film och tv, försökt äta något och druckit en massa vätska för att rensa kroppen. För tillfället mår jag nu lite bättre, har endast lite stegring. Imorgon ska jag kämpa mig iväg till stallet med sonja som hjälp. Fan, hatar verkligen att vara sjuk.. men vad kan man.. Tänker iallafall vila ordentligt så jag blir frisk. Iofs har jag inte varit sjuk sedan december, score på den! Brukar ju annars vara sjuk hela tiden på vintern typ.. 

Aja, ska nog sova nu för mina ögon vill knappt hållas öppna. Godnatt! ♥


Ge mig sommar, sol och en mintchokladlatte från Wayne's, taaack!!!

25. Den sista bilden på mina mottagna filer.


blev tvungen att cencurera lite... ei huhhuh dendär kvällen.......... : )

24. Den du alltid har roligt med.


raksutin ♥

Mars 5, 2012

Hola amigos!

Hoppas ni haft en bra helg? Det har jag iallafall! :) Lördagskvällen bar med sig en förutspådd utgång med mina cheyeer! Först träffis hos A, sedan vidare till E's place för att föra lite. Hade en sjukt bra kväll med mina tjejjer! Dock blev det lite drama mot slutet, som vanligt.. men det är väl sånt man får ta. Synd bara att folk tydligen vet mer om mig än vad jag själv gör och att folk måste hitta på en massa skit rykten, bara för att de ska få status i kompiskretsen eller något. Patetiskt säger jag bara.

Nåja, vaknade upp på söndagen runt 12. Klev upp och försökte vakna till lite. Stack sedan iväg till stallet på ett längre besök. Kom hem ganska sent och satt och segade vid datorn i några timmar. Kröp under täcket då klockan visade på lite över 8 (!!!) och somnade ganska så bums.

Sov ända till halv 9 imorse, så en 12-timmars nattsömn igen hehe.. Med ett uppehåll ca halv 2 på natten.. Vaknar med värstahuvudvärken, skakar av köld och tror jag ska dö. Mäter tempen, får konstatera att jag har feber. Slänger i mig stark värkmedicin, klär på mig en massa kläder och kryper ner tillbaka under täcket. Nu har jag fortfarande lite feber och halsont som fan. Typiskt att bli sjuk just nu. Ska iallafall ta det ganska lungt idag, åker snart till stallet en sväng men annars ska jag nog bara vara hemma. Hoppas på att vara lite friskare tills imorgon så jag kan åka in på ärenden till stan, träffa T osv. Somtur har jag jobb först på fredag, så jag hinner bli frisk tills det iallafall. Annars tror jag nog detta kommer bli en ganska så "normal" vecka, nothing special på gång.

Menmen, ha det fint allihopa, och försök hålla er friska och krya! Kram! ♥


lördagens outfit!

23. Den du senast fick sms av.

mun mieheltä. no picture allowed, yet. ;)

I'm halfway now, nothing can stop me. Not even You.

Hejsan bloggen!

Har totalt glömt bort bloggen(igen!!).. förutspådde ju dock att det var stor chans att det kunde hända. Senaste dagarna har varit jobb, gym, häng med kompisar, tränat ponnyn, städat och fixat en massa här hemma. Idag steg jag upp halv 8. Kokade kaffe och sprang ner till tvättstugan. Tvättade kläder i 3 omgångar och där mellan hann jag också till affären en sväng. Sen packa väskan, slänga sig i bilen och gasa iväg till gymmet. Spinningtimme stod på schemat idag! Har inte varit på spinning på över ett år(!!) så kan verkligen säga att det kändes. Körde sedan hem igen, slängde i mig lite käk, böt om och fortsatte färden mot stallet för att rida och sköta pony. Kom nyss hem därifrån, har kokat lite kaffe och nu sitter jag här ganska så utmattad, hehe.

Kvällen förutspår högst troligen en galen utgång med mina galna partypinglor!;) Have a great weekend you all!♥


senaste HELGALNA utgången ;)

22. Dig själv.


21. Dig själv skrattande.


You make my life worth living it. Every single day.


I will love you until the end.

20. Dig själv nyligen.


RSS 2.0