OMFG..


20 DAYS LEFT!

..bara sådär btw. ;)

SUNSHINE




Goodmorning peeps!

Jag är superglad just nu, veckan börjar med superhärligt väder; solen skiner och himlen är nästan molnfri! Dessutom har jag sportlov, så är ledig hela veckan. :D Sitter här i mitt supersöta prickiga nattlinne och ska skrapa ihop ett träningsschema! Så småningom ska jag dra till gymmet och work my ass off, haha. :)

Have a great day you all! ♥

WEEKPLAN


Det kommer säkert bli lite ändringar här och där, men något i denhär stilen kommer min sportlovsvecka att se ut! :)

SUMMERTHINSPO

It's unhealthy, crazy and bad. But it's not the only thing in the world that is. And:

It's still fashion. xx










WOPSIEDAISY

Glömde visst helt att blogga igår..? :D

Menmen,dagen var pretty normal, förutom att det blev teater på kvällen! Vi såg pjäsen Ängland, den var humor. :) Hade inte varit på teater på säkert 4-5 år, så det var riktigt nice! Pappa hämtade mig och vi körde iväg till maxmo mitt i natten.

Idag hade jag oturen att vakna redan kl.7 imorse. Kändes inte så kul, med tanke på att det är lördag, vem vaknar den tiden liksom? Nåja, hela dagen har jag egentligen bara tagit det lugnt, det ska jag fortsätta med. Håller också på att ordna på min hårddisk, eftersom jag tydligen har så stökigt där..jag som oftast är så ordningssam av mig!

Några fina minnen från hårddisken:







hehe.. :D

FEBRUARY 25:th, 2011

Goodmorning peeps!

Blev inget gym imorse, somnade ganska mycket senare än tänkt så jag sussade gott förbi mitt alarm och vaknade först lite över halv 7. Men nu ska jag till skolan, laters!


WALKING BY


Min fina sötnos ♥

Klockan bara tickar iväg. Nu ska jag förbereda mig för natten, tidig väckning och lång dag imorgon.

Godnatt!

WISH UPON A STAR

TJAAAAAH BLOGGEEEN!

Mjaah, lite mer seriösare kunde man väl skriva. Eller vänta, vem har sagt att man måste vara seriös? :D
Nåja, sitter och försöker skriva en kompensationsessä för hälsokunskapen, pga min stora frånvaro förra perioden. Egentligen skulle det gå ganska fort, bara jag skulle orka engagera mig lite!

Packade på mig varma kläder, hunden under armen och kameran i högsta hugg gick jag ut för att fotografera. Tyvärr hade solen gått ner lite redan, så lite ledsen i ögat blev jag nog..buhuu. Skämt åsido, fick frisk luft iallafall och en fin bild på hundsnutten. Ikväll ska jag sova tidigt, för måste upp JÄÄÄTTETIDIGT imorgon, ska till gymmet före skolan. ;)

Ha en bra kväll guys, byebye!

16 WEEKS OF HARD WORK


Ligger och degar i sängen, har ingen större lust att göra något annat. Egetligen borde jag öva till matte-minitestet vi har imorgon, men är sjukt trött så får se hur det blir med den saken. Orsaken till min trötthet är troligtvis mitt gympass idag som höll på att ta död på mig. Benen och armarna värkte och skakade då jag gick till bussen. :) Helt otroligt hur konditionen mittiallt kan rasa bara för att man är förkyld i 2 veckor och inte kan träna ordentligt..! Men, fr.o.m. NU tänker jag inte vara sjuk mera, utan träna som en galning varje vecka! Hade ett mål till sommaren och det ska jag nå. ;) So, 16 weeks of hard work. Here we go!

Men nu ska jag unna mig en kopp varm choklad! Kommer inte ihåg när jag senast unnat mig det, måste vara minst 1 månad sen?!

IT'S ALL BY COINCIDENCE

Tänk, om allt som händer här i livet, sker av en slump.

Vi tror att vi kan välja våra val, men tänk om de egentligen redan är valda? Ibland grubblar man på situationer som hänt. Man funderar vad som skulle ha hänt ifall man valt på ett annorlunda sätt. Men tänk om det inte fanns ett annat sätt? Du skulle i slutändan ändå gjort det val du gjorde.

Eller så är man i en situation och tvekar mellan två val. Man tror man kaan göra de båda valen, men egentligen kan man bara välja ett av dem. Man kan bara välja det som slumpen väljer.

Slumpen vet allt. Den vet precis hur allting kommer gå i livet; hur du föds, hur du lever och till sist - hur du dör. Slumpen kan inte påverkas. Allt är redan bestämt.
Skrämmande, eller hur?

WE'VESETGREATPLANS FORNEXTWEEK

Lalala..
Sitter i skolan och borde egentligen göra ett projekt, men eftersom jag vet att jag kommer ha dett klart så himla fort orkar jag inte stressa med det. Har nog börjat skriva redan menmen. :)
Slutar redan kl 13 idag! Ska på körlektion och efter det till gymmet och pumpa. Känns som om jag håller på att bli förkyld för 3:e veckan nu, nejnejnej, jag ska INTE bli det!

FEBRUARY 23:rd, 2011 - OUTFIT


skjorta, bälte - vintage
linne - h&m
leggings(spets) - kappahl
smycken - gt


lalala, hej jag ser hemsk ut.. och det gör mitt rum med för den delen.. hehe :)

WHAT'S YOUR DIRTY SECRET?


this is mine.

TWENTYSIX


And then im sure its gonna be like this..

PLEASE, DON'T WASTE YOUR TIME ON ME.

Dethär tar alltför mycket tid egentligen, vet inte varför jag sitter här..


SOMETIMES I WONDER HOW IN THE HELL AM I GOING TO FIT THEESE TWO TOGETHER?


HOW I SPEND MY DAYS

Det finns dagar då jag helt enkelt inte har lust för att sätta mig framför datorn och nörda. Hittar på så mycket annat och roligt istället. Det är ju ändå där ute var livet finns, eller hur?

Vad har jag gjort då? Jag har..


..fått vara prinsessa för en kväll..


..firat en nybliven 18-åring, grattis vännen ♥ ..


.. tagit vara på dagens fina stunder.



Nu tänker jag fortsätta i samma still, ha det fint allihopa.

A HALF YEAR LEFT

Godmorgon, igen!

rdagen var mycket trevlig, efter körlektionen(som gick jättebra!) och frisyrplaneringen gick jag omkring med Vera en stund i stan, eftersom jag råkat möta henne i frissan. Vi gick och tog en fika vid Café de Paris och pratade om allt möjligt, riktigt trevligt! :) Efter att jag kommit hem började jag förkorta min klänning, och det gick hela kvällen åt. :( Trött som jag var, kröp jag ner under täcket då klockan var halv 10, somnade genast..

Steg upp kl 0600 idag, uschdå. Har nyss duschat, så nu ska jag dricka lite te och käka frukost kanskeee.. Kl 0800 ska jag iväg till skolan och bestämde mig för att jag slutar kl 12 idag! Då jag kommer hem får jag börja fixa mig, för det kommer bli fullt upp med frisyrfixningen och allt det. Bloggar mera ikväll då jag är hemma!


random gammal bild


FEBRUARY 17:th, 2011

Goodmorning peeps!

Tycker verkligen denhär förkylningen skulle kunna dra nu redan. Lite snuva kan jag stå ut med, men inte halsont och cp röst också.. Tekopparna har ändå verkat hjälpa till en del, eftersom min hals inte är lika sjuk som igår. Eller så har jag bara blivi resistant för det,hehe.

Anyways, skulle ju vara penkkis i skolan idag om ca 4 min, men skippar det för denhär förkylningens skull. Inte kul att gå dit och hosta, räcker med att man måste vara i skolan på lektioner. På tal om lektioner ska jag på körlektion idag! Vi ska ut och köra landsväg, spännande! :) Efteråt måste jag också droppa in en sväng hos frissan för att planera min frisyr tills morgondagen, den kommer bli såå fin!!


kanske min frisyr ser ut såhär?!

BEDTIME

Ögonlocken är tunga som bly och hjärnan seg som tuggummi. Sovdags alltså.

Godnatt alla fina människor♥

THE THINGS I MISS ABOUT SUMMER

känslan av då solen bränner på huden
ljuset dygnet runt
solbrännan
dofterna
svalkande dopp i havet
spontana och helgalna nätterna
känslorna
sommarromansen
känslan av att inget kan va mer perfekt
tiden med mina käraste vänner
komma och gå hur man vill
livet är lika lätt som att sväva på rosa moln från dag till dag.

Ta mig tillbaka. Ge mig sommar.

I ACTUALLY SAW THE COUNTDOWN!

Satt just och stirrade på min nedräknare i bloggen då det blev från 33 dagar till 32 dagar, tänk, det är så sjukt jävla lite kvar tills jag fyller 18, kan inte fatta det ännu. Dagarna bara rinner iväg, snart är det 21 mars, wihoo!

Förövrigt har jag sprungit på stan och sökt silikonbh halva dagen, sprungit och sökt slips och så håller min hals på att ha ihjäl mig, buhu. Har tappat räkningen på hur många tekoppar jag sörplat i mig idag, men gissar på 7?! Måste nog gå och fixa en tekopp till mig igen, halsen känns förjävlig. Dessutom, har jag varit duktig flicka och övat på prov idag också! Ikväll borde jag ännu plugga lite till och förkorta min ÄD-klänning.. plugga ska jag nog iallafall göra, eftersom jag är så duktig med skolan! ;)


då jag fyllde 17, hahaha.. FJORTISTIMES!

LALALALA

Uschfyblä, är uppe nu redan pga denhär jävla förkylningen. Näsan är stockad och min hals värker så in i ******..!

Godmorgon på er förresten! Fastän min morgon inte var så bra. Skulle egentligen behöva stiga upp först om 1h, typiskt.. Så nu sitter jag med en kopp te och mår dåligt, yey! Jag som skulle till gymmet idag, vi får ju se hur det blir med den saken nu då.. ser dåligt ut. Nåja, ska snart dra på mig kläderna och ta en morgonpromenad med hunden.

Have a great day peeps!

NAILS



Här i förra veckan fixade Jessi mina naglar, men visade aldrig hur dem blev. Blev iallafall supernöjd med resultatet, blev jättefint! Bilden ger dock ingen rättvisa för hur de såg ut, och min hand ser skrynklig ut som en mommohand, menmen.. :)

IF I HURRY, WILL YOU STILL WAIT FOR ME?

ÄNTLIGENÄNTLIGEN får jag tid att blogga!



Har haft näsan i biologiboken nästan hela kvällen! I mellanåt har jag sprungit i tvättstugan och tvättat min dunjacka (hoppashoppas den hinner torka tills imorgon!!), duschat och sörplat i mig typ 100 tekoppar. Morgonen idag började inte alls bra.. Hade sjukt i halsen och kunde knappt tala. Fixade te förän jag drog till skolan, var jag blev tvungen igen att köpa te 2 gånger pga halsont. :( Sen blev det bättre, skoldagen tog slut och jag åkte hem för att plugga. Nu känner jag igen att halsont börjar smyga på igen, så ska snabbt fixa resten av mina läxor och krypa under täcket! Imorgon har jag somtur kort skoldag, från 10 till 13! :D

Godnatt sötnosar!

IMVERYBADHERE

Ojojoj..

Tiden rinner iväg och jag hinner knappt göra något. Bloggningen lämnar åt sidan då jag försöker ta tag i skolan. Men jag LOVAR, bloggar mera ikväll, fastän ögonen skulle falla ur huvudet på mig. =))

HOMEWORK

Tjingpling!

Ska plugga lite nu, uppdaterar mer då jag är klar! :)

HURRYHURRY BABY

Är hemma nu en snabbis, men ska dra iväg till gymmet riktigt snart, så måste skynda!

VALENTINES DAY



Godmorgon!

Idag är det alla hjärtans-dag! Har inte hunnit fixa nåt speciellt, men det blir troligtvis en fika med tjejerna! ♥

Nåja, var sjukt seg hela dagen igår, vilket ledde till att jag somnade redan efter 9. Provläsningen ska vi inte helst tala om, hehe..

Men nu har jag sovit bra och är pigg! Mår lite dåligt dock, men brukar göra det ganska ofta om morgonen. Ska sminka mig, packa väskan och springa iväg till bussen i -25 grader, fyfan. Egentligen börjar jag skolan först kvart i 12, men ska på körölektion kl 10, spännande som vanligt! ;)

Hoppas ni får en riktigt fin alla hjärtans-dag allihopa! Kramisar ♥

15:55

Efter några timmars extra sömn och lite mat mår jag bättre iallafall, men kan ändå kort och gott meddela att jag inte kommer göra om samma misstag igen. Blev aningen för mycket igår.. så då får man lida av det. Prov borde jag också läsa på, men har absolut ingen ork för det, så får väl läsa hela natten, haha. ;)

PIZZA OR NO PIZZA?

Hej bloggen!

Det blev minst sagt en galen kväll igår! Eller kanske ska säga att kvällen blev ganska så.. intressant, hehe. Kom hem runt 5 med tjejerna, somnade genast utan större problem.

Tjejerna åkte hem för en stund sen. Jag sitter och funderar på om jag ska beställa pizza eller inte. Svårt val haha. :)

YEY!

FUCKIN' PARTY BITCHEEES! ;)

IT'S ALL ABOUT ME


BREAKFAST-TIME

Godmorgon!

Har varit uppe ända sen klockan 9, vilket är snart två timmar sen! Duktig jag har tagit en promenad med hunden i det vackra solskenet, läst lite på cellbiologi och käkat frukost. Nu ska jag läsa lite mer, fixa i rummet och packa gymväskan, drar till gymmet ännu idag! Senare ikväll kommer fina tjejer hit och det kommer bli en super-kväll! Menmen, mer om det senare.. ;)


GOT MY NAILS FIXED BY A SWEET GAL

Min kära vän Jessi har varit och hållit mig sällskap hela kvällen och fixat supersnygga naglar till mig! Visar dem imorgon, för nu är jag sjukt trött och ska sova så jag orkar till gymmet på morgonen. ;)

Jag är proffs på att köra bil.. ;)

Heeellloooou world! :)

Sprang precis in i lägenheten här på hb. Hann inte blogga nåt alls imorse då jag fick så himla bråttom. Anyways, har varit i skolan och sen var jag på körlektion på håltimmen! Det gick superbraaa, jag är en duktig chaufför! ;)
Efter skolan tog jag och Jessi en spontan fika på stan för att prata om allt möjlit. Då jag skulle hem tycker Karo jag ska komma och fika med henne, så blir fika nr 2, fast åt/drack inget. Vi satt och pratade om livets gång och andra bekymmer, medan tiden rann iväg.

Ikväll blir det en ytterst tråkig hemmakväll med provläsning, städning av rummet och så kommer jag spendera stor del av kvällen nere i tvättstugan. Om nån har tråkigt så får ni gärna joina mig! :)


Såhär såg man ut idag då(tog bilden imorse) :


Seeeeeg

Tjaaahhhh!

Seg uppdatering här, tog 3h sammanlagt att fixa mina extensions, helt sjukt! Nu har jag iallafall duschat och käkat, eftersom jag inte käkat sen skolmaten, woopsie.. :s Men jag har varken läst på prov eller städat i rummet, fy skäms på mig! Ska försöka läsa lite förän jag ska sova, är sjukt trött..

Hörs mer imorgon sötisar, godnatt!♥

VB

Liten videoblogg, enjoy!


FEBRUARY 10th, 2011

Gosh. I'm so tired right now. Är länge sen jag var tvungen att stig upp såhär tidigt på hb för att dra till skolan. Men känner mig duktig iallafall som är uppe! Ska snart iväg till skolan så hinner inte skriva mera, men jag lovar att skriva mer då jag är hemma från skolan! Pusshej ♥


old. :)

I HAVE TO GET SOME SLEEP ASAP!

Har glömt bort att blogga ikväll, nu är jag sjukt trött efter skola,bilskola och gym. Ska ta och krypa ner under täcket, har på känn att jag somnar bara jag stänger ögonen. Bloggar mer imorgon, godnatt.



I ADORE SPRING

Som den vårmänniskan jag är älskar jag då det börjar ljusna på morgonen. Jag behöver inget alarm för att vakna, utan solens strålar väcker mig. Idag kändes det så,fastän solen inte sken. Det var ändå otroligt ljust där ute, fastän klockan endast visade halv 8. Jag längtar så himla mycket till slutet av april/maj då man kan sitta på balkongen och njuta av då solen värmer på morgonen, före man ska iväg till skolan. Gosh, i totally love that..

Har min awesome omgjorda skjorta på idag, ska lägga upp en outfitbild idag också! Kommer att ha fullt upp med massor hela dagen, så nästa gång jag sitter vid datorn är troligtvis på kvällen.

Tjingtjing!


one of my famous "balcony-pics"

THERE ARE NO FEELINGS IN SPACE

Har nyss kollat kanske en av de bästa filmerna jag sett! Före det skulle jag kolla "Due Date", men enligt mig var filmen en flopp. Rekommenderar den inte, höll på att somna för att den var så tråkig.

Idag har jag druckit massor med vatten, har fått springa på toaletten hela tiden, så hoppas jag inte behöver göra det inatt också. Nu ska jag krypa ner under täcket och få en lång natts sömn.

Godnatt änglar ♥

LJUSHAV

Början av kvällen har framskridit i detta ljuva ljushav till dusch, så duschade typ i 1h, haha. Nu ska jag bara ta det lugnt, som jag gjort de senaste dagarna, och sen blir det sovdags. Imorgon MÅSTE jag till skolan, fastän jag inte vill. Men det är morgondagens problem. :)

I LOVE TO PLAN THINGS, WRITE IT DOWN AND MAKE IT WORK


Såhär har min morgon sett ut; planeringplanering och mera planering.. Vissa av er tycker säkert "gud så tråkigt", men jag ÄLSKAR det! Haha, jo, det är faktist sant. Älskar att planera,fundera och designa saker, samt göra listor och skriva upp massor. Har alltid varit en sådan person och det kommer jag alltid att vara har jag på känn. :)

Är  hemma från skolan, eftersom febern fortfarande är på besök. Imorgon ska jag försöka få mig iväg till skolan, eftersom jag börjar känna mig mycket bättre! Dessutom vill jag få tillbaka dagsrutinerna; skolan, bilskolan, gymmet osv. Rutiner är också en sak som är viktigt för mig, för att jag ska orka i vardagen.

IMPOSSIBILITY


DONT WALK BEHIND SOMEONES BACK

Jag vill bara säga att jag rakt sagt HATAR då personer går bakom min rygg med saker. För om, eller då, jag får reda på det blir jag fittigt sur och arg, men framförallt sårad. Sårad för att inte ha fått veta om något, utan själv tillslut fått luskat ut det. Så, tänk på det nästa gång ni tänker gå bakom någon annans rygg. Andra folk har också känslor, de kan känna likadant som jag till exempel. :)

RAPUNZELRAPUNZEL


Nytt löshår från RapunzelofSweden, yey! :)

Pluspoäng till dem för de har supersnabba leveranser! Får hem paketet på 2 dagar efter beställning, me like!

7e februari, 2011

Godmorgon!

Det är verkligen trist att jag fortfarande är sjuk. Febern pressar på hela tiden, vill inte sjunka fastän jag inte gör något annat än vilar. Jag är dessutom en person som försöker undvika alla sorts piller så gott det går, eftersom jag inte "tror" på piller. Har ätit för mycket av dem förr och då blev min kropp tolerant mot deras verkan, så ingen vanlig värkmedicin fungerar på mig.


Blev iallafall superglad imorse då jag steg upp eftersom jag hade fått ett paket i posten, igen! ;) Och så har jag käkat mumsig frukost som bestod av jordgubbar, keso och knäckebröd, MUMMS!


ph. by me

FEVER LET ME GO ALREADY

Alltså +()%¤/#"?*^@$ också så sur och less jag blir på att vara sjuk!

Febern har stigit igen, blev väl för mycket med kalas och ståhej idag. Detta betyder att jag får måste vara hemma och dega imorgon ännu. Jag som ville gymma, buhu. :( Menmen, viktigast är att jag blir frisk till helgen iallafall, för då händer det massa kul! ;)


TODAYS OUTFIT


(dålig bild menmen..)

tunika/tröja - VILA (..tror ja?)
bikerleggings - GT
halsband - GT

Ganska tråkig/casual outfit, men så ser typ alla mina outfits på vintern ut.. blä.

NEW STUFF: TRÄNINGSTILLSKOTT


Proteinbars x 12 och Proteinpulver till shake's(jordgubbs-smak, är speciellt tillverkad för kvinnor), Shaker och typ Protein/powerpiller(?) fick jag på köpet!
Allt är från Fitnesstukku.fi !


Har börjat käka sånthär crap(?!) eftersom jag BYGGER UPP min kondition och mina muskler, så behöver massor med energi och protein för att orka! Är ju annan sak om man tränar för att UPPEHÅLLA sin kondition, då räcker det ju med en bra och mångsidig kost (förutom om man är heeelt träningsgalen, hehe..)!

ON MY WAY

Tjing!

Har fixat mig, varit och hämtat ett paket från posten och nu ska jag iväg på kalaset! Hörs senare!


NEEDS SOME COLORING..

Kollade just att jag borde färga håret, och har fått anmärkningar av mina medmänniskor om det också, haha. Mitt hår växer sjukt snabbt, eftersom idag är det 1 månad sen jag färgade håret och utväxten är nästan 2cm! Ska nog ta och färga det i nästa vecka, så man inte har en hemsk utväxt på ÄD. ;)


uuschfy :(

MORNINGFEELINGS

Goodmorning bitches!

Haha skämt å sido, godmorgon! Steg upp före 9 idag igen, vilket kändes superbra! Personligen tycker jag att om man sover över halva dagen är hela dagen bortslösad. Får nästan lite ångest av att man tänker att snart måste man sova igen, man hinner inte göra nåt annat.

Ska dricka klart mitt te, duscha och sen fixa mig så småningom, idag ska jag till kusinen och fira hans 18-års födelsedag, dock fyller han på tisdag, men det är släktkalas så jaa.. :)



SHAKING MY ASS OFF

Har shejkat röven av mig! Haha, nästan iallafall, var så grymt taggad så blev tvungen att dansa lite.. nu ska jag dricka lite mer te ( typ 6e glaset idag?!) och sedan sova.

Ha en fin lördag sötnosar!

NEW FURNITURE IN MY ROOM



Ett bar-bord och två bar-stolar, likelike!

SATURDAY EVENING

Hola amigos!

Är fortfarande sjuk, så blir ingen utgång ikväll.. :( Istället får jag nöja mej med en hemmakväll, ska käka upp resten av min B&J's iallafall!

Idag har jag och mami varit i stan och kollat på lite saker till mitt rum!Visar strax vad vi köpte till mig, hihi!


PANDABEARS, HEARTS AND BRIGHT YELLOW



Jag bara älskar dessa två! De har så himla skön retro/funkkis-känsla över sig. Hittade den knallgula muggen först, den kallade på mig, kunde inte slita mig ifrån den, den var så..udda, i sin färg och kantiga form.
Pandabjörnsmuggen påminner mig om något då jag var liten, någon jag känner har/har haft en likadan mugg.

Skulle kunnat släpa med mig tiotals muggar, så jag får väl ta ett nytt besök till secondhandshoppen så småningom! Dessa två udda skönheter ska upp på hyllan, tillsvidare som dekorationer. :)

EARLY MORNING

Godmorgon!

Kan knappt fatta att jag är uppe såhär TIDIGT på en lördagsmorgon, helt frivilligt.. Kunde helt enkelt inte sova mer, så steg upp och fixade lite te till mig själv, redan 2 koppar har jag sörplat i mig, hehe. :)

Har förresten inte lagt upp bilderna ännu på mina awesome fynd jag köpte mig i onsdags, så det ska jag göra nu!

Stay tuned!


bild från mitt rum i maxmo

IT'S A SHORT TIME FOR TOMORROW

Åt en del av min B&J's, men började må illa sen så får spara resten till nån annan dag. Har haft mysigt med mami framför tvn med en bra film ikväll, nu börjar det bli sovdags. Ska sova riktigt länge och bra, så är jag förhoppningsvis frisk imorgon! Temperaturen har sjunkit nu iallafall, vi går mot bättre tider, haha. Är just nu så sjuuukt sugen på utgång så jag blir helt galen! So it's a night out tomorrow i think.. ;)

Godnatt alla fina människor ♥


always remember that peeps!♥

INSPIRATION



Inspiration by ILOVEVINTAGE.NL


Suktar efter den anilinröda jumpsuiten, give me! ♥

B&J's



Tack snälla mami! Men hoppas jag får i mig nåt av det bara, har inte fått i mig nån mat alls idag så..


SUMMER MEMORIES! AND YES, WE JUST ♥ TO PARTY






















.. bara för att sommaren 2011 kommer bli grymt bäst!

CHANGED PLANS

Ska inte till maxmo ikväll ändå, mår så pass dåligt så jag stannar kvar på hb. Vill bli frisk tills imorgon!! Annars blir jag sur då vi hade awesome planer.. :(

TEACUP NO.4


Godmorgon!

Hoppas ni har haft en bättre morgon än mig.. För såklart nu då vi planerat massor med awesome stuff till helgen vaknar jag imorse och har ett huvud som kokar. Först struntar jag i det, men ,mäter sen temperaturen och får konstatera att jag har feber. Typiskt! Detta förklarar dock mina helgalna drömmar inatt..

Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att bli frisk, ikväll blir det av mot maxmo, som vanligt.


Detta kommer överkonsumeras idag, har nu redan druckit 2 stora koppar på 1h.

I MIGHT BE BAD - BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT.

That's so me! I'm back bitches! ;)


awesomeness_stuff_for_the_weekend_!

Efter en lång dag får jag ta lugnt en stund, finally!

Skoldagen gick snabbt, efter skolan gick jag in till stan och mötte upp min baby! Vi gick till ett café och satte oss en stund där före bilskolan. Teoritimmen gick otroligt segt och jag kände mig så trött, så jag tänkte hoppa över träningen idag.. MEEEEN, jag övertalade mig själv och tog mig till gymmet ändå! Blev Bodystep och efteråt Spinning i 20min, duktig jag! Imorgon ska jag ha ledit från gymmet, har tränat 4 dagar i rad så.. hehe. På lördag(och kanske söndag?!) kör jag som fan igen!

Har förresten awesomeness planer till helgen, taggatagga! Anna har vaknat till liv igen.. ;)


Jag och dem bästa! ♥

3.2.2011

Godmorgon!

Ska snart dra iväg till skolan.. Dagens outfit är princip samma som igår, fast med annan jacka, för det är lite kallare igen. :(

Har håltimme mitt i dagen, så tror jag ska komma hem en snabbis, maybe. Efter skolan ska jag till bilskolan på teori, sen säkert till gymmet!


My promdress!

Har ju fått min balklänning till ÄD för ganska länge sen nu, men har inte visat upp den i bloggen! Nu ska ni iallafall få se hur den ser ut:



On my way to my goals

Nu kan jag äntligen ta mig lite tid att blogga!
Imorse drog jag till stan då. Gick och fixade passfoton, de blev väl helt okej, hatar passfoton och andra formella foton. :D Nåja, sen gick jag till bilskolan,dags för första körlektionen! Det gick faktist jättebra att köra fast jag aldrig kört bil förr, var ganska duktig faktist och dessutom dog ingen! *stolt* hehe..
Pappa plockade upp mig i stan, vi åkte och kollade lite i en second-hand affär, jag höll på att dreggla ihjäl mig typ.. Fyndade några saker jag bara var tvungen att köpa, ska visa dem senare. ;) Sen slängde pappa mig till hb. Jag fick bråttom, packade bara gymväskan, böt om och drog in mot stan, till gymmet ofc! Blev upphill-running, tränade benen, gick på body-timme och stretch-timme! Jag börjar verkligen vara på god väg för att nå mitt mål, nu efter att ha satt upp träningsschema osv.

Jaja, kom hem för ca 1h sen, har käkat och duschat, nu ska jag sega en stund och lägga upp bilder på mina fynd, sen sova!


I survived the drivinglesson!

Tjing!

Ville bara meddela att jag överlevde körlektionen. :) Nu har jag bråttom till gymmet, berättar mer senare!


tummen upp!

2:nd of February, 2011

Godmorgon!

Snart ska jag sticka in till stan för att ta passfoto och efter det ska jag på min livs första körlektion, hjälp!


Ska till gymmet!

Hello sweeties!

Hittills idag har jag skrivit prov & fått skrivkramp, ätit i Rax med K, fotat lite och klagat över min mensvärk.. -.- Nu ska jag iallafall iväg till gymmet med Christa, måste träna bort maten jag åt idag, hehe.. Blir Bodystep idag, i love it!


1:a Februari, 2011

Godmorgon!

Jag ska skynda iväg till skolan så småningom för att skriva prov, sen kommer jag hem igen. Idag ska jag också ta passfoton, gå på teorilektion i bilskolan och träna som en galning på gymmet efteråt.

Idag är det förresten 1:a februari! Snart kanske man får hoppas på att snön smälter, hihi.. ;)


RSS 2.0