Woops..!

Nu måste jag verkligen börja städa OCH sy klart klänningen! Uppdaterar mer senare om jag hinner!!


It's raining.

Tjingpling!

Orkade inte blogga något mera igår, eftersom datan zippade, och jaa.. orkade inte krångla med den. Men var iallafall uppe ända till halv 4(!!!) och sydde om min klänning! Är mycket nöjd med resultatet, visar er senare!
Dagen har runnit som vanligt, jobb och stan med min kära manda. Köpte lite grejjs, visar det också senare. Nu ska jag iallafall börja byta om,dra till affären och sedan till manda, vi ska ha filmkväll&mysmys! Thihi, nåja puss på er!


old, orkar inte ta nån ny bild nu..

Gonna explain something for you guys.

Ingen film, pga att min mamma är jävla cp. Alltså, jag vet att ni tycker att jag är väl dum i huvudet som pratar så om henne, men ni vet absolut inget om hur det är att leva med henne. För ibland kan hon vara den mamman jag älskar och alltid velat ha, men i andra stunden blir hon en jävla fitta som man inte står ut med, man vill bara dö. Så jag och pappa ska åka och prata till Fpa för att se om vi skulle få ordnat bostadsbidrag till mig, fastän jag inte är 18 ännu.

Nu ska jag sy på en klänning, om jag orkar. Morsan drog all must och inspiration ur mig, är helt dödö. Nåja, ska försöka piggna till lite, uppdaterar ennu senare ikväll!

Jag är HEMMAAA!

Tjingpling!

Hemma from tha beach, men ska kolla film nu, så mer update senare!


Goodmorning from the livingroom

Godmorgon!

Sitter på vardagsrumsgolvet och bloggar * intresseklubben antecknar, eller hur?*, haha. Nåja, ska iallafall dra till jobbet snart, suck.. Men efter jobbet åker vi till STORSAND!! Om det är bra väder alltså.. hoppashoppashoppas!!!

Menmen, vi får höras ikväll igen då jag kommer hem, ha de bra, pusshej!



haha, bra bild va? ;)

watching the time pass me by.

Tjatja bitches!

Har inte hunnit med någon uppdatering idag. Drog till stan efter jobbet och shoppade lite stuff! Sen hem, träning och hem igen. Har kollat på film och nu ska jag sova! Lägger upp imorgon på bloggen vad jag köpt idag.

Godnatt!

Wednesday

Godmorgon pinglor!

Har sovit på balkongen inatt.. !! Japp, så är det. Där var det iallafall svalt och skönt. Nu ska jag snabbt packa väskan och dra till jobbet. Efter jobbet far jag troligen till beachen och sen till stan och shoppa lite ;)

Ha en superbra onsdag!


gammal bild

Från motionshatande till motionsfreak.. !!

Im back from thA springlenkki och fräschduschad!

Blev en 6km springlänk, känner mig faktist ganska stolt! Tog bara 1 "gåbit" (!!),typ 20 meter, eftersom jag måste stanna vid övergångsstället och vänta på "bilfritt läge", haha. Dessutom sprang jag lite extra hårt i uppförsbackar, så lite duktig var jag nog! Inte för så länge sen ( eller okej, typ 4-5 år sen), hatade jag allt med motion och idrott att göra(förutom ridning då..), tro det eller ej. Men nu har jag blivit helt motionsgalen och ÄLSKAR att träna. Älskar känslan efter ett tungt träningspass.♥ Enda orsaken till att jag inte tränat så mycket nu i sommar (juni och början av juli) är tidsbrist. Har haft så himla mycket annat att göra, så jag helt enkelt inte hunnit dra mig till gymmet.. Men det har det blivit ändring på igen! And im very happy about that! :)

Nu ska jag käka en banan, tvätta tänderna och krypa ner under täcket.Ska försöka orka till gymmet imrn på morgonen, godnatt söta bloggläsare!♥


Energyenergy!

Är så jävla energisk, så måste dra på en springrunda nu!


!!!

Ge mig denna!!!

Hittade förresten en supersöt,liten och SNYGG radio med mp3-uttag i en tidning idag, jag bara MÅSTE ha den! Haha ;)

Ska nog köpa den imorgon, för den var inte så dyr!


Ge mig!!

I got it, WOHOO!!

HÄPPIIIII :D

Hann inte blogga då jag kom hem från jobbet, utan det var bara att hoppa i duschen, fixa mig och dra på jobbintervju! Och intervjun gick MYCKET bra, JAG FICK JOBBET!!! :D Gissa vem som är lite glad va!?!
Nu ska jag bara chilla, sen sova i tid så man kanske orkar till gymmet imorgon före jobbet. Ha det bra folket,puss!



anna is veryvery happy!

Fyyfan vilken natt..

.. verkligen.

Har åskat typ flera timmar, och åskan var ovanligt stark. Har inte sovit typ ngt alls, suck. Enligt tidningen iltasanomat har en redan hunnit dö i husbrand på natten, men dock vet dom inte om det är pga åskan.

Nu ska jag iallafall börja dra mig mot jobbet, vi hörs efteråt!


Justjaa!

..tänkte glömma att berätta..

Ska på jobbintervju imorgon,jävla nice! Wish me good luck! :D

Gym + Filmtajm!

Tjing!

Min kväll blev typ som jag tänkt mig. Drog till gymmet med K, pumpade somfan igen. Kom hem, gick snabbt i duschen och sen kollade jag, Jonas och Lucas på film; "The Craizies", skräckfilm, men den var bra! Nu ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta lite tvätt, sen blire nog sovdags.

Vi hörs mer imorgon, godnatt kära bloggläsare!

Mjao!

Im home!

.. nu redan, pga piss väder, och jag som ville till stranden! -.- Nåja, jobbdagen gick otroligt fort idag, bara denna vecka och nästa vecka kvar, sen är det klarjobbat! Men det betyder också att sommarlovet snart är slut, neeeej :(
Nåja, nu har jag iallafall försökt söka efter jobb, men har svårt att hitta något. Vill vara 18 nununu!

Ikväll drar jag nog till gymmet, sen blire väl bara chill. Ni ska ha de bra, vi hörs senare!


And it's Monday, again.

Godmorgon!

Sov helt skit inatt, sammanlagt kanske 4-5h? Nu ska jag dra till jobbet och efteråt blir det troligtvis beachen, så vi hörs ikväll, puuss!


I regret it.

Det kunde faktist ha blivit bara du&jag.
Jag ångrar det nu.
Jag ångrar mitt val.


Keep me awake.

Fanfanfan. Jag som borde sova nu, är inte alls trött. Sätän.

Nåja, får väl tröga här hela natten dåå.

Puss!


inte bra, inte bra!

Back in bussiness!

Jag uppstår igen från en ganska så händelserik helg!

.. och känner mig helt dödstrött, men sov somtur några timmar nu på kvällen, så lite piggnade jag till iallafall!

Men nu kära läsare, ska jag berätta vad jag sysslat med i helg! Allt säger jag dock inte, privata skäl och jaa, allt behöver ni ju inte veta. :D


FREDAG

Jobb som vanligt på morgonen, en ganska tråkig dag som kändes som om den aldrig skulle sluta.. Men det gjorde den och jag körde snabbt in till stan en stund,köpte en supersnygg väska!!!(bild kommer!!) sen iväg till stallet, fixa heppans mat och snabbt hem. Väl hemma mådde jag helt piss; var dödstrött, huvudvärk som satan och det kändes som om jag hade 40 graders feber. Tog en burana och kröp ner under täcket för att vila en stund, men hann bara göra det i 10 minuter förän Manda stog utanför dörren och började skynda på mig, för jaa, vi skulle ju iväg till stan. Så det var bara att hoppa i duschen och sen börja fixa mig. Jag och Manda cyklade iväg mot stan ungefär 9-tiden. Först hamnade vi vid hoviskas bryggor, var vi satt och njöt av den vackra solnedgången och värmde upp för kvällen. I något skede tog vi in oss till centrum och sprang omkring där, mäkken hann vi också härja i. Sen ringer min käre vän, h*n och en annan möter upp oss, och vi går till SKY. Och JAAA, jag och Manda slapp in!!! Fatta vad awesome, vi höll på att dö av lycka! Där tillbringades kvällen med trevligt folk, hemma var vi en 3-tiden, utslitna och trötta, men mycket glada. Åt lite och slocknade sen i min säng.


dagens outfits


we love our high heels. ♥


vacker solnedgång


jag


öhh,random..?!


jag & manda


överredigerad bild, men iaf, bevis!


sista bilden, mer får ni inte se.. ;)

LÖRDAG

Jag och Manda vaknar före klockan 9. Typiskt. Alltid då man får sova så kan man inte sova. Och, jag mådde piss som fan. Nåja, manda sticker hem en 11 tiden och jag drar in till stan på lite småshopping och prata med my dear friends. Sen hem och byta kläder och dra på träning. Träningen går skit så surpuppan kör hem istället, packar väskan och kör till manda. Då jag kör blir jag värsta taggad av musiken från min mp3 och blir på festhumor. Hoppar i duschen hos Manda och vi fixar oss, för det blir fest ikväll!Åminne skumdisco it is! Hela kvällen var helt okej, både positiva och negativa saker hände. Men träffade iallafall gamla vänner, vilket var kul. Vi kom oss hem runt 2, och slocknade bums.


facelook


egoboost


ILY babe♥


haha,fjortis..!♥

SÖNDAG, IDAG

Vaknar av alarmet på min mobil klockan 11. Då är det bara att packa väskan och säga hejdå till min babe. Kör snabbt hem till högbacken, byter om och far iväg till Bonn's; Ville ska ha en ny sadel, nu då jag börjar träna honom. Testar rida Ville en stund, och jag måste säga; han har ändrats, men på ett positivt sätt! Prata med ägarna och så tar jag min kära mopo och brummar iväg på träning. Bättre dag idag, sneel hest. Efter träning kör jag hem igen. Mycket körande här, japp! Väl hemma är jag vrålhungrig och dödstrött. Så fixar lite käk åt mig och kryper sedan ner under täcket och sover i 3-4 h, skönt. Nu ikväll har vi suttit och diskuterat, jag håller just på att flytta filer till den externa hårddisken och min dator ska köras pånytt. Men kvällen blir slapp, ska nog sova snart, och jobb imorgon.


jag just nu!

Juste ja. Mammas "pojkvän" är ju här nu, han kom hit mellan fredag och torsdag natt. Måste erkänna, han är jättetrevlig och ska hjälpa mig med min dator, så har försökt betee mig snällt. Vill ju ändå att mamma ska vara lycklig..

Next weeks weather, OMG!


SCHTEEEEK!

Ska ut ikväll igen ;)

Tjing!

Har helt jättebråttom nu, ska ut ikväll igen så hinner inte riktigt berätta om gårdagen, men jag lovar, jag gör det imorgon. Istället får lite bilder tala för kvällen/natten.. ;)




my catch and me.. ;)






mer får ni se imorgon, för nu ska jag dra, pussheeej!

OMG.. !!!

Det är det enda jag kan säga just nu. Så jävla awesome kväll, har ALDRIG haft så kul som nu!
Men nu ska vi sova, tell you more tomorrow bitches!;)

Fyfan

Asså fyfan i helvete jag mår så jävla skit just nu. Tog en tablett och ska vila, uppdaterar mer senare..

Soligt!

Godmorgon bloggläsare!

Just nu har jag absolut ingen lust att åka till jobbet. Det är grymt fint väder där ute, så nu skulle jag mer än gärna ligga på stranden istället och sola. Suck, typiskt.Istället måste jag stånka och stöna på jobbet ända till kvart i 4, blää. Har ingen ork heller att dra till jobbet, men måste är ett måste.


typiskt med fint väder på veckan, regn på helgen -.-

Efter jobbet blir det trevligt stressbråttom som vanligt, wiho. Ska snabbt till stallet, sen hem och börja fixa mig för kvällen, Manda ska också dra sig hit i nåt fall. Jajuste, förresten så är morsans "pojkvän" här just nu, kom hit inatt från sverige och ska vara här i 2 veckor. Good, kill me. Bara för att fittas tänker jag vara helt jävla omöjlig och fittig hela tiden, moahhahhah.

Jaja, nu ska jag börja fixa mig och dra till jobbet. Vi hörs mer ikväll!


jahapp!


Everything comes to an end.

Fuckfuckfuck.

Why do all these relationships crash?I dont mean just boys, I mean every relation in my life.

It fucking sucks. Im soon in hell. You are the only one I got, but soon you are gone too. :(

Segdeg-dag.

Japps, dags ti berätta lite om dagen då!

Gym imorse , pumpade som fan igen!Sen till jobbet, tråkig dag med litet att göra. Efteråt via posten för att hämta paketet,sen hem och dega en stund. Manda joinade mig också, och vi degade ennu mera. Sen for hon hem, jag for iväg på lite ärenden till olympia..hehe. Hem snabbt igen och dega ennu mera. En riktigt seg-deg-dag alltså. Nu ska jag gå omkring med mina vackra skor, sen ska jag sova, för måste vara väl utvilad till helgen.. ;)

Pusshej sötnosar!

Paket från Nelly.com!!

Japp, hämtade ut mitt paket som kommit från nelly idag!



och det innehöll ju då..





|
|
|
|
v
v
v

































SKOR!!


2 par sammanlagt! grymt snygga!

Måste dock erkänna att lite måste jag öva mig för att kunna gå ordentligt i dem, menmen ;)


så jävla nice!

Cp är här :)

Tjatja bitches!

Manda är på besööök här nu! Vi sitter här och degar i min bastu till rum, haha. Uppdaterar senare ikväll, orkar inte skriva nu :D

Pyysss!

Gym!

Godmorgon babes!

Ska dra till gymmet nu igen, så vi hörs sen efter jobbet!

Ciao


Lista på mina besvär.. :((

Jahapp. Här är man fastklistrad som vanligt. Och bara för att jag har tråkigt ska jag räkna upp lite problem som jag besväras av, hehe..

- vill att mitt paket från nelly ska komma nu!
- har alldeles för mycket kontanter i plånboken..
- känner mig fet.
- fick just reda på att alkohol bryter ner muskler :o
- blir galen på mitt enormt stora skavsår på lilltån, som gör att jag inte kan använda skor :(
- vet inte vad jag ska göra med Cavat
- kommande helgen är råddig?

Jaja, okej nu räcker det med mina propleeem. Hejtå å gonatt!


HÄPPI!

Hemma från träning nu, och nu ska jag berätta vad jag har gjort annat!

Ska börja träna Ville igen, tänkte ju ta honom som egen i vintras, men pga för lite tid så kunde jag inte ta honom. Nu är det då en mamma och hennes flicka som köpt ville, och dem behöver hjälp med att träna honom. Så jag ska nu börja hjälpa dem fr.o.m 2 augusti, ska bli skitroligt! :D

Vet bara inte hur jag ska göra med C nu.. :(


jag och villepånnin i vintras :)

Förlåt för så mycket hästinlägg just nu!

I'll be around if you want to meet up

Tjing!

Gottegrisen(=jag) sitter här och fetar mig med en bit kladdkaka, hjälp! Nåja, lite gott får man väl unna sig med då man ändå varit till gymmet idag. Blev ett ordentligt morgonpass med både konditions-och muskelträning i 60 min, duktig kanin. Sen jobb, dagen gick som alla andra dagar, fick gå en sväng till stan och köpa blommor och handla lite annat, men annars var det bara samma gamla vanliga. Kvart i 4 satte jag mig på min mopo och körde hem i blåsten. Nu ska jag byta om och dra till stallet. Efter det ska jag ännu på lite ärenden, berättar mer senare!

Hej så länge!


slänger in en hästbild, bara för att jag inte brukar göra det!

(ignorera mitt cp-uttryck i ansiktet)

Godmorgon!!

Ska dra iväg till gymmet! Sen blire jobb, så vi hörs efteråt. Hoppas inte det börjar regna nu bara.. !


sådär morgonpigg som vanligt..

Sovdags -->

Näe, nu ska jag sova, gym imorgon!

Godnatt bloggläsare!♥

Justjaa, tänkte ju glömma..

..att jag köpte ett par skor igår också!

9:nde paret skor inom mindre än en vecka.. hoppsan. Måste nog hålla mig borta från stan nu!


ett par enkla flipflops från H&M,
det enda jag kan använda pga grymt skavsår på lilltån,ajaj :(

Jag har skaffat mig en new-era-cap!


nu är jag jävla cool va? ;) hahaa!

Måndags-shopping!


underkläder - lindex


bikini - GinaTricot


smycken - GinaTricot


basic stuff - olika affärer

En helt vanlig tisdag..nästan.

Jahapps, då sitter man här framför datan och glor igen dåå. Menmen, dagen har varit ganska normal, såndä perus-tisdag. Jobb, stan, hem, träning och dator. Dessutom fick vi besök av våra släktingar från sverige, kul att se dem då det är flera år sen jag sett dem sist. Snart ska jag gå och sova, tänker fara på gym före jobb imorn, men först ska jag ut med hunden och sedan äta kladdkaka med glass, mums!

Jo förresten, kan ju ta och berätta lite om gårdagen. Först jobb som vanligt, tjänade 50€ på att fara med en farbror till VHC, sen fixa mig snabbt och in till stan. Mötte upp J och for och shoppade loss lite pengar igen, bilder på sakerna kommer i nästa inlägg. Sen och äta till mäkken, eftersom jag var vrålhungrig. Så skulle vi shoppa lite till, men jag fick så himla ont i magen så jag bestämde mig för att åka hem istället. Väl hemma,lite över 7, gick jag och lade mig på sängen, stängde ögonen och bums, så sov jag som en stock. Vaknade nästa gång halv 6, tog min medicin och lade mig pånytt. Jobbigt att slösa bort en hel kväll, men nåja, jag fick ju sova ut iallafall.

Ska lägga upp bilder på shoppingen från igår nu!

Sorryyy!

Har sovit alldeles för länge, i 13½h.. därför ingen update igår. Nu ska jag iallafall till jobbet, uppdaterar efteråt, i promise!

Ciao!

Långhelgen i bilder!


shopping


beach





-


rockperry


fest


suupaa


drägg


hoviska/nyktert

ENJOY!

I triend my best, but you didnt even care.

Sometimes I'm just wondering.. what the fuck did I do wrong?
This is never going to work again.
There is no longer you and I.
I tried my hardest to make it work, but you haven't put any effort in it.
So now I say it.
It's over, for good.
I can't deal with this shit anymore.


this is never going to be again.

Cykeltur :)

Då var man hemma igen då!

Blev en hel del cyklande för min del ikväll. Först till J, och därifrån fortsatte jag och hon till ejjbiisii. Tog en kaffe, chillade och pratade. Halv 8 tiden cyklade jag till till gamlis och hämtade lite grejjs, Daisy blev lika glad som vanligt då jag kom in på gården. Sedan var det bara att hoppa på cykeln igen och cykla hem. Tog dessutom en liten omväg för omväxlings skull, fick cykla nån kilometer längre, men det gör inget, bara gött med lite extra motion.

Nu börjar jag känna mig smått trött, överväger på att kolla en film eller gå och sova. Först tror jag nog iallafall att jag laddar upp några bilder från helgen hit, sen får vi se vad jag hittar på!




Gym | Nelly.com | Cykla

Hemma från gymmet!

Skönt att träna då man inte gjort det på ett tag, skönt att bli helt utmattad och svettig, för att sedan ta en sval dusch och köra hem. Nu har jag proppat i mig lite käk och dessutom gjort en beställning från nelly! vad tror ni jag beställt? ;) Det får ni se då paketet kommer, hopperligen redan nästa vecka!

Men nu ska jag byta lite kläder, för att sen hoppa upp på cykeln och cykla mot gamla vasa!


Mot gymmet!

Ska dra till gymmet nu, vi hörs senare!

Regn..

DAMN!! Jag som hade tänkt dra till stranden och sova idag, så nu regnar det ju.. fan också!

Är verkligen helt slut nu, nåja har sovit typ 6 h så inte konstigt, eftersom jag inte sov ett piss föregående natt.
Har absolut inte den minsta aning om vad jag ska hitta på.. kanske se på en film? Men först ska jag läsa igenom lite bloggar så hörs vi sen senare, puss!



trötttt!

Sovaaa

Rummet städat, nu sovdags, gonatt!


Still alive, stronger than ever!

..eller jaa, nästan iallafall!

Har inte hunnit uppdatera nu i helgen, men det har verkligen varit en sjukt intressant och händelserik helg. Vad jag gjort ska jag ändå inte berätta i detalj, det är sånt ni inte intresserar er av, tror jag iallafall. Men helgen har iallafall bestått av stan, hoviska, perry, folk, mingel, supa, spontanitet till 110 %!,beachen och massor med annat! Fick ju dessutom lön i torsdags, så en hel del shopping har det ju blivit.. Orkar nog inte sätta in bilder på allt jag köpt, men har spenderat ca 140 euro på kläder och sånt.


Nu sitter jag ensam i mitt rum och ser omkring på kaoset som är här. Det är jävligt råddigt, brukar ha en s.k. horisontell garderob ,aka alla kläder på golvet, för ser dem bättre, men nu är det så himla råddigt så man hittar inte ett skit här! Funderar på att städa rummet eftersom jag efter flera energidrickor är alldeles för pigg för att sova. ED var min räddning ikväll, annars skulle jag ha somnat förän jag kommit ut ur lägenheten och jag skulle ha varit destu tråkigare eftersom jag egentligen inte får dricka nu då jag äter nån jävla värkmedicin. Träffade också min kära Alessandro förän jag drog hem från stan inatt, pratade lite och sånt, nicenice.

Imorgon ska jag till stranden, om vädret tillåter, och sova där hela dagen. Jaja, nu ska jag städa, sedan sova!

Pusshej folket!♥


Fest

Lever fortfarande, men ska festa nu så hinner inte uppdatera!
Pussheeej!

Beach&Shopping !!

Drar mot beachen och stan nuu, uppdaterar mer ikväll, puuss!


Roomlook

Såhär ser mitt rum ut för tillfället - städat och om-möblerat! DUKTIG JAAG!


Hunnit med massor idag!

Verkligen skönt med ledigt, tackar inte nej till det!

Har ändå hunnit med mycket under dagen; åkt tillbaka till HVC och hämtat sjukintyg, fört intyget till jobbet, hämtat medicin från apoteket, chillat hemma, vädrat i rummet, städat och ändrat om!!,varit in till stan en sväng, schteekt på beachen, kört till gamlis och dessutom har jag slöat i flera timmar.

Nu ska jag kolla en film med mamma&bror, sen ska jag sova! Upp tidigt imorgon till beachen, sen till stan och SHOPPAAA, för imorgon får jag LÖÖÖÖN!! :D

Jaja, vi hörs, pusss!


Onsdag och sjukledigt.. !!

Tjing!

Japp, ni läste helt rätt, har sjukledigt nu resten av veckan. Mina vrister har ju cp:at sig över en vecka nu, så var och visade upp dem för läkaren imorse. Kom fram till att jag har en inflammation i hälsenan, ajfaaan :( Så nu ska jag äta anti-inflammatorisk medicin i 10 dagar, 3 tabletter om dagen.. vi får hoppas det blir bra med det, annars blir jag GALEN!

Så nu har jag inte en minsta aning om vad jag ska göra idag, blir väl bara chill. Om solen skiner drar jag nog till stranden och steker, men nu ska jag nog sova en stund, kolla en bra film och städa upp i mitt rum.

Uppdaterar mera senare, pusshej!


mjau!

Höll på att dö av värmeslag !!

OKay it'S liKe weDneSdaY alReaDy, buT wHat thE helL!

Dagen har spenderats på jobb, var jag höll på att dö av värmeslag. Sen stranden med people, stallet på kvällen och ut mer K på "natten" till ejbiisii. Nu är jag sjukt trött, måste upp himla tidigt imorgon, för ska till läkaren och kolla upp vad det är för fel med mina cpvrister.

Jaja, gonatt!


too busy to update this shit!

And my update still sucks, sorry.. !

Vanlig jobbdag idag, sen snabbt hem,byta om och dra till beachen med Niinus,Jeesus och Pannis!
Ikväll blev det träningar, gick mycket bättre än igår. Snart ska jag nog sova, jobb imrn igen, ska försöka ut på en springlenkki på morgonen!

OCH guuud så mina jävla myggbett kliar, jag blir galen!!


random pic, vill inte visa mig pga min enorma utväxt! :( men den ska bort på torsdag!

Party all night long.

Är verkligen seg på dethär med uppdatering.

Men jag och Manda hade iallafall en awesome kväll/natt igår, mycket random, men kul hade vi, haha.

Dagen har jag spenderat på stranden och blivit negerbrun, thihi. Sen också på träningar. Värsta träningarna nånsin. Fanfan, aldrig mer.

Jaja, ska nog sova snart, jobb imrn. Pussheej!


Off i go, again!

Ska dra till butiken nu, hörs då jag kommer tillbaka!


Veckans inköp!



Bikerleggings - GT


bälte,
kontorsväska och
mindre axelväska av läder - Secondhand


Love it!♥

I am..

I'm verry sorry for the bad update! Men det skall fixas nu!


Torsdag

Jobb från 9:45-15:45 som vanligt, dagen gick fort. Efter jobbet in till stan och hålla sällskap till K som säljer blommor på torget. Då hon slutat gick vi iväg till GinaTricot, jag köpte jeansleggingsen jag kollat på i onsdags!(bild kommer!)
Sen cyklade jag hem, bytte snabbt om och drog på träning. Då jag kom hem igen gjorde jag inte så mycket? Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men var iallafall trött som fan, så somnade lite efter 11.

Fredag

Vanlig jobbdag,efter jobbet till stan och chilla en stund.Snabbt hem och iväg på träningar. Hem igen runt halv 8, så jag hoppade snabbt i duschen och började sen fixa mig. Körde in till stan runt 9, mötte upp K och vi gick till hoviska, mötte upp mer folk, bl.a. mitt ex(!) och ja, vi hade det ganska trevligt. Eftersom jag och K sällan är bara vi 3, så blev vi mycket spontana, as usual. Vi gick med folket till någon de kände och trögade där en stund. Klockan var 2 då vi körde iväg nästa gång. Körde till Brändö och träffade min secret lover, haha, eftersom h*n drar till sverige i helg och är borta i nästan 1 månad. K åkte hem ganska just vi kommit dit, men jag stannade ännu en stund. Halv 4 höll jag på att somna hela tiden, så då bestämde jag mig för att köra hem. Var härligt att få krypa ner under täcket, och jag somnade genast.


almost dead?

Gud så trött jag är, orkar knappt tänka. Skriver mer imorgon, för nu ska jag sova,gonatt!

Sorry.. !!

..för den sega uppdateringen! Har bara inte riktigt orkat sätta mig ner och skriva ett inlägg.

Nu ska jag berätta kort om de dagar som gått!

Måndag

Vanlig jobbdag, efter jobbet snabbt hem och byta om, sen dra till beachen med lite föölk, gött! Efter det hem igen, fixa mig och sånt, på kvällen till R´s lägenhet med lite folk igen, drog dock hem ganska tidigt pga jobb nästa dag och jag var sjukt trött!


Tisdag

Jobb as usual, snabbt till stan och gnälla en glass av L, haha. Pratade också lite med K förän jag cyklade iväg till Adam&Eva loppis.Fyndade 2 väskor och ett bälte, sammanlagt blev allt att kosta endast 3(!!)euro. Sen snabbt hem, byta om och gasa iväg till stallet. Blev bråttom då jag kom hem därifrån, snabbt i duschen, fixa mig och dra till stan för att möta upp J vid bion, och ja, vi såg ju såklart 3:e Twilight-filmen Eclipse!Var nog lite missnöjd med hela filmen menmen.. Nåja, sen hem och sovaa!

Onsdag, IDAG alltså

Jobbdagen gick segt, min fot är cp och det regnade hela halva dagen. Då jag slutade var det fint väder, så for iaf iväg till beachen var jag joinade Oscar,Niinus,R-bitchie och Manda. Sen drog alla utom Manda,så jag lämnade med henne ännu en stund. Men det blev så himla kallt så vi bestämde oss för att dra till stan istället. Gick omkring lite i GT och sånt, sen hem till mig och dega. Manda drog för snart 1h sen, och jag har inte gjort något vettigt sen dess.


mina ben ville se feta ut vara feta idag :<



Snart ska jag sova, ni får ha det så bra, pusss!♥

Godmorgon.

Sitter och dricker kaffe och käkar jordgubbar, MUMS! Snart till jobbet. Kom hem först halv 5 inatt, men är faktist ändå inte så trött, haha.

Ha en bra dag, vi hörs!


Är så jävla arg !!

FANFANFAN

JAG HATAR DIG.HATARHATARHATAR. Har aldrig hatat någon så jävla mycket förut.

Jävla egoistiska skit, hatar dig så.

Tror jag dör snart, hejdå.

Värmeslag !!

Efter jag käkat frukost och sånt gick jag ut med hunden, höll då redan på att dö av värmeslag. Då jag kom in tillbaka bytte jag snabbt om och fixade mig lite, sen iväg och se på J's systers fobollsmatch.

Nu sitter jag här ute på balkongen och ska äta lite snabbt, sen dra på mig min bikini och fara iväg till stranden med J! Ska bli skönt med ett dopp i havet!


4:e Juli 2010

Godmorgon bloggläsare!

Vaknade för en timme sedan, men har inte gjort så mycket, bara legat och slöat i sängen.
På dagens schema står att fara och se på en fotbollsmatch och sen till beachen. Ikväll blir det också hoppträning, mycket gött!

Nu ska jag fixa lite coffee, vattna blommor och kanske käka lite frukost, hörs!


trött!

Nu ser jag ut som..

.. en röd kräfta i ansiktet! Har bränt mig i solen,fastän jag nästan aldrig gör det, ajaj :(

Cyklade ju iväg med M in till stan, gick och gnällde lite glass av L, som stod i glasskiosken, haha. Sen gick vi iväg mot stranden, njutande av våra glassar!Själv tog jag en med bananasplit, och den var supergod!
Jag och M låg och grillade på beachen i flera timmar! Sen blev M tvungen att fara hem, men bitchie och mettson joinade mig istället, nicenice!


vet inte riktigt vad bilden ska föreställa, men lägger ändå in den hit!


min kära sololja, som jag är totalt förälskad i!

I något fall drog jag och bitchie hem till högbacken, fixade god mat åt oss, gick ut med hunden och chillade. Sen drog vi iväg till stallet, och kom hem därifrån en 9-tiden. Blev bara degande framför datan och sen måste bitchie fara hem, buhuu :(

bitchie och jag, normala as usual!

nåja, har inte gjort så mycket sen hon drog hem, typ duschat och smörjt in mig med massor av olika krämer i ansiktet, men nej, mitt ansikte vill fortfarande vara kräftrött, FAAN!! Ska nog snart gå och sova, för är sjukt trött!
Överväger att sova på balkongen, eftersom det är dövarmt i mitt rum.

Vi hörs mera imorgon, godnatt!

Mot beachen!

Godmorgon!

Jag och M har varit aktiva och stigit upp halv 10, varit till butiken och käkat frukost. Nu ska vi dra till stranden och schteeeka, så vi hörs mera mot kvällen!

Ha en bra lördag, pusshej!♥


jag tidigare imorse!

005303072010

Nu ska jag och M sova, skriver mer imorgon, godnatt!

Dagens inköp!


gladiatorskor och solbrillor - H&M

Waka Waka

Tjing!

Hemma från jobbet nu, sitter här och chillar med J. Jobbdagen gick snabbt idag, och tur var det! Fick också springa lite på ärenden på stan, så tog god tid på mig, haha. Efter jobbet cyklade jag in till stan. Satt där och pratade med K en god stund,och förän jag drog hemåt gick jag snabbt genom några butiker och fyndade lite!

Snart ska vi ut med hunden, sen iväg till stallet. Kvällen kommer att spenderas med girlsen, nicenice!


jag och J

I'ts friday today !!

Godmorgon!!

Wihoo, det är fredag idag, vilket betyder HELG och SOVAAA och SCHTEEEK SOM FAAAN. Haha, ursäkta min överentusiasm men jag är skitglad! :D NU ska jag fixa mig, sen dra till jobbet. Vi hörs efteråt, puuss!


värst pigg är man ändå inte..hah!

Sovdags kanske?

Har bara chillat och kollat på film, nu blire sovdags!

Btw, mina gamla extensions är återupplivade nuuu! :D


filmen jag såg! rekommenderar varmt!

Från omotiverad till motiverad!

Nåja, efter förra inlägget blev jag mittiallt motiverad att göra något! Jag städade rummet, ORDENTLIGT, tvättade och fixade med mina gamla extensions i hopp om att få de i liv igen och sen for jag iväg till stallet! Blev hoppträning och det gick jättebra, anna GLAAAD! Kom hem för en kvart sen, nu ska jag bara chilla och sen sova! Imorgon är det fredag och sen är det helg = LEEDIIIGT = SOVMORGON!! :D Dessutom har jag längenheten för mig själv hela helgen, NAAAAJS!

Ha de bra folket, puuussheeej!♥






Why can't a day have 30 hours?

Hemma från jobbet nu!

Jobbdagen gick LÅNGSAMT idag, hade inte så mycket att göra. Ska så småningom köra iväg till stallet, men är så himla omotiverad, suck.

jag vill - men jag hinner inte, jag ska - men jag orkar inte - jag måste - men jag kan inte.



fastnar fortfarande inte på bild idag!

1 Juli idag!

Godmorgon sötnosar!

Somnade som en stock igår, men vaknade desto piggare nu på morgonen! Ska till jobbet nu, så vi hörs efteråt!'


ser inte alls ut som mig, men whatever!

RSS 2.0