SRY..

Sorry guys, är sjukt trött så tar sovdags istället.. bloggar mer imorgon. Godnatt sötnosar ♥

ALL DAY LONG

Hola!

Sorry guys för mitt dåliga bloggande idag, har varit borta hela dagen och kom nyss hem! Ska bara fixa lite kaffe och så berättar jag mer om dagen! So stay tuned. :)

TROPIC

Tjing!

Är ÄNTLIGEN hemma från en superkul dag med min annispannis! Överraskade henne med att röva bort henne till Tropiclandia med mig! Vi blev som 10 åringar igen, åkte i vattenrutchkanor(stavning?) och hade superkul! :) Blev också lite käk, bubbelpool och steekande ofcourse! FUN! :D

Nu har jag snart druckit upp mitt kaffe, så ska ta och hoppa i duschen strax! Sedan fixa mig, åka via affären för att sen dra till annispannis på lite tårta och skumpa! Kameran hänger såklart med, så bilder kommer imorgon! ;) Ska för en gångs skull försöka slänga upp en bild på dagens outfit,bara jag orkar.. annars hörs vi mer tomorrow, ha de fint allihopa! ♥

just nu! :)

NÅGON SOM VILL ÅKA TILL SVERIGE???

HALOJ ALLA!!

EFTERLYSER NÅGON SOM VILL ÅKA TILL SVERIGE MED MEJ PÅ SÖNDAG???? Jag(mami) betalar iallafall resan dit! + Att vi har ställe att bo på, i Stockholm såklart! Resan tillbaka skulle ske nästa veckas torsdag! Vill helst inte åka själv, så finns det nån liten söt som vill åka med mig, meddela mig då ASAP!!
TAAAACK!!!

HAPPYDAYS!!!!

Ååh blev superglad nuuu!! Hämtade posten som nyss fallit genom postluckan och fick ett brev från jobbet! Trodde jag skulle få helt skit lön denna månad (fick ett löneutdrag förra  veckan också så..), men NEJ! :D HAPPYDAYS :D

MY LIFE AS ANNA

Utdrag ur Annas vardag, tisdag 28.6.2011 klockan 20:30:


"Pust! Äntligen slipper man hem från jobbet! menfan, jag skulle ju till affären också.. "
*går till bilen*
"Var i h..** är mina nycklar nu då?!!"
*tömmer hela väskan på marken, hittar nycklarna*
Hoppar i bilen och kör iväg mot affären. Halvsover och är vrålhungrig sökandes efter varorna, men försöker hålla ordning på tankarna.
"Nåja, nu heeeeeemmm!!!"
*kör hem*
"Nu ska jag fixa nyttig mat åt mig!"
*fixar en god sallad*
Går och sätter mig i soffan, knäpper på tv:n, käkar och slöar. Då jag käkat klart känner jag hur ögonlocken blir allt tyngre och tyngre.
"jag ska bara vila en st........ zzzzzzzzz...zzzz"
*somnar*
Vaknar halv 2 på natten, stänger av tv:n och kryper ner i egen säng.





Haha jaa, sådär såg det ut igår i princip, var sjukt trött! :p Godmorgon förresten!

Har sovit en bra och lång natt nu iallafall och är pigg igen! Sitter som bäst på balkongen och schteeeker samt dricker mitt morgonkaffe, superskönt skulle jag säga! :) Om nån timme ska jag iväg för att röva bort en snuttis so, fyller år idag, heheh. :) Och ikväll ska vi såklart fira henne också, tagga för utgång maybe?! Let's see,  dagen är ännu ung! 

Aja, nu blev dethär lite av ett romaninlägg igen, ingen orkar läsa typ, sååååå lateeeeers!! 




WORKING

Tjing!

Gissar att de flesta jag känner ligger just nu i denna sekund på stranden och steker, medans jag får sitta inne. :( Nåja, för att trösta mig har jag nätshoppat lite, hehe.. Och surfat omkring en massa. Ännu 3½h arbete kvar, sen HEM och 2 dagar ledigt! Somtur har de lovat superfint väder, så kommer förmodligen att ligga hela dagarna på stranden, skönt.


Aja, jobbet kallar, laters!

jag är aktiv på jobbet!?

Nåja! Är just nu i jobbet = PERFEKT timing för lite update från helgen!

Åkte somsagt till Kalajoki i torsdags. 200 km i mer eller mindre ösregn är inte så kul, men vad kan man.. Under helgen fick vi iallafall uppleva massor! Helt urflippad och galen helg med både skratt & gråt,lycka och olycka, uppraggning av killar 24/7, random parties, skumppa på stranden, kända artister, dopp i det iskalla blå och en massa annat! Fick sovt HÖGST 12h på 3 nätter, så var minst sagt slut när vi jag skulle köra hem i söndags, hjälpte inte precis att mina tösar sov sött i bilen nästan hela vägen. :P Men superkul hade vi ändå, trots allt drama. ;)

Och NU, BILDEEEER!!













nu har ni fått en liten inblick i min midsommar.. men mer får ni varken se eller höra! ;)


Ska fortsätta sega mig här på jobbet, kanske slänger jag in något inspirationsinlägg i nåt fall, bara jag orkar pussla ihop det! Tid har jag ju massor med iallafall. :)

Morning

Godmorgon!

Sitter i maxmo just nu, men ska strax dra iväg mot Vasa tillbaka. So, laters bitches! ♥


.. those will be the best memories

Jag är hemma nu, äntligen. Mår dock som jag förtjänar, så bloggar mer senare eller imorgon, ville bara announce att jag är vd liv, nästan, haha.

In kalajoki!!!

Tjing!

vi befinner oss ofcourse i kalajoki! let's party bitches ;) ha en superbra midsommar!

CHECKLIST

Godmorgon!

Kom hem för en stund sedan, slängde K till jobbet osv. Skrev nyss klart en lista på allt jag måste göra idag, den blev lång! Så det är bara dags att sätta igång, packning står först på schemat! Ska ta och koka lite kaffe också, så jag klarar mig igenom dagen. ;) Men jag är iallafall superhappy! Laters! ♥



happy! :D

@ a good friends place

Tjing!

Befinner mig just nu hos K, åkte hit för att hjälpa henne att packa! Kan ni gissa vart vi ska åka imorgon? ;) Kommer bli superawesome!!! Lämnar dessutom hit och sover inatt, kan inte sova ensam.. :(

aja, vi hörs mera imorgon, då berättar jag allt!pusssaaar ♥



jag just nu; nyduschad och tröttis

HAPPYDAYS

Yey, häppikid som fick åka från jobbet redan kl 6.. :) Ska ta en sväng till affären nu och sånt, mer update senare! ;)

UPDATE FRÅN JOBBET

Hola!

Sitter som bäst på jobbet, hehe. Har inte så mycket att göra här just nu, det är bara som "stressigast" på morgonen och på kvällen. Nu finns det egentligen inget att göra. Förutom om det kommer kunder hit eller något liknande, vilket inte är så troligt. Därför kan jag lika bra passa på att berätta vad jag gjort de senaste dagarna!

I måndags hämtade papi D från hb, eftersom hon inte kan vara ensam hemma då jag är på jobbet. :( Blev lite sad och depp så drog på mig mjukisdressen och åkte och solade + infraröd bastu, nice! Kände mig bättre efteråt, så körde till stan och plockade upp Bjuris. Vi åkte omkring en sväng, för att sen åka och hämta Jessi. Hamnade tillslut på abc och tog en kaffe och pratade en massa. Man missar så mycket då inte man setts på en tid, massor att prata om! Aja, efter uppdrucket kaffe körde vi till hb, grävde fram gotta ur skåpet och fetade oss med det framför lite American Pie, haha favoritfilmerna tyyp??! ;D Hade också lite allmänt damp, klockan var över midnatt så jag körde hem mina småttingar, men fortsatte sen vidare mot en snygg villa(inte sommarstuga, utan ett vanligt bostadshus för er som inte fattade. ;) ) vid havet var jag spenderade några timmar med två sköna typer! Hoppade i bilen runt halv 4 och körde hem tillbaka.


Nästa dag, alltså tisdag, efter 4h sömn blev det dags för jobb. Jobbade nästan till 7, efter det drog jag till Elin en stund och degade,för att sen dra med Annispannis därifrån till affären och handla lite osv.. Slängde sen hem henne efter många om och men, för att själv fortsätta hem, ÄNTLIGEN. Var vrålhungrig då jag kom hem ( det är det enda negativa med mitt jobb, lååånga dagar och bara en kort matpaus..) men slängde bara snabbt i mig något, för K plingade på så jag blev distraherad. Efter lite(läs mycket) allmänt dampande och musiklyssnande var det sovdags. Sagt och gjort, somnade nästan bums.


oldie

Idag på schemat står iaf jobb, får se när jag slutar idag, förhoppningsvis tidigare än igår. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se! Har ju ledit sen 4 dagar igen så! Och snart är det midsommar, wohoo! :D

aja, dethäär blev aaaaaalldeles för långt inlägg, guldstjärna och pussar till den som orkat läsa allt(knappast någon men whatevaah). Laters!♥

MOT JOBBET!

Hinner inte blogga, nytt försök ikväll! Ha en bra dag allihopa :)

SLEEPYTIMES

Sleepytimes, mera bloggning imorgon! Puss&Godnatt ♥

ADVENTURES BY ME

Godmorgon!

Efter mina små trevliga äventyr inatt( kom hem runt 0400..) känner jag mig smått trött, heh.. :) Men efter några kaffekoppar borde det fixa sig! Ska också byta kläder, fixa mat och sminka mig lite, för att sen dra till jobbet. Vi hörs senare guys, berättar då mer också om igår! Ha en fin dag ♥


sådär passligt pigg, heheh.. :)

If the world smiles to you, remember to smile back.

:)

Gonna spoil myself a little

Bara för att det är min "feel pitty about yourself"-day idag, ska jag åka och sola en sväng(efter att jag druckit upp mitt coffee då ofc!). Har på mig min rosa mjukisdress, 'cuz i love it! Alla kommer väl att stirra som fan, but i dont give a sh*t about it! Laters bitches! ;)


F.Y.I

Im not a F*CKIN' second hand-choise!! If you think that, you can fuck off.

All about me

Under de senaste veckorna/månaden har jag varit väldigt.. frånvarande på något sätt. Helt i obalans, kontrollen börjar försvinna. Att inte veta vad man sysslar med tillslut. Precis så är det. Har kommit fram till att jag måste göra något åt saken, förrän allt helt rasar samman i tusenmiljoner bitar. Jag måste återfå balansen. Det är dags nu. Jag har insett att jag gått för långt med vissa saker, och de påverkar också dem i min närhet. Därför är dethär viktigt för mig. Att återfå balansen, för att nångång igen kunna fucka ur helt totalt.

'Cuz that's just me.

Movietimees!

igen. :)

RAINY WALK

Ut i regnet på promenad med D, just gotta love it!!! 


kommer behöva mera varm choklad då jag är tillbaka...

about feelin' ugly

This is one of those days when you don't like to watch yourself in the mirror. Too bad there's one too many of them at my place.. 

Känner dessutom som om jag håller på att bli sjuk, nejnejnejneeej det får inte ske! Ska dricka lite varm choklad, krypa under täcket med Daisy och kolla en film! Btw, så brukar man väl säga att man ska dricka mycket vatten då man är sjuk, bl.a. för att det renar kroppen?!? Då ska jag fan ta mig och dricka flera liter och springa på toaetten resten av hela kvällen, hehe..

old one.

ROADTRIP






SHIT.

Right now I would like to f*ck my own brains out. Or wait, I already did it. Shit.


PEACE AND LOVE, I'm out of here.

CHILLWEEKEND?

Godmorgon!

Sitter som bäst och försöker få i mig lite frukost, gröt står på schemat idag. Har alltid varit dålig på att käka frukost.. eller klart, periodvis har det gått bättre och jag verkligen försökt lägga tid på att äta, men sen i något tillfälle faller jag återigen tillbaka i den "onda cirkeln", haha låter som värsta deppstoryn här nu, vilket inte var meningen. :)

Anyways, steg upp för snart 2h sen, har varit ute på långpromenad med D, myys! Ja juste, bloggade ju inte mer igår kväll, men Niina var här iallafall, vi fetade oss med pizza och godis och kollade på Mean Girls 2, den var skitbra ju! hehe. :D Råkade också nästan starta en eldsvåda med popcorn, fyfan så det luktade! Aja, slängde sen hem henne då klockan var långt över midnatt, och tog en liten körtur ut för att se på soluppgången, vackert. ♥

Ännu lite om idag dååå.. Har inga större planer för dagen, ska väl möta upp en gammal vän och jao, ta det lugnt? Blir knappast nån utgång idag, kan inte lämna min kära Daisy ensam.. Myskväll på schemat igen alltså!



Men nu ska jag klä på mig, slänga lite smink i nyllet och åka iväg till affären! over and out.

The one that really matters something to me


LOVE ♥



sjukt, underbart vacker låt ♥

June 17:th, 2011

Hola!!

Lite dålit här på bloggfronten idag igen, största orsaken är väl nog att mitt mobila bredband och datorn inte vill samarbeta. Somtur får jag använda brorsans bärbara eftersom han själv inte använder den. 

Anyways, är just nu home alone på hb, eller inte helt home alone faktist!Daisy är nämligen här! ♥ Ska se hur det funkar att ha henne här med mig, ifall det går bra får hon lämna hit och bo en stund. Hittills har det gått superfint, just nu ligger hon i min säng och sover, naaw. :) 




Nu ska jag fixa lite mat åt mig och sedan städa lite till(nästan ända saken jag gjort idag,haha). Ikväll får jag några tjejer på besök, filmkväll-times! ajaaaa, laters!

Mobilblogg!

Tjing!

Skulle egentligen blogga via datorn, men eftersom den återigen INTE vill samarbeta blir det en snabb mobilblogg. Gårkvällen var nice, utgång med min babe. Dock slutade den i lite missförstånd, vilket är uträttat nu iallafall, skönt. Har sovit i princip hela dagen, så det ska jag fortsätta med nu också. Hörs imorgon sötnosar! :)

OH NO!

ska nog gå med solglasögon på hela dagen, heheh.. laters!

IT'S PARTYTIME BITCHES!



June 15:th, 2011

Goodmorning amigos!

Glömde helt bort att blogga efter jobbdagen igår, mina kära bruudar kom på besök! Annars gjorde jag inte så mycket, åkte och handlade lite för att sen dega i soffan hela kvällen. Jobbdagen var iskall och höll på att dö av hunger då jag kom hem..

Nu sitter jag med mitt morgonkaffe som vanligt och försöker starta dagen. Fick iallafall en ordentlig nattsömn så et är skönt! Nej nu ska jag fortsätta njuta en stund före det blir jobbdags! Ikväll är det troligen planerat liten utgång, så vi får se. Men mera om det senare, ha d bäst! ♥

behind the scenes från fotoshooten med J :)

Off to work!

Godmorgon!

Måste skynda till jobbet så vi hörs senare!


Time for a bedtimestory

Shit, besöksstatistiken har skjutit i höjd ganska mycket av någon konstig anledning? men bara bra det! :D har fått lite fixat på bloggen här nu, mera kommer sen med tiden, då jag hinner! nu ska jag sova, imorgon jobbdags! godnatt alla fina ♥

bered er på att det kommer se helt konstigt ut här!


To be all alone from this day on..

Chacha!

Blev somsagt ett tungt gympass, pumpade verkligen musten ur mig! Efteråt en dusch och proteinrik/nyttig lunch. Sen dess har jag i princip bara legat på botten av sängen och varit allmänt seg. Nu funderar jag på att börja bygga upp den nya designen för bloggen! Skulle ju gjort det för nån vecka sen, men det blev aldrig av?!

Aja, ikväll(om nån timme) ska jag skjutsa kära mami till flygfältet. Hon ska åka bort till Sthlm ett tag för att arbeta. Jag lämnar alltså ensam på hb för en lång tid, helt ensam utan hund och allt! :( Massor med sällskap sökes, bara att höra av sig!

icke-partytimes som blev partytimes ändå i lördags, haha! ;)

RAINY DAY

Godmorgon bloggen!

Somnade nästan genast jag kom hem igår efter jobbet, var så otroligt trött. Fick iallafall en 13h nattsömn, så känner mig lite piggare nu! Ska ta och byta om från min pyjamas till träningskläder och sticka till gymmet. En vecka sen jag pumpade senast, så nu blir det dags igen, passligt eftersom det ösregnar därute och jag har ledigt idag! :)

Hörs senare, puuusssaaar! ♥




June 12:th, 2011

Godmorgon!


Ska just sticka iväg till jobbet så blir en snabb bloggning. Fastän jag fick endast några timmars sömn inatt (igen!?!) är jag taggad och på bra humör! Älska sommaren!

Aja, efter jobbet kommer jag troligen hem och sover, haha. Hörs senare, ha en fin dag allihopa ♥



What my life's about

I live for all the insane and crazy nights, for all randomness and stupid ideas. This was a night like it. F*cking love it, var med de bästa såklart! ;) Love ya guys ♥

lunchbreak @ work

Chacha bloggen!

Sitter just nu på lunchpaus på dagens första jobbdag i Wasalandia! Hann aldrig blogga igår, för att.. jaa.. ;) Jobbar iaf ända till 6, sedan blire troligen beachen. Laters!

To wish the best and take nothing for granted. Reach for the stars and remember to love.

Hopeatuulen Black Chrisse
"Minnie"


♦ 11.06.2005
† 09.06.2011






Vila i frid min ängel.
Jag kommer aldrig att glömma dig.




SHE'S GONE.

Let me hold you
For the last time,
It's the last chance to feel again.


When I love you
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking
It's the voice of someone else.



I tried to hold on but it hurts too much.


.....

Har haft en otroligt tung kväll, hoppas verkligen att allting löser sig. Bloggar mer imorgon...

I wish upon a star..

Oh dear God, let her make it through this. Let her survive. Save her. Please.

SCHTEEEK

Nåja, klarduschat nudå, time to tell ya all about my day.


Började somsagt med väckning kl 0700, fixade mig och drog iväg på skolning vid WL. Helt okej, lite långtråkigt dock. Efter skolning och buffé vid Tropiclandia hoppade jag in i min bastu till bil, körde hem för att byta om, körde och hämtade upp K och så vidare till stranden. Låg och stekte i 5h(hehe..), simmade och träffade på lite folk, som man oftast gör i detta lilla Vasa. Anyways, slängde hem K, och fortsatte till hb.

Tro det eller ej, men gissa vad jag ska göra nu? Jo, feta mig med chips&dipp och kolla en film! So not anna-styleee.. ;) Laters!

såg typ helt lila ut efter att jag varit och simmat?! solkräm ftw.. -.-'

LÖKIG BRUUUUD No:1 !

Chacha! Kom nyss hem från stranden, har blivit superbrun, men är också jävla lökig så ska ta en dusch. Återkommer efteråt! ;)

June 8:th, 2011

Godmorgon!

Här står jag halvsovandes och dricker mitt kaffe. Är sjuktsjuktsjukt trött, fyf*n för tidiga morgnar.. Har skolning som börjar snart, så är bäst om jag drar iväg strax. Efter skolningen ska jag på några ärenden, sen troligen hem snabbt, byta om och köra mot beachen! Talk to you later peeps, ciao! 


All endings come with a new start. Every single time.

Har återigen haft en fin dag som jag delat med fina vänner. Tyvärr vill inte datorn samarbeta, så ni får se bilder en annan dag. Nu ska jag försöka sova, har skolning från jobbet imorgon kl 0800 så måste ju orka stiga upp också.. Byebye!

i hoppet om att jag hinner ta och avnjuta morgonkaffe på balkongen..

BEACHTIMES!!

Godmorgon!

Återigen är det SJUKT varmt där ute,mätaren visar på 28 plusgrader. Detta i sin tur betyder beachtimes! Vi hörs senare! :)



"dagens outfit".. typ ;)

Årets första dopp! :D

Hola!

Idag har jag varit i farten precis hela dagen och hunnit med att förbättra brännan på stranden, ta årets första(!!) dopp, köra omkring, pumpa på gymmet, kört runt ännu mer och filosofiserat(stavning?) med K. En nice kväll helt enkelt! Nu börjar jag vara ganska så slutkörd, så börjar bli sovdags för min del. Godnatt alla fina!♥



Godmorgon!

Finns det något mer härligt än morgonkaffe på balkongen i superhärligt väder? nja, knappast! nu fortsätter njutandet, laters!

MY WEEKEND

Hola!

Lite segt med uppdateringen, men det är ju sommarlov nu vafan så har njutit för fullt! Gårkvällen var bra, dock blev det nog nån tequilashot för mycket.. aj. Nåja, är ju skolavslutning bara en gång i året! ;)

Idag har jag segat med peeps, käkat glass, solat och angstat, haha. Nu kallar sängen,men före det några bilder från gårdagen;





"dagens dresscode"


jag och söta Niina :D

parteeey!

SKOLAVSLUTNING!!

Godmorgon!

Håller som bäst på att fixa mig till skolavslutningen. Fatta hur snabbt våren gick. Nyss var det ju minus 20 grader därute, vi satt och klagade att kommer sommaren aldrig? Well guys, nu är den här! :D Slänger ännu upp en dagens outfit i något fall, annars kommer väl jag ha fullt upp en stor del av dagen!


Hoppas på att ni får en jättefin dag allihopa, och stort grattis till alla som blir studenter!



Holy sh*t.

Oh jesus.. en fullspäckad dag har jag haft idag. Kört runt en massa, shoppat, träffat folk, planerat morgondagen, fixat en massa inför imorgon osv.. är helt sjukt trött så ska ta och krypa ner i min obäddade säng(påminnelse till mej att jag måste bädda den imorgon!!) i mitt rum på hb som verkligen borde städas. Aja, det får vänta tills imorgon, nu ---> GODNATT!

Hej bloggen! :)

Sorry guys för dålig uppdate, fick bråttom imorse så hann inte blogga.. Nu ska jag iaf sticka iväg från maxmo, via hb och sen in till stan och shoppa lite stuff! hörs mera senare ikväll!


NY DESIGN I HELGEN = bloggen kan ligga nere några timmar..

Tjing!

Har suttit och redigerat bilder hela halva kvällen, men ni får se dem först imorgon! Under helgen ska jag också fixa upp den nya designen och sånt, så ni kan vara beredda på att bloggen kommer ligga nere några timmar på lördag eller söndag. Nu ska jag sova, skola imorgon.. puss&godnatt alla söta! :)

paparazzifotografen Karo ;)

jag och Jessi idag :)


SNEAKPEAK

Hola!

Är hemma igen från photoshooten. Det gick skitbra och jag är supernöjd med resultatet! Här är en liten sneakpeak och behind the scenes-bilder; 




mer kommer senare, so stay tuned! ;)

TIME FOR PHOTOSHOOT!!

Takeaway-kaffemuggen från Sagaform påfylld och väskan packad! Nu drar jag till Vasa för photoshoot, hörs mer senare!


June 2:nd, 2011

Godmorgon!

Känns som om jag vilat ordentligt nu, fastän jag sov 9h som mest. Idag är det torsdag, vilket i min kalender betyder ledig dag, 2 dagar till sommarlov och photoshoot med J! Sitter med nybryggt kaffe och funderar ut lite fotoplatser, kläder&smink&hår osv. Detta kommer bli asnice, bara vädret håller i sig!*hoppas,hoppas*


Har iallafall en massa som måste fixas, så vi får helt enkelt höras senare! pussaaaar ♥

tröttis jag i min rosa mysdress :)

It's real stuff

Nee, nu ska jag ta och krypa under täcket. Är fortfarande sjukt trött, men somtur är det ledig dag imorgon, THANK GOD. Godnatt sötisar! ♥

Blek+osminkad jag i måndags.

Birthdaykiddo

Lite bilder från gårdagens födelsedagsfirande, enjoy!

födelsedags"barnet" aka 18 åringen!
"dagens look"
muskelknutte!!!

something to look forward to

Chacha bitches!

Efter 1½ dygns uppehåll är jag tillbaka! En supertrött anna sitter vid datorn och försöker blogga, men istället somnar jag?! Igår firade vi min kära vän Annina som fyllde 18, jag blev av med "Ollis-oskulden" och hade en grymt bra kväll. Fick dock endast 2h nattsömn så därav den sega bloggningen. Annars idag har jag varit på skolning inför mitt sommarjobb som gick riktigt bra! Har ännu en skolning nästa vecka, plus att jag börjar jobba den 11. Juste, är ju 1:a juni idag, shiiiet! Tiden går så himla fort, snart är väl sommarlovet redan över fastän det knappt har börjat..haha :D Somtur har man något att se fram emot sen efter sommarlovet också, thihi.. ;)


Jaja, anyways, drog och solade en 30 min. (!!) idag också, sjukt skönt så somnade i solariet, haha. Blev dessutom tvungen att stanna vid en affär på vägen hem till maxmo, var så sjukt trött så köpte mig en sugarfree redbull, mums!

RSS 2.0