19. Något som är viktigt för dig.


nära och kära ♥

Feb 28, 2012

Hejsan sötnosar!

Verkar tydligen som om jag glömt bort att min blogg existerar...!! Såå,vad har jag gjort de senaste dagarna? Helgen blev lugn, somnade halv 10 på lördagskvällen, var aktiv vid stallet i söndags och så blev jag av med min Pullo-söndagsoskuld, som chaufför dock. Måndagen spenderades på stallet, kvällen på jobbet och halva natten hos en kompis. Idag har jag också hunnit med en sväng till stallet + jobbat ända till 7. Ska duscha nu och fixa mig lite, sedan iväg och träffa T. 

Imorgon är det igen dags för jobb från 7:30 och framåt.. Sen tilll gymmet och stallet! Får se om jag kommer ihåg att uppdatera här.. Annars hoppas jag ni har det riktigt bra kära vänner! Puss på er! :)


18. Något som får dig att gråta.


17. Något du vill ha.


SOMMAR!!(eller en utlandsresa skulle också duga lika bra, hehe..)

16. Någon du tycker är snäll.


15. Någon du tycker är söt.


min lilla tönthund :)

Feb 25, 2012

Godmorgon!

Jag är väl säkert den enda idioten som är uppe denna tiden på en lördagsmorgon?!? Steg upp egentligen kl 6 redan, åkte in med papi till stan och nu befinner jag mig alltså på hb. Dricker morgonkaffe och försöker njuta av tillvaron. Om lite på en timme ska jag nog sticka iväg till stallet. Kommer bli intensiv disciplinträning med hästen, stallchefen ska hjälpa mig lite. Efteråt ska jag iväg till travbanan och hälsa på S&S. Kanske jag hinner en sväng till gymmet också, ska kolla om det går någon bra lektion där! Aa just de, måste komma ihåg att åka en sväng via Djurcentrum också, ska köpa en grejs till Daisy.

Kvällen står sådär halvklar, idéer finns, men inga planer fastspikade till 100% säkerhet. Troligtvis ska jag träffa **** och sen blire KANSKE krogen. Vi får se, men har lite pressure här av vänner som tvingar mig, haha..! :) Ska nog köra nyktert då isåfall, har inte "råd" att vara bakis på söndag då jag ska ta hand om heppe + att jag ska träna!

Menmen, nu ska jag bara chilla en stund, vi hörs nog senare! Hoppas ni får en fin lördag! :)


jag just nu!

todays stuff

Dagen har spenderats på stallet och lite ärenden till stan. Varit på dåligt depphumör hela dagen, PMS-fel i think. Sitter iallafall som bäst i maxmo och tänker ta natten nu. Det kommer bli en lång dag imorgon så hörs då!

14. Någon du vill träffa.

Finns så många, kan inte sätta ut någon bild, för det vore inte rättvist då.. :(

SUMMER '12

Ge mig sommar 2012 nuu, det kommer bli en så jävla bäst sommaaar!! LÄNGTAR som faan! :( Kommer ju bli min första sommar med pony, och har satt upp de mest awesome planer någonsin! LOVE IT!


13. Någon du tycker om.


min finaste Daisy ♥

fuckin' snowstorm....... !!!

Gosh.. Kan man seriöst bli mera irriterad på dethär skitvädret. Värsta snöyran på gång här nu, uschfyochbläääää. Bilen vart typ helt igentäckt då jag slutade jobbdagen. Men förövrigt gick det jättebra på jobbet, fick återigen höra om att man är naturbegåvning, inte för att skryta, hehehe.. :) Slutade somsagt halv 3, så nu har jag bara segat här hemma. Ska fortsätta med det en stund till, sen ska jag sticka iväg till stallet och därefter genast till gymmet! Jag är fan busy woman 24/7 typ. Måste dessutom sova tidigt ikväll!! Sov bara ca 5h inatt så är sjukt trött just nu. Dessutom är det jobb på schemat imorgon igen! Så börjar jag ha smått panik eftersom jag borde börja läsa på studenten.. shaisse! Menmen, ska kämpa hårt nu, så blir det nog bra! :)


old pic.. men borde nog satsa på sånthär hår nån dag!! :)

12. Någon som ger dig inspiration.

Jag har egentligen inte någon speciell människa/sak som ger mig inspiration. Men, jag inspireras dock av människor som vet vad de vill med sitt liv, de som går sin egen väg, vågar säga och göra som de vill, framförallt står på sina egna ben och de som helt enkelt vågar vara sig själva utan att bry sig om vad andra tycker och tänker om en. :)


SPRINGTIME!!!

Gårdagens att göra:
-ringa samtal *check*
-åka till stallet *check*
- gymma *check*
- städa rummet *check*

DUKTIG ANNA igår alltså!!

Idag har jag endast varit till stallet och ringt lite mera samtal, men annars har jag tagit det lugnt och njutit av det grymt vackra OCH varma vårvädret! Snön smälter, wohoo! :D Imorgon ska jag vara på jobb kl0800, so I guess det vore smart att ta sovdags nu. Efter jobbet blir det stall, gym och kanske klämma in träff med några kompisar! Menmen ha de fint allihopa, pussaar!♥


bilmätaren visade +4 grader!!!...


.. Så lilla Anna blev lite till sig, thihi! :)

11. Någon som betyder mycket.


bild från.. 2008/2009?

10. Någon du älskar.


Finns några jag älskar riktigt mycket, min bäbis är en av dem. ♥

monday, i'm free!

Godmorgon!

Gårdagen blev en totally chillday.. Gjorde typ ingenting, vilket fick mig att bli frustrerad på mig själv. Hatar dagar då man inte gör något på hela dagen, speciellt om det pågår i flera dagen, vilket det gjort. Vill så mycket hellre hålla mig sysselsatt med saker, för jag är en sån person som behöver det för att må bra. 

Anyways, idag är det måndag! Ny vecka, nya möjligheter! Ska strax sticka iväg till stallet en sväng, sen ska jag också ringa några viktiga samtal och mot kvällen drar jag mig till gymmet! Ska också FÖRSÖKA vara aktiv och ordna upp lite i mitt rum, ser ut som ett jävla bombnedslag där, som vanligt..

Menmen, ska nog försöka dra iväg mig nu så jag får dagen startad! Lateeeers!

I'm so fuckin' tired of this shitty winter.. !!

Ge mig sommar, NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

9. Någon du saknar.


Ända sedan du blev en ängel, kändes den gångna tiden med dig som en dröm. 
Det var den bästa tiden i hela mitt liv, du gjorde mig lycklig.
I will never forget.
Jag kommer aldrig att sluta sakna dig.


Penkkis and all that other stuff

Onsdag: hemma-skola-stall-gym-sola-hem-sleeepover med raksu (sov typ 2h yey...)


Torsdag; Penkkis!! ABI '12 ruleeez! :)


Från morgonen såg looken ut som bilden nedan. Det blev förnedring för 1: or och 2: or, köra runt med lastbilsflak i stadi och ha det allmänt bäst med de bästa!



Mot kvällen omvandlades den psykstörda looken till Barbielook(fick den benämningen av flera, ohyes!). Skola blev istället middag och Fontanaclub-partytimes!




Ett x-antal shottar blev också "a part of the night".. så som massa dans och shöne folk!



Så blev det fredag. Måendet var som förtjänat, sysselsatte dagen med att göra absolut inget. Eller jo, blekte tänderna med nya bleknings-stripes från Smilelab!



And yes, så fick man återigen konstatera att man är alltför galen emellanåt och får lida av följderna......



Idag har jag jobbat, varit på stallet och angstat över vintern. Gemigsommarnutack! Befinner mig i maxmo för tillfället, är trött efter en vecka med alldeles för lite sömn. Nu är ju iallafall skolan slut, så behöver inte bekymra mig över att behöva stiga upp tidigt på måndag, hehe. :)

Har haft det så sjukt stressigt med allt under den senaste tiden, så hoppas verkligen att det börjar lätta nu!!

8. Någon du litar på.


7. En plats du saknar.


6. En bild som väcker känslor.


A&L - K&O
memories ♥

5. En konstig bild.


Har ingen jävla aning om vad dethär ska föreställa... ?!

4. En dag du minns.


Dagen Ricardo veterinärbesiktades och jag bestämde mig för att köpa honom. Min fina pojk. ♥

Just a normal Tuesday

Dagen kom, dagen gick. Jag är helt slut för tillfället. Lyckades med allt jag skulle idag, men skippade gymmet pga att ryggen krampat mer eller mindre hela dagen. Ska nog knäppa på en film och somna till det, godnatt! :)



"Valentines Day is a day that makes lonely people feel even more alone."

Ainajaikuisestiyksin. Forever alone ♥ 

Men somtur har jag min lilla griishäst iallafall, hihi.
Han räcker för tillfället, vill inte ha att göra med några svin.
Så om du är ett, håll dig borta, tack! :)

Tuesday-hell.

Godmorgon.. Vädret därute är så otroligt deprimerande just nu. Ge mig sommar, snälllaaaaaa?! Börjar fan seriöst tröttna på denhär jävla skitvintern just nu.. :( Gaaaah, frustrerad.

Aja, förlåt för mitt angst. Dagen har nog inte börjat som den bästa riktigt. Har vaknat ca 100 gånger under natten, kollat klockan och somnat tillbaka. Imorse när jag steg upp började jag må så himla dåligt. Mår fortfarande det och funderar snart om det är vinterkräksjukan som tänker komma på besök. I och med pissväder och pissmående blev det inge stall imorse heller.. Nu väntar jag bara på att klockan ska ticka mot halv 12 så jag får åka iväg på lite jobb-info och sedan dra mig vidare till skolan. Efter skolan ska jag släpa mitt ass till stallet och sen är det dags för gym.

Näe, ska nog koka lite kaffe och hoppas på att illamåendet går över. Lateeers! :)


Inne på Kappahl med mami i lördags

Work it baby, work it hard!

Sådär! Nu har jag tränat, käkat, duschat och gjort mig klar för sovdags. Blev 45min löpband och 30min core idag på gymmet. Mina ben kommer vara mos imorn av allt springande, men vad kan man! ;)

Idag har jag också hunnit med stundentskrivningar, engelska hörf. stod på tur! Skrev ju engelska i höst, men vart missnöjd över resultatet så testar att höja! Kändes iallafall som att det gick väldigt bra. Efter skrivningarna åkte jag hem en sväng, böt om och fortsatte sedan vidare till stallet, var jag spenderade nästan 4h, vilket är länge med tanke på att jag INTE red något idag. Halv 4 brummade jag iväg därifrån, hämtade bror min från skolan och sen hem! Hann planera lite träningsschema och söka fram böcker inför studenten och sen blev det dags för gym. Oj huhhuh vilket dag igen! :D

Imorgon kommer jag nog ha lika fullspäckat. Ska försöka klämma in stall, jobb-besök, skola, gym och kaffe med vänner på en hel dag.. ! Kommer bli tajt, men det ska nog gå! ;) Aja, nu ska jag krypa ner i sängs, är sjukt trött och börjar dagen kl. 07:00 imorgon igen. Vi hörs då, godnatt kompisar!


Jag för nån vecka sen..

Busy day.. !

Har varit på språng hela dagen, nu blir det gymmet! hörs om några timmar!


3. Du som fotograf.

Idag kör vi med en fjortisbild från vintern/våren 2010..

Sunday n' stuff




Trött och schleeten chey här hej! Blev en minst sagt galen kväll igår.. Hade otroligt kul som vanligt då!

Dagen har spenderats mestadels liggandes på sängbottnen, men har också hunnit en sväng till stallet och hälsat på min knäppboll. Fick nyss besök av K och vi ska snart sticka iväg på lite söndagskäfi på ejbiisii som vanligt! Hörs nog mera senare ikväll, hoppas ni också har en fin söndagskväll!

2. Du som busig


1. Du & en vän


the good old times ♥

som HON skrev;
"Ja, jag är medveten om att bilden är grymt fjortis stämplad men jag tycker om den ändå.
Ser ut som ett hjärta."

AWESOMENESS!!


You will always be the first, I will never forget.

Torsdagen spenderades hemma, i skolan och på stallet. Samma sak gällde idag. Idag började dock vårens studentskrivningar, modde textkompetens stod först på listan. Gick relativt bra, tror jag.. ?! Godkänd är man iallafall. Just nu sitter jag i maxmo och tråkar, ska nog sova snart för blir tidig uppstigning imorgon, ska gymma och sånt, nice!!

Annars flyter livet på som vidare, jag mår bra och inget speciellt står på schemat. Dock har jag en massa saker snurrande i huvudet, vilket gör att det känns som om jag har saker att fixa HELA tiden. Aja, återkommer till er, förhoppningsvis imorgon! PUSS!♥


♥ L ♥

En lista, for a change!

Snodde den från kära bjurre, hehe :)


Börjar med listan fr.o.m. imorgon! ;)



En bild på:

1. Du & en vän.
2. Du som busig
.
3. Du som fotograf.
4. En dag du minns.
5. En konstig bild.
6. En bild som väcker känslor.
7. En plats du saknar.
8. Någon du litar på.
9. Någon du saknar.
10. Någon du älskar.
11. Någon som betyder mycket.
12. Någon som ger dig inspiration.
13. Någon du tycker om.
14. Någon du vill träffa.
15. Någon du tycker är söt.
16. Någon du tycker är snäll.
17. Något du vill ha.
18. Något som får dig att gråta.
19. Något som är viktigt för dig.
20. Dig själv nyligen.
21. Dig själv skrattande.
22. Dig själv.
23. Den du senast fick sms av.
24. Den du alltid har roligt med.
25. Den sista bilden på mina mottagna filer.

7th and 8th of February, 2012

Tisdag:

Tog för en gångs skull en sovmorgon till halv 10! Steg upp, fixade mig och åkte till skolan för en väldigt onödig lektion. Efteråt blev det Ax2 times med käfi på abc, en kort kaffe blev tillslut en kaffepaus på över 3h! Det var bra att få uppdatera varandra om alla händelser under den senaste tiden. Blir lätt så man inte hinner eller tar tid för att träffas, eftersom båda har mycket på gång. Vet att detta också gäller mig, och att A inte är den "enda" som blivit utsatt för det. De som känner sig utsatta, vill jag säga förlåt till. Har en massa på gång, fastän det inte är konkret är det en massa saker som snurrar runt i huvudet och jag vill ha det bortfixat för att kunna koncentrera mig på annat.. :/ Aja, på kvällen hängde jag iallafall en stund med min fina raksu och flippade lite som vanligt! :)


Onsdag, igår:


Blev mittiallt en sovmorgon igen till lite före 10.. Slöade en stund, fixade mig och åkte till skolan. Blev en chill skoldag igen, slutade kl 14, så drog ganska hastigt hem, böt om och körde ner till stallet. Efter stallbesök and all that blev det dags för träning på gymmet! Tog det dock ganska lugnt idag med Core och stretching + uppvärming på löpbandet. Klockan var massor när jag kom hem, så duschade snabbt och kröp ner i sängen nästan genast efter det!


shaisse, här vart man minst sagt BRUN.. dethär var förra vintern.. :o

walkin' all around town

Go'kväll! 

Har som vanligt varit igång sen kvart över 7 imorse. Skjutsat bror till skolan, varit hemma en stund, slängt K till skolan, åkt ner till stallet, åkt hem och chillat. Fixat mig i evigheter, provat nytt läppstift, hoppat i bilen och hämtat raksu för att åka till stan. Sprang omkring i stan i evigheter, shoppade lite, tog en fika vid W's och hade längsta deeptalken som vanligt. Har alltså varit på språng hela dagen! :) Kom hem efter kl6 nångång och nu har jag bara tagit det lugnt. Ska gå och fixa mig klart inför natten och försöka sova så småningom.. 2 dagars morkkis här hej! woohoo..hehe =))) 

aja, några bilder får avsluta dagens inlägg. Ha det fint!


dagens facelook minus rött läppstift. Hade också andra kläder än på bilden.. körde på jeans, svart linne, svart kofta och vit tubhalsduk idag! + svarta ridskor! casual, men snyggt :)






randomly serious shit

Någon annan som är nattuggla idag? Välkommen att chilla med mig isf! Har haft en supermys söndag med 2 av mina bästa chicks, tack för att ni gör varje dag så himla mycket bättre!♥

Lördagskvällen/söndagen i stort sett har varit väldigt.. random.. Bilderna får tala för sig själva om lördagen iallafall.. ;
..eller så inte! Bilderna säger nog inte så mycket om min lördag.. men kan säga att det var helgalet för min del och det spårade lite som vanligt, hehe. :)

Lär nog vara uppe en stund ännu, sedan sova. Har ledigt imorgon (thank god!) men har dagen redan fullbokad! Menmen, godnatt allihopa, bloggar mer imorgon!


såhär ser man ut för tillfället.. sliten cheeey!

and once again it's saturday

Ursäkta mitt språk men alltså shit, vart fan har mitt bloggande lämnat? Bloggar på hästbloggen men glömmer helt bort att blogga här. Delvis blir det väl för att inte det händer så mycket i mitt liv just nu. Den mesta tiden går åt skolan och hästen, resten av tiden sover jag ?? eller något.. I onsdags blev det iallafall en spontan utgång! Jag var chaufför aka nykterist, men det gick bra ändå och vi hade sjukt roligt, kommer inte ihåg när jag skulle haft sådär kul senast! Tack för den käraste vänner!♥ 


onsdagens outfit! ;)

Vår sista provvecka i hela gymnasiet är förresten på gång just nu. Har haft prov onsdag, torsdag, fredag och jag är faktist ganska så nöjd över min insats! Har dessutom inget prov på måndag, det betyder förlängd helg! oppaa! :D Aja, efter både skola, städande och stall igår körde jag och bror iväg till maxmo, här befinner jag mig nu för tillfället! Men ska börja packa ihop och sen åka iväg mot stan. Har en massa som ska göras idag! Är dessutom bjuden på lite partaj så det lär väl bli sånt ikväll då, hehe! Nej nu måste jag börja skynda mig.. vi hörs nog senare, puss på er.♥


gammalt foto på lilla mig, ser ännu att jag har mitt runda babyface här..

RSS 2.0