Somnar snart.. !

Ojoj, är jävla trött, blir nog sovdags nu. Vi hörs imorgon sötnosar, puusssheeej! ♥


testade snabbt den nya förlängingen, thihi ^^

Fick ett paket idag!

När jag kom hem väntade detta paket på mig!



..och paketet innehöll ju såklart;

NY hårförlängning(!!),shampo&balsam&miraclespray-paket + en hemlig present = clip in-hårremsa!


ANNA IS HAPPY! =D

Hemma nu, äntligen!

Äntligen hemma efter en lång dag!

Fick alltså så himla bråttom på morgonen, så hann inte skriva något ordentligt inlägg. Men cyklade iallafall iväg till jobbet i det vackra och VARMA vädret!Jobbdagen gick helt okej, men ganska trögt. Kvart före 4 cyklade jag iväg in till stan, gick till h&m och köpte 2 bikiniunderdelar(orkar inte fota dem så ni får nöja er utan bild, haha). Gick också snabbt och köpte lite att dricka, sen gick jag snabbt och pratade med K på torget. Efter en stunds diskuternade var det dags att hoppa upp på cykeln igen och cykla mot beachen för att schteeka med J och M. Enda problemet var att den vackra solen plötsligt försvunnit och det började blåsa desto hårdare. Vi spenderade ändå flera timmar där; pratande och skrattande. J var den första som fick nog av blåsten, haha, så jag och M lämnade ännu en stund på beachen. Till vår lycka kom solen ändå fram tillslut, men vi båda började vara trötta på blåsten så vi bestämde oss tillslut för att dra hem. Då jag kom hem gick jag i duschen och nu sitter jag då här. Har lust att gå och sova, men eftersom mitt hår inte torkat måste jag vänta med det ännu.

Nåja, skriver några till inlägg ikväll ännu, stay tuned!

BRÅTTOOOM

Har jättebråttom nu,hinner inte blogga! Hörs ikväll, pusshej!

Party hard..?

Lyssnade förresten på en låt idag, tycker dethär passar såå bra in på hur jag tänker, haha ;)

I feel like the DJ is my bodyguard
You see the way he keeps me safe
With the treble and that bass
I feel free enough to party hard
This dress won't go to waste
Feel like I own the place
V.I.P to to be the boss
You see the way these people stare
Watching how I fling my hair
I'm a dancefloor lover
Baby there's no other
Who do it like I do it yeah

Min dag!

Japp, nu ska jag berätta om min fartfyllda dag, eller jaa, har iallafall haft massor att göra!

Jobbdagen gick ganska fort, somtur var, och jag höll på att dö i solen! Efter jobbet var det meningen att jag skulle fara till beachen och schteeka, men SÅKLART hade jag glömt min kära bikiniöverdel här hemma..så det var bara att cykla hem och hämta den då! Sen tillbaka in till stan, möta upp K och M och sedan cykla till stranden. Där mötte vi A och J, så vi joinade dem. Låg där och schteekte i några timmar, var och simmade dessutom! Sen blev det bråttom, jag cyklade snabbt hem, bytte kläder och körde till träning. Träningen gick bra idag! Kom hem nu för typ ½h sen, är helt slut, så ska nog gå och sova snart.

Vi hörs mera imorgon, pusshej!




Stay tuned!

Kom just hem från träning och är heeelt slut. Ska nu slänga in lite bilder på datorn. Berättar snart om dagen,so stay tuned!

Anna tipsar !!

Om ni håller på/vill banta, så har jag ett jättebra,enkelt och BILLIGT tips åt er!

ÄT MORÖTTER! Japp, det är sant! En vuxen människa som tränar skulle få äta 15kg morötter PER DAG för att fylla sitt kalori-intag. Dessutom bränner kroppen mer kalorier på den måste smälta den än vad själva moroten innehåller, bra va? ;) Och så är ju morötter fulla med C-vitamin och karoten, vilket gör att man får en bättre, djupare och längrehållande bränna!

SÅÅÅ, ÄÄÄÄT MORÖTTER!


Dresscode


En söt klänning jag köpt för längesen!
Skulle inte ha på den annars, men till jobbet passar den bra!

Sunshine!

Godmorgon!

Ska just cykla iväg till jobbet, det är grymt fint väder där ute, så blir nog stranden efteråt! Men före jag åker iväg ska jag slänga in ett tips och en dagens outfit, so stay tuned!

Thihi..

Wellwell, intressant, verkligen.. ;)

Flummflumm och allt möjligt, nu ska jag sova! Godnatt kära bloggläsare!♥

Play me once, and I will fool you twice.

I'm just sitting here and wondering should I completely fullfill my name or the reputation I have, in the end,would it even matter if I'll just do it? Because, I'm the only one who knows the truth.

So, wanna play me once, wanna play me twice, wanna play me many times?

Dagens minishopping!

lite smått och gott!

(helt cp bild på tröjan, men har cp kamera,ska försöka ta bättre bild på den imorgon!)


PrettyPrincess - that's me

Har haft fullt upp så hinner/orkar uppdatera först nu!

Första jobbdagen gick bra, men kunde ha gått lite fortare. Nåja, efter jobbet cyklade jag in till stan ( ja, jag har faktist varit duktig och CYKLAT till jobbet idag!!) och mötte upp M och K vid torget. Gick sen omkring med M och pratade, sedan kom K också och joinade oss igen. Handlade lite stuff,M bestämde sig för att komma till oss, så sagt och gjort!Degande,musiklyssnande och prat, thats about it. Så drog älskling hem och jag körde till gamlis för att ta lite stuff och sen tillbaka till högbacken igen!

Nu ska jag fota dagens lilla inköp, lägger sen in bilderna!



seriös som alltid!

Godmorgon!

Känns som om jag alltid börjar dagens första inlägg så..

Men nu ska jag iallafall dra till jobbet, efter det drar jag nog till stan en stund. Vi hörs ikväll då jag kommer hem, pusssheeej!


Kvällens bloggning

Efter stallet hem tillbaka, städa rummet och dra snabbt till gamlis. J joinade mig dit, jag städade rummet där också och tvättade kläder medans jag och J diskuterade lite grejs. Sen åka iväg igen med mopon vidare mot gerby och till K, var jag nu degat hela kvällen. Kom hem för en timme sen, nu ska jag börja gå och sova, första jobbdagen imorgon ju!

Ha de bra sötnosar, puuss!♥


bild jag tog lite tidigare idag

Primeval

Har suttit och stekt på balkongen i 3h! Kollade dessutom en film, "Primeval", den var ganska bra! Nu ska jag dra iväg till stallet, vi hörs senare!Puussheeej!


jag just nu, börjar bli bra bränna! ;)


filmen!

SOOOLAA

Sitter och schteeekeer i soooleeen! :D

Minnie gästbloggar..?!

Godmorgon bloggläsare!

Det är Minnie, Annas hund, som bloggar nu! Passade på att blogga eftersom Anna bara sitter och stirrar på systemkameror, fastän hon egentligen borde klappa mig! Eller åtminstone leka lite.. Ligger på Annas mjuka matta i hennes rum i solen och tuggar på min uggla till gosedjur. Jag tror Anna kommer att ligga ute på balkongen hela dagen, men hon får själv skriva mera senare, hör nu ska jag ta en powernap!

Hejdå bloggläsare!  
//Minnie


e jag inte söt? :))

It's a secret I will never,ever tell you.

Sitter som bäst och drogar mig med cola nu och känner mig sjukt trött. K kom hit och joinade mig ikväll, vi kollade på filmen "Teeth", en typ av skräck-komedi. Tyckte inte den var hemsk, bara äcklig,haha! Men nu ska jag nog börja dra mig och sova, sista natten jag får sova hur länge jag vill, börjar jobba på måndag buhuu.. :(

Jaja, gonatt på er sötnosar!♥


filmen vi såg!

Foton från igår.. !!

Jag&M = Dräggtjejer - det enda ni får veta om kvällen ;)

:D

Jag beställer mina clip-on extensions från rapunzelofsweden.se, de har jättebra produkter! Mina gamla extensions är också beställda härifrån, och jag har varit mycket nöjd med dem! Dessutom måste man inte bo i Sverige eller Finland, utan man kan princip bo varsomhelst i världen för att beställa dem!
WIHOO! :D


Hade en intressant gårkväll.. ;)

Hemma!Nyduschad,rena kläder,fräsh..allt bra nu!

Flyttade mig just ut på balkongen, för solen började skina!Så nu ska jag sitta här en stund, sedan åka till stallet och inte göra så mycke mer, är verkligen helt dööd, kommer sova som en stock nästa natt!

Menmen, nu ska jag berätta om gårkvällen då!

Drog iväg på cykel in till stan där 7-tiden och mötte upp K och N. Vi väntade upp resten av folket och drog sen till stranden. Där fixade vi upp grillen och åt gott och pratade och hade trevligt. Mer folk joinade efter en tid och jaa.. Jag och bitchie bestämde oss för att simma, så sagt och gjort! Efter det packade vi ihop, M och bitchie cyklade iväg mot M, jag och killarna kom efter med bil, haha vilken latmask jag är. ;)

Och ja,kul hade vi hos M, men mer tänker jag inte säga!

Jag och M vaknade upp typ halv 10 tiden, mådde som fan. Men vi fixade upp i huset och sen drog vi iväg till beachen för att hemta min cykel så jag kunde cykla hem. Vi tog också ett dopp i havet, bara eftersom vi hade lust för det! Sen sa vi hejdå till varandra och jag cyklade hem till högbacken. Så nu är jag här då! Nu ska jag fortsätta chilla, ha de bra, pussheeej! ♥


Jag lever!

..men bara nästan..haha

Sitter hos M nu, blir snart skjutsad till stan, uppdaterar mer sen då jag kommer hem.

CIAO


Försent för att säga godmorgon?

Haloj!

Brummade just hem med mopon från stallet, tog av mig skorna och märkte att jag fått en rand på foten där var skon slutar.. typiskt! Nåja, nu ska jag iallafall packa min väska, dra till högbacken och fixa mig, sen in mot stan för att träffa sötaste tjejerna! :D <3 kommer inte uppdatera något förräns imorgon, så jag önskar er alla


EN RIKTIGT BRA MIDSOMMAR! <3


p.s. festa lugnt ;)


..och bilder och sånt lägger jag in imorgon, för kameran hänger med!

Guldstjärna till den som orkar läsa!

Hej!

Jag är död, eller iallafall nästan, haha. Orkar knappt skriva hit nu heller, men ska sätta sista krafterna på det nu då! Och eftersom jag varit oaktiv här, så måste jag börja berätta om igår.

Somsagt, efter träningarna drog jag på mig bikini och gick ut på balkongen för att schteeka. A och M joinade också efter en stund. Klockan blev halv 5, så jag och M drog in mot stan igen på lite hemliga uppdrag till olympia, haha. ;D
Sen hem tillbaka och stress-städa + byta kläder och dra iväg med K för att träffa gamla stallkompisar. Hade det riktigt mysigt med picknick på vallarna och bara prata och skratta med gamla kompisar. Kändes precis som om tiden stannat, vissa av dem har jag inte träffat på över ½år, men man pratade som om man senast setts igår. Iallafall, kom hem därifrån en 8-tiden. Då var det bara att skynda i duschen, dra på sig kläder och fixa sig lite. Nångång efter 9 dök R,S och R upp hos oss. Vi gjorde inte så mycket, typ chillade,kollade på tv och drogade musik, men var nog ändå nice kväll. Efter att vi slängt ut killarna hade jag och M intressant diskussion och jaa.. somnade först efter 2 eller nåt.

Gårkvällens segande och en tidig uppstigning idag innebar att jag var dödstrött då klockan ringde halv 8 imorse. Snoozade i ½h, sen steg jag upp, drog på mig kläder och sa hejdå till M. Sen stack jag själv iväg på träningar, kom hem till halv 11 och  fixade lägenheten i gott skick!Tog mitt pick och pack, for till gamlis och därifrån till mommo. Schteekte på gräsmattan där hela dagen och bättrade betydligt på brännan. På hemvägen därifrån for vi via högbacken, gick ut med hundskrället och sen hem med min kära mopo. Okej, ja ska int överdriva. Blää vill ha biiil.

Nåja, har påriktigt inte gjort ett piss sen jag kom hem till gamlis, bara suttit och stirrat på datorskärmen och nu märker jag att jag skrivit en jäääääävla lååååång text. Så verkligen, om ni orkat läsa allt detta är ni värda en guldstjärna och en puuusss! Ska nog börja dra mig till sängs så småningom, vi får höras mera imorgon!

PUUUSSHEEEJ och GODNATT SÖTNOSAR!



haha en smått oseriös(?) och gammal bild på mig från då vi var hos piipen!

Godmorgon!

..och förlåtförlåtförlåt för verkligen sämst update!
Har haft mycket att göra och nu blir de ännu mer, så bråttombråttom säger jag bara.
Men jag uppdaterar då jag har tid, see ya later!

HEEJ

Fick gäster nu , bloggar mer inatt för hinner inte nu!

Mer schteek

Sitter på balkongen och solar nu, skriver mer senare, för nu ska jag schteeekaaa!


hahah snygg ställning jag har, sitter/ligger över mitt ena ben..?!

Ett soligt och molnfritt godmorgon!

Ni läste rätt! Solen gassar in genom förnstren och himlen är klarblå! Sitter på balkongen och dricker mitt caffe medan jag skriver detta. Ska snart sticka iväg till city, sen vidare till stallet, men före det ska jag ut med hundeeen..snark.

Jaja, måste nog lyfta upp min röv och gå nu, vi hörs då jag kommer hem, puuuss!

Fastnar inte alls på bild just nu, ni får se en bild från photoshooten med J istället!


Love you girls!♥

Har fjantat hela kvällen med girlsen, puss på er!

Nu ska jag sova, godnatt!♥


mission få alla läsare att försvinna!

karo här!
anna gav ifrån sig sin dator så nu ska jag skriva en bit. något riktigt fint som får alla att spy och aldrig vilja läsa igen. hehe. ursäkta min humor, är ganska trött efter 2 dagar med för litre sömn. man vill ju aldrig vara den som går och sover först av alla och missar allt det roliga. istället för att sova är vi uppe och har det mysit med mina "kämppisar" för tillfället. men så har man ju fått stiga upp på morgnarna och cykla till torget för att tillbringa lite tid med mina blommor. skulle verkligen kunna bli van med att bo 3 stycken flickor i en fin lägenhet, slipper massa jobbiga familjemedlemmar. skönt! men det får lämna som en framtidsdröm eftersom vi snart blir utslängda. ikväll ska vi hitta på nåt kul igen och kanske komma på nåt smart att göra på midsommar, börjar bli på tiden nu, ska ta och väcka upp de gråa hjärncellerna, om det finns några. amanda sitter i ett moln på balkongen och vi väntar tydligen mystiska gäster. så nu ska jag avsluta och väcka upp min trötta hjärna.
ha det bra, xoxo K

Until the sun goes down.

Var faktist duktig och cyklade till stan! Gick först och hälsade på M i ostbutiken, hah! Sen sprang jag vidare till torget för att hälsa på K då hon står och säljer blommor. Gick snabbt och handlade lite smågrejs till H&M, sen vidare och strosa omkring på stan. Träffade på A som kommit hem från spanien! Så vi pratade en stund, sedan fortsatte jag, mötte upp lite mer folk och efter mer pratande cyklade jag hem tillbaka. M kom också hem efter en stund, så hon kom med mig till stallet snabbt. Sen hem igen och K kom också hem från jobbet. Nu har vi typ bara degat och dampat i soffan, får se vad vi hittar på ikväll.

See ya later bitches!


jag med dagens inköp; nagellack och läppglans, från H&M.

In to the city.

Ska dra in till stan nu, hörs senare!



Schteek

Har just ätit frukost och sitter nu på balkongen och schteeekeer. Det är sjukt varmt, men schööönt. Älska sommaren!

Ska fortsätta schteekaa nu, höres!

PUSS

Dreaming alone tonight.

Kom hem för en stund sen, sitter nu ensam här i vargadsrummet och kollar på SATC från tvn, K och M sussar sött redan, eftersom de båda har jobb imorgon.
Jaja, ska nog vara uppe ganska länge ännu, men vi hörs mer imorgon!
Godnatt sötisar!

Nu ska vi dra uuuut!

Nu drar fjortisgänget ut på vift, pusshej!♥

I still hear your voice in my head.

Sitter i maxmo nu och trögar. Har försökt skriva detta inlägg redan i 2 h, men inte fått gjort det. Har iallafall inte gjort typ något vettigt här, suck. Men vi åker snart hem, somtur är.

Fastnar tyvärr inte heller på bild just nu, ser helt ceepead ut, eller mitt hår gör det iallafall. Då jag kommer hem ska jag gå i duschen, fixa mig och så blir jag,K och M hämtade av S och vi far på en coffee och diskussionsstund till abc, det låter väl bra?

Jaja, ha de bra sålänge, vi hörs!

CIAO


old pic, but I still love it.

Im posing on my balcony!

Kom just ur duschen och sitter på balkongen och chillar! Men nu ringde pappa och sa att han är här om 30 min, så nu blire bråttom! Tar iaf med datorn, så bloggar mer senare! Puussheej!♥






några snabba poseringsbilder,haha!

I wanna go crazy

Godmorgon!

Ni måste verkligen tro att jag är knäpp. Klockan är fem över 9 och jag är vaken, frivilligt på en måndagsmorgon på sommarlovet! Steg dessutom upp redan lite före 8! Okej, K väckte mig, men jag hade tvingat henne att göra det så..

Har iallafall druckit mitt morgonkaffe och sagt hejdå både till K och M som båda stuckit till jobbet. Men de kommer iallafall tillbaka hit och bor här med mig, superkul! Ska och se på tapeter idag också, nice! Sen drar jag väl till maxmo as usual, ska schteeekaaaa som fan idag! Men nu ska jag nog ta och hoppa i duschen, sen ska jag skriva lite.

Hej så länge!


coffee is awesome!

Damphörnan.fi

Klockan går så himla fort!Den är redan halv 6, jag och M sitter i soffan och dampar. Har huvudvärk som fan, till följden av koffeinbrist, så blev tvungen att koka lite kaffe. Ska dra till stallet snabbt nu och jag slänger ut M sålänge, kvällen är "ledig", nån som vill komma hit? (:

Jaja nu ska jag dra, vi hörs mer ikväll, hejdåå!




Good morning!

Glömde att blogga igårkväll, men vi gjorde inte så mycket speciellt. Kom hem från maxmo, gick i duschen, chillade med M och K och kollade en film, myysmyys. Efter massor med flummtalk var det sovdags och klockan var redan 3.

Vaknade idag kl 1 av ett mobilsamtal from sweden, haha. Sen steg jag och K upp, M vaknade också efter en stund. Vi åt frukost och nu sitter vi här och ser på top model canada. Okej, M och K gick iväg just, men de kommer väl tillbaka snart! Solen kommer fram bakom molnen just nu, så det ser ut att bli en riktigt fin eftermiddag! Ska snabbt till stallet också, men förövrigt bara chilla.

Vi hörs senare, pusshej!


haha, M och jag fjantade oss igår ;D


Skrivdinrubrikhär

Sitter  nu här i maxmo, kom hit för typ 20 minuter sen. Ska vara här till kvällen, så har lämnat K och M hemma på högbacken hahah! Jaja nu ska jag dricka kaffe, sen börja måla!

CIAO



bluubbs

Ett regnit go'moron

Jo, ni läste förstås rätt, det regnar. Jag sitter ute på balkongen med en kaffekopp i handen och sniffar in regnlukten, medans K sitter på andra sidan,alltså inne i lägenheten, och kollar på tv.M har stuckit till jobbet för någon timme sedan, stackars henne som måste jobba idag medan jag och K slöar, haha! Vi hade en riktigt trevlig kväll igår igen, tack för det tjejer!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan börja fundera hur man ska ta sig iväg till träningen och jaa..

Vi hörs senare, pusshej!


OMGOMGOMG!!

Håller på att dööö av glädje, är typ helt hypersuperglaad nuu, OMG!!!! :D
HÄPPIIIKIIIDDDDDD #1!
(haha förlåt för mitt overexited talk, men är bara så grymt glaad!)

I love the balcony!

Sitter med J på balkongen nu och gör ingenting. Hon kom hit för ca 1h sen, M var också här, men hon for iväg nånstans men kommer snart tillbaka.

Efter att ha suttit och skrivit drog jag på träning, gick ganska bra idag faktist. Sen fick jag himla bråttom hem eftersom jag trodde att jag lämnat på kaffekokaren(den kan börja brinna om den är på för länge). Men icke sa nicke, kaffekokaren var tydligen avstängd. Så då var det bara att köra iväg till butiken och handla, sedan snabbt via gamlis och hämta lite saker förän jag körde tillbaka till högbacken. Tog en snabb dusch och fixade mig. Nu sitter jag och J och väntar på resten av folket.

M och K bestämde sig för att campa hos mig i helgen, så camping får det bli då, haha! :D

Förresten, anledningen till att jag inte skriver ut hela namnet/andvänder smeknamn för mina kompisar är för att de alla kanske inte vill bli nämnda i bloggen,så nu vet ni det också! ;)

Jaja,nu ska jag fortsätta socialisera mig mej J, ha dett gött,pusss!


jag och J


"..eller egentligen finns det väl inget som är ”normalt”, men jaa, vi kan väl säga att jag såg ut som alla andra."

Sitter ute på balkongen och skriver. Ser då vattnet börjr droppa mot glaset, woho det regnar, IGEN.


Huomenta!

Blev tyvärr ingety bloggande igårkväll. Genast vi kom hem från maxmo slängde jag sakerna i väskan, ringde runt och sen körde jag och J till högbacken. Tog en snabb dusch, bytte kläder och fixade mig lite, sen kom resten av tjejerna.Vi hade en riktigt mysig och rolig kväll tyckte jag! Slängde hem de sista folket klockan 3, sen kröp jag ner i min säng brevid K och somnade genast.

Vaknade för en halvtimme sen, halv 1 i finsk tid. Har sovit som en stock! Slängde just en ansiktsmask i ansiktet och snart ska jag äta morgonmål på balkongen!Myyysiiiigt!

Vi hörs mera senare, för nu är jag hungrig!


hahah ser ju helt knäpp ut ! :D

Nu ska jag målaaa!

Bestämde mig ändå för att fara till maxmo, bättre än att sitta och dega hemma. Har hittills inte gjort så mycket här, men nu ska jag börja måla taket i mitt blivande rum! :D

Då jag kommer hem blir det chill med girlsen, so see ya then!


jag och daisy, som har växt massor sen vi fick hem henne!

Cruising out.

Hann ligga ute i den gassande solen i kanske 1h, och sen började molnen komma. Så det var bara att gå in igen då. Bytte om och drog snabbt till stallet. Sen tog jag en liten körtur och körde omkring lite runt vasa med kära moppen. Hamnade tillslut på högbacken så passade på att fara dit en stund. Sen hem igen och nu har jag i princip gjort inget sen jag kom hem.
Sitter och överväger nu om jag ska fara med till maxmo eller inte idag?

Nu ska jag ut och..

SOLAA! Vi hörs senare!

Godmorgon

Guuud vad jag är trött. Tror jag dör snaaart. Måste ut med hundarna nu iallafall, hörs efter det.
det är minnie som ligger brevid mej, ifall ni undrade (:

Gonatt och Pics från the photoshoot!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!
Godnatt!♥
Några bilder från shootingen med J;
Modell: Jag
Fotograf: Jessi

A summerday-outfit

Gjorde ett litet collage, allt är från hm.com



En outfit som passar en lite svalare sommardag kanske? :)

Hemma nu!

Har duschat och känner mig riktigt fräsch. Nu ska jag bara chilla och njuta av sommarlovet, just because i love it.
Och angående linserna, hann inte fota dem idag mer, ska försöka hinna fota dem imorgon!

Innehållet av paketet! ;)

Vill ni veta vad jag beställt? ;)



Jo, ett par BRUNA kontaktlinser utan styrka!

Dem är jättesnygga, slänger in en bild som jag tog hemma snabbt, ska försöka ta bättre bild senare!



okej..bilden,ljuset,allt är helt cp. tar bättre bild då jag kommer hem..

******** har kommit !!

Och förresten, mitt paket har kommit! :D


I just LOVE IT when it's hot!

Halojsan!

Sitter nu här ute i maxmo i solen, och det är sjukt varmt! Men jag klagar inte, nejnej, ABSOLUT INTE! Älskar solen och värmen! Blir nog här till ganska sent ikväll som vanligt, så bloggar mer senare, för nu ska jag fortsätta schteeeekaaa! :D


The sun is shining bejbeee!!

Godmorgon!

Jag har nästan städat klart rummet, snart åker vi iväg på träning,sen åker vi till maxmo. Och, sen ännu en mycket positiv sak; DET ÄR SOLIGT !!!
Men nu ropar pappa åt mig, så måste fortsätta!
Ha en bra onsdag, vi hörs!


Spontanitet it is!

Efter att jag städat rummet blev jag spontan. Istället för att dra till gymmet drog jag på danskläder och dansade till dunkande musik i 1h. Halv 11 var klockan då jag kom på att jag vill ut och springa. Så då for jag iväg på en 3km (kort) springtur. Så efteråt kändes det mycket bra. Kom just ur duschen och känner mig härligt fräsch.
Dessutom kom jag fram till en sak ikväll. Jag löste problemet med att jag "plötsligt" börjat få mera finnar/orenheter i ansiktet. Svaret är att jag börjat äta väldigt onyttigt sen jag flyttat till pappa. Har blivit mycket mera med godis,chips,glass,bulla och få ordentliga maträtter.FYuschochblä!Men NUFAN SKA DET BLI ÄNDRING!Tycker dessutom jag blivit fetare också. Så jag ska ta mig i nackskinnet verkligen och träna mera, vill ju se bra ut. Blir så äcklad av att se på fettet runt magen. Okej, jag vet att jag inte är så fet, men alltid kan man ju bli lite smalare. Dessutom gör jag det bara för min egen skull,inte för någon annans skull. Mår bättre av att vara tränad än fet, både fysiskt och psykiskt.
Jaja, slut med snacket, för nu ska jag börja sova, vi har husvisning imorgon kl 11, så måste stiga upp tidigt.
äppel är nyttigt!
Vi hörs mer imorgon, gonatt!

Hurryhurry!

Ska städa nu!


I'm running away,like the tears on your cheek

Halojsan!

Lite sen bloggning nu menmen..
Blev väckt halv 12 av att mamma ringde. Gick ut med Daisy och sen iväg på lunch till Amarillo med mamma och bror. Mycket god mat där,så nu är jag proppmätt! Gick snabbt och köpte lite grejjer också förän jag drog hem. Nu måste jag ut med daaaissyyy igen, sen dra till stallet. På kvällen måste jag städa och kanske till gymmet och ZUMBAA!

Men nu har jag bråttom, hörs senare!


Green eyes.♥

mina gröna ögon,love them.♥

There is no longer you and I.

Hemma och  slöar nu. Blir nog att ta natten snart. Jobbigt bara att fastän jag är trött kan jag inte sova. Senaste natten låg jag och vände och vred mig i 2h utan att somna. Snacka om kul. Jaja, ciiiaaao!

It's raining :)

Sitter här i maxmo nuu. Ute regnar det, men jag tycker det ändå är mysigt. Tog en liten paus just, drack en kopp kaffe och käkade en bulle, nu ska jag snart fortsätta fixa i mitt rum.Pusshej!

Mondaymorning.

Måndag. Morgon. Ny vecka. Nya möjligheter.

Sitter här med en kopp coffee som vanligt, och surfar omkring på facebook,lookbook och sånt. Har blivit addicted av kaffe nu, hjäälp. Nåja, bättre att bli av det än av att röka elr ngt. Ska snart hoppa i duschen och sen tvätta lite kläder + städa.. -.- Senare på dagen drar jag med papi till maxmo igen, denhär gången får datorn och måttbandet följa med!




har målat mina naglar VITA!

Hårproblem?

Kollade lite på äldre inlägg, och ser att jag har upp håret i knut på nästan varje bild. Om ni undrar varför är svaret att jag HATAR kort hår. Blev ju tvungen att klippa mitt då det blev så dåligt. Tycker själv flickor ska ha axellångt hår som KORTAST, och fastän jag har så kort så hatar jag att ha det utsläppt, speciellt om det inte är plattat. Dessutom ser man inte hur långt/kort håret är då det är i knut, jag passar absolut inte i kort hår.
Men har ändå räknat ut att mitt hår växer 24cm/år, så om 1 år borde det vara långt och fint igen. Menååh jag orkar inte vänta.. :(


cp bild och kvalité, men såhär såg mitt hår ut augusti -09, det är såhär jag vill ha det! :(


mitt hår nu, plattat. Kort och blä :(

Häluuuuj

Hejsan bloggen!

Startade datorn först nu ikväll, så därför har jag inte gjort något inlägg hittills idag.
Meen, dagen har iaf varit ganska ööh..ensidig? Sov till kl1, steg upp och degade vid tvn. Kollade en film med brorsan, sen till stallet. Hemma 8-tiden, Jessi kom hit och vi sydde hennes leggings och jag sydde en jättefin påse,haha ;)
Nu är klockan snart 11, om 2 minuter. Ska typ sy lite till och camma med Jeesisii, sen sova,för är sjukt trött, igeeeen.

Jaja puuuusss på er sötnosar!


seriös som alltid!

Fyyfaaan jag är rääädd

Kollade just de 2 filmerna, först 2012. Tyckte det var en bra film faktist!Lite utdragen handling kanske menmen.
Sedan kollade vi The Children, vilken var en skräckis. Och fyfaaan, jaa det är det enda jag kan säga. Ni som gillar skräckisar, jag rekommenderar den starkt till er, för bra var den,fastän jag inte är så stort fan av skräckisar,haha! Om ni vill se trailer, klicka HÄR.




Nu måste jag underhålla mig själv en stund här på datan för att kunna sova, haha.
See ya tomorrow!

MOVIETIME!!


Vad tror ni jag ********?

Thihii, nu har jag beställt ******* ******!!! ;)



I♥FASHION

Halojsan!
Vi for inte iväg till maxmo heller, skulle blivit så sent och allt. Sitter nu här i soffan och degar, kollar på lookbook och känner mig inspirerad. Bara jag får köpt min systemkamera ska det bli ändring på bloggen!
I♥FASHION


bild från lookbook

Dagens schema

Godmorgon!
Blev väckt igen av pappa kl 10, suck. Om ni undrar varför han väcker mig nästan varje dag, så det är för att vi ska till maxmo och jag måste hinna på träning före det osv.. Menmen, nästa vecka får jag somtur sooovaaa.
Nåja,igår på kvällen drog jag ut med J,A,K,A till ejjbiisii. Satt där och chillade ända till kvart över 2, så förde jag hem J och själv var jag hemma kvart före 3, men somnade först halv 4 tiden.
Idag ska jag ju till maxmo igen med papi, men före det på träningar. Ikväll vill jag att det ska hända något kul, Girls, vi måste hitta på ngt roligt! ;)
Och sådär btw, man ska inte använda orange/gult nagellack utan basnagellack under, för man får gula naglar efteråt och det går inte bort, har fått stå ut med detta i flera veckor renn. :(
CIAO!


bild från igår

attentzione

Ska ut med fjantarna nu, uppdaterar mer imorgon!
CIAO

Godmorgon

..och förlåt för dålig update, IGEN.
Verkar gå in i en "anti-bloggningsperiod" igen, orkar inte skriva, hellre gör jag något annat. Men ska nog skärpa mig nu!
Jag och Karo pumpade iaf helt jävla hårt på gymmet igår, blir nog en bodybuilder snart?;) Haha, nåja, skämt åsido. När jag kom hem var jag helt död, så degade typ på soffan hela kvällen och somnade tillslut där med tv:n påslagen.
Pappa väckte mig imorse 10-tiden, och har gjort ingenting sen dess. Sitter nu och och ser på kläder från Nelly, och känner brinnande inspiration att gå på secondhand-shopping!Menmen, det får vänta, ska med pappa idag igen till maxmo, så är hemma först ikväll. Ojoj vilket schema, när kommer vilodagen? Som det sägs, man får ligga som man bäddar.
Pusshej!

uppdatering för er skull!

Skriver nu snabbt hit lite och uppdaterar er, fastän jag egentligen inte skulle hinna.
Nåja, kom ju hem från mommos igår typ halv 5, och drog ganska genast på träning. Sen hem igen och efter en stund till J och prata lite. Släpade mig hem halv 10, och väl hemma va jag dödstrött, så orkade intelägga på datorn, utan blev en kväll med segande framför tv:n istället.
Idag steg jag upp 9, gick ut och drack morningcoffee och njöt av solen. Sen in tillbaka,byta om och köra iväg till stallet för att hålla träningar. Efteråt kom E till oss en stund, hon busade med hunden så länge jag städade. Förde hem henne just och nu ska jag städa klart, vi har husvisning om 1h. Sålänge ska jag till högbacken, sen hem igen, byta kläder och dra till gym med Karo. Pust.
Jaja, vi hörs mer ikväll, pusshej!♥

God morgon!

HAr bråttom nuu, bloggar mer då jag är hemma igen, pusshej!

Städaaar !!

Kollade "the Hangover" med mami, tyckte filmen var skitbra, fastän jag sett den förr!
Nu håller jag på och städar/packar här,solen har börjat skina där ute,så ska snabbt fixa allt klart, sen gå ut. Börjar väl nog dra hem snart, sen ska jag till stallet och på kvällen blir det väl troligen chill elr ngt? :)
Pusshej!

Goodmorning!

Godmorgon bloggen!
Vaknade upp för en stund sen här hos mommo, har druckit morgoncoffee och nu ska jag&mami kolla film. Skulle egentligen dragit på länk, men det regnar..blää. Nåja, hörs efter filmen!
haha javet att jag är superseriös =)))

ingen rubrik?

Halojsan bloggen!
Sitter här hos mommo nu i vardagsrummet och äter glass,fastän jag är helt fullproppad av mat och annan gotta! Vi ska sova över här, far hem imorgon på dagen.
Nåja, ska kanske berätta lite om dagen nu då. Efter träningarna bytte jag snabbt om och åkte till högbacken, för vi fick gäster dit. Efter kaffedrickande och prat körde jag hem igen, packade snabbt väskan och så kom mamma,brorsan och minnie och hämtade mig, sen for vi iväg hit då.. Ska snart fara ut på länk, sen gå i dusch&bastu. Funderar dessutom kolla ngn film ikväll och bara chilla. Sen ska jag tidigt och sova, för kommer ändå vakna tidigt imorgon.
Näe, nu ska jag springa upp,byta om och gå ut!
Hörs senare, pusss!

Känner mig sviken..

Good morning sweethearts!
Damn. Denna gång har väderleksraporten svikit mig. Det REGNAR. Fyhelvete. Nåja, somtur finns det något som kallas manege på stallet. Hoppas bara inte att pouny dryper av vatten nu. Näe nu fick jag bråttom dit för att kolla att han är okej.. See ya later!

jagärduktig.nu

Halojsan!

Är hemma från maxmo nu, har jobbat som faaen. Jag kommer ju att vara värsta muskelknutten i slutet av sommarn, hahah.

Nu ska jag och papi kolla tv och käka gotta, ha de bra!


Lite om helgen..

Godmorgon kära bloggläsare!

Har sovit ut ordentligt nu, vaknade typ för en halvtimme sen. Nu ska jag berätta om helgen lite dåå..
På lördagen drog jag ju till hoviska, som alla andra skolelever, för att fira skolavslutningen. Trevligt folk där, men vi åkte redan 10 iväg till en villa nånstans mitt i skoogen. Dumma i huvet som vi var så ut me bil med fyllon, och kan bara säga att det inte slutade så bra.. vill inte gå in på detaljer, men har iaf jävla ont i ansiktet/näsan nu och hela min kropp är helt mörbultad och blå. Tur att alla lever iallafall.
Kom hem igår efter många om och men. Var jävla trött för att jag inte sovit mer än typ 2h.. Så somnade på soffan, och vaknade av att klockan ringde halv 8 och fick skitbråttom till stallet! Sen hem via butiken och köpa lite gotta, chilla på soffan och så somnade jag där. Såja, där var min helg!
Idag ska jag till maxmo och hjälpa papi, så vi hörs först ikväll.
Ha en bra dag, och njut av sommarlovet, för det ska jag göra! Pusshej!♥

Holy Shiieet

Ville bara säga att jag lever. Eller jaa, nästan iallafall,berättar mer imorgon.

Halojsan!

Halojsan bloggen!
Idag var det sista skoldagen; sommarlovet here I come! :D Ska nu fixa mig och sen börja glida in mot stan, för att senare fortsätta mot en villafest, GÖTT! Ni ska ha en jättebra helg, pusss!
mjao!

YEEEEEY!!!

SOMMARLOOOOOOOOV!!!

HÄPPIII :DD


VIKTIGT !!

care about all people that mean something to you, tell them that you love them. Because, you never know when it's too late. You never know when you see them for the last time.

Så därför vill jag säga till mina nära och kära:

Jag älskar er, ni betyder mest. Jag kommer aldrig att glömma er,vad som än händer. ♥



Ta hand om de ni älskar mest, man vet aldrig när det är försent.

suuuurliisa

Åååh jag är så jävla arg på allt! Helvetes datorskit.Bläää
haha japp, jag kan faktist kolla med ögonen åt olika håll, coolt eller vadå? :D

blääääääääää

Guuuuuud. Jag är så jävla arg just nu, har fan ingen lust med nånting.
SAATAAAAN.

jaja

Blaaaah.
Förlåt för megaskit update nu på senaste tiden. Min data är helt cp; hela mappen "bilder" går inte att öppna, det från att den är tom dessutom. Suck. Daisy knäppgöken har tuggat av min kamerasladd, härligt.
Jaja har typ degat hela dagen, nu ska jag dega lite till, sen sova. Imorgon till skolan och i övermorgon är det SOMMARLOOOOOV!!!

Photoshoot June 2, 2010


Pictures





enjoy!

Brrrr det blååseeer!

Halojsan!

Har egentligen varit uppe sen kl7 (!?!), men har inte orkat sätt mig framför datorn, därför så sen bloggning. Nåja, eftersom jag fortfarande inte är i bästa skicket (+ att det regnade på morgonen) bestämde jag mig för att stanna hemma ännu idag. Steg ändå upp då klockan ringde, gick till vardagsrummet och kollade en stund på tv, sen somnade jag. Sov ända till 20 i 11, sen hämtade jag en kopp coffee och fortsatte dega vid tv. Var ute med hunden för en stund sen, och brrr va de blåser kallt! 
Nu ska jag dega vid datorn en stund till,sen på träning. Funderade dessutom på att fara på en lenkki på kvällen om jag orkar, någon som vill joina? (:

Lägger upp lite bilder från photoshooten i ett nytt inlägg nu också!


Sneakpeak from photoshoot

Sorry fördagens dåliga uppdate, men har haft ganska fullt upp! Hade bl.a. photoshoot med J idag, nicenice! Bilder kommer senare. Nu ikväll har jag varit till stallet, as usual, och dessutom lagat en ny design på bloggen! Tyckte den skulle på lite sommmarkänsla i sig, böt min "profilbild" på samma också. ;)

Men nu ska jag sova, skolan imorn -.- ha det bäst, pusshej!


sneakpeak från photoshoot ;)

NEWNEWNEW!

NY BLOGGDESIGN, Vad tycks? :D


ut med daisyyyy

Håret fixat, blev helt okej faktiskt! Nu ska jag ut på gården med lilla daisy, see ya later!


möpp.

ser ut som ett troll.. ?!

Godmorgon bloggen!

Känner mig inte i det bästa skicket, så bestämde mig för att dissa skolan idag, för att vara frisk på avslutningen som är på lördag. Steg ändå upp halv 8, busade lite med daisy och sen började jag slinga håret. Sitter nu här med massor av foliebitar i håret och ser ut som ett troll, hahah. Ska snart tvätta bort det, hoppas det blir braaa!

Dagens planer består av:

- Stallet
- Sola
- Fotoshoot

Intressant med fotoshoot va? ;) Bilder kommer upp sedan efteråt!

Nu drog jag,hörs!

Halojs!

Halojsan!

Sorry för den dåliga updaten idag, men har inte hunnit blogga, för har somsagt haft fullt upp! Blev lite sent i stallet idag, så fick jättebråttom hem, snabbt fixa iordning rummet(vi sku ha husvisning igen) och sen iväg med pappa och Daisy till maxmo. Har varit där hela eftermiddagen/kvällen, kom hem för ungefär ½h sen. Snart ska jag kolla på lite tv, gå i duschen och sen sova! Måste till skolan kl 8 imorn.. -.-

Och Daisy får stå för kvällens bild. ;)


så bäst.♥


mot stallet!

Nu är jag vaken, men har bråttom till stallet nu, haha.

See ya later!


Godmorgon ?

Godmorgon!

Är helt död just nu. Totally drop dead, for serious. Hörs om en stund då jag fått upp ögonen.


RSS 2.0