Svar på kommentarer!

Det var länge sen någon kommenterade, så passar på att svara på kommentarerna som nyss dykt upp!
 
Tack till dig som tycker att jag inspirerar, är så himla härligt att höra! Såna som du gör så man får mera inspiration för bloggning och livet i allmänhet. Guldstjärna och kramar till dig! :)


Well, jo och nä, eller vet inte riktigt hur jag ska svara på frågan. Vill veta vem som frågat hehe. Nämen jag vet inte, känner mig på något sätt så ensam i mitt liv, fastän jag är omringad av familj, djur och flera kompisar. Jag längtar efter någon man kan ha roligt med, dela speciella stunder med, mysa i höstmörkret och ha det bra helt enkelt. Känner att jag lekt av mig tillräckligt, vet vad det går ut på. Been there, done that liksom. Men, tyvärr får man inte alltid(läs aldrig) som man vill. That's how life goes. Hoppas du är nöjd med ditt svar. ;)
 
 
 
 
 
 

Bilden säger allt.

Word.


Kvällsgym!

Aah sköönt! Blev ett kvällpass idag igen på gymmet, i love it! Löpband, spinning, ben-,övre rygg- och armmuskler + stretch såklart! Har duschat och druckit proteinshaken och ska nu krypa ner under täcket med lilla bebishunden brevid mig. <3 hörs imorgon sötnosar,kram!

P.S. Kom ihåg att följa mig på instagram, uppdaterar där regelbundet! Min nickname är annaakarolina! :)


12/09/2012

Godmorgon! Ligger på vardagsrumssoffan och gosar med lilla Bella. Till er som inte följt mig på instagram eller facebook kan jag säga att det är vår nya lilla hundvalp som vi hämtade hem förra fredagen! Blev somsagt tvungen att lämna hemma idag från skolan pga att jag måste agera hundvakt.. Trist med tanke på att jag faktist hellre skulle vara i skolan, mina nerver tål inte att vara "barnvakt" för tillfället.

Bara resten av folket kommer hem ska jag börja röra på mig! Åka till gymmet en sväng, åka in till stan osv. Men mera om det sen!:)


Face your fears

Go'kväll alla! Kom nyss hem från gymmet. Blev ett spontant kvällspass på gymmet, fyfan vilken hårdträning kan jag säga! Har nu iallafall duschat och fixat kvällsmål; äpple med keso,fullkornsbröd och te. Vill bara säga det åt alla läsare; kom ihåg att äta tillräckligt, speciellt efter att ni gymmat. Denhär världen har sjuka ideal och så många får lida av det. Kan själv också erkänna att jag har mina "problem" och osäkerheter ang. mitt utseende. Kommer nog aldrig att kunna se min kropp på ett normalt sätt, då en bild från barndomen spikats fast i huvudet och jag ser mig likadant fortfarande i spegeln fastän jag vet att det inte är så. Har nu dock bestämt mig för att försöka äta normalt och inte skippa måltider, har fortfarande svårt för frukost men jag jobbar på det. Frukosten har varit ett problem flera, flera år (7-8 år?!) tillbaka. Har satt upp en målvikt för mig själv som är en sund och "normal" vikt och jag närmar mig det hela tiden. Vill bara skriva detta för vet att det finns folk som kan tycka att jag är otroligt äckligt perfekt, fastän det inte är så. Som jag också tidigare skrivit så är ingen perfekt, absolut INGEN.

Det var dagens deeptalk, nu återgår jag till tv-tittande och så småningom ropar sängen på mig! Ha det fint kompisar och ta hand om er!:)


I fuckin' did it!

Helt galet! Men är sjuuuukt nöjd!!! :D


Back to reality and sh*t

Skriver en mening, funderar, raderar meningen. Tar ny rad, skriver, raderar, skriver, tänker, raderar, byter ut ord. 
 
Jag skulle kunna hålla på likadant i evigheter, säg mig, varför är det alltid så svårt att börja på ett inlägg? Har inte bloggat här på sjukt länge dessutom, just pga ovannämnda orsak. Vill så gärna blogga, men hittar helt enkelt inga ord. Har trots allt bloggat så himla många år så har svårt att sluta, fastän jag inte bloggat här har jag ju bloggat på min andra blogg, hästbloggen alltså. Dock känner jag att jag saknar att ha en livsstilsblogg, saknar att blogga om vardagen. Finns väl knappt många läsare här på bloggen mera, men egentligen så bryr jag mig inte. Vill blogga för min egen skull, kunna se tillbaka på allt man gjort, hur mycket man har utvecklats som människa osv. för att sådana saker intresserar mig.
 
En liten uppdatering av utseendet kanske hittar min passion för bloggningen igen, eller man kan ju alltid hoppas på det. Så ni lär höra av mig nu i framtiden iallafall. 
 
hämtade hem en liten en i fredags, säg hej till Bella. :)
 
 
 

RSS 2.0