LAST DAY OF NOVEMBER

Dagens checklista:

- stallet *check*
- städa åt mami *check*
- plugga *check*
- träna *check*
-
duscha *check*
- sova *check om någon minut*

Gott folk, sista november går mot sitt slut. Imorgon är det december. Det till ära har jag för en gångs skull gjort allt det jag borde göra under dagen, sköööönt! Ska dricka upp mitt kvällste, torka håret och hoppa ner i en nybäddad säng. Tidig uppstigning imorgon, har en massa saker som ska fixas före skolan! Nattiii! :)

P.S. 9 days to go!! Do you want to know what's going to happend? ;)


trött,sliten men väldigt glad chey! :)

MY HEART STOPPED FOR TWO SECONDS

Klockan ringer 8. Jag stiger upp och fixar morgonkaffet. Blir skräckslagen, får hjärtstillestånd i två sekunder och rusar till datorn för att kolla provschemat. Får upp det och pustar ut. För en snabb sekund fick jg för mig att jag började 8:15 idag, men somtur hade jag fel, börjar 9 då det är provvecka. Så, drack upp mitt kaffe, slängde på mig kläder och körde iväg till skolan. Skrev provet i en halvtimme och åkte hem tillbaka. Nu är jag hemma och muppar..Vill helst av allt bara sova bort hela dagen. Det regnar, stormar och är pissigt väder, uschdå. Tröstar mig själv med att det är onsdag, 2 dagar till helg! :)

Ska nog ta och plugga lite, i brist på annat,heheh..jag har dessutom lovat mami att städa. Så ska göra det, sen blire nog en sväng till stallet som vanligt och på kvällen funtar jag på att köra ett gympass! Låter som en bra onsdag va? Aja, vi hörs nog senare idag, pussaaar!♥


haha, känner verkligen såhär just nu..

ONETHOUSANDONEHUNDRED WORDS LATER..

Oh holy Jesus I made it! en film, en pratstund och 1100 ord senare är jag någolunda klar med pluggandet! Ska ännu förbereda mig för morgondagens prov..

Shit. Kom nyss på mera skoluppgifter som måste göras. FUUUU. Aja, sista inlägget för ikväll iallafall! Sov gott peeps(till skillnad från mig som får vaka hela natten..)!

PLUGG....

Pluggar för fullt! Får säkert vara uppe hela natten, sova 2h i princip, wohooo! Vi alla älskar skolan, right? ;) 


STABLETIMES

Hola amigos!

Steg upp runt 10, drog på mig stallkläderna, hällde i mig en kopp kaffe och brummade iväg med bilen till stallet. Skönt att åka dit redan från morgonen, man slipper all extra rusning då och får oftast ridhuset för sig själv. Red ponnyn, mockade och fixade i stallet. Kom hem för nån timme sen, och nu ska jag kolla en film! Har ju massor med skolgrejs som måste göras, men denna film är faktist en del av det! Känns som om allt arbete dränker mig, så dags att ta tag i allting! lateeeers!


Pony står och käkar sitt hö, medan jag mockar åt honom 


Sötpony i hagen!

ELEVEN DAYS TO GO.

Ibland är det skönt att ha en dag som man inte gör något på. En sådan dag har jag haft idag, bara tagit det lugnt. Imorgon har jag en hektisk dag framför mig med en massa att göra, så ska nog lägga mig tidigt ikväll och sova ut ordentligt! 

Bild på mig och min bästa pony får avsluta detta inlägg. Take care, xx.


Jag älskar dig. ♥


THE COUNTDOWN; TWELVE DAYS TO GO!

Hej bloggen!

Lördagen sprang bokstavligt förbi mig igår. Åkte från maxmo runt halv 3, kom hem och slängde in sakerna för att sedan ta bilen iväg till stallet. Gjorde kvällstallet snabbt och fortsatte sedan min färd mot M's place. Tjejsnack på schemat i några timmar, riktigt trevligt as usual! :) På kvällen, lillajulen till ära, bakade jag och Jessi julstjärnor, värmde glögg och knäppte på en julfilm. En lite annorlunda men mysig lördag!

Vaknade imorse halv 10 och kokade morgonkaffe. Hällde i mig kaffet medan jag snabbt bläddrade igenom det nya numret av Veckorevyn, för att sedan slänga på mig stallkläderna och åka ner till stallet. Fastän jag försöker hålla denna blogg som inte en hästblogg måste jag säga att det gick sjukt bra idag! Är sååå stolt över min fina pony!♥ Jag vet nog inte vad jag skulle ta mig till utan honom.. 

Aja, har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen.. Blir nog en sväng till gymmet idag, för om man får vra lite skadeglad, så är jag inte bakis idag! ;) Dessutom kom jag ihåg igår att jag är ledig både måndag och tisdag, så helgen fortsätter för fulla muggar! Ska nog ta och göra lite skolarbeten i något tillfälle,menmen.. 

Have a great sunday you all! ;)


Häppikid på en hoppträning för några veckor sen! :D

IN TWO WEEKS I'M GONNA..

Tjuuuh!

Bloggningen blev lite sent, men början av dagen har varit ganska så fartfylld, så det är först nu jag hinner ta tid för att blogga! 

Åkte ju till skolan för att skriva matteprov, vilket gick sådäär, får ju se det sen. Efter skolan böt jag om och åkte ner till stallet. Fyfan vilket oväder det var att köra dit alltså! Blåste så in i h*lvete så trodde att stackars lilla bilen skulle åka av vägen, men somtur klarade vi oss!


Efter stallbesöket satte jag igång och storstädade hela lägenheten, tog en dusch och åkte iväg till maxmo. And surprisesurprise är det var jag befinner mig just nu! Försökte sova för en stund sedan men lyckades mindre bra, så ska ta och slänga på en film istället och hoppas på att jag somnar förr eller senare.. Aja, godnatt allihopa!



Btw, såhär ser det ut i Vasa för tillfället..
Jag är inte en vintermänniska, men var i hela friden håller snön och kylan hus??
Jag vill ha ordentlig vinter, inte regn, blåst och några ynka plusgrader, hujj.. :(


FOURTEEN,FIRED & FABULOUS

Goodmorning amigos!

Hej fredagsmorgon! Steg upp för en liten stund sen, sitter som bäst i tv-soffan och dricker mitt morgonkaffe. Ska riktigt snart dra iväg till skolan för att skriva prov, fick nyss dessutom höra att man måste få ett visst antal poäng i provet för att bli godkänd i kursen, fastän det endast är en repetitionskurs.. SHIET. Aja, wish me good luck, vi hörs senare!! xx


HAPPINESS DOES STILL FOLLOW ME

Chacha bloggis!

Blev en långdag på stallet; träning, mys med pony, mocka, fixa maten osv. Väl hemma slängde jag i mig mat och satte igång med att städa rummet. Då klockan slog 6 stod jag i gymkläder och var klar för att åka iväg på ett gympass! Blev bara 50 min. kondition(30running +20spinn +10running) eftersom jag vilat i en vecka, pga benet som cpar.. Tränade också mag-, ryggmuskler + ordentlig stretch! Stolt chey! :) Blev en sväng via affären förän jag äntligen var hemma. Hoppade i duschen och nu sitter jag här med mitt favourite tea! 

Har taggat för en massa saker idag och kan bara konstatera:  År 2012 kommer bli så GRYMT AWESOME!!! ;)
Aja, ska fortsätta degandet i soffan, sedan sovdags. Imorgon har jag matteprov, det får gå hur det går. I'm way too happy to stress about it! Vi hörs imorgon, nattiii på er! :)


P.S. fifteen days left, I can barely keep myself calm! I will tell you about it soon.



I ADORE YOU, THURSDAY MORNING

Godmorgon!

Har varit uppe en tid redan, fastän det är min lediga dag idag. Skönt ändå att vakna tidigt, man hinner göra så mycket mera då. Jag får personligen mer eller mindre ångest om jag sover bort hela dagen, hehe.. 

Ska snart iallafall slänga på mig stallkläderna och åka ner till stallet en sväng för att pussa ponnin lite. Resten av dagen har jag nästan inga planer, ska kanske en sväng in till stan, gymmet.. Men ikväll ska jag plugga, that's for sure! Nu ska jag njuta en stund av morgonen ännu, vi hörs senare! :)




SIXTEEN,HARMONY&LOVE

Idag har jag vandrat runt i skolan, på stan, i biblioteket, i skolan, hemma och på know how-mässan. Längtat sexton dagar framåt. En dag full av tankar och funderingar. En dag med harmoni. Det går bra nu kompis! Hoppas det bara inte går för bra, för då faller man lätt "över kanten". Men just nu, i denna stund är jag glad. Lycklig. 

Imorgon är jag ledig. Dagen ska spenderas på stallet med hästen och senare tar jag också tag i lite skolarbeten. Nu ska jag bara mysa hela kvällen, go'natt finisar! ♥

P.S. För att jag är lycklig idag, lägger jag upp gamla bilder, som är och betyder lycka för mig:



...försökte hitta många olika bilder men lyckades mindre bra.. för minns faktist inte när jag senast varit såhär lycklig och harmonisk. Det är länge sen. Väldigt länge sen..

HARMONY

Go'kväll bloggen!

Jag är sjukt stolt över min skolinsats idag! Har ÄNTLIGEN lyckats göra klart en massa skoluppgifter och skickat dem till läraren, anmält mig till studentskrivningarna och varit en aktiv studerande! Har dessutom hunnit med träning på stallet idag, skrattat åt skämt på 9gag + haft skoldag. Har under hela dagen haft en ovanligt harmonisk känsla, som om allt flyter på fint och jaa, jag har absolut inget att klaga på. Nu borde jag ta tag i filosofiboken och plugga, provveckan börjar imorgon. THANK GOD är jag ledig på torsdag och nästa veckas måndag! Lite extra ledigt skadar aldrig! ;)

Aja, nu fortsätter pluggandet, lateeeeers!


Kvällens underhållning: 9gag.com !

EIGHTEEN DAYS

Holaaaaa bitcheeeeeeeees! :)

Jo, jag är fortfarande vid liv! Har bara varit helt off nu i en vecka, knappt suttit något alls vid datorn. Har sysslat me en massa annat så jag har prioriterat att göra annat än att blogga.. Men nu är jag back on track igen kära vänner! Den gångna veckan har spenderats i skolan, på stallet, tränat på gymmet, hängt med vänner, planerat nice stuff om en tid framåt(bokat flygbiljett till ******;)!!) sett första snön falla och försvinna samt firat bästaste N som ÄNTLIGEN fyllt 18!! :D En grymt fullproppad med bra vecka skulle jag säga!

Denna vecka har startat igång med skoldag och chill. Ska plugga lite nu för att sedan ta natten! Hörs imorgon finisar! ♥


random bild på min älskade fjanthezt♥

IN SCHOOL @THE MOMENT

Godmorgon bloggen!

Sitter som bäst och halvsover på matten i skolan, hehe.. Gillar nog inte riktigt dethär med tidiga morgnar(på helgen går det, men inte skolmorgnar av någon konstig anledning..), men somtur slutar jag redan kl1 idag! :) Efter skolan åker jag ner till stallet, sen tillbaka in till stan och inhandla lite presenter och sånt! Resten av dagen står ännu lite oklar, men något lär jag iaf hitta på! Nu ska jag bli lite aktiv här, hörs senare! xx


YOU PUT A SMILE ON MY FACE

Obeskrivligt glad. Äntligen.



Min dag har bestått av skola, stall och gym. Som vanligt alltså, hehe..! Har sjukt nice planer uppsatta dessutom, är taggad och längtaaar sjukt mycket! Menmen berättar om det senare, nu ska jag sova och ska fan ta mig till gymmet imorgon på morgonen! xx

I CHANGED MY HAIRCOLOR

Har gått och blivit mellan-askblond nu, passligt såhär till vinterhalvåret. Funderar ännu på att sätta i lite ljusa slingor, men vi får se! Vad tycks? :)



Nu sovdags, sköt om er! xx


LETS JUST WISH FOR THE BEST THINGS TO BE TRUE

Avslutar min dag med att krypa ner under täcket brevid Daisy. Har fått en hel del saker gjorda, fastän denhär dagen inte har varit den bästa av alla. Vi hoppas iallafall på en bättre dag imorgon. Godnatt! :)


SATURDAY FEVER

Godmorgon bloggen!


En kopp kaff förgyller min morgon som vanligt i skrivande stund. Har varit ganska så oaktiv här med mitt bloggande under den senaste veckan, av flera skäl, men bloggandet har inte varit min priority no: 1, sorryy! Nu är jag back on track igen, så bloggandet fortsätter! För att göra detta liite intressantare och så ni inte behöver läsa värsta romanen visar jag i bilder vad jag sysslat med i veckan;

hämtat ut paket och blivit happykid :) ,
gymmat och varit helt slut om kvällarna,
äntligen varit och fixat naglarna,
samt pussat på ponnyn och lyckats både med mer och mindre bra foton på honom, hehe. :)

Dagens planer står fortfarande lite oklara, men ska iallafall en sväng till stan nångång under dagen + till stallet. Drar nog också en sväng till gymmet idag, om jag hinner.. vi får se! Hörs mera om det under dagen.

Ha en underbar lördag allihopa!♥

TODAYS


For more detailed info, ask me. xx

TODAY I'VE BEEN BUSY

Skola, stallet, gym! Det beskriver min dag ganska bra. Har inte så mycket att skriva om idag, bara att jag haft mycket att göra känns det som..! Blev iallafall ett konditionspass igen på gymmet, skönt! Nu ska jag faktist försöka sova, är sjukt trött. Bloggar mer imorgon, bara jag hinner! Ha det fint alla. ♥

MY TATTOO

For you whom didn't know! Bad quality on the pic, maybe uploading a better pic later on. xx


DAGENS:

- vaknat upp kl.10
- suttit i skolan
- träffat mina nära och kära
- hämta ut paket!
- snackat en massa
- käkat pepparkakor
- halsat(!!) glögg
- tänkt för mycket
- varit lättad
- kramat om mina vänner
- blivit helt död i huvudet
och
- sagt adjö ett x-antal gånger

Nu ska jag för en gångs skull krypa ner under täcket i tid och sova. Bye :)

I never want to loose you.
Never.

JULFEELIS?!

Pepparkakor, glögg och julmusik får avsluta min underbara söndag. Känns som om livet ler mot mig igen. Ingen träning idag dock, träffade hellre N för lite planeras och en massa prat som vanligt, sköönt! Nu ska jag luta mig tillbaka, njuta en stund till och sedan sova för att invänta nästa vecka och mina älskade måndagsmorgnar! 

Jag har börjat respektera och nästan njuta av hösten istället för att hata den. Om man inser fakta, varför ska man hata något som inte går att ändra på? Hösten kommer, och vintern med, that's a fact. Man ska bara försöka göra det bästa av situationen, enligt min åsikt. :)


Puss på er!


SUNDAYTHOUGHTS

Godmorgon!

Jag är vaken sen snart en timme tillbaka, vilket är ganska ovanligt med tanke på att det är söndag = SOVDAG. Befinner mig i maxmo igen somvanligt. Jobbigt btw, vill varken skriva att jag "är i maxmo" eller "är hos pappa", vill bara skriva; jag är hemma. Men har ju två "hem" så det är lite svårt. Just nu känns hb mera som hem eftersom jag är där oftare än här, mest pga av hästen. Man kan ju inte få allt här i världen, så är det bara. :)

Idag på schemat står iallafall några timmars softande, dra sitt pick & pack+broschan till hb, åka till stallet och träna! Känner mig död som bara vad i hela kroppen, så hoppas det går om tills senare! Är nog från gårdagens ridpass,hehe. Efter att jag tränat ska jag försöka hinna med att träffa N ännu! Vi ska planera lite stuff och sånt. ;)

Näe, nu måste jag gå och fixa lite kaffe till mig, I'm really in need of it! Vi lär höras mer under dagen, pussaaar!♥


minns ni hur brun jag var då jag kom hem från alanya?! shit liksom..

YOU MADE MY DAY ♥



Min galna, lilla knäppboll. Du betyder mest.

For your information..

..Today I am offline. Take care, xx

MOVIETIME

Aaah sorry för en massa flumminlägg här, men är lite seg ikväll..

Stallbesöket gick iallafall bra, överlevde wohoo! Sitter som bäst i maxmo, nu ska jag kolla film, sen sova. Godnatt alla fina. ♥

SHE'S MY ANGEL UP IN HEAVEN ♥



Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig.
Min ängel, den vackraste av alla.
Snart två år sen du galopperade vidare till grönare ängar.
Du lärde mig så mycket.
"You were there for a reason."
Du fanns alltid där vid min sida.
Du gav mig kraft.
Du gav mitt liv en mening.
Jag älskade dig.
Du var min livs kärlek
och jag älskar dig fortfarande.



I will never forget you.
Until we meet again.





A CALL OUT IN THE DARK

It's just crushing my world.
I'm trying my best to hide.
Even if it's going to find me anyway.

NOTHING

Godmorgon!

Jag borde nog få medalj i att försova mig?! Gjorde det idag, och nu hinner jag inte till skolan längre eftersom dagens sista lektion börjat för över en timme sen..

Har jag försökt sitta och formulera ihop detta inlägg helt sjukt länge, men hittar ingen inspiration att skriva.Ska iallafall sticka iväg till stallet nu, så bloggar mera senare!

edit: Pony har haft ledigt 2 dagar i rad nu, så vi får hoppas att jag överlever ridturen! *pepparpeppar ta i trä*

THINKING OF YOU

Stall, hem, gym, duscha! = DÖD. Konditionspass idag igen på gymmet (+ mag-,rygg-,lårmuskler), sjukt tungt! Fattar inte varifrån jag får all energi menmen bara bra att jag orkar! :) Nu är jag helt slut så ska sova, tidig uppstigning imorgon.

Godnatt! 


IT NEVER WORKS OUT LIKE IT WOULD'VE SUPPOSED TO

Hemma efter den långa skoldagen, finally. Måste åka iväg till stallet snabbt ändå, det förstör kind of mina planer men är man hästägare så är det sånt man får ta! :)

Resten av kvällen blir då lite "omplanerad", ska göra en del skoluppgifter och kanske också åka till gymmet, bara jag skulle piggna upp lite! Näe, nu ska jag dra, vi hörs senare!

THURSDAYTHOUGHTS

Godmorgon!

Vaknade upp av mig själv för snart en timme sen och känner mig riktigt pigg, inte ofta det händer. Tycker dessutom at jag sovt relativt bra inatt, det beror säkert på träningen. More workout, here I come! ;)

Det är ännu en timme kvar tills jag måste dra iväg till skolan, skönt att inte behöva ha bråttom! Sitter och dricker mitt morgonkaffe och planerar lite inför dagen. Har skola till fyra, sen ska jag antingen hem eller till stallet, beror på om min hästskötare ska sköta idag eller inte.. Aja, ikväll ska jag iallafall vara aktiv och städa, fixa skoluppgifter och kanske åka en sväng till gymmet! En helt vanlig torsdag alltså!Men det känns bra ändå! Imorgon är det dessutom fredag och sen helg, taggaaa! ;)

Ha en superfin torsdag alla fina läsare! ♥





inbillar jag mig, eller har jag faktist blivit litelite brunare?!? :)

EVENING WORKOUT

Tränat klart och duschat nu! Har sagt det förr, men verkligen äääälskaaar känslan efter ett tungt gympass! Eftersom jag satsade på konditionsträning igår körde jag mera muskelträning så körde idag på 30 minuter kondition och ben-,arm-,övre ryggmuskler + stretch såklart! Solade ännu en 15-minutare förrän jag drog hem.

På hemvägen hällde jag i mig en proteinshake, och jag säger det, proteinshakes och proteinbars är det bästa jag vet efter en hård träning! Förra vintern då jag tränade som hårdast tog jag alltid en shake eller bar efter träningen. De hjälper en att återhämta sig MYCKET snabbare. Om jag inte åt något proteinrikt efter träningen var jag helt sjukt död nästa dag. Så till de som tränar hårt och de som håler på att bygg sin kondition rekommenderar jag proteinshakes eller bars efter träningen, för du får snabbare resultat och orkar mycket bättre! :)

Till skillnad från andra är jag en sån människa som behöver en tung kickstart i träningen för att kunna uppehålla och fortsätta med den. Det hände några gånger i sommras att jag bestämde mig för att börja träna hårt igen, men efter ett halvslarvigt gympass kändes det inte så bra, så det lämnade bara..Men nu fan! Fick ju en riktig rivstart igår så det ska nog funka bra att börja träna igen! Dessutom måste jag hålla mig sysselsatt i detta höstmörker, speciellt då det är november,som inte är min favoritmånad direkt.. ;) Funderar också på att börja simma igen, men min tid räcker nog inte för det. Synd att gymmet vid simhallen är så sunkigt och ofräscht, annars hade jag tränat där istället!

Menmen, nu ska jag iallafall sega här en stund, sedan sovdags! Godnatt peeps!♥


haha, gammal ful random bild (((:

MOT GYMMET!


Pepp!

FITNESSTUKKU/GYMGROSSISTEN

Hola!

Har nyss suttit och klickat hem lite smått och gott från Fitnesstukku. Finns massormassor av produkter att välja mellan, så har suttit som ett fån och stirrat på datorskärmen och försökt förstå mig på alla produktförklaringar.. Nåja, hittade tillslut det jag skulle ha, så paketet borde komma i början av nästa vecka!

Annars har dagen varit helt normal, skola, stall, skola och hem. Har inte något att göra just nu, så funderar starkt på att åka iväg och träna lite! Bättre än att sitta hemma och slöa, eller hur? ;) Aja, hörs senare!


NOVEMBER 1st, 2011

Sådääär! Nu är jag nyduschad och fräsch! Fixade också lite kvällsté till mig själv, mums! :)


Skola från 8-13 idag, och jofan, jag kom mig faktist iväg till 8! Dagen gick snabbt, och efter skolan åkte jag hem, böt kläder och körde iväg till stallet. Blev tungt träningspass med ponnyn + fixa allt i stallet osv.. Hemma igen runt 6, då var det klädbyte igen och iväg, denna gång till gymmet! Blev också ett tungt gympass med 1h/15km kondition, mage-,rygg- och lårmuskler! Varit riktigt effektiv idag! Från och med nu ska jag börja träna igen, iallafall 2-3 gånger i veckan. Har ju hästen så hinner inte träna lika mycket som förr, men ska försöka att minska min tid här vid datorn och istället använda tiden till något vettigt! 

Har ni förresten kommit på att det är första november idag? Tiden går så himla fort.. Bara typ 3½ månad kvar av skolan, sjukt nice! Och 7 veckor till jullov, hehehe.. Undrar när första snön tänker komma, ganska snart hoppas jag. Jo, hör och häpna. Vill att det ska vara LITE ljusare iallafall, och det blir ju ljusare när det är snö på marken.


Aja, nu ska jag njuta av tillvaron en stund och sedan blir det sovdags.  Har en väldigt lång och fullspäckad dag imorgon, ska försöka hinna blogga på morgonen och berätta mer om dagen. Ha det fint allihopa, bye! ♥








Jag ska fan bli så jävla fit&trimmed igen! Tummen upp och tagga för det!

SHOWER

Är hemma efter lång dag, kom nyss från gymmet så ska snabbt hoppa i duschen! Bloggar mera strax!

RSS 2.0