Only Girl In The World..

Det är precis så jag känner mig nu. Enda tjejen i världen som ska sitta hemma ikväll och ha det tråkigt. Jo, hade planer, men pga denna j*vla mensvärk kan jag inte fullfölja dem. Så min kväll består i princip av att sitta i maxmo och dö typ. Känns ungefär som om världen skulle gå under. Somtur är detta bara ikväll, så jag kanske överlever. KANSKE. Ikväll tänker jag bjuda på en liten årsresumé full av bilder, vilken ska publiceras 00:00! Så jag har något att göra ikväll iallafall ;)

Puss på er sötnosar, hoppas ni har en riktigt fin kväll!♥

Hämta ut paket!

hola bitches! är nu påväg från hb och ska hämta ut paket, visar sen då jag är hemma! anna is veryhäppikid ;)

Uppe med tuppen.. - mobilblogg

Godmorgon! Man kan verkligen säga att jag är uppe med tuppen idag, steg upp halv 6.. Är på hb nu, men ska ta och sova nån timme, eftersom jag är sjukt trött.

Bedtime

Är sjukt trött,så ska sova nu. Godnatt!

Planerar att.. ;)

Tjing!

Känner mig riktigt trött och slut, gymmet tog på krafterna.. Men mitt magont försvann fär en stund iallafall. Ikväll tänker jag inte göra något, ska sova tidigt för imorgon måste jag upp vid halv 6.. fyfaan.

Solade 20 min idag. börjar bli brun igen nu, ser inte ut som ett spöke iallafall, som de flesta här i norden gör under vintertid. Solbränna är fräscht, oberoende om det är äkta eller fake!
Och de kommande dagarna planerar jag att göra nåt drastiskt! Tänker inte berätta vad, men ni lär nog märka det förr eller senare! ;)


my obsession, as you all know.. ;)

Mobilblogg - på gymmet

sitter just nu vid gymmet (surprise) och väntar pa att papi ska hämta mig. Vi ska en snabb sväng via hb och sen till maxmo! Bloggar mer senare!

Ibland hatar jag verkligen att vara kvinna..

Shasha!

Fick en "trevlig" väckning kl 0500 av att jag hade ont i mgen som bara vad. Tänkte spy flera gånger, men kunde somtur hålla mig. Svalde ner 2 värktabletter, men det tog 2h förän värken började försvinna, så låg och krampade och grät i sängen, treeevligt.


Trött anna stiger upp halv 8, klär på mig,dricker te och iväg till hb. Sen fixa sig och ta en buss till stan. Jag kan lova, sprang omkring i varenda jävla klädaffär i jakt på nyårskläder, och just som jag tänkte ge upp hoppet hittade jag en supersnygg tröjja, som dessutom var på REA!Hur bra är inte det?! :D Köpte också lite annat smått, förän jag blev tvungen att fara hem till hb igen, eftersom den äckliga mensvärken kom tillbaka.

Har jag fixat lite varm choklad och kollat på tv, nu ska jag ut med minnie. Om ca 1h måste jag till stan på uppdrag igen, fastän jag egentligen inte har ork för det och mår skit. Menmen..

Talk to you later bitches!


såhär såg man ut idag då! :)

VB!



Avslutar dagen med en videoblogg, nu ska jag sova. Godnatt!

Brazilian Tapir

Hittade just kanske ett av världens uddaste (?!) men gulligaste djur, Tapiren!

Ge mig en Braziliask Tapir, taaaack! :)




såå söööt!

Anna svarar

Svar till Bjuris som frågade vad det står på min vägg :)


"Always kiss me goodnight"

ROSA ♥

Papi köpte världen sötaste tandborste åt mig idag, hihi!


den är ROSAAA

Trög.nu

Shit, har helt glömt bort att blogga ikväll! Håller på och planerar nyår för fullt. Förövrigt sitter jag i maxmo nu och är trögis av mig. Ska skypa lite nu så bloggar mer senaree!

--> Town

Nu ska jag dra till stan/gymmet med väärldens snyggaste *host* outfit! Mysoutfit på g alltså. ;)


haha, snyggt va? ;)


Onsdagsmorgon = Dålig morgon

Godmorgon!

Okej, steg inte upp sådär jättetidigt, men lite tidigare än vad jag brukar göra iallafall. Ska dricka en kopp te nu och njuta lite, sen till stan en sväng och sola iaf. Vet inte om jag orkar göra något annat, just nu har jag grym mensvärk.
Helvete.. -.-


tumme ner för värken :(

Mysig tisdagskväll!

Har varit ut med hunden,njutit med supergott te framför tv:n och fixat mig klart för natten. Nu ska jag kolla en film och sen blir det sovdags. Imorgon ska jag upp tidigt(igen!) ska iväg till stan och shoppa liiite + sola!

Talk to you tomorrow bitcheeeees!


Dagens minishopping!


Mjukisbyxor - GT (vet inte riktigt vad jag ska tycka om färgen på mjukisbyxorna, men passar bra som mysbyxor iallafall!)

hårstuff - Kicks

Jag är en drastisk dramaqueen?

Började tänka på en sak då jag satt i bussen hem till hb. Jag kom fram till att jag är en ganska drastisk person, om man kan säga så ?!Jag gillar förändringar, och älskar speciellt drastiska förändringar. Detta är väl en sak till varför jag vill synas i folkmängden, jag vill inte vara tråkig. Jag vill inte vara en vanlig,"massproducerad" 17-åring, jag vill vara JAG. Förutom att jag är väldigt drastisk av mig, kan jag vara en person som skapar drama i vardagen; lite av en dramaqueen. Jag kan (omedvetet) förstora på saker och ting, göra små bråk till stora osv.. So don't mess with me bitches! ;)

Men, ta mig inte ändå fel nu kära läsare, jag kan också vara den "massproducerade" 17åringen ibland, så don't judge people if you dont know them.


Så kom jag att tänka på en annan sak också. Då jag har något längre lov(jullov/sommarlov)brukar jag glömma att äta!?! Har inte ätit typ något idag heller.. Inte så bra med tanke på att man borde äta, speciellt om man tränar och så.

Jagvet, ska försöka förbättra mig.. :)

I'M HOME BITCHES!

Tjing!

Tänkte mobilblogg lite, men sen orkade jag inte, haha. Är hemma nu iallafall! Jag och K hade det riktigt trevligt på stan, gick omkring i massor med affärer, tog en fika, gav varandra försenade julklappar( K hade superbra julklapp till mig!;) ) och babblade på i massor, som vanligt. ;)

Köpte inte så mycket från rean idag, var konstigt nog inte sugen på att shoppa! :o Menmen, ska ta lite bilder på vad jag köpte, så lägger jag upp på bloggen snaaaart.

-Over and Out-


Mot stan!

Påväg mot stan nu, mobilbloggar mer senare, för nu måste jag springa till bussen!

I'm getting kinda tired..

Börjar bli smått trött efter att ha sovt med Daisy 3 nätter i rad(?!) så nu ska jag stänga datorn, tända ljus, fixa mig lite varm choklad och sätta mig ner med en tidning för att bara njuta av kvällen. Efter det sovaaaa, måste vila ut ordentligt,imorgon är det dags att storma mellandagsrean! ;)

Godnatt sötnosar♥


Daisy, min ögonsten ♥

Paketet som jag hämtade!


Paketet var från Hööks


..och innehöll min julklapp till Daisy! En hundbädd med tedyfodring och 800g hundgodis, hoppas hon gillar det! ;)

SURIS.NU !!

Nu är lilla anna sur. Mitt hår är helt överglansigt och flottigt pga hårinpackningen jag hade i håret!! Eller okej, själva hårinpackningen var bra, men glans-serumet man skulle applicera i HELA håret efteråt, har gjort mitt hår äckligt och det känns fettigt. Ska nog inte använda glans-serumet nästa gång. NU blir jag tvungen att tvätta håret igen. Men tror jag sparar det tills imorgon, orkar verkligen inte med det nu.



BACK TO CIVILISATION!

Honey, I'm home!

Skämde bort mig själv med en lång dusch, bodyscrub,hårinpackning och nu sitter jag här med en vitchoklad-ansiktsmask och bara slappar. Skönt att vara hemma igen. Tror jag ska fixa om lite i rummet ikväll, det blir väl nice? ;)

Förresten hämtade jag ut ett paket från posten idag också, visar snart! ;)


man är alltid lika snygg med ansiktsmask *host* ;)

83 days to go..

Tjing!

Håller på och packr ihop mina kläder nu, ska iväg mot civilisationen ungefär inom 1h, yey! ;) Ska packa ner datorn nu också, så vi hörs mera då jag kommer hem!


can't sleep tonight.

Har kollat nästan 2 filmer men är fortfarande inte trött. Vafan ska man göra?!

FILMTAJM!

Jag har lite problem med att bli trött, så nu ska jag kolla en film med Daisy och hoppas att jag somnar under filmen,hehe :)

Hörs imorgon, godnatt!♥


jag och tönthunden ♥

I LOVE SHOPPING!

Beställde nyss hem en ***********! miiihii I'm so happy! ;)

JUST NU:

Gud, så lättad jag blev! Trodde att jag också glömt mitt smink hemma, men nej, det hade jag varit smart och packat med! :D Så nu fixade jag mig lite, så bra som det gick. Snart kommer släkten, på får jag fullt upp med att hålla reda på Daisy..



mysmys! är inte min mössa härlig? ;)

"DRÖM-JAGET"?

Är detta mitt "dröm-jag"?
Ganska nära iallafall..




Misslyckad springrunda i snöstormen..

Min springrunda blev ganska så misslyckad. Vinden var iskall, jag tappade känseln å halva ansiktet. Benen var sega och det kändes som om jag var fastlimmad i marken.

Nåja hem tillbaka då, ut med daisy och sen trög här. Om ca 2h kommer halva tjocka släkten hit. Jag har inga kläder att klä på mig och inte duschat heller. Passligt fräscht. Eller så inte. Men måste försöka göra det bästa av situationen! :)



December 26:th, 2010

Godmorgon!

Idag sov jag ganska länge faktist, för steg upp för en liten stund sen. Sitter och funderar om jag ska orka ut och springa lite,snart blir det väl ändå snöstorm så, det börjar blåsa up lite redan.. hmm

Jaja, ska nog ta en kort springtur, på tom mage, vi hörs mera efteråt! ;)

mjao

JAG.HAR.TRÅKIGT.

Juldagen

Tjing!

Hoppas ni har haft en fin jul, det har iallafall jag haft! :) SItter fortfarande i maxmo, lite uttråkad just nu eftersom brorsan åkte hem. Imorgon har jag bestämt mig för att ta en springtur runt maxmo, borde bli typ 6 km minst så det blir nice. Sen ska jag sega resten av dagen. Kommer troligen hem på måndag, so see you then bitches!


MERRY CHRISTMAS

God Jul allihopa, hoppas ni har en fin kväll! ♥


julen 2009

JULAFTON = BARA FÖR BARN?

Vi har firat julafton idag redan hos mamma. God julmiddag, sett på film, öppnat julklappar.. Men det ä så konstigt, man väntar och väntar spänt på julafton, då den äntligen kommer och man öppnat alla julklappar känns det bara.. konstigt. Det är som om gnistan julaftonen hade då man var liten, är helt bortblåst. Man känner sig nästan besviken på något sätt. Man har väntat på något som sen aldrig kommer. Också en del till detta är nog då mina föräldrar skiljde sig. Julen är en högtid då hela familjen är samlad, men den är ju inte det nu, så det känns bara bortkastat.

Jag har kommit fram till att jag inte tycker om julen mera. Det är klart, det är ju fint och mysigt och så, men ändå, jag känner mig bara så besviken och tom efteråt. Som att öppna ett paket utan innehåll. Kanske jag måste lära mig att inte förvänta lika mycket av julen nästa år. Inte stressa, inte förvänta mig något. Bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer.

Winter Wonderland.. i -25 grader?!?

Tjing!

Kom nyss hem från begravningsplan, har varit och tänt ljus vid farmors grav. Nu ska vi börja fixa med julmiddagen, sen ätaaa!

Btw så är det superkallt därute nu, -25 grader hos oss. USCHFY! :S



LAN PARTY

Julstädningen tog en stund, då jag blev klar gick jag ut med Minnie. Fyfan så kallt det var, fick bära M hälften av vägen pga att hon fryste som fan om tassarna.

Kollade nyss på filmen Scary Movie 2, nicee: :) Nu ska jag ha lite lan-party med brorsan och vara gamenerd, haha!

Vi hörs imorgon, pusshej!


JULLOV, THANK GOD!

NU är det ÄNTLIGEN jullov!

Sitter i rummet nu och dricker lite coffee, hehe, hur ofta gör jag inte det? ;) Efter skolan gick jag och K till stan en stund för att inhandla det sista till julen. Hem med bussen, käka lunch och paketera julklappar! Nu är det julstädningen som väntar; på med julmusik och igång!


mina paket, fina va? ;)


Dagens dresscode och facelook


tjock ylletröja - mammas garderob
leggings - gina
halsband - kappahl


December 22:nd, 2010

Godmorgon bloggen!

Idag, för första gången på LÄNGE, var det faktist LÄTT att stiga upp på morgonen!
Känner mig pigg och har sovit bra jämfört med hur jag brukar sova. Skönt att dagen har en bra början iallafall! Idag är det ju dessutom sista skoldagen före jullovet! Har bara julkyrka och träff med klassen, så det blir mycket chill, slutar redan 12. Och dessutom är det bara 2 dagar till julen. Ska fira lite jul imorgon redan med att äta julmiddag med mamma, mommo och brorsan. Julaftonsmorgonen firar jag och L hos mamma, sen åker vi till maxmo på kvällen. :)

Nu ska jag hämta lite kaffe och fix ngt att äta, vi hörs KANSKE ännu förrän jag drar till skolan, annars hörs vi då jag kommer hem!


✝ 21.12.2009

Idag, för exakt ett år sen, lämnade du denna värld.
Jag kan knappt förstå hur snabbt tiden går.
Du är i mina tankar varje dag.
Jag vet, att jag aldrig glömmer dig.
Jag kommer alltid att minnas sättet du såg på mig,
sättet du nosade på mig,
sättet du doftade.
Jag glömmer aldrig hur det kändes då vi flög över ängarna,
vilken härlig känsla.
Vi var ett.
Vi hörde ihop.
Döden skiljde oss åt.



Vila i frid min älskade Lucky Lilly.
Min livs stora kärlek.
Min själsfrände.
Mitt allt.
Tills vi möts igen.




Älskar dig.♥

tänder ljus för dig ikväll och låter dem brinna.

You put a smile on my face. :)

Har inte hunnit blogga, har haft massor att göra!

Gick omkring i stan, först med K, sen mötte jag S och M så gick med dem ända tills jag och S skulle hem. Är stolt, för fick ALLA julklappar inhandlade! :D Nåja, kom hem lite efter 5, då fick jag genast hjälpa bror att välja kläder till julfesten och fixa hans hår, lite gulligt då han vill ha hjälp av mig. :)

Sen dess har jag städat rummet och varit ute med hunden. Rummet är fortfarande inte klarstädat (kom fram till att jag är alldeles för noga då jag ordnar saker.. ) så fortsätter med det imorgon. Nu ska jag dega här en stund, sedan läsa bok (!!) och sova.

fetto..

...

Itaque ut ridens mundi mundi ridens tergo.

I'm in school, hurray!

Glömde bort att blogga sen, men just nu sitter jag i skolan och trögar på hälsotimme.

Skulle ta en kort powernap igår runt 4 tiden, men den blev lite lång då jag nästa gång vaknade först kl 12, hehe. Så det blev bara att fortsätta sova. Annars gjorde jag typ inget igår, var helt allmänt seg bara.

Idag efter skolan ska jag dra en sväng till stan för att inhandla lite julklappar. Tror nog jag ska unna mig med en mintchokladlatte från Wayne's också! ;) Mobilbloggar antagligen senare, nu mååååstee jag fortsätta på hälsoprojektet om sömn..


randombild @ google, haha


min powernap förlängdes liiiteee..

Godmorgon!

Blev inget inlägg igårkväll, min powernap töjdes ut lite.. ska gå och fixa lite frukost, uppdaterar mer snart!

I MADE A CHOISE

Jag vet inte om mitt drag var särskilt smart. Jag är kanske rentav dum i huvudet.. Men en sak vet jag. Det kändes så otroligt rätt. Jag är säkrare än vad jag någonsin varit om något i hela mitt liv.

Nytt bredband!

Nu äntligen, då vi bott på hb i nästan 1½ år, har vi trådlöst bredband, som är mycket snabbare än mitt cp mobila bredband! WIHOO! :D

2010 lider mot sitt slut..

tidsfördriv..



2010

1. Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jodå, flera saker! ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften..
3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Jo, min farmor..
5. Vilka länder besökte du?
Inget alls faktist!
6. Vad saknades 2010 som du vill ha 2011?
Ork med skolan? heh :)
7. vilket datum från 2010 kommer alltid att minnas?
vet faktist inte..
8. Vad är din största framgång 2010?
Lärt mig massor av livet!
9. Största misstaget?
ett sak jag gjorde..och ångrar grymt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Är sjuk typ varannan vecka.
11. Bästa köpet?
Nya locktången!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder,skor,party..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jodå ;)
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010?
One(your name) och Hey baby
15. Var du gladare eller ledsnare i år?
ganska lika som förra året, mycket stuff going on..
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Satsat på skolan!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat..
18. Hur kommer du tillbringa julen?
Hb på julaftonsmorgonen, mot kvällen till papi i maxmo :)
19. Blev du kär i år?
jag tror de.. :)
20. Hur många one night stands?
*hemligt*
21. Favoritprogram/ Serier?
2½men och simpsons haha :D
22. Bästa boken du läste i år?
Gosh..kommer inte ihåg vad den heter..
23. Största musikaliska upptäckten?
va?
24. Något du önskade och fick?
min livs bästa sommar!
25. Något du önskade och inte fick?
a boy..
26. Vad gjorde du på din födelsedag i år?
Hade släktkalas.. helgen före var det min oförglömliga 17års feeest.. ;)
27. Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att vara 18 skulle jag ju inte sagt nej till!
28. Vad fick dig att må bra?
Mina närmaste vänner,hästarna och Daisy ♥
29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Taylor Lautner, haha!
30. Vem saknade du?
Lilly.. :(
31. De bästa nya människorna du träffade?
träffat så många,nya,fina människor, så svårt att säga!
32. Mest stolt över?
Mig själv!
33. Högsta önskan just nu?
Att träffa en viss person.. ♥

Godmorgon!

Hemma på hb nuu.. men blir varken gym eller skola för min del idag, förkylningen har lindat sig om mig ordentligt nu; feber,huvudvärk,sjuk hals och täppt näsa som rinner, great. Nåja, har bara sovit mindre än 4h inatt, så ska försöka sova lite nu istället.

Ha en bra måndag allihopa!♥


Its sunday-night bitchees!

Haha, random rubrik eller?

Sitter i vardagsummet i maxmo, kollat film och nördat mig lite. Nu ska jag babbla på msn lite, sen sovdags, måste upp kl 6 imorgon, vilket är om typ 5h.. shit!

Aja, godnatt!

Har pyntat julgranen! :)

Hola!

Sitter här och nördar på datan igen, men har faktist gjort andra saker också! Gick ut och lekte med en galen Daisy på gården, hon flög omkring (bokstavligen FLÖG) i snöhögarna och var allmänt knäpp. Jag fick också springa lite, somtur var, det är ju jättekallt därute! :S

Sen in igen, och pynta julgranen som vi hämtade igår! Jag pyntade den helt själv, men med lite "hjälp" av Daisy förstås. ;)

Min helg här i maxmo har gått fort, och det ända jag saknar just nu är civilisationen, haha.. men återvänder imorgon till hb. ;) Så är det 3 dagar skola.. sen det efterlängtade jullovet! Jag kan knappt vänta! Juste, måste ju köpa alla julklappar ännu.. :s måste göra det imorgon och på tisdag!

älska mobilbilder <3333.. not!

91 days to go

Godmorgon!

Eller lite för sent kanske för att säga det? Menmen, jag har iallafall vaknat typ nyss, så har inte gjort något ännu.. men nu tänkte jag leka lite gamenerd, bara för att. ;) Bloggar mer senare!

Vad gör jag ikväll?

Tjing!

Kylan stiger på därute, just nu -20 grader kallt, usch och fy! Men somtur är det varmt här inne, och vad är bättre då än att sitta inne, dricka varm glögg, käka pepparkakor och kolla på film? Inget slår det just nu! :)

Dessutom har vi hämtat en julgran från skogen idag, imorgon ska den pyntas! Dehär är nog den delen jag älskar mest med vintern; julen och den härliga stämningen. Det magiska momentet på julaftonsmorgonen. Allt känns så fridfullt. :)



lite misslyckad bild jag ritade, men iaf..Daisy, jag och papi hämtar julgran!

Gamenerd?

Visste ni att jag för länge sedan, på 6:an och 7:an, var lite av en spelnörd? Spelade speciellt mycket onlinespelet runescape, haha. :D Blev faktist ganska bra på det, men sen slutade jag spela.. Nu testade jag logga in, är över 2 år sedan jag senast loggade in på min gubbe där, konstigt nog kom jag fortfarande ihåg lösenordet?! Så nu ska jag nörda lite rs, hehehe.. ;)


random google-bild

Let the world smile

Godmorgon!

Har bara sovit i 5h, varit vaken nu i 1½h, men är ändå pigg och glad, undrar vad de kan bero på..? ;)

Sitter i rummet, Daisy ligger och sover bakom mig. Hon har ett väldigt starkt behov av att "vakta" mig hela tiden; följer efter mig vart jag än går. Kan bli störande ibland, men för det mesta är det bara gulligt. :) Nu tänkte jag skriva ut lite bilder, senare på dagen ska vi in till stan en sväng och typ jaa.. Har egentligen inga andra planer för idag!


Just nu, med min übersöta pyjamas,hehe..




Svävar i väg på mina rosa moln till drömmarnas värld, godnatt!




Det känns bara så rätt.
För en gångs skull.

Har jag ändrats på 4 års tid?

Mitt projekt handlade ju om att plocka ihop bilder från år 2006-2010 för att se om jag ändrats mycke på dessa år, så nu börjar vi!


Höst 2006/Vinter 06-07 - Började 7:an i Borgaregatans skola, spännande! Frisyren var kort, håret var inte färgat och man såg allmänt rolig ut, inte söt. :D




Vår&Sommar 2007 - Håret färgats mörkare, babyrundheten börjat försvinna från ansiktet. Konfirmation på sommaren!




Höst 2007/Vinter 07-08 - Började 8:an, utlandsresa till Italien, allmänt stallnörd, såg i princip likadan ut som på våren.




Vinter&Vår 2008 - lite emoperiod på gång med det mörka håret och ljusa sminket. Hästar var typ livet här också, ännu mer än tidigare.




Sommar&Höst 2008 - Håret blev lite ljusare igen, babyface börjar försvinna ännu mer. Hästar betydde inte så jättemycket mittiallt, mest pga ridolyckan med Eetu..




Senhöst 2008/Vinter 08-09 - VIPS!Den 15 november 2008 blev man blond! Eller rättare sagt orangehårig med blond utväxt.. Fjortis/Egopicperioden började lite smått efter blonderingen, "jag blev dum i huvudet",hehe.




Vinter&Vår 2009 - Kämpade med att få håret blondare, gjorde blekning ett x-antal gånger.. Fyllde 16 och blev lite mer fjortis..




Senvår&Sommar 2009 - Ett ord: FJÅRTIS! Haha, nämen då blev det dags för fjortisfylla, åminne och så den typiska "fjortis-sminkningen,hehe..




Höst 2009 - Fjortisperioden fortsatte in på hösten. Blev gråhårig(pga misslyckad färgning) så det blev dags att bli brunett igen! Men det hindrade inte från att fortsätta vara fjortis, nono! Började dessutom gymnasiet..




Senhöst&Vinter 2009 - Fjortisperioden började avta och allt var ganska lugnt en tid, vi flyttade till HB osv. (saknar faktist mitt bruna hår ibland..) Men sen mittiallt, VIPS, så blev man blond, IGEN!




Vinter 09-10 - Jag älskade mitt blonda hår så mycket, men pga massor av färgning var det jättedåligt och blev bara tunnare&tunnare och kortare&kortare..




Vår 2010 - ..somtur blev jag räddad av extensions som jag velat ha så länge! Fyllde 17 också, med megaparty som slutade mindre bra.. men det betydde ju inte att man skulle lugna ner sig, blev kanske lite försiktigare meeen.. ;)




Senvår&Sommar 2010 - Skolavslutning,1:a året i gymnasiet avklarat! Jag och M gjorde slut på vårt bråk och blev riktigt bra vänner tillslut!Dags för partytime!




Sommar 2010 - Kan kort fattas som min livs bästa sommar hittills! Party, beachen, mina babes, boys,shopping..allt! ;) Saknar så himla mycket.. fest varje helg..




Sensommar 2010 - Party goes on! Började 2:a klassen i gymnasiet i Augusti, trist att gå tillbaka till rutiner och kölden kommer smygandes..




Höst/Vinter 2010 = NU! - Livet flyter på, skola,fest,kompisar.. försöker tagga ner lite på festandet, så det blir überkul igen då man fyller 18, ska vara duktig&snäll flicka nu(med några undantag ibland). ;) Mitt hår mår bra just nu, börjar växa tillbaka, det är tjockt och i bra skick!




.. Såå.. vad tycker ni, har jag ändrats på 4 år? Själv tycker jag nog att jag ändrats, mycket till utseendet, men desto mera till personligheten! Okej, är fortfarande samma person, men är mycket mognare(obviously),spontanare,självsäkrare,socialare och modigare, hehe. :)



Ännu en radikalare jämförelsebild; Senhöst 2007 och Senhöst 2010, för att se skillnaden. Enligt mig är den iallafall ganska synlig. :D

ÄNTLIGEN!

*PUST*

Klar med filosofiuppgiften och min hjärna är helt mos. Blev en lång, halvflummig essä, men jag borde få godkänt iallafall! :)

Aja, nu ska jag berätta lite om dagen! Drog ju till skolan en snabbis, sen gick jag omkring i stan på jakt efter julklappar, dock hittade jag bara massor med saker till mig själv, men duktig som jag var sparade jag pengarna istället. ;) Blev också en 20 minutare på solarium ofc! Läste förresten att det är nyttigt att sola solarium, tro det eller inte! Nu på vintern då huden inte får D-vitamin från solen skulle det vara bra att sola, för huden får D-vitamin av solariumens UVB-strålar, så kommer bli mycket solning för min del! ;) Menmen, efter att ha solat gick jag till banken på viktiga ärenden och sen hämtade papi mig från stan. Hemma på hb blev det en snabb dusch och snabbpacking av väskan, så iväg till maxmo! Tänker spendera hela helgen här, so im back in town at monday bitches! Kommer ju såklart att blogga en massa, finns ju inte så mycket annat att göra här heller. :D

Nu tänker jag lägga in projektet jag gjorde klart igår, so stay tuned!!



som smakprov får ni en gammal bild på mig som brunett!

hurry biiitchh!

Tjing!

Sitter i maxmo, men har bråttom för måste skriva min filosofiuppsats, deadline om 2h!Skriver mer sen!

11:48

Nu ska jag springa iväg till bussen, vi hörs om några timmar!


Venerdì

Godmorgon bloggen!

Sitter i köket och dricker coffee och käkar frukost. Ska så småningom börja fixa mig och sen dra in mot stan. Är ännu sjuk så ska bara en snabb sväng till skolan för att hämta böcker, sen sola en stund och till banken också snabbt.
Som jag redan sa igår så står läxläsning på kvällens schema. Funderar på att redan ta mig till maxmo idag, ifall jag inte ska på julfest imorgon, känner mig så pass sjuk så jag inte har lust eller ork..

Och förresten, idag är det 93 dagar tills jag fyller! Passar ju bra då jag är 93:a. ;)


saknar.. ♥

It's time to fall asleep.

Har fixat klart "projektet", men är alldeles för trött för att lägga upp det, så gör det imorgon! NU; tvätta tänderna, vänta på mamma och sen sova!

Godnatt pinglor!♥


gammal bild jag redigerade lite :)

Projekt..

Tjing!

Tänkte bara uppdatera snabbt, att mitt "projekt" kan dröjja ett tag, antingen kommer det upp idag, eller så imorgon..

Berättar om.. ;)

Kolla videobloggen så får ni veta.. ;)


OMG.. är blek :(

- Ansiktsmask *check*
- Coffee *check*
- Sola *inte check* :(
- Gym *inte check* :(


Häppikid!

Fick nyss reda på att filosofi-inlämningsuppgiften ska vara klar först tills imorgon, häppii! :D Så nu ska jag bara ta det lugnt en stund.. ;)

thursday 16th, 2010

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort mycket, som de senaste dagarna. Är fortfarande sjuk, så finns inte så mycket att göra. Har segat framför tv:n största delen av dagen, men för omväxling tog jag en lång promenad med minnie, fastän det är väl inte egentligen så bra, med tanke på att jag är sjuk. ;)

Nu på schemat står att skriva två inlämningsuppgifter; en i svenska och den andra i filosofi. Började med filosofiuppgiften: "Kan jag ha någon nytta/glädje av att fundera över verkligheten?".. det ska jag då skriva 3-5 sidor om, yey! NOT. Blir väl massor av bullshit, as usual. :)

Jaja, ska sluta nörda mig här och återgå till min uppgift. Talk to you later bitches!


Geeeek                                                    Awesome

MODELINGFORMYSELF



viallaälskaröverredigeradebilder.com

tack och hej!

WhatIfIWasAPlantAndYouWereMySun?

Du lyfter mig,
varje gång jag faller.
Du lyfter mig,
från varje dike,
från varje grop.
Du får mitt liv
att betyda något.
Du får mig att le.


CUTCUTCUT

Justja, glömde att berätta en sak som jag gjort idag!

Jag har.. klippt håret! Jo, ni läste alldeles rätt. Men inte mycket, några cm bara. Klippte dock själv, brukar göra det ganska ofta, hehe, för orkar aldrig beställa tid till frisören, fast jag egentligen borde göra det.. får väl bli klippning till min 18 års birthday kanske? ;) vi får ju se :D

Har spenderat största delen av kvällen här vid datorn, surprise, och så ska kvällen fortsätta! ;) "ledig" imorgon från skolan ännu, pga denna jävla feber och huvudvärk. Nåja, blir inte bättre av att man klagar heller, så försöker hållas positiv!


somsagt, bara nån cm kortare, men tycker själv det ser mycket bättre ut! jämnt, tjockt och fint! ;)

onlyninetyfivedaystogo.

Hola bitches!

Försöker komma lite back on track igen, men har inte egentligen något att skriva om nu heller då jag är sjuk..

Idag steg jag upp runt 10, drog på mig kläder och gick ut med hunden. Sen käka frukost och dega framför tv:n en stund. Så blev det att hoppa i duschen, fixa sig lite snabbt och så åkte jag med papi till banken för att ****** ** ***. ;) Blev en snabb sväng via affären och tillslut hem igen.



Dessutom har jag varit jätteduktig idag! *stolt* Har städat och skurat i köket, ordnat upp lite saker och just nu håller jag på att tvätta kläder för fullt, springer hela tiden av och an mellan tvättstugan och lägenheten. Ska ta och ordna lite i mitt rum snart också.. sen blir det dags för lite läxor.. suck. Vet dock ännu inte om jag ska till skolan eller ej imorgon, men det är ju morgondagens problem! ;)


flummis :)


Mindagikorthet

Min dag i korthet:

- 14 h nattsömn
- ut med hunden
- affären & posten(hämta ut ett paket!)
- dega vid tv:n
- 4 h powernap
- äta och bli fet
- må dåligt (träningsberoende, faan..)



Nu:

- må ennu mera dåligt
- ha huvudvärk
- gå och sova


Hörs imorgon, godnatt.

P.S. 96 dagar kvar! (:


Tired..

Tröttheten tynger på, ska stäng av datorn och sen blir det sovdags. Har dessutom feber just nu, så vi lär få se hur det blir med skolan imorgon.

Godnatt.

nittiosju.

Hola!

Bad update idag igen, som orsak har jag att jag steg upp 10 över 5 (!!!) flr att duscha, fixa mig, gå ut med hunden och dra till skolan på luciagenrep.Sen lucia, först i skolan och så vid arbetsverket nära minimani. Gick jättefint, fastän jag hade varit dönervös och säker på att vi skulle göra bort oss. Efteråt blev det en flummig hälsotimme och till sist så blev det att skriva biologiprov, vilket jag inte har nån minsta aning om hur det gick. Sprang snabbt till affären och handlade lite förän jag tog bussen hem.

Har bara degat nu hela kvällen, känt mig otroligt seg och trött. Nåja, inte konstigt eftersom jag sovit så dåligt de senaste nätterna. Nu ska jag fixa lite te till mig och kanske ta itu med lite läxor, vi hörs!


I would just need someone to hold me, right now, at this moment.

Tjing!

Har spenderat min dag med att traska till affären och köpa lite mat, laga mat,läsa på biologiprov och tagit en 2 h's powernap. Är så otroligt trött fortfarande, men ska försöka läsa det sista till provet, sen ta en dusch och krypa ner under täcket. Blir troligen dagens sista inlägg, för orkar inte riktigt sitta vid datorn..

Men vi hörs imorgon, puss!


haha, lite cp som vanligt dåe.. :)

98 days left..

Godmorgon!

Haha,var ska jag börja?
Måste verkligen säga att jag och M är de spontanaste personer jag känner! Sjukt kul kväll igår, humöret var på topp och allt var perfekt. Blev dock lite sämre mot kvällen, och slutade med ångest och tårar, men försöker att inte tänka på det..

Nu sitter jag här och mår dåligt, go me! Mandz drog hem nyss, så im alooone, buhu.. :( Haha, nemen ska ta och öva på lite biologiprov, vi hörs senare! :)


random pic jag tog i fredags

SPONTANIOUS

Spontanitet is the shit, vi hörs imorgon! ;)


99 days to go!

Tänk, 99 dagar tills jag fyller 18! Nedräkningen är startad och man kan inte gå tillbaka. Scary shit. Konstigt att tänka att jag lever mina sista dagar som barn just nu. Eller okej, klart man inte ändras på 1 natt då man blir18, men man får ju automatiskt mera ansvar om saker, och jaa, man blir ju myndig. Lite skrämmande egentligen, men jag längtar ändå sjukt mycket! :)

Men okej, ska skriva det jag egentligen tänkte skriva om nu! Blev ett nästan 3h långt pass på gymmet ( +solade 15 min ofc, hihi;) ), ett av de tyngsta passen hittills dessutom, så då jag kom in genom dörren hit hem till hb satt jag mig ner på sängen och bara andades, för var helt slut. Efter att jag återhämtat mig lite, fixade jag "frukost" och kollade på tv en stund, och så tog jag en låååång och varm dusch, skönt.
Nu sitter jag här med en kaffekopp och funderar på vad jag ska ta itu med näst? Städa eller läsa på prov? Och så måste jag ju ut med hunden i något fall också, för är ju helt ensam hemma hela helgen så.. ;)

Jaja, klarskrivet nu, vi hörs mera senare!



Gym!

Är hemma på hb sen 1 h tillbaka, men ska dra till gymmet nu, så talk to you later! ;)

Won't Go Quietly

Har varit duktig och läst på hälften av allt som kommer till biologiprovet! :D Sitter jag och pratar med baby i cammen, ska sova riktigt snart!

Godnatt på er, vi hörs imorgon!


sålänge får ni fundera på detta.. ;)

Ibland ser man mer eller mindre cp ut.. :)

HAHAHAHAH jag döööör..






det handlar väl om att kunna bjuda på sig själv..eller? ;)

ANNAS ÖNSKELISTA

Sitter och fundera på vad jag vill ha i julklapp..

Egentligen har jag väl inte något speciellt jag önskar, men lite money är alltid bra så får man plånboken mättad. ;)
Eller klart, en rosa Audi TT skulle aldrig skada, och inte en häst heller, men det lär jag väl få gå och drömma om ett tag till..
:)

Vad önskar ni er i julklapp?


Ute på laaaande.

Tjing!

Gissa var jag sitter nu?Jopp, i maxmo! Kom hit för ca 1h sen, har käkat lite god sallad och tagit det lugnt.
Skoldagen flöt fram som vanligt, papi hämtade mig runt 3 tiden då vi slutade, så yess, vi slutade tidigare idag! :D
Så snabbt till hb, slänga lite saker i väskan och hoppa in i bilen igen för att köra hit.

På kvällens schema står provläsning.. dessutom ska jag(försöka) lägga mig tidigt ikväll, för ska upp imorgon redan klockan 8.. menmen vi hörs senare! ;)


just nu!

COUNTDOWN STARTS NOW!

Nåja, nu känns det lite bättre med fräsht ansikte och kaffe&frukost framför sig.

Bestämde mig för att ta en "sovmorgon" idag, aka försovde mig mig så orkade inte stressa utan ska först till skolan om typ 40 min. Gjorde detta mest för att klara av dagen, eftersom kommer att sluta kanske först klockan 5, och då kommer jag vara helt död. Efter att jag slutar kommer papi och plockar upp mig från stan, sen en snabbis via hb och så iväg till maxmo var jag ska sova över tills lörda.

Förresten, måste ännu påpeka att IDAG är det 100 dagar tills jag fyller! Så countdown starts now! :D

Talk to you later bitches! ;)



YEY! :D

December 10:th, 2010

Godmorgon bloggis!

Blev tvungen att fixa en ansiktsmask till mig nu genast från morgonen, är så sjuuuukt trött, min sömnrutinhar gått helt åt helvete. Nu ska jag gå och fixa lite kaffe osv, hörs snart!


Träningsberoende

Som jag hoppades gick illamåendet över efter ett tungt gympass..konstigt.. Håller väl på att bli träningsberoende, vilket är bra iofs. ;)

Har duschat och käkat lite, snart blir det sovdags, för överväger starkt att dra till gymmet före skolan imorgon.
Hörs mer imorgon, godnatt!


Annadagen idag!

Juste, glömde att skirva att det faktist är min namnsdag idag! Så grattis till mig själv och alla andra världens Anna-människor! :)

Annadagen firas med att jag nu ska dra till gymmet och hoppas på att mitt illamående försvinner. Talk to you later!


Vill du testa nya produker och tjänster, GRATIS?!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du testa nya produkter och tjänster, HELT GRATIS! Dessutom får du paketen hemskickade i postlådan!

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Klicka på denhär länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är annaakarolina): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=annaakarolina

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

http://www.buzzador.com?refstr=annaakarolina〈=SE

Hur awesome är inte dethär? SUPERAWESOME! :D


December 9:th, 2010

Hej bloggen!

Seg bloggning idag igen, pga av att jag mått dåligt hela dagen, utan nån orsak. Nu mår jag iallafall lite bättre, men jaa, no school for me today. Fan. Jag som skulle skärpa mig! Imorgon ska jag till skolan, fastän jag skulle ha bara ett ben!! Hehe okej ska inte gå till överdrift. :D

Har inte gjort så mycket här hemma, typ varit ute med minnie och fixat håret lite. Så nu bjuder jag på lite egopics jag redigerat:








we all love egopics, don't we? ;)

Gör det omöjliga möjligt.

De flesta strävar efter det realistiska.
Men jag är annorlunda.
Jag strävar efter det omöjliga.
Det som man drömmer om,
inte det man kan få.
Men om man drömmer,
önskar man.
En önskan om det omöjliga,
kan bli möjlig,
bara man vill.
Jag vet.
Dethär är inte första gången,
jag trodde jag strävade.
Efter omöjligheten.
För mittiallt.
Hade jag den rakt framför mig.

Tro.
Hoppas.
Önska.
Dröm.
Gör det omöjliga möjligt.





Godnatt sötnosar, vi hörs imorgon! ♥

Hästbabbel - problem?

Blev tvungen att göra en till videoblogg, eftersom jag ville diskutera ett problem med er, främst HÄST-,människor. Så om ni inte är hästintresserade så kan ni strunta i att kolla denna vb, men om ni är så kolla, och Hjääälp meej, tack! :)



Videobloooogg!

Here you go:


Grattis mami!

Chacha!

Lite dålig bloggning idag igen, men iaf har mamma födelsedag idag, så jag ska överraska med en tårta och kaffe, shhh det är en överraskning! ;)

Gör snart en videoblogg och berättar lite mer om dagen!


Dagens shopping!

This I bought today:


H&M - 5 euro/styck (ca 50 kr/styck)
de var så billiga så jag blev tvungen att köpa..


hårinpackningx2 och ansiktsmask, typ 2,50euro/styck
(ca 25kr/styck)



nageldekorationer! :D minns inte va de kostade men..

+ en basic-bh från Lindex!

Paket!!

Jo förresten, då jag kom hem väntade ett paket på mig!



och det innehöll...






min efterlängtade locktång från Babyliss! Den är ju lite annorlunda än en vanlig locktång, eftersom det är format som en "trollstav" man snurrar håret runt. Locktången höll mna förväntningar och jaa.. I'm in love!♥


testade den lite snabbt också, denhär "frisyren" gjorde jag på några minuter! Vill inte att håret ska bli
korkskruvslockigt, utan vill mera ha de naturliga, vågiga lockarna. Så jag är supernöjd faktist! Rekommenderar den verkligen! Dessutom är den inte så dyr heller, runt 40 euro ( ca 400kr). :)

Fika och julshopping med mina girls!

Nu känner jag mig riktigt fräsch efter bodyscrub,ansiktsmask och hårinpackning, och kan äntligen sätta mig ner efter en lång dag för att slappna av lite och blogga! ;)

Skoldagen gick snabbt somtur, okej missade första timmen för orkade inte stress-springa till den, så.. men jaa är stolt för att jag iallafall orkade dra till skolan överhuvudtaget!

Efter skolan gick jag och K till stan, mötte upp M, så gick vi omkring i olika affärer, för att söka julklappar, men tror ni jag hittade några? Nee..istället hittade jag lite kul saker till mig själv istället,hehe. Nåja, tog också en fika förän jag traskade iväg till bussen och åkte hem!


mums! ;)



sööta Karo ♥
Manda ville inte vara med på bild så hon får bli utan dåå :)

Då jag kom hem höll jag på att få världens nervsammanbrott, men genast jag fick åka iväg till gymmet lugnade det ner sig. Blev ett 2h:s supertungt träningspass, så kommer nog vara sjuk i musklerna imorgon..  men älskar att träna så man mår helt skit, för känslan efteråt är helt obeskrivligt underbar. :D

Ska slänga upp lite bilder från dagens shopping,så stay tuned!

Duschaaa

Hola amigos!

Kom nyss från gymmet, och är helt slut, ska hoppa i duschen nu, fixa ansiktsmask och hårinpackning. :) Bloggar mer snart!

Duschaaa

Hola amigos!

Kom nyss från gymmet, och är helt slut, ska hoppa i duschen nu, fixa ansiktsmask och hårinpackning. :) Bloggar mer snart!

Snabb bloggning!

Kom för en stund sen från stan,men har jättebråttom till gymmet så vi hörs mera senare!

Dagens outfit + facelook




strike a pose! haha.. ;)

December 7:th, 2010

Godmorgon!

Är sjukt trött just nu, mina ögon vill knappt hållas öppna. Ändå sätter jag mig vid datorn för att blogga. Ska till skolan snart som vanligt då, slutar halv 3 och då ska jag på julklappsshopping del 1 med Manda. :) Efter det blir det troligen gymmet, ska pumpa som fan igen! :D

Näe, nu måste jag gå och fixa lite kaffe och sedan fixa mig till skolan. Vi hörs senare!


för trött för att visas..

Why does it have to hurt so much?

Håll hårt fast om mig,
släpp aldrig taget.
Lämna mig aldrig,
var mig trogen,
så ska jag bevisa.
Att jag bryr mig,
att jag har känslor.
Att jag är äkta,
att du är mitt allt.

Livet som hundägare..

Ibland älskar jag livet som hundägare..

..not! -.-

Men somtur..

..har man världens bästa pappa! ♥

Im trying my best to change.

Tjing!

Lite dålig bloggning nu igen, men har haft fullt upp idag, så bloggen har fått lida lite.. Ikväll var vi ju iallafall och käkade på Amarillo, jag åt en kycklingsallad som var supergod! Nu ikväll har jag städat rummet lite, fixat upp julbelysning och ja, det är typ min kväll. Egentligen borde jag dock ha läst på biologiförhör menmen.. hehe. ;)


mums!

Framtidsplaner..? ;)






hihi, jag är typ lite kääär.. ^^ ♥

Menmen, berättar mera senare om det, för nu ska vi ut och äta, ciao!

Cavat

Sitter och kollar igenom gamla bilder.. fyfan vad jag saknar Cavat, det gör helt ont i hjärtat och jag får en stor klump i magen.. :'(


jag kommer aldrig att glömma dig. ♥

GRATTIS FINLAND!

Godmorgon!

Idag är det 6:e December, vilket betyder att det är Finlands självständighetsdag! Finland blev självständigt år 1917, alltså har vi varit självständiga i 93 år!Detta firar vi med att vi får vara lediga från skolan, vilket jag är tacksam över, längre helg är awesome! :D Dessutom ska jag,papi och brorsan ut och äta på amarillo idag, så det blir också trevligt! :) Så grattis Finland på självständighetsdagen!


...

Jag är sur och känner mig helt nere, går och sover nu, hoppas att morgondagen blir bättre. Pusshej!

Home,sweet home!

Efter en lång dag är jag äntligen hemma!

Dagen gick helt okej, fastän jag sovit bara 4h inatt..Först till hb, sy lite kläder osv. Sen in till stan med buss, shoppa lite grejs och efter en timme tog jag buss till gymmet! Blev ett supertungt gympass och mådde helt skit hela tiden, höll på att spy flera gånger.. först undrade jag varför, sen kom jag på att jag endast ätit en banan under hela dagen och då var klockan redan 6, woops..

Papi hämtade från gymmet, tog en snabb sväng via hb och gamlis, sen hem till maxmo! Så nu sitter jag här i mitt rum, har nyss käkat supergod sallad! :) Ska ta lite bilder på vad jag köpt idag, slänger in dem snart!


:)

5 December - mobilblogg

Godmorgon! Blir lite mobilbloggning nu, eftersom jag sitter i bilen påväg in till stan när papi ska jobbe. Ska själv fara en sväng via stan, sen till gymme osv.. ;) Blir säkert mer mobilbloggning senare, men när jag ko mmer hem ska jag sova.. vi hörs senare!

snokning på g?

Sitter här i min supervackra *host* pyjamas och tråkar. Är inte ett dugg trött så kan inte sova, men vad ska man hitta på? Typ snoka omkring på fb kanske? Eller snoka omkring på lite bloggar? Tror det blir nåt sånt. :D

Iallafall, sista inlägget för idag. Vi hörs mera imorgon, puuss och godnatt!


Im totally smiling!

Är superglad just nu! Har lite modelljobb på gång! ;) Kommer berätta mer om det senare.. :D


Le mot världen och världen ler mot dig

Tjing!

Dåligt med bloggning kallas detta, eller så kan vi också kalla det busy life!Just nu sitter jag i maxmo och jg ska faktist sova min livs första natt här, spännande!

Igår hade jag skola som vanligt, och på kvällen tog jag mig till Jessi för att fira hennes 17-års födelsedag! Vi hade jätteroligt och var galna, som vanligt alltså.. ;)

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, packat saker och sånt och mest bara segat hemma. Nu ska jag sega ännu mer, printa ut lite fina bilder och kanske se på en film. Vi hörs mera senare!




haha cp jag!

3 December, 2010



vi hörs imorgon sötnosar!

23:36

Har gjort det jag skulle göra, nu börjar det bli sovdags, ska bara dricka upp min glögg först. ;)

Godnatt, vi hörs imorgon, och då är det FREDAG!

bilskola + fika på Wayne's :)

Efter bilskolan tog jag och Jonna en fika på Wayne's! :) Var kul att prata igenom allt som ändrats sen vi gick i högstadiet, och kändes som att vi senast pratade så ordentligt igår, fastän det är snart 2 år sen vi gick ut högis.
Efteråt gick vi en sväng på stan och så tog jag bussen hem.

Nu ska jag försöka hinna med att:

- Städa rummet
- Gå ut med minnie
- Plugga
- Duscha
- Packa saker
osv..


Så vi hörs senare!


Fina Jonna vid Wayne's :)


mums!

bilskolan@nu!

Tjena mittbena!

Sitter just nu i skolan datasal och har lite allmänt damp, försöker mest fördriva tiden.. Klockan är nog ganska mycket, so i should keep on going till bilskolan. Efter bilskolan drar jag på en fika med Jonna, ska bli nice!

Hörs ikväll, puss!♥

Biology class

Tjing! Sitter just nu på biologi, vi pratar om gener,DNA, celler och massa annat invecklat, fattar typ inget, och jag som ska skriva biologi i studenten.. :s jaja, borde kanske försöka koncentrera mig iallafall, talk to you later bitches!

The beginning of a long, long day

Godmorgon!
Idag är det 2:a december, så dags att öppna andra luckan i julkalendern. Själv har jag inte gjort det ännu, men ska göra det efter att jag skrivit klart dethär inlägget!



Min morgon började idag med att stiga upp redan kl 6 (kl 5 i svensk tid!) och leka zombie i köket nästan en timme. Nu tog jag mig själv i nacken och ska börja fixa mig, sen åka iväg till skolan. Som jag redan sae, blir det en lång dag för mig idag, men ska försöka hinna blogga via mobilen nångång under dagen. Och, om jag inte har gjort det bloggar jag ikväll nångång 8-9 tiden, då jag kommer hem.
Ha en superfin torsdag,puss&kram!


tröttis jag :)

it's all about you

Började må jättedåligt,så stängde av datorn. Ligger i sängen och mobilbloggar, nu ska jag sova! Försöker hinna med att uppdatera på morgonen före skolan, så vi hörs då! Godnatt!

1:a December!

Tjuhu!

Blir lite dålig bloggning här igen, har varit ute på vift hela dagen..hihi. ;) Först skola som vanligt, sen till stan en sväng med K för att ta reda på lite saker. Efter vi rett ut det tog vi bussen till Gerbyskogen hem till henne. Vi gjorde sushi! :D Okej, de blev inte så snygga till utseendet,men smakade ganska bra. Btw, wasabi är jävligt starkt!

Mami kom och hämtade mig, och då vi kom hem fick jag en julkalender av henne, gissa om jag blev glad?! Det är ju nästan ett MÅSTE då det är jul, har haft julkalender ända sen jag var liten!

Nu sitter jag här och degar, borde sova snart eftersom jag är sjukt trött, och imorgon har jag en lååååång dag. Ska till skolan till 8.15, slutar runt kl16, sen springa iväg till bilskolan på lektion och efter det ska jag ännu på en fika med min kära vän Jonna, som jag inte talat med på länge, så jag gissar att vi kommer att ha massor att prata om!


oldpic, för att jag saknar sommaren otroligt mycket!! + att jag måste söka fram min bikiniöverdel, har lagt den nånstans och kommer att behöva den ganska snart.. ;)

RSS 2.0