Klarpluggat!

Sådär, nu har jag pluggat klart! *stolt* Måste ta och skärpa mig lite igen med skolarbetet, hehe.. :)

Nåja lite om dagen! Skoldagen gick som vanligt, var ganska trött då jag kom hem lite efter 4, men bara att slänga i sig lite käk, byta om och köra ner till stallet för ett träningspass med min knäpphäst. Vi har förresten 3-månadsdagen idag, så grattis till oss? ;) 

Nu tänker jag bara sega resten av kvällen, och sova tidigt! Börjar 8 imorn, men slutar somtur redan vid 1! Dethär får nog räcka för dagens bloggning(om jag inte bloggar något helt random mitt i natten, as usual..), hörs imorgon!


MyLittlePony and I. ♥

HOMEWORK

Tjing! Är hemma från skolan, har hunnit till stallet också och motionerat heppen. Nu laddar jag upp med redbull och tar tag i en massa skolarbete! Bloggar mera senare!


DON'T HATE MONDAYS, AT LEAST GIVE THEM A CHANCE

Godmorgon!

Har varit uppe redan nån timme, hällt i mig några koppar kaffe och fixat mig! Ska snart dra iväg till skolan för en skoldag igen. Slutar vid fyra, då blire hem en sväng och sen vidare till stallet.

It's monday today, men det känns fan bra ändå! Detta ser ut att bli en bra dag! Jag har börjat gilla måndagar, ska lära mig att börja älska dem. Ny vecka, nya möjligheter! Ha en sweet dag allihopa, pussaar!♥





SPÅKULAN

Ibland är det fan skrämmande hur rätt spåkulan alltid verkar ha..


NOTE TO MYSELF:










xx, A

CRAPCRAPCRAP...!!!

Dear brain, could you stop thinking, just for a f*cking second.

SUNDAYMORNING

Godmorgon!

Fortfarande inget att skriva om..

Eller jo förresten!! JAG HITTADE MIN KAMERALADDARE!! WOHOOO HAPPYDAYS!!! :D

NO UPDATE

Har egentligen inget att uppdatera, är i maxmo nu och ska sticka iväg till stallet. Bloggar mer då jag har något att skriva om, ciao!

28102011

Godmorgon!


Försov mig visst lite, hehe.. Men skulle ändå haft jättekort skoldag idag, så det gör väl inte så mycket. Sitter nu här istället och dricker mitt morgonkaffe och halvsover framför tv:n. Ska åka ner till stallet så småningom, bara jag piggnat upp lite.

Tar en körtur till maxmo senare idag med broschan, och så måste jag städa lite, men annars har jag inga egentliga planer för dagen..


Aja, ska ta och vakna upp, vi hörs senare!


DRAWING AND OTHER STUFF

Är faktist stolt över mig själv ang. stallbesöket! :D Allt gick bra tillslut, fastän ponny var envis, as usual. Dessutom försvann den molande smärtan i magen då jag var tvungen att koncentrera mig till 110% på ponnyns galna påhitt, höhö..

Har suttit hela kvällen och ritat en massa! Blev ganska så nöjd med resultaten, med tanke på att jag inte ritat på EVIGHETERS EVIGHET.. Kanske ni får se bilderna nån dag, eller så inte,hähä! Men materialet jag använder hämtade jag på posten idag, så ni får se det imorgon iallafall! Nu ska jag försöka sova, eller jaa, gå och städa rummet iallafall, mami har härjat om det ca hundratusen gånger ikväll redan.. :)

Och juste, återigen mera svar om tandblekningen, på finska då;

Kiva kun tykkäsit postauksesta! Muistaakseni tilasin kyllä sen vahvemman valkaisun, koska halusin näkyvämmän ja nopeamman tuloksen! :)


Så avslutar jag med en bild på Stockholm(taget från då vi åkte hem med båten):

HAMPAIDEN VALKAISU - SVAR PÅ TAL

Jaa, just det någon frågade för en tid sen hur jag bleker tänderna, men eftersom personen i fråga är finsk tänker jag svara på finska!



Kiva jos on suomenkielisiäkin lukijoita täällä! :)

Valkaisen hampaani TheWhiteOne-nimisellä valkaisuaineella.

Valkaisuaine tulee kynänmuotoisessa tuubissa, jolla on pensseli toisessa päässä. "Kynän" sisällä on valkaisevaa geeliä jota levitetään pensselin avulla 2 kertaa päivässä 14 päivän ajan, aina hampaiden harjauksen jälkeen. Siksi voit valkaista hampaasi melkein missä tahansa! Tässä valkaisussa on hyvä myös se, että aine ei pilaa hampaiden luonnollista kiiltoa, kuten useimmat valkaisumenetelmät. 

Ja tämä valkaisu todella TOIMII!! Sain paketin mukana tällaisen "värikartan" hampaista;


Ennen valkaisua hampaani olivat väriä 8 tai 9, mutta nyt kun olen käyttänyt sitä, hampaani ovat väriltään 4 tai 5. En ole niin "aktiivisesti" käyttänyt, vaan silloin kun on tuntunut siltä että hampaat tarvitsevat valkaisua. :)

Toinen hyvä juttu on että tämä valkaisu ei maksa maltaita! 199-299 KRUUNUA, riippuen valkaisuaineen vahvuudesta. Sivu on ruotsalainen, joten lasku tulee kruunuissa, mutta siihen vain pari euroa lisää, joten ei ollut kallis! 

Jos itse haluat tilata tuotteen, voit tilata sen täältä; TheWhiteOne.se. Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi! :)

TAKE ME BACK TO THAT BEAUTIFUL PLACE

Godmorgon!

Kan meddela att jag dör smått här hemma i soffan. Skolan om ca en halvtimma, shiit. Tror bestämt på mjukisbyxor och hoodie idag+fluff fluff halsduken! :D Skoldag ända till fyra, sen ska jag till stallet och på kvällen är det smått MÅSTE att göra edit: No school for me today you guys, min mage håller på att krampa ihjäl och ta död på mig, blev tvungen att ta paus från skrivandet för smärtan, kul va?! :( Aja, får väl dega i soffan hela dagen igen då..

Over and out.










Alanya in my ♥, now and forever.


26102011

Good evening bitcheeees!

Haha, skämt åsido. ;) Sitter som bäst nerdegad i soffan och kollar på Svenska Hollywoodfruar i närbild. Ganska intressant att få höra lite saker behind the scenes och sånt.

Aja, lite om min dag då. Har mått skit som f*n hela natten och imorse så åkte inte till skolan. Steg istället upp vid 9, och degade genast ner i soffan med Halo 3, haha believe it or not. Sen har jag ritat lite och varit en sväng vid stallet. That's about my day. Nu ska jag fortsätta stirra på tv:n, ciaaao!

Min bäbis som 3-åring. ♥

25102011

Tjahtjah!!

Dags för "lingonveckan" igen då.. så laddar upp ikväll med lite choklaaad. ♥


Annars har det inte hänt så mycket idag, skola och stall som vanligt. Funderar på att kolla en skräckfilm nu, fastän det kanske inte är den bästa idén denna tiden på dygnet, hehe. :)

Och sådär btw, min pony är bäst! ♥ Läs om vår vardag tillsammans HÄÄÄÄR! :)


OH SHIT IT'S MONDAY AGAIN!

Hola amigos!


Blev inget bloggande igår, var bara snabbt på datorn igårmorse sen hade jag fullt upp resten av dagen så hann inte sitta vid datorn! Dagen spenderades på stallet och kvällen spenderades med niinuska!

Sista lovdagen idag. Steg upp lite efter halv 9 och drog iväg till stallet. Kom hem för ungefär en timme sen, men ska strax tillbaka dit igen.. Nu ska jag lyfta upp min röv från soffan och dra iväg till Karo för lite måndagshäng. Lateers!♥


I'M A SURVIVOR!!

Wohoo happydays, jag överlevde stallbesöket återigen, glad chey! :D

Efter stallet slängde jag bara lite saker i väskan och körde iväg till maxmo, var jag befinner mig just nu. Har inte gjort så mycket annat än tvättat hästsaker och kollat återigen en skräckfilm; Final Destination 3 var på schemat denna gång. And nooow.. jaa.. vaf*n ska man göra nu då?? Ska iallafall blogga lite på GC's och sen får jag väl chatta med random peeps på facebook-chatten typ! 

Ha det fint alla! ♥


Kvalitén på bilden suger, men här får ni en sneakpeak på min nya jacka! ;)

STABLES

Nu ska jag dra till stallet, wish me good luck, hopefully I will survive! *pepparpeppar ta i trä*

Over and OUT .

GOODMORNING!

Eller oj, kanske lite för sent fö att säga godMORGON??!


Aja, steg upp för en stund sen och nu ligger jag nerdegad i soffan med en kopp te och en trevlig huvudvärk. Borde försöka ta det någolunda lugnt eftersom jag varit/är sjuk men det går mindre bra, hehe. Sitter egentligen och väntar på att det ska sluta blåsa därute, så jag kan köra ner till stallet och rida heppen. Dagens enda att göra. Blir nog ingen utgång idag pga febern, istället kör jag nog till maxmo. 


Igår spenderades dagen med A, vi tog en sväng till stallet, kaffe på abc, gottaköpande och degande hemma hos mig. Körde hem henne runt 5 och körde snabbt till raviska för att sen fortsätta vidare och hämta upp N. Körde till oss för mera degande, kollade bl.a. på Final Destination 2 , fotade och sökte efter min kameraladdare i över 1h och vi hittade inte den! :( Har ingen minnesbild om vart jag lagt den så ifall jag inte hittar den på stallet eller i maxmo blir det väl att köpa en ny..  

Så nu får ni stå ut med gamla bilder en tid framåt.. ;)


Photoshoot with Nadja, november 2010.

AT NIGHT

Återigen en väldigt busy dag, berättar mer om den imorgon för nu är det sovdags! Godnatt bloggen. ♥

GRRMRR

Har jag redan berättat åt er att jag hatar då det blåser?? Well, nu har jag gjort det iallafall! Hatar då det blåser, jäävla väder.. -.-

ENJOYIN' AUTUMN

Sitter som bäst i vardagsrummet och njuter av höstlovet! Om någon timme ska jag iväg till stallet, men inga andra planer är uppsatta för idag, så vi får se vad som händer!

Hämtade förresten min jacka igår!! Den är sååååå härlig! Bild kommer så fort jag får laddat batteriet i kameran.. Sen kan jag också meddela att jag överlevde ridturen återigen igår, wohoo! ;)

Och lite annan kanske halvt onödig fakta; jag fyller 19 om prick 5 månader! Shaisse! :D
Glad chey idag!

MOBILEBLOG

Godmorgon!

Hade nyss skrivit ett långt fint inlägg men såklart zippade mobilen och allt raderades, as usual.. så bara att skriva igen då.. -.-

Anyways, ni tror säkert jag har flippat i huvudet ibland, men don't worry, för det tror jag också hehe.. ;) Åkte till maxmo igår med papi, så blev väldigt tidig uppstigning (kl 05:30..) idag iochmed att jag inte tagit den egna bilen och papi skulle till jobbet. Är nu iaf på hb, ligger i sängen och mobilbloggar. Kan inte somna om så det är väl bara dags att stiga upp och starta dagen. Först av allt ska jag ha en stor kopp kaffe! Vi hörs mera senare då jag fått igång datorn.. och mig själv. ;)

CINNAMON LATTE ON A BEAUTIFUL MORNING

Godmorgon!


Det är faktist ganska skönt att vakna relativt tidigt, helt av sig själv. Fixa ihop en kanel-latte och njuta av morgonen. Sitter som bäst och blickar ut genom fönstret, det ser ut att bli en fin dag. Dagens planer står fortfarande lika som i föregående inlägget, så nu är det bara att börja uppfylla dem! Men först ska jag nog dreggla på lite snygg utrustning till ponnyn(och mig), hehe.. 

Vi hörs senare, puss!



THURSDAYPLANS

Ser fram emot morgondagen! Nu ska jag göra mig klart för natidags, godnatt!♥

UPDATE

Både jag och Sonja överlevde ridturen vid stallet, trots ovädret därute. Happydays! :D

LEAVES IN A STORM, OUTSIDE MY WINDOW

Godmorgon! Eller hoppas morgonen varit god för er iallafall.. ;)


Själv sitter jag hemma i sängen iklädd i en varm kofta och snörvlar. Ser ut som om jag dragit på mig en riktigt ordentlig förkylning.. Tur i oturen är det lov fr.o.m. imorgon! Ska till skolan först nästa tisdag, så vi får ju hoppas att jag hinner bli frisk under den tiden! Tänker ta det extra lugnt nu på lovet, sova mycket, äta nyttigt och vara på stallet. Inte så bra att rida då man är sjuk, men somtur kommer bästa Sonja och motionerar heppen idag, annars vore jag helt död, och det skulle nog inte vara så kul. :) 

Under lovet har jag planerat en liten photoshoot, så vi får se hur det går med den, om jag blir frisk alltså. Börjar bli smått uttråkad på min design på bloggen, tycker den behöver fräschas upp lite! So hopefully we will get a photoshoot going!! Annars blir det väl mest hemmamys, kanske internetshoppa lite och ha nån filmkväll? :) Borde dessutom städa mitt rum typ asap, men det får vänta tills jag tillfrisknat, hehe..


Har ni förresten några idéer på photoshoots eller design till bloggen? Let me know isåfall! P&K♥


MAKE THE PAIN GO AWAY


TEMPTATIONS

should I, or should I not?

TUESDAY

Hello world!


Vi hade nyss litet släktkalas åt bruschan som fyllt i förra veckan, gästerna åkte hem nu äntligen, så får blogga lite, hehe. ;) Har visst dragit på mig en förkylning återigen, tröttheten tynger på och febertermometen visar några grader för mycket. Att vara sjuk såhär ofta är inte kul, men man vänjer sig så småningom. De följande dagarna, inklusive höstlovet, kommer spenderas med varma kläder, mycket vattendrickande och en massa vitaminkäkande! Håll tummarna nu för att jag ska bli frisk, har inte tid att vara sjuk just nu heller!


Aja, dagen har spenderats hemma och på stallet. Nu ska jag inte göra så mycket, är trött så ska väl försöka sova tidigt iallafall. Vi hörs senare finisar, och håll er friska nu under hösten!


Too tired for blogging, vi hörs mer imorn! xx


I LOVE MONDAY MORNING

Goodmorning!

Istället för att stiga upp tidigt och åka till stallet, tog jag mig en välbehövlig sovmorgon! Vaknade för en liten stund sen, skönt att vakna utan att höra alarmet ringa. Att börja 11:45 på morgonen idag gör så jag kommer att älska måndagsmorgnar! 

Sitter här med en kopp kaffe och en ansiktsmask jag fixat, måste tvätta bort den snart! Aja, idag har jag skola fram till 16 sharp, så blir bara en snabb sväng hem och sen till stallet. Vi får höras mer ikväll eller under dagen om jag håller på att dö av tristess i skolan (as usual). Ha en fin måndag allihopa!


jag just nu!

edit: tror bestämt jag börjar 13.00, hehe..

WEEKEND FEELINGS

Go' kväll bloggen!


Har haft en superbra helg! Lördagen kan sammanfattas med födelsedagsfirande av en bästa vän, t-shots and party 'til you drop! Väldigt bra kväll alltså! Söndagen har spenderats på stallet och senare med kära vänner! Nu är det sovdags, måste ta igen helgen lite.. Imorgon är det tidig uppstigning, blir stall före skolan! 

Over and out!

i brist på nya bilder.. Photoshoot med J, juni 2010
shit, ser verkligen liten ut här!!

YOU'RE THE ONLY ONE ON MY MIND.

I miss you.

MY DAY

Idag har jag:

-Varit sjuk och borta från skolan
-Ägt en rodeohäst, men inte lärt mig flyga
-Städat
-Shoppat hästgrejs
- Druckit ett x-antal koppar kaffe
- Busat med min Daisy

That's about my day!


mobilbild..

I HATE SLEEPING ALONE.

Now I'm just going to cry my eyes out..

PRETTY GIRL

Har laddat ner en massa asbra musik tills helgen och till morgondagens gympass..!!

Jodå, galen som jag är ska jag till gymmet före skolan( yeh good luck with that one!). ;) Menmen ska fixa klart allt för imorgon och så småningom krypa ner under täcket, så detta får bli dagens sista inlägg. Godnatt finisar! ♥

haha old pic, väääldigt smickrande!*host* men gymmagymmagymma imorgon!! :)

OCTOBER 13th, 2011

Tjuh!


Hemkommen från stallet! Blev också en sväng via loppiset för att kolla om några grejjer blivit sålda osv..

Skoldagen kändes oändligt lång idag, vart sjukt seg hela dagen fastän jag steg upp halv 11 (nåja, somnade väl först runt halv 4 också så, hehe). Klarade mig igenom den någolunda, sen fortfort hem! Någon annan som känner sig trött hela tiden förresten? Jag är konstant helt trött och slut, lider väl av kronisk trötthet igen. Vill bara sega nånstans i mjukiskläder och göra absolut ingenting. Jobbit dethär med höst..

Menmen, för stunden sitter jag här med en latte och myser, ska klicka på en film också! Ikväll ska jag ordna upp lite i rummet och kanske dra en sväng och sola, vi får se.. :)


FYI

.. hoppar i bilen och åker en snabb sväng ner till stallet!

WORD.


I MISS IT..

Schaisse, kollade nyss klockan och den är massor! Har suttit och ordnat/prissatt loppisgrejjs hela kvällen typ, ordnat i rummet.. OCH beställt tid för att **** *********! heheh nu blev ni allt nyfikna va..? ;)

Aja, nu ska jag ordna klart, kolla en film och sen försöka sova.. somtur börjar jag först kl.11 imorgon, THANK GOD FOR THAT!!



Alanya.. saknaaaaar!!! ♥ :( kolla hur brun jag var här dessutom..?!

PICS&COFFEE

Tjaah!


Har haft fullt upp idag igen, som vanligt. :) Skolfoto idag i skolan, sade jag redan att jag hatar det? Ohyes.. Nåja, helt okej bild blev det iaf, mami och släkten lär vara nöjd, hahahah.. ;) Efter fotograferingarna gick jag och Niina en sväng på stan och senare till GW-gallerian för kaffe, en massa prat och lite shopping, alltid lika nice! 




Tog ännu en snabb sväng till stallet och affären förän jag kom hem. Funderar seriöst på att sova snart, är typ sjukt trött.. Aja, först ska jag nog prissätta lite loppisgrejs! Lateeers!


EVENING BLOG

Kom hem för över en timma sen, men fastnade framför tv:n för att kolla Top Model 16, hehe.. :)


Dagen har iallafll bestått av skola, snabb visit till stallet, häng på abc med namntvillingen och tillslut sola i 15 min. Nu är jag trött och död som bara vad, så ska sova.. Skolfoto imorgon och jag fasar redan för det. Måste få en god nattsömn så man inte ser helt sjukt död ut.. aja, godnatt allihopa!


bild från augusti, då jag vart i sthlm.. I miss those times!

Solar!

Tjing! Ligger som bäst och syndar i solariet, hehe.. Mer bloggning då jag kommer hem! ;)

BESTÄLLT!



Har beställt mig världens bästa jacka till vintern, happykid!! Vilken jacka tror ni jag beställt? :)

COMPLICATED ART


I'VE BEEN BUSY TODAY

Go'kväll peeps!


Har återigen haft en hektisk dag..!
.. som började med att jag tänkte försova mig, men märkte sen att skolan började 11.45, så kunde lugnt fixa mig klart för dagen. Vart en skoldag ända till kl 16.. Så hjärnan var passligt död efter det. Aja, körde hem, prissatte loppisgrejjer och åkte till suvikirppis för att ordna vid bordet osv.. Sen hem, till affären, hem igen och en snabb sväng till stallet. Väl hemma igen slängde jag snabbt på mig varma kläder, packade gymväskan och cyklade(!!) iväg till gymmet! Blev ett tungt pass på 1½h, sen cykla home! Nu har jag duschat, druckit proteinshake och gjort mig klar för sängdags. Time to get some sleep..finally! 

Vi hörs imorgon!♥

suddsuddbild med ett fettoben i kanten och en trött,sliten chey! :)

THE BEST PART IN MY WHOLE LIFE

Du är det bästa som någonsin hänt mig.

Without you it's hard to survive.


I'M BORED


TODAY'S LATE LUNCH

Sallad med gurka, soltorkade tomater, fetaost, solrosfrön och lite olivolja 
+ Redbull (yes I know,I'm kinda addicted..)


Bon apétit!

YOU'RE MY ONE AND ONLY

Har haft en fullproppad kväll med stall och städning! Blev storstädning i rummet och jag är nöjd! Nu är det sovdags, skola imorgon. Vi hörs mera då sötnosar, godnatt!♥



Du föll som en ängel från himlen 
och fick mitt hjärta att slå.
Ett ljus från ovan,
du var min gåva.
Du är värd all svett och alla tårar,
ängeln från ovan.

Jag älskar dig över allt annat.
Du är det som betyder.
Du är det som ger mening med mitt liv.
En kärlek som ingen förbjuder.

Jag kommer aldrig ge upp.
Livet utan dig vore som livet utan luft.
Min ängel, min ögonsten.

" 'Til death do us apart  "

PROUD

Jag är faktiskt så sjukt stolt över mig själv(utan att skryta, hehe..)! Har suttit hela morgonen och förmiddagen med skoluppgifter, bara en kvar! Happydays! :) 

Mindre happydays är att jag inte kände mig frisk för skola idag. Med en bultande huvudvärk och illamående får jag lämna hemma.. Konstigt att jag helst orkade göra alla dedär uppgifterna?! 

Nu ska jag.. jag vet inte! Kolla lite tv kanske och slänga i mig lite käk. Senare blir det iallafll dags för lite städning, tvättstuga och en sväng ner till stalle. Ha det fint allihopa!♥

en mupp

EARLY THURSDAY

Godmorgon!

Det är nästan lite sjukt att jag är uppe såhär tidigt. Börjar kl 11, men har en massa som borde fixas och kunde därför inte sova längre.. :( Aja, bäst att sätta igång! Laters!

mb

Faan.. Sov nog alldeles för länge imorse, för nu kan jag inte somna alls.. suck. Vad ska man hitta på nu då? Förslag någon??

KISSES FROM A PONY

Go'kväll!


Har sprungit hela kvällen upp och ner till tvättstugan och tvättat en massa kläder, helahalva klädskåpet typ.. fick iallafall det mesta tvättat nu! :)

Besiktningen på bilen gick förresten bra, trodde det skulle ta mycket längre, men det tog bara 10 min! Så efteråt var det bara att köra hem, byta om och sen hoppa i bilen igen och åka ner till stallet. Har varit smått orolig den senaste veckan, att min häst flippat totalt i huvudet, men efter att vi slutade med ett visst foder har han blivit bättre, thank god! Okej, slutpratat om hästar, hehe..

Imorgon blir det skola och ny period, vilket ger mig en skoldag från 8-16.. Wish me good luck with that one! Men tanken på att en ny period har börjat är härlig, bara 2 perioder och sen är det lov! Däremellan har vi dessutom höstlov och jullov, hur mycket bättre kan det bli?!

Aja, nu ska jag kolla tv, sen sovdags! Vi hörs imorgon!

Bara för att min påni tycker om att pussas hela tiden!



..men jag är nog inte alltid av samma åsikt,haha! :)

YESTERDAY'S

It's an art thing.

OCTOBER 5th, 2011

Godmorgon!


Märkte nyss att statistiken sköt lite i höjden igår! En tid sen det var sådär mycket faktist! Men brabra, fortsätt likadant!! :)


Och jo, jag vaknade typ nyss. Försovt mig ganska grymt mycket, hehe, men har typ inga lektioner idag då det är inte så stor skillnad egentligen. Får istället göra en massa uppgifter här hemma som är ogjorda..

Idag ska jag vi och besikta bilen, jaa, papi kommer ju med såklart! Så får man lära sig något nytt igen, man kan väl inte ha papi att göra allt för en eller? Nog för att han gör det endå men.. :D Vädret är btw skitfint,riktigt solig höstdag, fastän det blåser lite. Funderar på att åka ner till stallet nu redan, men tror jag tar det efter besiktningen, är så himla lat då det gäller att komma iväg nånstans. Oberoende vad det gäller. Någon som lider av samma ovana?

Hade ju förresten en liten photoshoot igår här hemma, vad tyckte ni om bilderna? Funderar på att slänga upp några mer, om jag vågar.. Jag kom iallafall fram till den slutsatsen att jag behöver en fjärrutlösare till kameran, eftersom det är så jobbigt att springa fram och tillbaka för att sätta på självutlösaren och så hinner man inte få någon ordentlig pose heller.. I-landsproblem!!! :D

Aja, nu ska jag sluta babbla här och få nånting gjort! Ha de fint!♥


Haha, snacka om tjockt hår liksom.. Vill göra nån liten förändring i det men vet inte vad, och jag vill INTE klippa det! Det är ju typ solblekt sen Alanya, men det börjar komma en ful, icke solblekt utväxt som irriterar mig, morr.. 
Kanske jag ska se om jag hittar såndär blonderande spray.. hmmm..

I JUST THOUGHT YOU WANTED TO KNOW..

.. Du är den första tanken då jag vaknar och den sista tanken förän jag somnar.

SPÅKULAN VET ALLT


RAIN

Vädret hindrade mig från att åka ner till stallet, så det får vänta tills senare. Dethär är hursomhelst en perfekt dag att göra absolut ingenting. ♥

I'M NOT MADE FOR SITTING IN SCHOOL, LEARNING AND LISTENING. I'M MADE FOR ART, BEING THERE AND MAKING IT WORK.




04/10/2011

Godmorgon!

Som start på denna dag har jag hällt i mig 2 koppar kaffe och snart också en redbull. Känner en bultande huvudvärk i hela huvudet och har sovit så grymt dåligt inatt, fastän jag visste att jag är ledig. Massor med tankar har snurrat i huvudet, det är väl det som är orsaken till allt.

Nåja, ska nu iallafall försöka göra lite skoluppgifter och piggna till lite. Om några timmar åker jag ner till stallet, kanske man skulle hinna till gymmet idag också?


Ooooch.. för att jag har tråkigt sökte jag upp lite old pics, som är daterat 4 october, men olika år.. ;)


04/10/2010 -random webcambild till bloggen


04/10/2009 - provrida hästen Sanni


04/10/2008 - egopictimes, och BRUNT hår!


04/10/2007 - Sicilien/Italien, saknar ♥

Don't tell me lies, it wont be worth it.

Låt mig få veta, är dina ord sanning eller är de bara lögner?

OCTOBER

Dåligt på bloggfronten i helg. Helgen har istället bestått av party,en massa awesome människor och mycket mer! Har ni förresten lagt märke till att det är october nu redan?! Vart försvann hela september liksom??!


Iallafall, efter ett vackert skrivet tal till morgondagens svenskaprov ska jag nu äntligen sova. Godnatt♥

RSS 2.0