I need you now

Det blev ändå ingen utgång ikväll, kände inte riktigt för det. Istället åkte jag till maxmo och det är där jag befinner mig just nu. Har inte gjort något vettigt här, så nu ska jag sova. Med panikångesten krypande bakom hörnet. Åh, jag hatar att känna såhär. Känna denna oro, men framförallt längtan. Utan att helt säkert veta om man får det tillbaka. Att hela tiden behöva bekräftelse. Jag fattar inte hur det kunde bli såhär, och just nu vet jag inte om jag ångrar det eller ej. Nåja, dags att stänga av känslorna igen. Godnatt.

gym&tanning

Åkte till gymmet genast efter stallet. Blev ett tungt 1 1/2h pass, med tyngdpunkten på kondition (30 min löpning, 20 min spinning)! Belönade mig själv med solarium, och det är faktist där jag ligger nu, hehe.. Efter solandet ska jag iaf hem och duscha. Planerar möjligtvis en utgång till senare ikväll, men vi får se vad som händer..! ;)

FRIHETSKÄNSLA

Sista studentskrivningarna för hösten är bakom mig. Nu kan jag äntligen andas! Sammanlagt 3 av 6 ämnen är skrivna, så 3 av 6 kvar tills våren. Kan knappt beskriva denna känsla. Den är ALLDELES FÖR SKÖN!! :)



försökte ta en cambild, lyckades mindre bra. Mitt huvud är helt slut så ögonen ser helt glasklara och drogade ut, hehe.. :)


Näe, nu ska jag sticka till stallet, lateeeers!



MY NEW OBSESSION

kärlek till denna låt ♥

I HATE BAD DAYS

Alla dagar går inte som man vill att det ska gå. Helt tvärtom. Allt går åt helvete rent utsagt. Tror jag ska ta och krypa ner under mitt täcke istället med några tidningar, för att sedan sova. Imorgon är det sista studentskrivningarna för mig i höst, och denna gång är det hälsokunskap på schemat. Jaja, ha de fint allihopa.




I honestly hate to feel this way.
I hate to long for something.
I hate to miss someone.
I hate to miss YOU.
It hurts way too much.
But still I do it.
I'm so stupid, right?

SURPRIZING THURSDAY

Godmorgon!

Hade först bestämt mig för att skita i matteprovet som jag har idag. Men efter att jag fick höra att et börjar först 9:45, ändrade jag mig. Jag skulle skriva matteprovet idag om jag vaknade i tid ( inget alarm på alltså). Och sagt och gjort, vaknade halv 9, så nu har jag duschat och sitter som bäst och käkar lite frukost. Börjar fålite smått bråttom så får avrunda här. Men vi hörs iallafall mera senare! Ciao

...

I seriously feel like hell.

DEAD FISH Vol. 2

Är inte den piggaste människan på jorden, men nu ska jag iallafall iväg från maxmo tillbaka in till stan. Har en massa att göra idag igen, så kommer probably att vara ganska så död. Byebye :)

MONDAY

Godmorgon!


Inleder en ny vecka med att försöka vara aktiv och stiga upp lite tidigare än vanligt, fastän det vanligtvis är VECKANS ENDA sovmorgon.. Har suttit och försökt gjort en massa skoluppgifter, men det har nog inte gått sådär jättebra precis.. Suck. Jobbigaste med studentskrivningar på hösten är att man går i skolan på samma gång. Man får liksom miljoner saker att göra från alla vanliga lektioner, men sen borde man ännu läsa på studenten?! Hur fan ska man få det att gå??


Aja, jag ska sluta angsta, förlåt. Idag har jag iallafall skola till 4, sen blire att åka till lite affärer, dra ner till stallet och hem för att plugga. Bloggen lider ganska mycket just nu, pga studentskrivningarna, men efter denna vecka är det över! Så då kan ni bereda er på en massa bloggning! ;)

Ha en fin måndag allihopa!

Bara för att jag saknar Sthlm! (Och jo, ni kan ignorera att jag ser ut som jag gör på bilden, efter nästan 2 dygns vaka..)

SUNNY SUNDAY

Återigen en dag med väldigt seg bloggning.. Vad har jag gjort då? Först åkte jag till hb från maxmo kl 6 på morgonen. Sov ända till halv 12. Åkte till stallet halv 1. Har varit på stallet en stor del av dagen, kom hem efter 4. Sen har jag bara degat typ. Funderat på gårdagen/gårkvällen. Duschat. Tagit det lugnt. Gjort lite skoluppgifter. Njutit av söndagen. Bloggat på Goalcatchers. Planerat nästa vecka.. osv.


Nu tänker jag sova, för har en massa som måste fixas imorgon före skolan. Godnatt alla fina. ♥


To be emotional

Ååh, denhär otroligt irriterande känslan igen. Hate it. Hade ju lovat mig själv att aldrig känna såhär igen. Aldrig bli fast. Men tydligen är det omöjligt.

Egentligen borde jag väl bara hålla käft och gilla läget. Bara flyta på och se vad som händer.Och framförallt, sluta tänka. Varför måste man alltid överreagera på allt, bara för att man är tjej?? Och varför är vi tjejjer så himla emotionella? Det är otroligt störande. Men å andra sidan vet jag också, att jag kan vara grymt kall. Känslokall, idiotisk, yes you name it. Utan att tänka på konsekvenserna liksom. Varför är det så egentligen? Jag är väl helt fuckad i huvudet eller nåt. Men nu ska jag iallafall försöka att sluta tänka. Stänga av hjärnan och känslorna en stund. Godnatt.

2010 ~ 2011

september 2010                                       september 2011

Change, eyy??

TO MAKE MYSELF FEEL BETTER..!!

Några gamla bilder från dagar jag tyckt om mitt utseende, s.k. "snygg-dagar"..
































.. för att få mig själv att må lite bättre.

DISGUSTING

Så mycket man borde göra, men så lite som jag faktist fått gjort.. 

Har en riktigt äckeldag idag. Känner mig grymt ofräsch, smutsig, ful, fet, trött, sur.. äcklig helt enkelt. Och ja, känner mig som en fittkärring också, av någon anledning. Nu ska jag pussa på min hund och fortsätta att göra ingenting. Ha de fint. :)



Jag skulle ju sova..

.. Men blev helt sjukt sugen på kaffe mittiallt?!! Ofta man blir det denhär tiden på dygnet..?? Har en tendens att bli sugen på saker just då jag inte kan få dem eller borde ha dem. suck. Ska nog bara försöka utvänta suget med att läsa lite finska.. Nu fick jag dessutom en jävla huvudvärk på köpet. Jaja, förlåt..det är slutdiskuterat här nu. Ciaaaooo!

BUSY WOMAN

Jaa, min bloggning har varit väldigt minimal idag.. Har sprungit på en massa grejs hela tiden! Nu ska jag sova, har finska studentskrivningar imorgon! Godnatt ♥

zzzzz...

Mitt huvud och mina ögon dör typ nu. Godnatt!

JUMALAUTA...!!

Alltså jag säger bara; SATAN VA DE FINNS AVUNDSJUKA MÄNNISKOR!! HÅLL ER VITTU TILL ERA EGNA SAKER!!
ÅkEj sÅryy!!

SEPTEMBER 21st, 2011

Hej bloggen!


Är hemma från skrivningarna sen en timme tillbaka. Engelska var på schemat idag och det gick faktist ganska bra! Är nöjd, och hoppas resultatet blir det jag hoppats på! :) Första ämnet avklarat nu iallafal, så har ännu bara finska skriftliga delen och hälsokunskap kvar. Nästa veckas fredag får jag förhoppningsvis pusta ut.


Från en sak till en annan, har nyss skickat in en och annan arbetsansökan. Hoppas verkligen på att få svar på någon av dem,de skulle vara helt perfekta jobb för mig! Har hänt en del tråkigheter som jag inte orkar ta upp i bloggen, men blir därför tvungen att söka jobb nu. Hade hoppats på att få vänta litelite till, men tydligen inte. Nåja, håll tummarna för mig!


Nu ska jag gå och fixa lite kaffe åt mig, slänga mig framför tv:n och ta det riktigt lugnt. Lateeerzzz!


artwork?

Mobilbloggar..

jaa, det gick ju inte så bra med mitt pluggande medans datorn var igång.. så nu är den stängd och jag kryper ner under täcket med min bok som sällskap. Är dock sjukt trött så kommer väl att somna förän jag helst öppnat boken.. Aja, studentskrivningarna väntar imorgon. Vi hörs efter dem, godnatt allihopa! :)

STUDENTEXAMENSLÄSNING

Engelsk bok och pätkis, helt okej skulle jag säga! :)

IN SCHOOL

Tjing!


Sitter som bäst i skolan och har absolut INGET att göra. Har håltimme i en timme framåt och får smått ångest här. Hinner inte direkt åka hem längre, men vad ska jag hitta på då jag sitter här??

Denna dag för med sig en skoldag till halv 3, ett besök till bibban och en sväng till stallet. Juste, så ska jag läsa på skrivningarna. Skriver engelska imorgon. Holy crap.

aja, laters!

NEVER REGRET ANYTHING

En skoldag, ett ridpass och flera timmar studentexamenspluggande med N får jag äntligen krypa ner under täcket. Denna dag blev helt okej faktist, trots att den höll på att falla samman..

Hörs imorgon! xx

MONDAY FLOWS BY

Godmorgon!


Såhär på morgonen sitter jag här som vanligt och dricker mitt morgonkaffe. Hade veckans första och sista sovmorgon. Skönt att man åtminstone får ha EN. Har iallafall redan gjort mig klar för skolan, så nu får jag sitta här och bara njuta. Efter skolan blir det att åka till bibban, sen träning och på kvällen trevligt pluggande igen.. But yeah, that's life. :)


Såhär ser man ut idag då;

blev lite småkär i lockiga håret jag hade igår, så det fortsätter även idag. :)


Have a great day you all!♥

THE WAY HE LOOKS AT YOU

Har haft fullt upp hela dagen som vanligt.. Varit på stallet, tagit hand om ärenden, pluggat (!!!), kollat film, pluggat mera, duschat osv.. Inte sådär superstressigt, men skönt ibland med sånahär söndagar också! 

En sak jag bara blir helt grymt irriterad på är att vara sjuk. Hatar det. Blir aldrig frisk typ. Men mest jobbigt med det är att jag börjar känna mig riktigt äcklad av mig själv. Vill träna, inte sitta hemma och proppa i mig en massa skit. Tänker fanimig bli frisk! ( och jo,jag är typ träningsberoende..)

Nu tänker jag iallafall krypa ner under täcket och läsa min bok, sedan sovdags. Godnatt bloggen.

fixade mitt hår lite annorlunda idag.. tyckte det såg snyggt ut såhär!eller vad tycker ni? :)

LÄSALÄSALÄSA

Dags för pluggande... --->

SUNDAYWISHES

Godmorgon!


Verkligt godmorgon kan jag säga! Sitter som bäst och dricker morgonlatte. Vädret därute är helt underbart höstigt och solen skiner, aaah! :) Ska snart åka iväg ner till stallet och rida ut en sväng. Senare idag blir det troligtvis lite Sunday-dinner med min kära K, mysmys!

Aja, njutningen fortsätter. Ha en riktigt bra söndag allihopa!♥


Glad chey! :)

WOOPSIE

Oj, tydligen glömde jag helt bort att blogga idag(igår)!! Men har inte gjort så mycket speciellt, varit på träning och hängt hos mina två knäppbollar med en massa annat folk. Nu ska jag småangsta lite och kolla en film. Ciao!

TOO MUCH THINGS IN MY HEAD..

Min dag blev bättre ändå, trots mitt fina angstinlägg. Åkte iväg och solade en 15 minutare, var verkligen värd det. Och i BEHOV av det! Slappnade av, gick också och satte mig i infrarödbastun i en halvtimma. Sen kunde jag åka hem igen, lugn och sansad.

Städade lite, åkte till stallet och så hämtade jag upp Jessi. Städade klart och började baka. Karo kom också hit vid nåt tillfälle. Fixade kanel-latte och kladdkaksmuffins med vaniljgräddglass till oss, NAMM!! :D Sen hade vi mysit och kollade på Idol och BigBrother, hehe. Slängde sedan ut tjejjorna, eller förde hem J menjaa.


Har en massa irriterande tankar i huvudet och undrar hur i helvete jag ska kunna sova.. Aja, ska försöka. Godnatt alla! ♥

bild från photoshoot i våras med J!

"&*%@¤#+!!!!

Skoldagen gick inte som jag tänkt. Inte alls. Blev såklart tvungen att åka hem. Suck.
ÅÅÅH jag är såååå arg just nu. Hatar vår bostadsstyrelse bestående av sura gamla fitt-gubbar. Hatar dehär jävla lilla vasa då man aldri slipper nånstans. och HATAR att vara beroende av någon annan. FKNBFwfebfkdsl¨'iåpbk 

fyfan. nu ska ja lugna ner mej hejdåååå

TGIF!

Godmorgon!


Ska om någon minut sticka iväg till skolan, yes ni läste rätt. Orkar inte vara sjuk mera, så nu bestämde jag att jag är frisk, hehe.. :) 

På dagens schema står somsagt skola till halv 3, åka ner till stallet, storstädning hemma och på kvällen får jag besök av min kära vän Jessi! Ska baka lite mumsmums och fixa latte till oss, oh can't wait! :D

Aja, nu måste jag dra.. laters!


(fyfan har blivit så himla blek.. :( måste sola, påminnelse till mig själv!)

I MET YOU FOR A REASON

Har haft fullt upp hela dagen, fastän jag varit sjuk. Nu kryper jag ner i sängen, kollar en film och sen är det sovdags. Imorgon ska jag fanimig till skolan. 

Godnatt bloggen! xx

WELCOME TO MY NEW BLOG

Gå till bloggen HÄÄÄÄÄÄÄR!!

to be the same even if everything else changes

Godmorgon!


Nyduschad med ansiktsmask. Det beskriver mig just nu! Blev tvungen att stanna hemma. Igen. Suck. Gissade att om jag blir sjuk nu i höst, kommer det ta typ hundra år innan jag blir frisk. And who was right ey? Aja, blir väl en massa plugg på hemmafronten idag. Senare ska jag åka ner till stallet en sväng och hålla ridlektion. Hoppas pouny sköter sig, det gjorde han INTE igår iallafall.. -.-



Imorgon är det fredag!! Och helg, awesome! Fast ska nog troligtvis ta det lugnt och läsa på studentskrivningar. Om någon vill hitta på nåt som INTE innehåller alkohol så tell me,haha! :D 

Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och koka lite morgonlatte.. ;) Laters!

jag just nu!

Pretending to be happy when you are in pain is just an example of how strong you are as a person. Still making that simple smile when every part of you dies.



Såg denna film idag! Har seriöst ALDRIG gråtit så mycket under EN film, som denna. Bästa filmen jag sett på länge. Tumme upp för denna, verkligen.

Här har ni trailern också; 


SNEEZING..

Godmorgon!


Min förkylning verkar inte vilja släppa! :( Lämnade alltså hemma idag, pga det.. -.- Funderar på att dra och sola en sväng.. Sjukt länge sen jag gjort det! Dessutom börjar jag bli blek igen.. :( Aja, annars har jag väl inte så mycket annat i planerna.. Vi hörs iallafall senare, pussaar! :)


BARBIE DIARY

Hola!


Ligger hemma just nu med världens äckligaste förkylning. Åkte till skolan imorse, gjorde engelska hörf., vilket gick bra! Men kände mig så dålig efteråt så åkte hem. Nu har jag i princip bara degat i soffan och designat *** *** *******! ;) Ska åka ut till stallet också i något fall.. Bara dethär regnsskogsklimatet kunde ändras lite :))) hehe

Haha, nu ska jag kolla lite barbie-film! Laters!

Nerdegad i soffan..

Buhuu. Sitter i soffan i tv-rummet och dricker blåbärssaft. Har blivit helt grymt förkyld. USCH. :(


Imorgon väntar studentskrivningar igen, engelska då på schemat. Dagens prov gick ganska bra, vad jag tror iallafall! Får hoppas på ett bra resultat imorgon också. Nu ska jag ta mig till sängs och få en lång nattsömn. Hörs imorgon sötnosar!♥


RELEASE

Snart är det dags för releasen! Are you ready? ;)



YESTERDAY AND TODAY

Godkväll!


Blev ingen bloggning mera igår, fick fullt upp resten av dagen och kvällen! ;) Blev bl.a. mer eller mindre galet förkrök och sen lite partyparty på krogen, nice! Idag har jag tagit det lugnt, varit en sväng till stallet och pluggat.

Imorgon är börjar det. Yess, jag pratar om studentskrivningarna. Finska hörförståelse står först på schemat. Och hur har jag förberett mig på detta? Med att INTE läsa något iallafall. Nåja, finska är inget problem för mig, pga min tvåspråkighet. :)



Nuuuuuuu lite bilder från igår! ;)





..resten är for private use only! ;)

Aja, nu är det sovdags, vi hörs imorgon! P&K ♥

CAFE AU LAIT

Godmorgon alla!

Sitter som bäst i maxmo och försöker få någonting gjort.. men det går mindre bra, tyvärr.. :)


På dagens schema står ett besök till stallet och kanske också en sväng till gymmet. Regnet som öser ner därute, gör absolut ingenting, för en gång skull. Nu ska jag ta och fixa mig lite frukost och kaffe. Jag kommer bli ännu mer beroende av det andra, eftersom mami köpt hem en lattevisp, yey!



Ricardo löshoppning - film


En liten film då vi löshoppade ponnyn! 110cm blev det nya rekordet, iallafall på Finsk mark. ;)


P.S. Kanske borde jag starta en skild hästblogg? För det blir lite mycket av hästandet här ibland.. :D
Åsikter, anyone??

SEPTEMBER 9th, 2011

Tjing!


Tydligen blev det ingen bloggning igår..?! Hade fullt upp hela dagen, vilket tillslut resulterade i att jag somnade på soffan i tv-rummet runt kl 9, hehe. :)


Sitter anyways som bäst i skolan och har slutat. Blir en sväng till affären för att sen åka iväg på träning och tillslut köra iväg till maxmo. Pluggande står för schemat på denna helg.. Studentskrivningarna börjar på måndag, oh dear God..

Aja, vi hörs mera senare, pussaaaaaar!♥



DET VACKRASTE I HELA VÄRLDEN

det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.

FEEL IT

Skola, stallet, plugga, gymma, duscha och käka är dagens summa summarum. Känns som om jag fått fart på allting och jag har hittat energin och orken. Keep it up girl! Nu sitter jag med en kopp jordgubbsté och ska njuta av att dagen är slut. Godnatt, puss&kram! :)




SLEEPYHEAD

Godmorgon..

Sitter som värsta döda fisken här och försöker tynga i mig min frukost. Har sovit ca 4h, vilket är alldeles för lite för min del.. Nu ska jag iallafall dra iväg till skolan. Laters!

WORD

To miss someone so much that it hurts.



CLEANING

Godkväll kära läsare!

Håller på och städar för fullt här, tog bara en snabb paus för att kolla mejlen ovs. :) Nu fortsätter städningen, ciao!


SLEEPYTIMES

Godkväll!

Har segat ner mig i soffan, haft en fullproppad dag idag. Nu tänker jag sova. Hörs imorgon, pussaaar! ♥

OH, DEAR

Godmorgon!


Eller okej det kanske inte är morgon mera.. men nog för mig, steg nyss upp typ!!

Måste bara säga, jag suger på att göra videoblogg! Skulle göra en och tog typ hundra videoinspelningar men ingen blev bra.. :( Aja, man kan ju inte vara bra på allt! ;)

Anyways, vi hade en riktigt trevlig kväll hos Emma igår. Hon fyllde 18 i veckan, så det blev lite firande igår! De flesta åkte på krogen,men jag och Jessi hämtade istället upp Niina, så drog vi alla hem till mig för lite tjejsnack, riktigt trevligt det också!! 

aaaw, liten chey för 2 år sen!

Idag har jag en massa saker på schemat, först ut står träning. Så ska dricka upp mitt morgonkaffe och dra iväg. 

PEACE



SEPTEMBER 3:rd, 2011

Godmorgon!


Sovit bra? I hope so! Det har jag iallafall gjort. :)


Haft en ganska så fullspäckad dag igår med skola, träning, packa och åka till maxmo, var jag befinner mig för tillfället. Ska nog så småningom packa ihop och åka tillbaka in till stan. Har fullproppat schema idag igen med kalas, träning, gym, storstädning, tvättstuga osv.. so i better keep up the work now! Vi hörs senare sötnosar, pusshej!♥


RICARDO III


Oberoende hur jobbigt och trosigt du beter dig emellanåt, älskar jag dig.
Inget kan skilja oss åt. Jag kommer aldrig lämna dig. Du betyder allt.
Jag kommer aldrig sluta älska dig. ♥ 
Jag kan inte ens beskriva lyckan. Lyckan att få äga dig. Min egen lilla pony.
Vi ska nå toppen, du och jag.

DEAD FISH

Godmorgon!


Ett stycke död Anna ligger/sitter i tv-rummet på soffan. Är helt död i huvudet. Snoozade i över 1h, fy. Skulle alltså egentligen träna imorse, men var så sjukt trött så jag kom inte upp. Snart ska jag iväg till skolan, har lust att åka med hoodie och mjukisbyxor på. Kanske jag gör det, jag har ändå bara 2 lektioner idag! Så slutar kl.11, yey! ;)

Ska på träning till stallet efteråt, sen blire nog gym på kvällen. Och homework förstås, woho, not.. Aja, laters!



en gammal bild på mig och CAVAT, från tölby..var min pony står just nu :)

RSS 2.0