NEW HAIRCOLOR

Juste, glömde skriva att jag färgade håret igår! Somsagt första gången på 1½ år som jag byter hårfärg, var skiträdd att det skulle bli helt crap, typ grått som jag nångång lyckats få mitt hår att bli!?! Men det blev iallafall superbra, en mer askblond och lite mörkare nyans, love it! Kommer blekas snyggt nu på sommaren dessutom ;) Negativa saken är bara att jag måste beställa nya extensions eller testa på att färga mina nuvarande.. Menmen, vad tycks om resultatet?

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Nu är jag ett år sen med att kommentera, men jag satt och googlade på "askblond" och fick då upp dessa bilder, och guuud vad snyggt det var. Kommer du ihåg vilken färg det var eller gjorde du hos frisören? :)

Svar: Oj så glad jag blir av kommentaren! :) Jag färgade faktist hemma helt själv och jag har varit supernöjd med den färgen och använder den fortfarande! Färgen heter Loreal Paris Casting Creme Gloss 1010 Extra ljus askblond, här är en länk så du får se hur förpackningen ser ut; http://www.loreal-paris.se/harfarg/farger/casting-creme-gloss/1010-extra-ljus-askblond.aspx Rekommenderar verkligen den färgen, den är superbra och lätt att använda + att den är skonsam för håret! :)
Anna

2012-09-03 @ 18:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0